35611
-
#27908 Grat,szép karácsonyi elő-ajándék :) -
Zenszkij #27907 gratulálunk, mindig szép dolog, ha így bővül a b-közép :) -
#27906 grat :) -
#27905 grt -
pilboy #27904 tegnap éjjel megszületett a legújabb mu-fan a kislányom személyében!!! -
eLiXir #27903 Egy rakat YTos videon azt olvasom kommentekbe, hogy welcome to old trafford, see you the next summer -
#27902 ő BL miatt csak nyáron jönne mindenképp(ha egyáltalán igaz a pletyka). -
ldobosi #27901 Pedig pár hónapja már voltak hírek hogy kell nekünk de ilyen magas %-ot csak akkor adnak transfermarkton ha tényleges a közeledés. És amint látom elég jól haladhatnak a tárgyalások.
Vortag: 78% Nicolás Gaitán (MW: 10.500.000 €)
Itt meglehet nézni kikért érdeklődhetünk.
-
pilboy #27900 most olvastam éppen, h a benfica-s gaitán került szóba -
#27899 nem hiszem, hogy ennél jobban magukra találnak, ha igen, akk tavaszra már el is fogynak(mint általában). nekünk hozni kell a 3 pontokat, és várni, hogy a City hibázzon. sztem a nehezén túl vagyunk, jól kezdhetjük a jövő évet, a középpálya biztosnak tűnik a Carrick-Jones párossal, jönnek vissza a sérültek, Valencia újra kezdi a régi önmagát idézni, Rooney is be-be találgat végre, kezd a morál helyreállni. nem tudom jön-e vki januárban, de jelenleg nem is tudom, hogy kellene-e valaki, ami gondunk van, azt 1 ember nem oldaná meg, még ha 30-40 millióba kerülne is. -
#27898 jól jártunk, az arsenal még itt nagyon magára találna akkor jól fog jönni ez a minusz 3 pont, a city tavaszra már sehol se lesz szerintem -
pilboy #27897 vsz ismét a belső kp és welbeck voltak a legjobbak. még talán idesorolnám rio-t -
#27896 hát nem vág földhöz ez az emirátus derbi, de remélem marad a gól nélküli x, nekünk az a legjobb. -
#27895 Meccset nem láttam,de az ÖF-t igen,szépen megoldotta.S volt sok helyzetünk is végre. -
#27894 sztem nekünk a citynek kell drukkolni, az arsenal meg a chelsea bukjon minél több pontot, a city úgysem fog kitartani a végéig -
#27893 Hajrá Arsenal -
#27892 Carricknek már ideje volt gólt lőni, temérdek lehetősége közül végre a bátrabbikat választotta, és lám bejött.
na vajon meddig leszünk elsők? -
pilboy #27891 3. kapufa... :/ -
pilboy #27890 rooney és carrick góljaival 2-0 ide
akár több is lehetne -
pilboy #27889 sztem nem lesz itt semmi :) -
#27888 mondjuk én sem értem miért ez a kollektív kizárás, egy csapat szarja miatt az összes svájci csapat, DE még a válogatott is szív.
érdekes... -
#27887 igen
természetesen az se
békén kéne hagyniuk a bázelt mit tehetnek ők a sion ügyeiről -
#27886 igaz. bár az sem lenne korrekt, hogy ti(pont mint házigazda) meccs nélkül továbbmentek. -
Zenszkij #27885 teljesen igazad van, de ez nem fog megtörténni -
#27884 szégyen lenne
mi köze a sionnak a bázel ügyeihez???
pályán tiszta körülmények között nem tudtatok tovább jutni nem lenne korrekt most ez az uefától
(ja és nem azért mert félnék egy Bayern-Mutól de hát semmi keresnivalótok nincs idén a 16 között) -
#27883 Manchester United : 1 Manager = 23 Honors
Manchester City : 23 Manager = 1 FA Cup
Feel the difference.
:D -
#27882 érdekes érdekes, nem lenne rossz, bár így bejutni....de sztem nem lesz ebből semmi -
#27881 Visszateszik a BL-be a ManUnitedet? -
#27880 Egy mindenkori Unitednek, úgy általában már ha a csapatunkról van szó, akkor ezt a kupát egyértelműen nyerni kell. DE ! Ezeket olaszokat én szeretem itt pedig bőven van belőlük. Az Ajaxon túl megyünk szerintem aztán majd történik valami.
Véleményem szerint nem a legjobb 11 áll fel majd a meccseken, de ettől függetlenül remélem a 4 közé bejutunk. -
#27879 Az Ajax védelme sebezhető, de a támadósoruk erős, úgyhogy érdekes párharc lesz (remélhetőleg a tévék számára is), de a továbbjutás kötelező. -
#27878 csak nem kapunk ki... -
#27877 Ajaxot kaptuk! -
pilboy #27876 ez 8 sérült, akikből azért 5-6 simán elférne a kezdőcsapatban... :/ -
#27875 komolyan mintha elátkoztak volna minket.. -
pilboy #27874 nem elég a sok sérülés, még ez is most jön... :(
jobbulást neki! -
#27873 Hát úgy néz ki jauárban nektek is be kell vásárolnotok.
kp-ra védelembe és sztem rátok férne egy csatár is! meg kell fogni a Cityt vhogy!:) -
#27872 főleg, hogy alappillére a védelemnek(meg a csapatnak is). -
#27871 30 éves! nem hinném hogy felmerült még benne a dolog. -
sanyiute #27870 nem szarik rendesen visszatartja meccsen:D -
eLiXir #27869 Vidic szerintetek játszik még jövőre? Ő se fiatal már.