Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de be is szarok, ha vmi kamu büntetõvel nyernek a döntõben, ha már ilyen szépen fû alatt eljutottak odáig.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Glory, Glory Man. United!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
persze a helyzetkihasználással én sem... megnéztem még utána az összefoglalót: az elsõ félidõben 9 helyzetünkbõl születhetett volna simán gól, de vagy mi b@sztuk el, vagy 6 alkalommal (!!!) neuer védett óriásit
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
kérdés, hogy múlt héten mi a hell volt velük<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ennyi helyzetet egyszerûen nem szabad kihagyni, ahogy mondtam, ilyen szinten már 1-2 komolyabb helyzet kihagyás is simán megbosszulja magát, mi pedig legalább 9-et 10-et szúrtunk el.
Oké, hogy ebbõl a 9-bõl 10-bõl csak 1-2 volt tényleg ajtóablak, de örülhetünk, hogy ennek ellenére is behúztuk, általában az ilyeneknek más szokott lenni a vége..
az biztos hogy bármelyik csapathoz is került valószínûleg eléggé jól jár majd az a csapat😄😄
(és fülöppel mi lesz?:S:S:S😄😄😄)
persze Fergie-n múlik, de azt figyelembe kell venni, hogy de Gea, meg Patrício nem mutatott ellenünk semmit, pedig ez a legjobb módja egy játékos tesztelésének.
Egyébként én még megvárnám azt a visszavágót,mielõtt döntõrõl beszélünk 😊 Én azért egy Realnak jobban örülnék,Ronaldo miatt 😊
Bayernbe megy😉
jó lesz nektek lindegaard😄😄 vagy fülöp úgy is eladja az ispwich😄😄
holnap hajrá Real!!!
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
★ 汤姆 李
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de itt még meglehet az hogy lesz 1-2 helyzete a schalkénak ami bemegy és aztán meg a Mu fõhet a saját levében.
Ha Nauer továbbra is iylen jól fog védeni illetve a Mu ah nem tud gólt szerezni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ha ez ellen a schalke ellen nem megyünk tovább, akkor bajnokságot sem érdemlünk, nemhogy bl-döntõt
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Glory MU!
Mi meg jól játszunk!
GGMU
eddig Nauer miatt nem volt gól😊
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Neuer terja meccsben a Schalke 04-et.
Reméljük ezzel azt mutatja be a Manchester United szurkolóinak, hogy nem kell aggódniuk, mert remekül fogja pótolni Van der Sar-t.
Ezek szerint sajnos Papadopoulos vállalta a játékot ellenünk.
Subs: Schober, Escudero, Plestan, Kluge, Charisteas, Karimi, Draxler.
Man Utd: Van der Sar, Fabio Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Hernandez.
Subs: Kuszczak, Anderson, Smalling, Nani, Scholes, Rafael Da Silva, Evans.
Referee: Carlos Velasco Carballo (Madrid)