35611

• MR ME
    ez az idény elég siralmas eddig sajnos :(
    hol van már az a 8:2....
  • pilboy
    aztapicsa :O
  • Atti12
    néhány adat hogy kit vesztettünk el az évre...

- A Vörös Ördögök összesen 25 gólt kaptak ebben a szezonban

- Az MU 5 gólt kapott, ha Vidics a pályán volt

- Az ellenfelek 149 percenként vették be az MU kapuját, ha Vidics a pályán volt

- A United 20 gólt kapott, ha Vidics nem volt a pályán

- Az ellenfelek 67 percenként vették be az MU kapuját, ha Vidics nem volt a pályán

- A United mindössze egy gólt kapott (a Newcastle elleni vitatott 11-es), ha Vidics végigjátszotta a találkozót

- A legutóbbi öt bajnokin Vidics a fejpárbajok 83 százalékát (15/18) megnyerte

- Múlt szombaton Vidics 19 alkalommal tisztázott az Aston Villa ellen, míg az ellenfél négy védője összesen 22 „szerelést” hozott össze

forrás:sporthirado
  • Rash87
    Mi jöhet még?? :S
  • Tyler1
    Vidic szezonja eddig tartott.
  • Cabell
    hát igen, ez nekünk most jó szar...:(

a klub történetében meg elenyésző dolog...utólag milyen jelentősége van, hogy 2005-ben nem jutottunk be a kieséses szakaszba?.. nulla.
  • ffxi
    Áááááh... 1 év várakozás :(
  • Cabell
    azért ne essünk túlzásokba...

mondjuk alapvetően nem vagyok mostmár a híve annak h okosabb akarok lenni az edzőnél, de

http://manutdfanatics.hu/megfizetjuk_az_arat_3552

azért remélem ezt nem gondolja komolyan, hogy jól játszottunk tegnap
  • Zenszkij
    Idén a cél, hogy BL-t érő helyen végezzen a csapat. Nem kell csodát várni.
  • ldobosi
    Hajszárító Hatalmas!
  • Tyler1
    elfogadták az FA fellebbezését, Rooney eltiltását kettőre csökkentették.

más: 2012 őszétől bevezetésre kerül a videobíró, vagyis egy gólvonalt figyelő rendszer, amely elvileg gól esetén közvetlen jelet küld a bírónak, amivel tulajdonképpen nem kell hosszabb időre megszakítani a játékot elemzés céljából. a rendszer még tesztelésre vár.
  • Magic Boy
    [URL=http://www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20111208-reakciok-a-baselmanchester-united-bajnokok-ligajamerkozes-utan.html]"Kínos, hogy az Európa Ligában fogunk játszani" - a fiatalok okozhatták a ManUnited bukását[/URL]

Reméljük SAF észbekap és hiányposztokra igazol végre!
  • IXEMGabeo
    beszarok a Basel 4 pontot rabolt a Manchestertől:D:D:D
  • Rash87
    "Természetesen csalódottak vagyunk" - mondta Ferguson. "Mi mást érezhetnénk."

"Nagyon jó volt a labdatartásunk a pálya utolsó harmadában és több igazán remek lehetőséget alakítottunk ki. Egy bizonyos pontig egyes esetekben nagyon jó volt a játékunk, de a befejezéseket elrontottuk."

"Az Európa Liga egy olyan verseny, amiben még nem szerepeltem a Uniteddel, de ez csak egy dolgot jelent - vasárnap kell játszanunk. Csütörtökön és vasárnap. Ez nem a legjobb, de kezelnünk kell a dolgot, ez a büntetése annak, hogy nem jutottunk tovább ma."

