Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Na igen csak, hogy ha az az egy Berbatov vagy Owen, akkor létszám hátrány a gyors ellentámadásainknál.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bakkerman
nem rossz az a 4-5-1,a schalke támadni fog,jól jön középen az az 5 középpályás

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Cabell
hát igen, ahogyan Majkapapa is fogalmazott pl a tegnapi meccs elõtt, minden benne van, lehet, hogy Vidic a kezdõkörben már pofán akarja mondjuk rúgni Rault és kiállítják, akkor pl nézhetünk egy nagyot...😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Magic Boy
SAF Rutinos róka és nekünk van védelmünk nem úgy, mint az Internek, de a labda gömbölyû, a Schalke nem fogja feladni és elég egy kiállítás és már is pofára eshetünk, de nekünk áll a zászló ez tény.

Rash87
Annyira biztosra veszi itt mindenki, nehogy tényleg pofára esés legyen 😊

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
kíváncsi leszek azért a mai összeállításra, Rooney és Hernández hiányában. megint 4-5-1 felállás lesz Berbával az élen? mert akk tényleg ne kiabáljuk el a továbbjutást.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Magic Boy

Magic Boy
Az Arsenal ellen azt kellett volna játszani, mint az elsõ félidõben és akkor legalább egy pontot szerzünk szerintem.

Rash87
Még tovább se jutottunk <#idiota>

Tyler1
az tuti, hogy ezt a Realt megvertük volna, a védelmünk is, de még támadószekciónk is okosabb szvsz. Barcánál más kérdés, mert amilyen keményen támadnak, olyan keményen tud a védelem beékelõdni. igazából fingom sincs, hogy Messit ki fogja szabályosan megállítani, meg Javier mi a pöcsömet kezd majd Pique-ékkel szemben. a Barca sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt mutat, mi meg hiába játszunk jól a Chelsea ellen, még a Schalke ellen is, vasárnap úgy elvert az Arsenal(1 gólos eredménytõl függetlenül), hogy öröm volt nézni.

de semmi nem lehetetlen, bízom abban, hogy megverjük õket.

Darthmushroom
ez az h kb esélytelenként megyünk oda úgy h év elején senki nem várt minket oda. már ez is nagy érdem h oda jutottunk.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
28.-án lesz egy jó meccs! <#eljen>

Cabell
Egyébként ha valami miatt, akkor énis csak a sorsszerûség miatt bízom a gyõzelemben. Az Arsenal is megverte egy meccsen a Barcát, akkor talán mi is meg tudjuk. Igazából innentõl kezdve érfelvágás nem lesz, mert ha ki is kapunk, akkor egy szerény és szimpatikus csapat és szimpatikus edzõ ellen kell fejet hajtanunk.

Darthmushroom
+emberek nagyon nagy %-ka a barca-real ág gyõztesét várja a bl gyõztesnek. én nem nagyon emlékszek olyanra h h a legnagyobb esélyesnek mindig sikerült a nép akaratát teljesíteni 😄😄😄 +babona múltkori meccsen hallottam h 1évszámra végzõdõ évekbe mindig piros mezes csapat nyerte a blt(01bayern,91 crevna belgrád,81 pool,71 ajax,61 benfica) 😄

Darthmushroom
azért én ennyire nem írnám le a MU-t mint most sokan. év elején én se hittem volna enniyre jól állunk majd.DE ez a csapat pont annyira egységben van és van annyi gyõzni akarás benne mint egy barcában, attól h nincs olyan keretünk igen is van esélyünk. szerintem a real védelménél a mi védelmünk 100szor jobb és a keretünk is százszor összeszokottabb+angliába lesz a meccs a Wembleybe ahol mi elég sokszor szoktunk játszani. ha sikerülne hétvégén eldöntetni a bajnokságot vagy a blackburn ellen eldönteni nyugodtan készülhetne a keret a bl döntõre.és tom h jön majd pár ember h 09be egy jobb kerettel kikaptunk a barcától, de szerintem ez a csapat attól a csapattól egységesebb.pl erre meddig nem kaptunk ki idén vagy bl-be mennyi gólt kaptunk.

