Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agresszívabb embereket nem kéne játszani szerintem mert hamar repül a piros. remélem erre a vezetõedzõtök is rájön

Tyler1
mondjuk baljós foszlányokat látok magam elõtt, ahogy Vidic szokásos kamikáze módszerrel állít meg egy támadást, és over 😊
de be is szarok, ha vmi kamu büntetõvel nyernek a döntõben, ha már ilyen szépen fû alatt eljutottak odáig.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
hát Messit kéne vhogy likvidálni, és nem lenne gond. elnézve a mai meccset, nem írnám le magunkat. támadásban mi is tudunk okosan játszani.

remélem kiejtitek a Barcát a döntõben 😊

Rash87
Kiállítást nem láttam(de biztos jogos volt... pff),de megmertem volna esküdni meccs elõtt,hogy úgy hoznak ki vmit,hogy Barcának jó legyen 😊

Glory, Glory Man. United!

Magic Boy
Alakul a Manchester United Barcelona álomdöntõ, mert a Barcelóna 2-0-ra (Messi duplázott) nyert Madridban.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

Magic Boy

Magic Boy

MR ME
hát elég sima gyõzelem volt, azért ezt nem gondoltam volna, asszem h döntõbejutás el is dõlt szerencsére

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Ezzel az a baj,hogy mikor a Chelsea ellen voltunk BL-be,akkor is sztem rohadt jól játszottunk,s azt hittem jön a fordulat,s elkezdünk szépen focizni a köv. mérkõzéseken is,erre kiestünk a City ellen az FA-ból,aztán játszottunk egy szörnyû 0-0-t a Newcastle ellen. Ha ebbõl indulok ki,akkor a héten a bajnokságban kikapunk a Arsenal ellen is,bár ne így legyen... De nagyjából ez szokott lenni.

teljesen elégedett vok az egész csapattal
persze a helyzetkihasználással én sem... megnéztem még utána az összefoglalót: az elsõ félidõben 9 helyzetünkbõl születhetett volna simán gól, de vagy mi b@sztuk el, vagy 6 alkalommal (!!!) neuer védett óriásit

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Cabell
Hát igen, reméljük ezzel most nem csak 1-2 napig kamilláztatnak minket, mint múltkor, hanem megõrzik ezt a jó formát

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
én ezen a meccsen nem keresek csomót. ahhoz képest, hogy milyen volt a múlthét, ez a mai játék engem bõven kiszolgált: támadtunk, saját játékunkat játszottuk, nem adtuk át komolyabb periódusra a meccset a Schalkénak. oké, a helyzet kihasználás nem 100%, de azért kellett ahhoz a stathoz a Neuer kódnevû gépállat is. ha valahogy kikontráznak egy gólt is, sztem nem sokáig tarthatták volna az elõnyt, fejben ma helyén volt a brigád.
kérdés, hogy múlt héten mi a hell volt velük<#fejvakaras>

Cabell
Egyébként picit komolyra fordítva a szót, ezen a meccsen, ha a második félidõben egyszer ritmust vált a Schalke és valahogy találnak mákkal egy gólt, egy szót sem szólhatunk.
Ennyi helyzetet egyszerûen nem szabad kihagyni, ahogy mondtam, ilyen szinten már 1-2 komolyabb helyzet kihagyás is simán megbosszulja magát, mi pedig legalább 9-et 10-et szúrtunk el.
Oké, hogy ebbõl a 9-bõl 10-bõl csak 1-2 volt tényleg ajtóablak, de örülhetünk, hogy ennek ellenére is behúztuk, általában az ilyeneknek más szokott lenni a vége..

Cabell
ez a de gea tényleg elég jó, fifában sem lehet neki gólt rúgni...😄

Rash87
Kell egy "apa" jellegû figura,aki összetartja a csapatot 😄

Tyler1
Lehmann?😄

Rash87
Oda már nagyon öreg!

Effe88
<#idiota><#nevetes1><#nevetes1>

Tyler1
(és fülöppel mi lesz?:S:S:S😄😄😄) --> Arsenal?<#eplus2>

Effe88
majd meglássuk akkor nyáron😊
az biztos hogy bármelyik csapathoz is került valószínûleg eléggé jól jár majd az a csapat😄😄
(és fülöppel mi lesz?:S:S:S😄😄😄)

Tyler1
Fergie látta a meccset, Neuer is, mi kell még?😄 ha szintet akar lépni, akk eljön germániából, és ez a meccs kiváló volt a helyzetfelmérésre mindkét oldalról 😉

persze Fergie-n múlik, de azt figyelembe kell venni, hogy de Gea, meg Patrício nem mutatott ellenünk semmit, pedig ez a legjobb módja egy játékos tesztelésének.

