35611
-
#28028 bakker, úgy voltam vele, hogy most majd jól felszívják magukat a múltheti bukta után, erre meg... pff, de hogy még gólt sem rúgtak az már vérlázító, főleg úgy hogy pénzt is buktam rajtuk -
#28027 sima liba 3-0
szarok voltunk nincs mit szépíteni
elég hulladék az utóbbi időben a csapat
na de nembaj, lesz ez még jobb is :) -
#28026 Jó a team még mindig.
Oda jutottam,h egy darabig elkerülöm a MU mérkőzések megnézését. -
#28025 az újévi csapat eddig = 0
inkább menjen a Spurs a bajnoki címért... -
#28024 bazdmeg mekkora gólt baszott -
#28023 Az mekkora gól! -
#28022 De Gea, Lindegaard, vagy Babos, védhet itt akárki, mert a védelem mindig elintézi a gólt... -
#28021 csak nem akarunk már magunkra találni úgy végleg? -
#28020 1-0 a castle-nek... meccset nem nézem amúgy, szval nem tudom milyenek vagyunk -
pilboy #28019 milyen a meccs? hogy játszunk? sajnos nem tudom nézni -
#28018 na a city szétbaszta a poolt ezen mondjuk meglepődtem -
#28017 remélem a Pool jó lesz legalább 1 pontra, bár Suarez nélkül ennek nem sok esélyt jósolok. -
#28016 Mindenki a saját szintjén nyomorog, nekik nem a pénz a probléma, van más.. -
#28015 Gondolom azért hagyta ki, mert a mutatott játék nem utalt arra, hogy létszükség van Rooneyra, a B keret is lehozott egy ötöst nélküle.
Mondjuk ez a meccs sem Rooneyn ment el... -
#28014 Ez oké is lenne, pénzbüntetés.
De ezért kihagyni a mérkőzésből,vagy a cserék közül,mikor 11 ember alapból is le van sérülve,elég öngyilkos döntés volt. Meg is lett az eredménye.
Off:
De azért az is durva,h 1 héti!!! bérüket kapták büntetésnek,ami 75 millió Ft. Itt meg ezért az egy heti bérért egy egész életet ledolgoznak :\ -
ldobosi #28013 Mind a 2 felet meg lehet érteni. SAF-nak meg kell tartani a tekintélyét és ha valaki a szabályokat nem tartja be akkor lehet számolni a következményekkel. Sűrű a naptár és gondolom Fergienek szüksége van a fitt játékosokra. 3 játékoson kívül mindenki tisztában volt azzal hogy nem lehet sehova se menni és tessék csak otthon maradni. Viszont azt a 3 játékost is meg lehet valahol érteni mert lehet hiányzott már nekik egy kis lazítás. -
#28012 Egy vacsora miatt büntették Rooneyt
Remélem megérte SAF-ak... -
#28011 ez igaz. -
#28010 hát nem 1-1 meccsen múlik itt a dolog...nemrég még 5 pontos hátrányban voltunk, most pedig pontegenlőség van. még a chelsea is felkapaszkodhat simán, a pontok nem számítanak itt még túlságosan sokat...a végén kell ott lenni fejben meg lelkileg, amiben a citynek 0 rutinja van, nemúgy mint nekünk vagy a chelseanek -
#28009 hát azért rólunk se lehetett elmondani tegnap, hogy felnőttként kezeljük a helyzetet :) SAF szülinapján blama. -
#28008 én nem értem miért annyira biztos mindenki, hogy ők lesznek a bajnokok...ehhez a címhez felkell nőni:D -
#28007 mik ezek az eredmények gyerekek? :DD -
eLiXir #28006 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 93. percben kapott a city egy gólt :D:D:D:DD:
így még fájóbb mondjuk a tegnapi vereség, már vezethetnénk 3 ponttal -
#28005 City is kiszopott DA:D_ASD?ASDA köszi! remélem Pool is megszopatja őket holnapután.
BUÉK evribádi! -
pilboy #28004 meg a spurs x -
#28003 chelsea is kikapott, ez jó legalább -
#28002 Manchester United-Blackburn 2-3 ::: rövid összefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/manchester-u.-blackburn-2-3-angol-digisport-foci-tdqj6zmS0rj9fq2S -
eLiXir #28001 egyetértek, nani pocsék volt
newcastle eleg szarul jatszik mostansag, oda kell vagni nekik 4.én -
#28000 istenem de gea meg nani teljesítménye szánalmas volt... naninál még egy kis iskolásnak is több esze van a focihoz..-.- azok a lehetetlen megoldások meg passzkísérletek valami vicc -
#27999 Manchester United 2-3 Blackburn Rovers - GÓLOK -
pilboy #27998 tavaly is megesett velünk ez a szégyen, akkor wolves-nak hívták a csapatot
ne felejtsük el, h a végén úgy is bajnokok lettünk
kapnak most saf-tól az tuti, aztán ismét összeszedjük magunkat, ahogy tettük az a city és a basel meccsek után -
#27997 Szépen zártuk az évet,grt nekik.
Kapusunk alkotott ismét,de gondolom még mindig szoknia kell...(irónia)
Hihetetlen,h 20. helyen álló csapattól kikapunk. Gyönyörű...mindegy.
Előre is Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!! -
#27996 de gea meg picit szintén kezd már az agyamra menni ezzel -
pilboy #27995 volt egy berbatov, egy carrick és egy gea-hiba
nagyon sok ez egy meccsen -
#27994 bazeg de feltudnak néha idegesíteni...mikor végre beértük a cityt -
pilboy #27993 igazából nem érdemeltünk vereséget ezen a meccsen :/
de nagyon benéztük -
pilboy #27992 ha úgy vesszük helyzet nélkül rúgtak 3at... -
Zenszkij #27991 védett ma egyáltalán? -
Zenszkij #27990 hát az, egy újabb Barthez, Howard, sorolhatnám.... -
#27989 ez a kapus egy kibaszott nagy vicc