Smithie
Az ilyen emberek miatt mint te,nem éri meg benézni se ide,pedig nem lenne nehéz a te "szinteden" irogatni...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Rockynhooo
Utálom a Mu-t meg Fergiet is de azért sületlenségeket ne írjunk már. majd 30 éven át egy klubot vezetni ilyen sikeresen.. le a kalappal.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

NA!Szerintem, mondjon ki mit akar, de Guardiola=Ferguson=0.....es miert?
Guardi- a vilag legjobb csapata elere alt, ezt barki megcsinalta volna!!!
Fergi- CSAK!, a vilag leggazdagabb klub edzoje volt! Akkor mirol beszelunk?
Tyler1
ez mindkettõre igaz sajnos 😊

Cabell
Én is, fõleg, hogy azt jó eséllyel elveszítjük...😄

Tyler1
igazából én elcserélném ez a BL döntõt, egy gyõzelemért a hétvégén.

tviktor91
Aztán remélem gyorsan ki is verted a fejedbõl XDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

rooney8
*tovább is kell jutni

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
várj elõbb még be is kell jutni 😄 jó oké, 2 gólos elõny, meg hazai pálya, de azért ne kiabáljuk el 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

HappyHunter
Amint megtudtam hogy a barca döntõs lett, pont ugyanez a gondolat jutott eszembe. 😄

Be happy. :) Running!

Rockynhooo
nyerjétek meg a döntõt plz!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
Ha csak abban😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
ezek a katalánok színészkedésben fognak megverni minket baszki. többször nem is nézek elklásszikót, csak felbasz. nem tudom mire ez a nagy felhajtás, de ennél akármelyik angol bajnoki izgalmasabb.

és számomra egyértelmûsítette ez a 2 meccs, hogy Mourinho-t kívánom utoljára SAF utódjának.

hedonist
akkor is csak 5 percet fog hosszabbítani, ha épp gyõzelemre állnuk😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Addig lepénzelitek,ne félj 😊

hedonist
Hétvégén a kedvenc bírótok vezeti a meccsünket, vagyis inkább neki vagytok a kedvencei😊

WuFraZselic
én is ebben bízom, hogy van esze, és marad <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
remélem azért Sneijdernek több esze van annál, mint hogy a City-t válassza csak a pénzért. bár, a keretüket elnézve ebben nem vagyok olyan biztos(Dzeko, Silva, Tevez).

bakkerman
nem azon csodálkoztam,hanem hogy a kolléga a TKP-nak jelölte meg,ott is az egyik legjobbnak 😄 amúgy jah,nincs vele semmi gond. Egyébként nem kell Busihoz,vagy Keitahoz hasonlítani,õk messze nem a legjobbak a posztjukon,Busquets mg fejlõdhet.

Cabell
Fletcher legalább olyan jó játékos mint Busquets vagy Keita hidd el nekem, egyedül azért tûnik ez hihetetlennek, mert...hát ahogy kinéz..😄

ha olyan fizimiskája lenne mint egy Ballacknak mondjuk, akkor semmi kétség nem lenne a klasszissága felõl, részedrõl SEM!😊

bakkerman
Az ügybe egyedül a Manchester City kavarhat bele, az arab tulajdonosok ugyanis könnyedén a United fölé licitálhatnak.

ezeket a barmokat eltiltanám minden sporttal kapcsolatos dologtól,rohadjanak meg

Tyler1
A People címû lap Sneijderhez közeli forrásokra hivatkozva állítja, a holland támadó a Manchester Unitedhez akar igazolni.

Nem lenne meglepõ, ha Wesley Sneijder nyáron Angliába, Sir Alex Ferguson csapatába igazolna. Az Inter azonban megkérné a holland vb-ezüstérmes árát, s mintegy harmincötmillió fontot szeretne kapni a játékosért. Az ügybe egyedül a Manchester City kavarhat bele, az arab tulajdonosok ugyanis könnyedén a United fölé licitálhatnak.

