35611

• hedonist
    Napoli nagyon szimpi most amúgy, jó kis csapatuk van, csakhát szét fogják kapni:S
  • Tyler1
    Napoli 1 ponttal megy előttük
  • Rash87
    Ebbe nem lennék olyan biztos. Bayern miért küzdene? Nekik már meg van.
  • Tyler1
    80% :)
  • hedonist
    de persze én is örülnék:)
  • hedonist
    Blből sem tuti még, h kiesnek.
  • Tyler1
    ideális alkalom a revansra. szép lenne, ha a BL után az FA-ből is pottyannának.
  • banok
    Az FA-Cup következő fordulójában
    Manchester City-Manchester United

Szép rangadó már az elején.
  • Tyler1
    ezzel egyetértek, Vale nagyon jól kezdett tavaly, Nanit ki is szorította, de hát persze, hogy benne van egy fantomfélelem a keményebb játéktól, miután szarrá törték a bokáját. Látni is lehet, hogy már nem megy semmi kétesbe bele, inkább hátra passzol.
    Nani sokszor buta, de még így is ő az, aki bemeri húzni a támadásokat a kapu elé.
    Young meg mindig ütemet téveszt és akkor passzol, vagy lő, mikor pont oda érnek, de sztem ez csak a csapat szürkeség miatt ragadt rá is.
  • Cabell
    Ezzel pedig azért nem értek egyet...Valencia idén kétségtelenül gyengébb, de, hogy tavaly nem volt jó megmozdulása a sérülése után? A BL döntőt leszámítva óriásiakat játszott, hatalmas fegyvertény volt akkor a visszatérése. Örültem is akkor, hogy ő kezdett a döntőben, sajnos akkor pont egy elég fos napot fogott ki.

Naninak nincs jó megmozdulása? Oké, nem ad gólpasszokat és nem lő gólokat, de nagyon él, hasznosan játszik, és rendesen lefárasztja az ellenfél védelmét és igencsak stresszes lehet ellene játszani.

Young? Na igen, ő kétségtelenül halványabb lett jóval. Inkább nála látom azt, hogy nagyon akar, fut, lohol, de a kapu mögé-fölé tekeri a beadásokat, gyenge szögleteket lő, és eléggé nullát érnek a megmozdulásai. Vele kapcsolatban mondjuk már a szezon eleje óta kétes érzéseim voltak, annak ellenére, hogy volt egykét csodás húzása, de akkor is nagyon pontatlannak és sutának éreztem sok megmozdulását.
  • Cabell
    Nemtudom, én a tegnapi meccs fényében ennyire nem látnám tragikusnak a helyzetet, hogy összességében mit mutatunk idén...az más kérdés.

Tegnap kifejezetten jó volt az egész csapat, az egyetlen kritika azért érheti őket, mert sok kontratámadást elkönnyelműztek és elszórakoztak, sokszor lövésig sem sikerült eljutni, mikor komoly lehetőség volt ziccerek kialakítására is.
    Kevésszer adódik olyan lehetőség, hogy egy Villa szintű csapat ellen idegenben ekkora fölényben játszon valaki, ilyenkor nem szabad ennyire a véletlenre bízni a dolgokat.

A Benfica ellen a védelem volt gyenge, a Castle ellen pedig picit több mák kellett volna, most pedig nyertünk, szerintem ez egy jó irány, az elmúlt 3 meccsen különösebb panaszra azért nincs ok.

Illetve van persze, mert a szezon eleji focihoz képest sehol sem vagyunk, illetve még mindig sérült, és így a lendületében rendesen megakadt a kis Cleverlynk, de azért az elmúlt 2 hónapban mutatott botrányosan gyenge teljesítményekhez képest fényévekre vagyunk.

Mellesleg igencsak meglehetünk elégedve a sors alakulásával, mert a 0 teljeítményeket is lehoztuk a kiszenvedett semmis egynullákkal, olyankor is, mikor az ellenflé simán győzelmet vagy minimum döntetlent érdemelt volna.
  • Rash87
    - Valenciának tényleg azóta nem megy,mióta volt a törése, alig van normális beadása ill. aki megnéz 1 MU mérkőzést,a hülye is észreveszi h 10-ből 10* kifelé cselez.
    - Young valóban elhalványult,de még mindig többet tesz mikor játszik,mint a többség a csapatban,én többet játszatnám.
    De még én ide venném:
    - Chicaritot, szintén semmit se mutat mérkőzések óta, néha belefut a labdába,s annyi,pedig tavaly nagyot játszott 1-1 mérkőzésen,idén csak küszködik, remélem ez a 1 hónap kényszerpihenő jót tesz neki
    - Valamint Rooney játéka sem tetszik (de ez SAF hibája), őszintén én már nem tudom, hogy ő milyen poszton játszik. De úgy vettem észre,egyre hátrébb csúszik, középpálya,s védelem kisegítő szerepet tölt be :) Csatárnak már nem mondanám.