A lényeg,h labdatartásunk megint jó volt :D szánalmasak ezek a nyilatkozatai, egyszer mondaná meg,hogy szar volt a csapat,erre lett volna kb. 10 mérkőzése legalább,mert azóta ilyenek vagyunk.
  • Effe88
    hmmm érdekes volt már valami hasonló anno a basellel
    02/03 as szezon legjobb 32
  • Tyler1
    ránéztem EL csoportokra, fel sem fog tűnni, hogy nem BL-be játszunk :D Schalke, Atletico, Sporting, PSV, STOKE CITY
  • paj01
    Ahogy néztem a meccset MU mintha teljesen motiválatlan lett volna. Gond van a csapaton belül, vagy Ferguson nem tudta lázba hozni a játékosait? Nem igazán látszott a játékon, hogy ez egy fontos tétmérkőzés.
  • Tyler1
    hát ezen már én is csak röhögök, de hát ha most bennmaradunk akk is kiszopunk egy nagy csapattól szóval tök mind1. nem lehet minden évben döntőket játszani, lehet idén nekünk se jön össze semmi, van a PL-be olyan "nagy" csapat, akinek 7 éve nem jött össze semmilyen filléres kupa sem :D
  • rooney8
    egyébként én nem vagyok ideges
    már meccs előtt úgy voltam vele, hogy nem sok esélyt adtam arra, hogy nyerünk
    felkészítettem magam arra, hogy kiesünk :D
  • Rash87
    Ne hogy azt hidd...

Kalap szarok vagyunk, még szerencse hogy bekaptuk gyorsan a gólt,így tudtam,hogy kiesünk,egyből kikapcsoltam, nem idegesítettem magam feleslegesen!
    SZÉGYEN!
  • Cabell
    ajjáájj kellemetlen ez:D

de őszintén szólva kurvára megérdemeltük, annyira halál nulla volt, hogy nem is hittem el hogy tényleg ki fogunk kapni, mert ez így túl egyszerű képlet lett volna.

hát elég egyszerű is volt:D fosok voltunk az egész BL csoportkör alatt, ki is zúgtunk, meg is érdemeltük.

nem vagyunk hajlandóak összeszedni magunkat, ez az ára
  • Tyler1
    azt megmondom :DD
  • Zenszkij
    gyenge a keret hidd el
  • Oziris666
    Legalább nem lesz egyeduralkodó a City az EL-ben:D
  • Effe88
    lol
    anno mi is kiestünk a csoportból 2002/03as évben de abba a csoportba egy milan volt(ők nyerték abban az évben a bl-t+egy bomba erős depor(makaay))
    itt meg egy galati meg egy basel+benfica....
  • rooney8
    city - united döntő lesz :DD
  • ldobosi
    Na most megmutatták milyen jó játékosok alkotják a klubot! Köszönöm szépen hogy végig nézhettem ezt a szhart. Ez nem Manchester United.
  • Tyler1
    EL-re legalább több esélyünk van :D
  • Zenszkij
    szép volt fiúk
  • Zenszkij
    tiszta röhej 99-ben egy Bayern ellen nyomtuk ezt, most meg Basel? :D:D
  • Cabell
    jajj ne már...nincs semmi gond a kerettel, itt valami más gond van, bár megnem mondom mi...
  • ldobosi
    gól
  • Cabell
    meg még ezek is úgy játszadoztak velünk mint a barca szokott másokkal
  • Zenszkij
    évek óta nem igazol egy normális játékost, nincs min csodálkozni Park? tiszta röhej, a családi problémákkal küzdő vénember Giggs? vagy a totál rossz igazolás Ashley Young? hagyjuk már, nincs egy irányító középpályás, nincs egy masszív védekező középpályás, nincs egy jó formában lévő csatár
  • ldobosi
    Ferguson mintha kicsit ideges lett volna vagy meglepett.
  • Zenszkij
    LOL, na jobb is, hogy nem futunk össze egy Barcelonával, meg egy Real Madriddal vagy egy Bayernnal, kapunk két gólt ettől a csapattól, mennyit kapnánk tőlük
  • Cabell
    fú dejó ezt annyira megérdemeltük komolyan örülnöm kellett mikor bement
  • pilboy
    2 helyzet 2 gól
    így kell ezt csinálni
  • ldobosi
    Ferguson most is igazán büszke lehet a csapatra. Nem kell ide erőssítés mi a fasznak. Jó ez az ötlettelen undorító szenvedős játék szeretem is nézni.
  • Christian88
    Tuti találtok egy gólt 90+ percben :D.