35611
-
Zenszkij #27988 egálité :D -
Zenszkij #27987 felpörögtünk, nyomni kell végig -
#27986 mehet mi? -
girimó #27985 ki a faszt -
Zenszkij #27984 2-1 bazz ez nagyon kellett -
Zenszkij #27983 kikapunk..megint -
#27982 "te névtelen"
:DDDDDDDDDDDDDDDDd -
girimó #27981 te ide figyelj te névtelen, ha én leakarom írni pontosan a nevüket én leírom, most mérges vagyok rájuk.amikor te az ujjadat szoptad én MU mecset már néztem. -
#27980 Valóban szarul vezeti,de ettől függetlenül nyernünk kell :) -
#27979 szerintem ezek annyira akartak ma focizni, mint akárki dolgozni szilveszter napján. nem érdekel a szar játék, de minimum 2 gól kell! -
#27978 Elég gyengék vagyunk...sok a hiba semmi elképzelés...középpálya 0 :S:S
remélem azért csak behúzzúk a 3 pontot...nem lenne most jó egy X vagy esetleges vereség :S:SS
GLORY MU!!!! -
eLiXir #27977 szerintem meg pont annyira volt szabalytalan mint az a samba. ez a biro nem lat, borzalmasan vezeti a meccset, azt nem latja ha megpattan vkin a labda, borzalmas... -
pilboy #27976 egyébként teljesen felesleges szabálytalanság volt berbától :/ -
#27975 jól van szevasz, tanuld meg először leírni a játékosok nevét. -
girimó #27974 otthon vagyunk és szarul játszunk -
girimó #27973 rooni hol van?
bulizik? -
girimó #27972 ez a kurvatov menyen a picsába
-
sanyiute #27971 hűha egyenlőre szopó:S:S 0-1 -
#27970 13.45 Manchester United-Blackburn
tv: Digisport hu
streamek: -
#27969 kíváncsi vagyok ma Berba kezd e, a tavalyi blackburn meccs fényében. mondjuk nekem mind1 de jó volna (kötelező) nyerni meg egy kis gólarány javítás se ártana. -
pilboy #27968 boldagat saf-nak
2 óra múlva meccs, remélem győzelemmel ünnepelheti :) -
#27967 a főnök ma 70 éves. boldogat neki :D -
#27966 "Smolling" ASD:?ASASGAG:ASSAFSA ma is kacagtam egy jót -
#27965 Smalling a Newcastle ellen már játszhat. -
eLiXir #27964 maradj az olasz focinál, angol tudásodnál biztos jobb -
#27963 ok. Smolling is 3 hónap pihi. hihetetlen -
#27962 az igaz -
#27961 3 pontot ért, amit el is szartak december végére -
#27960 -
#27959 azért 1 hatos után nem annyira jók ezek a poénok :D -
#27958 -Mit nem tud Chuck Norris?
-???
-A City-ből bajnokot faragni.
---
bocs,de ezt muszáj volt -
#27957 Mindenhol van,de nálunk kimagaslóan sokan,szóval vezetjük ezt a részt :) -
pilboy #27956 az arsenal még bele szokott szaladni hasonlókba, de ze talán már tényleg überelhetetlen -
#27955 csak nálunk van állandóan ennyi sérülés, vagy más csapatoknál is? -
#27954 Valencia-Carrick-Zeki-Evra
pont elég, amíg a többiek visszatérnek. de SAF szerint Rio és Smalling már bevethető lesz a B'burn ellen, az ikrek is edzenek már, Jones sérülése nem komoly.
szerintem a vészhelyzeten már túl vagyunk, mert a sérültek nagy része felépülőben van. -
#27953 Abszolút vészhelyzet az MU-nál
Létrehozva: 2011. december 27. 18:32
Két hétre kidőlt a sorból Jonny Evans, a Manchester United északír válogatott hátvédje, akit Zeki Fryers váltott a Wigen elleni, hétfő bajnoki szünetében. Egy sérülés sem jön jókor, de ez kifejezetten sokkot jelent, hiszen Patrice Evrán kívül gyakorlatilag nem maradt "épkézláb" védője Sir Alex Fergusonnak.
Azt azért tegyük hozzá, a zöldfűlű Ezekiel Fryers és a vállsérüléséből felépült Rafael (0 bajnokival a lábában), a skót mester rendelkezésére álllhat, s lassan Carrick és Valencia is megszokhatja új posztját (középhátvéd, illetve jobb-bekk).
Evans a 11. játékos, akit kezelésbe vesznek az MU carringtoni "rendelőjében", korábban Nemanja Vidics (térd), Darren Fletcher (betegség), Rio Ferdinand (hát), Michael Owen (comb), Anderson (térd), Tom Cleverley (boka), Fabio (térd-ín), Phil Jones (fejsérülés), Ashley Young (térd) és Chris Smalling (betegség) vált harcképtelenné. -
pilboy #27952 ilyenkor sajnálhatjuk igazán a newcastle ellen kapott potyatizit
ez a mi fordulónk mindenképp -
#27951 Várható volt,bár még messze a vége :)
Jó lesz így kezdeni az évet. -
#27950 ennyi :D:D CSAK A UNITED :D:D -
#27949 szevasz City, elfogytatok, mint a diós bejgli :D
Blackburn ellen tuti behúzzuk hazai pályán, új évet első helyen kezdjük mivan!