35611
-
#27868 Fletcher szünetet tart -
#27867 Külföldi források szerint Fekélyes vastagbélgyulladása van, ami akár a karrierje végét is jelentheti, de ebben a szezonban szinte biztos, hogy nem játszik már. -
#27866 remek :S jobbulást neki! -
#27865 Krónikus bélproblémák miatt felfüggeszti pályafutását a MU középpályása -
#27864 Nem láttam,de annyira éreztem,hogy vagy 90+ percbe találtok be,vagy pedig 11-essel :)
Persze,ettől függetlenül,tényleg nagy érdem,s grat. h a M.City-t el tudtátok verni -
pilboy #27863 persze jött a rég várt bíróra kenés...
a kérdéses szituk:
- silva úgy dobta magát, ahogy ember nem eshet, ha felrúgják: páros lábbal behúzott térdekkel - vicc
- a kapott büntető egyértelmű volt. így csak a kézről pattanhatott le a labda
- a kiállítás kapcsán azt mondta mancini, h mostanában nagyon résen vannak a bírók (utalva gondolom ezzel balotelli és clichy kiállításaira). a mostani teljesen jogos 2. sárga lap volt, sztem nem is lehetne téma
16. forduló (dec. 17., 18.):
MU: QPR (i)
City: Arsenal (o)
Arsenal: City (i)
Chelsea: Wigan (i)
Hotspur: Sunderland (o)
Pool: Villa (i)
17. forduló (dec. 20-22.):
MU: Fulham (i)
City: Stoke (o)
Arsenal: Villa (i)
Chelsea: Hotspur (i)
Hotspur: Chelsea (o)
Pool: Wigan (i)
18. forduló (dec. 26-27.):
MU: Wigan (o)
City: WBA (i)
Arsenal: Wolves (o)
Chelsea: Fulham (o)
Hotspur: Norwich (i)
Pool: Blackburn (o)
19. forduló (dec. 30-jan. 1.):
MU: Blackburn (o)
City: Sunderland (i)
Arsenal: QPR (o)
Chelsea: Villa (o)
Hotspur: Swansea (i)
Pool: Newcastle (o)
20. forduló (jan. 2-4.):
MU: Newcastle (i)
City: Pool (o)
Arsenal: Fulham (i)
Chelsea: Wolves (i)
Hotspur: WBA (o)
Pool: City (i)
lehet csemegézni a brutális 2 hét alatt!!! :) -
#27862 Ezek szerint nem nézted:)
Én nagy kritikusa vagyok a mostani állapotó Chelseanek, de ezt ma megérdemeltük és jobbak voltunk! -
#27861 minden kívánságod így teljesüljön :D -
#27860 hát nemtudom hogy ez így a végelszámolásban mennyire lesz jó nekünk, mindenesetre jelenleg elvileg jó -
#27859 nálunk a lélektani előny, ezt ki kell használni. Cityre még vár pár menet. -
eLiXir #27858 fakk je -
#27857 11-essel nyertek,szép teljesítmény :)) De legalább 3 pont lefaragva. -
#27856 1-1 :) -
eLiXir #27855 hajrá chelsea! -
#27854 A Chelsea óriási szívességet tenne, ha elkapná a City-t.
Így én most a Chelseanak szurkolok és az ő győzelmükre tippelek. -
#27853 de most a city begyújtotta a rakétákat (ha ők nem lennének, így is elsők lennénk) :D ja meg azon kívül, hogy pocsékul játszottunk, nagy többségben mindig hoztuk a 3 pontot :)
am mára mi a tippetek a chelsea - city meccsre? -
#27852 mikor a legkevesebb pontunk volt -
pilboy #27851 és ugyebár 4szer bajnokok voltunk -
#27850 Fb-ról 1 kis érdekesség :)
Elmúlt 5 szezon 15 forduló utáni pontok:
2006/07=31
2007/08=33
2008/09=31
2009/10=34
2010/11=31
THIS SEASON=36 -
#27849 hát még a Carrick-Jones párost, menovdömeccs volt mindkettő. -
#27848 Rooney második gólja nem volt csúnya :) -
#27847 persze, hogy akkor nem látom a meccset, mikor "szárnyal" a csapat -
pilboy #27846 hátul smalling és evans nekem nem volt elég magabiztos, a többi csapatrésszel elégedett vok.
smalling nem szélső védő szvsz (tudom, h kényszerből játszott ott)
remélem maradni fog ez a rooney-welbeck párosítás. élmény volt nézni dani játékát -
#27845 Manchester United-Wolverhampton Wanderers 4-1 ::: 23 perces összefoglaló -
sanyiute #27844 ha most észbe kapna a csapat azért EL döntőbe látnia csapatot jó lenne :) -
Zenszkij #27843 Nem szégyen az EL-ben szerepelni. Ha Ferguson megnyerné a csapattal csöndben maradnánk :). -
eLiXir #27842 érdemben is hozzászólok: Macheda egy láma -
eLiXir #27841 én néztem és hepi vagyok :) -
#27840 bazmeg 4:1re nyer a csapat, ráadásul szép játékkal, és a szaros EL mez a téma? senki nem nézte a gémet vagy mivan? -
#27839 Vélhetően a mez jobb felkarján lévő Európa Liga logót fújolta. -
eLiXir #27838 mi fúj ? és mi ez a kép? -
#27837 fúj -
#27836 -
#27835 tiszt arsenal. az elején meg is ijedtem picit annál a bombastartnál, általában nekünk jobban megy ha bénán kezdjük a szezont:d
erre be is jött, hát ilyet..
-
pilboy #27834 tetszik a carrick-jones közép, annak ellenére, h egyik sem igazi osztogató, jól játszik mind2.
és mennyivel másabb ez a rooney-welbeck páros is, mint rooney egyedül -
#27833 Valószínűtlen a januári vásárlás -
#27832 hát pedig ez a keret sajnos pont ennyire képes. az eleje jól indult, aztán a folyamatos sérülések, meg a mostanra eléggé lepadlózott csapatmorál szépen éreztették a hatásukat. nem tudom lesz-e vmi mozgás januárban, de ha így marad a csapat, és folytatódnak a sérülések, akk valszínű EL sem lesz jövőre. Spurs biztos megelőz minket, ha lejátssza a maradék meccsét, mögöttünk meg egy Chelsea, Arsenal lohol, de még a NU sem veszélytelen ránk. -
#27831 nem mondanám azt h belefér, egy ilyen csoportból illett volna továbbjutni! mégha halálcsoport lettünk volna megértem, de így...mind1 ez van, de mostanában a játékunk elég siralmas minden kupában, remélem vmi változik mert ez így nem az aminek lennie kéne ilyen kerettel... -
#27830 Kivel játszik majd a MU az EL-ben? Zürich vagy Birmingham City?
Mostanában jól megy a svájci meg az angol másodosztályú csapatok ellen.
-
#27829 ha már 8:2, Wenger kiállt a United mellett. elég sablonos, de igaz. 4 év alatt 3x döntőben voltunk, ennyi már belefér, nem?