Egy szó mint száz, idén sehol sem vagyunk/leszünk,s most jöhetne Gio negatívoskodni mint tavaly(remélem olvassa),mert most tényleg lenne alapja az egésznek.
    A legnagyobb baj, hogy legtöbben észreveszik a hibákat,s akinek kellene (SAF) nem nagyon akarja kinyitni a szemét, mindig elégedett az épphogy megnyert mérkőzésekkel.
  • rooney8
    én speciel nem is emlékszem már mikor volt egy jó meccse :/ :D
  • Tyler1
    hetek óta a középpályánk a legjobb, Carrick-el az élen. BL miatt amúgy sem jönne, de ő aztán a leggyengébb megoldás lenne a mostani problémánkra, sőt sztem csak nagyobb szarba dagonyáznánk egy ide nem illő játékos vergődésével.
  • pilboy
    azt hittem, h azt többen túlzásnak veszik majd, azért nem mertem azt írni :)
  • rooney8
    *naninak hónapok óta nem megy, nincs jó megmozdulása
  • pilboy
    ja és a sok sérülés azért nem túl jó a csapatnak... de hát ezt tavaly is átéltük
  • pilboy
    én egyébként abban látom a legnagyobb problémát, h a szélsőink formája a béka segge alatt van, holott nekünk tavaly és év elején is az volt az erősségünk
    valenciának sajnos a sérülése óta nem volt jó meccs
    young elhalványult
    naninak hetek óta nem megy, nincs jó megmozdulása
    park kevesebbet játszik és sokszor középen szaladgál

és így, h a szélsőink nem tömik labdákkal, hsználható labdákkal a csatárokat, kevesebb helyzetünk van
    még azt mondom, h középen úgy ahogy jók vagyunk (persze ez nem lesz elég egész évben), hátul is magabiztosak vagyunk, kapuban 2 jó kapus. ennyi
  • Darthmushroom
    ha erősítünk is a télen, akkor is olyat fogunk venni akit bl-re is tudunk nevezni szóval ilyen sneijder kizárva.
  • ldobosi
    Ha nem is egy Sneijder de egy "kis" erőssítés ráférne a csapatra.
  • DONGUBA
    loszarok vagyunk nem igaz h nem latja fergi...a szaros szityi meg golokkal nyer.....remelem latja mar hoyg kell ide egy SNEIJDER
  • ffxi
    Ilyenkor már nem szégyen kimondani. 3 pont a lényeg :S
  • Rash87
    Én is így láttam, 2. félidő elég unalmas lett,de legalább elsőben már szinte normálisan játszottunk.
  • pilboy
    az 1. félidőben meggyőzőbben játszottunk, mint a 2.-ban. a villa viszont csak 2 fejesig jutott, tehát a védekezésünk rendben volt kapussal együtt
  • Magic Boy
    Köszi
  • rooney8
    link
  • Magic Boy
    Reméljük Hernandeznek semmi baja!

A lényeg, hogy most győztünk és szerdán se kapjunk ki.

Egy mai kezdőt, cseréket tudna valaki rakni?
  • eLiXir
    újabb 1-0 :D
  • Atti12
    félrelépett.
  • pilboy
    azt nem értem, h utolsó emberként hogyan kaphatott sárgát luiz. pirossal érdekes lehetett volna a leányzó fekvése...

csicsával mi történt, mert csak a 20. perctől látom a meccset?
  • Tyler1
    de ő is hogy, ez már vicc-.-
    ezekre ráesik egy hópihe, az 1 év lábadozás bazzeg...
  • eLiXir
    fasza hernandez megserult
  • Darthmushroom
    fuhh mekkora meccs volt a castle-chelsea. 0:3 lett a vége de nagyon döntetlen szagú volt. szerencsés győzelem. kb mint nekünk szokott a sok 1:0s meccs
  • pilboy
    egyébként érdekes, h szinte azonos helyzetű lesgóllal kaptunk ki, mint amilyet elvettek tőlünk a newcastle ellen :)
  • Rash87
    Ferguson bocsánatot kért a szurkolóktól
  • Magic Boy
    Te biztos lány vagy vagy valamelyik "szakértő", mert pont az egy olyan játékosba kötsz bele, akit nálad jobban hozzáértők a kora ellenére (18 éves) a nagy csapatba követelnek, aki tegnap is a jobbak közé tartozott a csapatból és aki már töbször bizonyította, hogy ilyen fiatalon is nagyszerű játékos már.
  • MR ME
    na látom kikaptunk, hát gratula :D első félidőbe úgy ahogy van belealudtam, kb annyit is ért a játékunk...
  • Tyler1
    ááá, neki aztán nincs...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak fele annyi köze lenne a többi fiatalnak is, mint neki(pár embert kivéve)
  • Rash87
    Csak bele-bele néztem pont a meccsbe,ilyen 5 perceket, pont a gólokat elkaptam,de annyi elég is volt. Hozták a formájukat...
  • Pacal17
    Te biztos ilyen Digi Sportos szakértő lehetsz.