Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
neee, mért pont most? :S 😄DD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
Boccs,srácok,megtettem a MU-t a héten,2 szelvényen is,s már csak õk kellenek pont mind a kettõn. Azaz holnap kikapnak <#idiota>
Vagy X-elnek,bár az már bajnoki cím,szóval félig jó 😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
nem azért, de ezt már nem érzik végtelenül szánalmasnak?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
na jó ezt inkább nem kommentálom, mert a jó ízlés határain belül nem tudnám kifejezni magam -.-"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ájj, de gyûlölöm az f.a.-t

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87

Cabell
lehet hogy Busquets nem játszik ellenünk😄

remélem nem így lesz, azt a kis marcelot õszintén szólva bármikor mikor látom, erõs késztetésem van, hogy bemásszak a tv-be és lerúgjam a pályáról, bár tudom, hogy ez a vélemény nem vállalható😄

de azért nemnagyon tudom sajnálni azt a srácot

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

semmi, így az év végefelé még a pletykák is elcsendesültek. De Gea, Stekelenburg, Adler, meg igazából mindenki aki valaha kapus kesztyût húzott már szóba került, lassan csak lesz valami. addig nem marad más, mint, hogy kiélvezzük Edvin utolsó meccseit, Schmeichel óta talán csak Taibi volt ilyen jó kapus a MU-ban.
StephenKing
Kapus igazolással még mindig nincs semmi hír?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Tyler1
Ferguson:majdnem Ágyús lettem

höhö, ezt nem is tudtam. érdekesen alakult volna ez a 25 év, ha az Arsenal vár egy pár napot/hetet 😊

szeretem ezt az angol bajnokságban, hogy senki nincs biztonságban. pár éve a newcastle kiesése is elég nagy meglepetés volt(legalább Owen egyszerûbben átjöhetett).
az utolsó két meccsen a united eldöntheti ki marad fent(mint pár éve a west ham ellen), érdekes lesz Gibsonék mit mutatnak majd a túlélésért harcolókkal szemben.
Darthmushroom
a fél angol válogatott nevelõ egyesülete... hatalmas szégyen egy olyan kerettel amik nekik van. télen jól is erõsítettek elindultak felfelé szép gyõzelmekkel utána megint vissza...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
én a WHU-t sajnálom, elég durva, hogy õk kiesnek.

Darthmushroom
hát én a blackburn-nek jobban örülnék ha bent maradna.. más lenne a bajnokság nélkülük nem 1szer volt jó csapatuk, és most nyáron h jól erõsíthetnének jövõre h pénz állt hozzájuk.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

a blackpoolt bírom, örülnék ha fent maradnának így én személy szerint beérném a blackburn elleni három ponttal.
a liverpool meg mindig jó az év végén amikor már semmire nincs esélyük. ez arra jó, hogy elhiggyék a következõ év az övék aztán még jobban fáj a szokásos bukás.
Cabell
Én remélem eltiltják mondjuk pont két meccsre, az már tényleg vicces lenne, az egy pontot meg úgyis megszerezzük, sõt, annál sokkal többet fogunk szerezni, úgyhogy teljesen mindegy

rooney miatt levonnak 6 pontot...<#zavart1>

Rash87
Pont ez a céljuk. Szóval nem tudom lesz-e ebbõl valami,de az már tényleg szánalmas lenne,mert lassan ott tartunk, hogy labdába ér vmelyik MU játékos, s már megy az eljárás...Remélem hétvégén begyûjtjük azt a hiányzó pontot,s aztán már mindegy, mit csinálnak 😊

Pacal17
ebbõl semmi nem lesz, nyugi

Pacal17
Pool meccset nézitek? negyed óra alatt rúgtak hármat a Fulhamnek, de a Fulham kapusa falusi U12 szinten teljesít 😄DD Elképesztõ milyen hibák!

hátha nem szerzünk 1 pontot a 2 meccsen? vagy mi ezzel a céljuk, a folyamatos b@szogatással???
gusztustalan f.a.<#boxer><#vomit>

rooney8
ez már komolyan vicc -.-

Smithie
Ezek tényleg jó érvek,csak a "ManU" szóhasználat nekem nem tetszik...<#pardon1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

MR ME
amint láttam a mozdulatot a meccsen rögtön tudtam h ebbe bele fognak kötni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87

bakkerman
nem lett igazam :SSS az arsenal nem beikszelt a stoke ellen,hanem kaptak egy hármast,ti meg bajnokok lettetek 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1

rajkonnen92
hatalams videó<#eljen>

Glory Man United Go Kimi Go

találtam egy bõ összefoglalót elemzéssel

a helyzetek alapján (és a már megszokott bírói bakik <2 tiszta tizi> alapján) akár 5öt is rúghattunk volna!!!<#worship>

Tyler1
azta picsa, ezt kurvajól összerakták<#eljen>

http://www.youtube.com/watch?v=dFc8vm_x070

Tyler1
legyen, mert mi már a B'burn ellen behúzzuk azt a pontocskát.

rooney8
mint ahogy nekünk is, ezért fogunk mi nyerni 😊

a chelsea-nek is az volt, és mégsem tudtak még csak pontot sem szerezni itt az OT-n
egyébként fantasztikus, amit az idényben hazai pályán teljesítünk

Oziris666
Az igaz de Blackpoolnak is létkérdés lesz a meccs...

hedonist
Gratulálok, megérdemeltétek!

Jövõre remélem méltõbb ellenfelek leszünk...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zenszkij
Nah ezzel meg van a PL.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

gratulálok a csapatnak
vki egy letölthetõ verziót plíz, mert megnézném a meccset

Tyler1
7-3-0 alakzat, és kiszenvedjük. az se érdekel, ha Vidic és Scholes egy colos vascsõvel mennek ki a pályára, de legyen egy kurva pontunk baszki.

rooney8
2 meccs alatt már csak szerzünk 1 pontot 😄 ráadásul nem világverõ csapatokkal játszunk 😄

Cabell
mondjuk belegondolni is rossz mekkorát röhögnek majd rajtunk a chelsea fiuk, ha esetleg tényleg nem lenne meg az 1 pont😄

rooney8
szép volt fiúk!!!! 😄

sompibug
akkor ne kibicelj! 😊
matematikailag még nem, de bajnok lesz a MU az tuti!

...és remélem a Wembley is motiválólag fog hatni 28.-án!!

Én nem bízok semmiben. 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tyler1
itt ez eldõlt sajnálom, bízni lehet, de felesleges 😊

Rash87
Két meg nem adott 11-es,meg piros lap is... De most szerencsére nem befolyásolták 😄
Bár azért azt hittem a végén h az a sok-sok kihagyott helyzet megbosszulja magát,nah de mindegy.
A lényeg:

BAJNOK CSAPAT !!!! 😄 <#taps><#pias>

MR ME
egy kortyot nem ittam ha ez megnyugtat <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

2 meccs alatt 1 gól az megoldható😊

Nehogy pofára ess, mert elõre iszol a medve bõrére. <#nezze>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MR ME
mióta 2 meccs alatt 99% h szerzünk 1 szaros pontot azóta 😊