Rash87
Jól játszottunk,bár nem értem,mert ha akartak volna,még 2-3at lõhettek volna. De így is jó. Plusz,megtettem õket,s nyertek,megtört a jég 😄😄
Egyébként én még megvárnám azt a visszavágót,mielõtt döntõrõl beszélünk 😊 Én azért egy Realnak jobban örülnék,Ronaldo miatt 😊

Effe88
Neuer nállatok???😄😄
Bayernbe megy😉
jó lesz nektek lindegaard😄😄 vagy fülöp úgy is eladja az ispwich😄😄

Tyler1
fasza, 2 gólról lemaradtam, de lényeg, hogy megvan a meccs. ez már döntõ, ha csak szezonban elõször nem csinál vmi óriási baromságot a csapat az OT-n 😊 nagyon jól játszottunk, grat a csapatnak, Neuer meg 1 lépéssel közelebb került hozzánk szvsz.

holnap hajrá Real!!!

JSbyMSI8800
Nauer-t kellett csak megtörni és ennyi... utána már a második😊

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Cabell
hát a döntõ megvan, én holnap meg szurkolok a barcának, és szerintem mindenki, aki a jó focit szereti, és egy szimpatikus ellenféllel akar játszani a döntõben

DONGUBA
ennyi dontoben a csapat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ez az,még vagy 3-at nekik,így tovább<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

rooney8
ojeee😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Golyo69
nah ez a játék 😄😄 0-2 😄😄

GGMU

Murder3
a fáradtság az nagyon jó lehet sajnos a Munak:S
de itt még meglehet az hogy lesz 1-2 helyzete a schalkénak ami bemegy és aztán meg a Mu fõhet a saját levében.
Ha Nauer továbbra is iylen jól fog védeni illetve a Mu ah nem tud gólt szerezni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

3-mal kéne menni legalább.
ha ez ellen a schalke ellen nem megyünk tovább, akkor bajnokságot sem érdemlünk, nemhogy bl-döntõt

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Cabell
de tényleg, lehet, hogxy most a pénztárcába kéne nyúlni

HunnernesKonge
Odatolni a félidõben Neuer orra alá a zsíros szerzõdést, mert ha nem, akkor ez X lesz maximum 😄
rooney8
neuert kivenni a kapuból 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
Valaki árulja már el,hogy mi a faszom kell,hogy belõjük azt a szar labdát a kapuba?? Kész vicc...

Cabell
elképsztõ mennyi minden maradt ki...ilyen kiélezett helyzetben 2-3 helyzet is simán megbosszulja magát, (múltkor City, de még sok ilyen) nemhogy 10-15

Golyo69
Ez a Neuer egy állat! de msotmár 1-2 bemehetne..hihetetlen miket megfog..ha nem õ állna a kapuba már simán 0-3.....
Glory MU!
Mi meg jól játszunk!

GGMU

HunnernesKonge
Neuert jövõre nálunk akarom látni<#wow1>
Murder3
A United szétfutja a schalkét.
eddig Nauer miatt nem volt gól😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Magic Boy
Jobbak vagyunk csak maradjon is így a meccs végéig.

Neuer terja meccsben a Schalke 04-et.

Reméljük ezzel azt mutatja be a Manchester United szurkolóinak, hogy nem kell aggódniuk, mert remekül fogja pótolni Van der Sar-t.

Magic Boy
Szerintem is jó a kezdõ, de lehet jobb lett volna Nanival kezdeni, hogy õ lefárassza a védõket és amikor Giggs bejön akkor sokkal jobban boldogult volna, mint így.

Ezek szerint sajnos Papadopoulos vállalta a játékot ellenünk.

Rash87
Ez mindig így kezdõdik ...😄

Cabell
tetszik a kezdõnk végülis...

Rash87
Errõl nem is tudtam :\

Tyler1
sérült, azért nem volt már padon az Everton ellen sem.

Rash87
Berbatovval mi lett?

Tyler1
Schalke 04: Neuer, Uchida, Matip, Metzelder, Sarpei, Farfan, Papadopoulos, Jurado, Baumjohann, Raul, Edu.
Subs: Schober, Escudero, Plestan, Kluge, Charisteas, Karimi, Draxler.

Man Utd: Van der Sar, Fabio Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Hernandez.
Subs: Kuszczak, Anderson, Smalling, Nani, Scholes, Rafael Da Silva, Evans.

Referee: Carlos Velasco Carballo (Madrid)