35611

• Rash87
    Grat,szép karácsonyi elő-ajándék :)
  • Zenszkij
    gratulálunk, mindig szép dolog, ha így bővül a b-közép :)
  • Darthmushroom
    grat :)
  • DONGUBA
    grt
  • pilboy
    tegnap éjjel megszületett a legújabb mu-fan a kislányom személyében!!!
  • eLiXir
    Egy rakat YTos videon azt olvasom kommentekbe, hogy welcome to old trafford, see you the next summer
  • Tyler1
    ő BL miatt csak nyáron jönne mindenképp(ha egyáltalán igaz a pletyka).
  • ldobosi
    Pedig pár hónapja már voltak hírek hogy kell nekünk de ilyen magas %-ot csak akkor adnak transfermarkton ha tényleges a közeledés. És amint látom elég jól haladhatnak a tárgyalások.

Vortag: 78% Nicolás Gaitán (MW: 10.500.000 €)

Itt meglehet nézni kikért érdeklődhetünk.
  • pilboy
    most olvastam éppen, h a benfica-s gaitán került szóba
  • Tyler1
    nem hiszem, hogy ennél jobban magukra találnak, ha igen, akk tavaszra már el is fogynak(mint általában). nekünk hozni kell a 3 pontokat, és várni, hogy a City hibázzon. sztem a nehezén túl vagyunk, jól kezdhetjük a jövő évet, a középpálya biztosnak tűnik a Carrick-Jones párossal, jönnek vissza a sérültek, Valencia újra kezdi a régi önmagát idézni, Rooney is be-be találgat végre, kezd a morál helyreállni. nem tudom jön-e vki januárban, de jelenleg nem is tudom, hogy kellene-e valaki, ami gondunk van, azt 1 ember nem oldaná meg, még ha 30-40 millióba kerülne is.
  • Cabell
    jól jártunk, az arsenal még itt nagyon magára találna akkor jól fog jönni ez a minusz 3 pont, a city tavaszra már sehol se lesz szerintem
  • pilboy
    vsz ismét a belső kp és welbeck voltak a legjobbak. még talán idesorolnám rio-t
  • Tyler1
    hát nem vág földhöz ez az emirátus derbi, de remélem marad a gól nélküli x, nekünk az a legjobb.
  • Rash87
    Meccset nem láttam,de az ÖF-t igen,szépen megoldotta.S volt sok helyzetünk is végre.
  • Cabell
    sztem nekünk a citynek kell drukkolni, az arsenal meg a chelsea bukjon minél több pontot, a city úgysem fog kitartani a végéig
  • JSbyMSI8800
    Hajrá Arsenal
  • Tyler1
    Carricknek már ideje volt gólt lőni, temérdek lehetősége közül végre a bátrabbikat választotta, és lám bejött.

na vajon meddig leszünk elsők?
  • pilboy
    3. kapufa... :/
  • pilboy
    rooney és carrick góljaival 2-0 ide
    akár több is lehetne
  • pilboy
    sztem nem lesz itt semmi :)
  • Tyler1
    mondjuk én sem értem miért ez a kollektív kizárás, egy csapat szarja miatt az összes svájci csapat, DE még a válogatott is szív.
    érdekes...
  • Effe88
    igen
    természetesen az se
    békén kéne hagyniuk a bázelt mit tehetnek ők a sion ügyeiről
  • Tyler1
    igaz. bár az sem lenne korrekt, hogy ti(pont mint házigazda) meccs nélkül továbbmentek.
  • Zenszkij
    teljesen igazad van, de ez nem fog megtörténni
  • Effe88
    szégyen lenne
    mi köze a sionnak a bázel ügyeihez???
    pályán tiszta körülmények között nem tudtatok tovább jutni nem lenne korrekt most ez az uefától
    (ja és nem azért mert félnék egy Bayern-Mutól de hát semmi keresnivalótok nincs idén a 16 között)
  • MR ME
    Manchester United : 1 Manager = 23 Honors
    Manchester City : 23 Manager = 1 FA Cup

Feel the difference.

:D
  • MR ME
    érdekes érdekes, nem lenne rossz, bár így bejutni....de sztem nem lesz ebből semmi
  • Magic Boy
    Visszateszik a BL-be a ManUnitedet?
  • smith09 #27880
    Egy mindenkori Unitednek, úgy általában már ha a csapatunkról van szó, akkor ezt a kupát egyértelműen nyerni kell. DE ! Ezeket olaszokat én szeretem itt pedig bőven van belőlük. Az Ajaxon túl megyünk szerintem aztán majd történik valami.
    Véleményem szerint nem a legjobb 11 áll fel majd a meccseken, de ettől függetlenül remélem a 4 közé bejutunk.
  • Magic Boy
    Az Ajax védelme sebezhető, de a támadósoruk erős, úgyhogy érdekes párharc lesz (remélhetőleg a tévék számára is), de a továbbjutás kötelező.
  • MR ME
    csak nem kapunk ki...
  • Tyler1
    Ajaxot kaptuk!
  • pilboy
    ez 8 sérült, akikből azért 5-6 simán elférne a kezdőcsapatban... :/
  • Atti12
    komolyan mintha elátkoztak volna minket..
  • pilboy
    nem elég a sok sérülés, még ez is most jön... :(
    jobbulást neki!
  • hedonist
    Hát úgy néz ki jauárban nektek is be kell vásárolnotok.

kp-ra védelembe és sztem rátok férne egy csatár is! meg kell fogni a Cityt vhogy!:)
  • Tyler1
    főleg, hogy alappillére a védelemnek(meg a csapatnak is).
  • JSbyMSI8800
    30 éves! nem hinném hogy felmerült még benne a dolog.
  • sanyiute
    nem szarik rendesen visszatartja meccsen:D
  • eLiXir
    Vidic szerintetek játszik még jövőre? Ő se fiatal már.