Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cabell
csak épp a legutóbbi ilyen nagyhétnél pont ez történt...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Kétszer egymás után nagyon ritkán kaptunk ki a PL-ben,szóval remélem X-re jók leszünk.

Glory, Glory Man. United!

Cabell
Attól félek csak, hogy x-re fogunk játszani, és ebbe megint beletörik majd a bicskánk.

Igazából mindegyik meccs picit olyan, hogy Ferguson kitalál-e valami nagyon nyerõt, vagy valami hatalmas kalap kakit.

Mikor az elõzõ valósul meg a nagycsapatok ellen, olyankor általában nincs baj, ahogy az volt a BL-ben is...szóval tényleg lehet reménykedni

<#eljen>
+1

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
iksznek bõven örülnék, gól nélkül, szar játékkal, unalmas meccsel, leszarom csak ne kapjunk ki.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
holnapi meccsre:
Promo

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
7végén nyerünk,meg van a bajnokság is.Nincs mirõl beszélni 😄

látom mindenki a barca meccsrõl beszél, addig azért meg kéne nyerni a bajnokságot.
a vasárnapi meccs kemény lesz, a chelsea biztos nem szeretne 3* zsinórban kikapni tõlünk.
a szerdai meccshez: kiváncsi lennék Anderson duplája Neuer ellen mennyit fizethetett a fogadóirodáknál.
Darthmushroom
valaki tud ehhez a filmhez egy trailert linkelni?

rooney8
na majd elmondom én is a véleményem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
hát skins után elég fura, fõleg azzal a hajjal(rá se ismertem elõször), de simán jól adja Charlton bácsit 😄

rooney8
köszi, hnap le is szedem 😊
kíváncsi vagyok cook-ra, nem tudom elképzelni ilyen szerepbe 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1

rooney8
linket tudsz adni? 😄

Smithie
<#taps> LIKE! <#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tyler1
csak nehogy a döntõn is csak ilyen legyen Pep arca<#papakacsint>

Golyo69
én is vagyok vele 😄😄

GGMU

Rash87
A statisztika semmire se jó, bár most nem bánnám,ha bejönne😄

Darthmushroom
Van der Saarnak mekkora búcsú lenne egy bl serleggel visszavonulni. omg be le se merek gondolni 😄 (valszeg Scholes-nak ugyanígy )

Golyo69
egy kis statisztika az nso-ról😄

Két évvel ezelõtt is a Barcelona és a Manchester United játszotta a döntõt a legrangosabb európai kupában. A legutóbbi három alkalommal – amikor „újrajátszottak” egy finálét – az elsõ meccsen vesztes csapat nyert.

ez jó elõjel nekünk 😄

GGMU

Rash87
Nagyon lebecsülnek minket :\
Mondjuk én is Barca-t tartom esélyesebbnek, bár annyira nem derült ki,hogy mennyire erõsek pl. a Real ellen,mert amit a Real csinált,az nem foci volt 😊

Golyo69
sztem meg mi leszünk a "vendég" csapat

de ahogy nézem nem csak sztem...
unibet:
FC Barcelona - Manchester United 1,95 3,35 4,15
jó nagy szorzó van ránk:😄 meg kéne még most rakni 😄😄

GGMU

Cabell
Hát imádni fogom a meccset úgy, hogy végre nekünk szurkol majd a többség.

Nagy különbség lesz 2009-hez képest, amikor kb mi voltunk a bolygó legutáltabb csapata (mert jók voltunk) és mindenki a Barcáért szorított, most ez fordítva lesz.

Persze ki tudja meddig lesz így, ha jövõre mondjuk elkezd jó lenni az Ajax, akkor majd idõvel rájuk próbálnak majd meg mindenféle undoríót meg csaló jelzõket rásütni...😄

Darthmushroom
mert én úgy jegyeztem meg h végig mi voltunk a pártfogoltak a visszavágóra negyed elõdöntõbe és a döntõ be is a mi águnk az. de nem 100!

Darthmushroom
én úgy emléxem h mi leszünk "hazain" sorsolárról így rémlik

Tyler1
mondjuk a mezes témában nem vagyok biztos<#nemtudom>

Tyler1
mi leszünk "idegenben", mivel késõbb kerültünk be, vagyis idegenbeli mezben kéne elvileg játszanunk.

de szép is lenne, ha a Wembley-ben nyernénk meg a BL-t, lehet ez lesz Fergie uccsó döntõje, szóval legenda lehetne az a meccs, talán túlszárnyalva a 99-es drámát is.
Guardiola fogalmazott szépen a döntõrõl: "haza ért a futball" - hát itt egy angol csapatnak európai kupát nyerni.....úúúáááá megfogalmazhatatlan érzés 😊

rooney8
valahol mintha azt olvastam volna, hogy õk lesznek az elsõ számú mezükbe, de ez nem biztos 😄

Cabell
azt különben nem tudja valaki, hogy mi leszünk szép fehérben, vagy õk lesznek valamelyik ronda kukáscuccukban?😄

Cabell
és most akkor lehet gõzerõvel hangolódni a hétvégére, bár õszintén szólva a BL döntõ annyira büszkévé tesz mint szurkolót, hogy az ereimet mostmár biztosan nem fogom felvágni

Tyler1
micsoda kiemelkedõ játék volt ez kérem, a 4-5-1 meglepetése 😄 hát le a kalappal, nem vártam 4 gólt, fõleg nem ezektõl az emberektõl! GLORY<#worship>

Rash87
Ahhoz képest,hogy egyesek annyit láttak a csapatban még a legelején,h max. a csoportból továbbjutunk, ahhoz képest fasza kis döntõ lesz<#eljen>

Cabell
És jó látni azoat a játékosokat az Old Traffordon döntõbe jutni, akik tavaly is megtettek ezért mindent - Vale, Gibson, Fletcher, Nani..

Golyo69
helyes 😄 egy normális szurkoló :d

GRAT A CSAPATNAK! GLORY MU!!

GGMU

Cabell
Na megvan, hát sima volt, így nem akkora dráma, de azért akárhogy is nagy dolog, sõt óriási dolog, hogy BL döntõben vagyunk, függetlenül attól, hogy itt milyen eredményt érünk majd el, ezt abszolút nem gondoltam volna a szezon elején...

rooney8
huhúú döntõbe vagyunk srácok 😄

Cabell
Neuer plusz 3 millió mondjuk

Cabell
nem am nem, tegnap adebayornál is kiírták h misses next match

hedonist
Azért ezt nem sokan mondhatják el magukról, h egy meccs alatt megduplázzák a négy év alatt gyûjtött góljai számát😊

Amúgy grat a döntõbe jutáshoz, azért csak az angol csapatnak fogok drukkolni! Persze csak a hétvége után<#ravasz1>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Cabell
nane tényleg?😮

rooney8
ki mennyit tesz arra, hogy owen megint lesérül? 😄

rooney8
beindult a srác 😄

Cabell
na mostmár 4 év alatt 4et!😄

Cabell
ezzaaaz! Pont ma nevettem rajta hogy Anderson 4 év alatt 2 gólt lõtt, mostmár 3-mat😄

rooney8
ott is van anderson gólja 😄

MR ME
már nem úgy van h döntõ elött törlik a lapokat, szal csak az nem játszhat aki pirosat kap?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
Evra jön...:\ csak azért nem örülök, mert õ veszélyeztetett

Cabell
Neuer plusz 5 millió

Cabell
Vale fantasztikus, csak amennyit rohan egyre valószínûbb h a cfc ellen nem kezd majd..

Rash87
Eléggé visszavettünk a 2. félidõben :\