Magic Boy
Védekezõ középpályásként jó játékos.

bakkerman
meg mióta az egyik legjobb? 😄

Magic Boy
Fletcher mióta támadó középpályás?<#merges2>

Smithie
Nagyon bírom Fletchert,egyik legjobb támadó középpályás,remélem 100%-os lesz ha visszatér.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Darthmushroom
Carricken csodálkoztam utóbbi pár meccsen talán az idegenbeli chelsea bl meccs óta elég jól játszik. szép passzok fontos szerelések stb.. kivétel ez alól talán a castle meccs a többin is elég jól játszott

Tyler1
Fletch már elkezdett a tartalékkal játszani, múltkor 45 percet kapott is velük. lassan sztem már visszajöhet a padra, de kérdés, hogy mennyit vett ki belõle ez a sérülés.

Cabell
Igen, most ha belegondolunk, valóban a középpálya az, ami sokkal-sokkal gyengébb az utóbbi évekhez képest. A csapatnak ez volt az a pontja 2008-ban, amire akkor azt lehetett mondani, hogy a csúcsformában lévõ Carrick-kel és Scholes-szal a csúcsra volt járatva, és onnan már csak lefelé vezet az út...és sajnos így is lett. Ettõl függetlenül ha Fletcher játszana, még újra formában lenne, de, mint hogy sérült, Carricket kell megpróbálni újraéleszteni, ami így-úgy sikerülget, de õ már sosem lesz életbiztosítás.

Tyler1
hát igen, tavaly túlságosan 1 emberes csapat voltunk. de Valencia passzai sem találtak embert, ha Rooney nem volt pályán. idén majdnem hogy 2 csatárral erõsödtünk, ha Berba formáját nézzük. a szarból kihúzott minket, amíg Rooney otthon puzzle-özte a kis életét 😊
de ha a védelmet nézzük, ott is erõsödtünk tavalyhoz képest, Smalling is fontos ember volt Rio hiányában, az ikrek(de köztük is inkább Fabio) szilárdabb tagjai lettek a védelemnek.

Darthmushroom
szerintem tavaly annyival jobb a keret h Vale nem volt kidõlve félévre. és kulcs ember volt abba h Roo annyi gólt lõtt mert nagy részt az õ beadásaira érkezett.meg Fletcher-t idén össze se lehet hasonlítani tavalyi önmagával.

Tyler1
tavalyi még ennél is szarabb volt. azóta erõsödtünk egy Hernándezzel, Valenciaval, Berbatov is idén volt a legjobb, Nani is a legjobb szezonját futja. igazából a kerettel nem sok bajom van, egyedül a középpályára kellene 1 ember, és nem is lenne gond sztem.

Darthmushroom
a múltkori bl meccsen fogalmazták meg jól, h kb ugyanazt csináljuk mint tavaly az inter õk is csak szenvedtek szinte és még is bl-t meg bajnokságot nyertek... és igazán szép játék egyszer se volt náluk

am a keretbe nagyon igazad van mert szerintem reálisan ennyi se lenne benne. én õsszel azt mondtam h örülhetünk a bl-be csoportkörbõl továbbmegyünk a bajnokságba hogy meg meglesz az 1-3hely egyike.de mondjuk szép játékot nem is nagy várhatunk mert nincs olyan játékosunk, talán nani lenne de õ meg már sajnos belehal a szépségbe, és tudom h sokat tett idén a csapatért de én még mindig azt mondom h jobb lenne ha távozna.

Cabell
igen, csak tavaly az még egy szopós BL meccs volt ráadásul...

az a baj, hogy évközben még jobban éreztem magam attól, ha ilyenkor összevissza szidtam a csapatot, de mostmár nem fogom, mivel mindannyian tudjuk, hogy ez a csapat sokkalta gyengébb mint az eddigi keretek az utóbbi 5 évben, ezt már nem kell bizonygatni, és méégis itt a lehetõség, hogy nyerjünk óriási trófeákat, akár szar játékkal...

Darthmushroom
hát tavasszal ugyanazt nyomjuk mint tavaly, h bl meccs után 90% h botlunk....