Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
ez ufficsále? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
+1 elõny nálunk

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
OMG Kassai lesz a bíró?😮 hát akk ezt benyalták Buszkecestõl együtt, õ nem szereti a színpadi drámákat 😄DD

Tyler1
csak az FA utál minket.

MR ME
és visszamenõleg törlik az összes idei meccsünk eredményeit <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sõõt! sztem játék nélkül odaadták volna a bl-t a barcának, és eltiltották volna az egész csapatot 2 évre a nemzetközi meccsektõl 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

MR ME
Rooney tuti 2 év letöltendõt kapott volna

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Milyen véletlen 😄

Glory, Glory Man. United!

Busquetset nem tiltották el....

Ki gondolta volna 😄

Új szerzõdést kapott Hargreaves?

Ez a cikk végén szerepel:

A Vörös Ördögök mindeközben még mindig harcolnak a Newcastle bal oldali védõjéért, José Enriquéért, akit a Liverpool, a Bayern München és az AC Milan is szívesen leigazolna.

Annak ellenére, hogy a 30 éves Evra nem régen hosszabbította meg szerzõdését a csapattal, a United állítólag megkérdezte a Szarkákat, meg akarnak-e gazdagodni abból, hogy eladják klasszis védõjüket.

Enrique öt évvel fiatalabb Evránál és úgy vélik az Old Traffordon, nagyot erõsödhetne vele a csapat kerete.

express.co.uk

Tyler1
Gill nyári tervei
„Szóval kétségtelen, hogy nagyon aktívak leszünk az átigazolási piacon néhány kulcsposztot illetõen..."

hát ennek örülök, végre vannak konkrét elhatározások, és felvállalt tervek, nem csak alibi mellébeszélések<#eljen>

Golyo69
GRAT A CSAPATNAK!!!!
MOSTMÁR CSAK A BL😄😄😄

GGMU

Rash87
Szó szerint 😄

rooney8
de azér végül csak kibaszott velem a csapat, már csak õk kellettek vna a mixemhez 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Gratulálok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Cabell
you're absolutely right sir. igazából kevésbé basztuk el a szezont mint a többiek.

Giggsy meg még mások nyilatkozták, hogy õk végig csak mosolyogtak a kritikákon, hát ezt egyébként nehezen tudom elhinni, bár lehet, hogy az õ tapasztalataikkal folyamatosan sokkal hosszabb távlatokban figyelik a szezont, így a mélypontok sem tûntek olyan vészesnek, ki tudja.

mindenesetre az én részemrõl az összes negatív kritika és pesszimista komment megalapozott volt akkor, és tulajdonképpen a teljesítményünkkel azóta sem lettem sokkal elégedettebb, és az alapján ugyanúgy lehetne most is temetni a csapatot, ha közben a többiek nem produkáltak volna nálunk is hajmeresztõbb dolgokat idõnként.

Ezt a szezont nagy valószínûséggel nagyobb különbséggel fogjuk nyerni mint tavaly a CFC, ami elég vicces, ha összevetjük a két szezon produkcióját.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

bakkerman
hát lehet fos szezon volt,de nyáron már csak arra fog emlékezni anglia,meg SAF is,hogy bajnokok lettetek,kupában 4 közé jutottatok,és BL döntõben is voltatok. azért nem semmi ez az idény a MU-nak!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

rooney8
vicces ez a foci... 😊 egyszer tudunk áll leejtve játszani, egyszer meg kínkeservesen játszunk 😄
és nem csak itt a nagy csapatoknál van így, mi is itt magyarországon, ma pl. csak szenvedtünk a pályán, máskor meg simán megy minden (másodikok vagyunk 😛 )

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
húú sorry, kicsit hosszúra sikerült, de ezzel kb. össze is foglaltam 2010/2011-et 😊

Tyler1
köszönjük😊
hát néha már én sem hittem el, hogy ezt behúzzuk. nagyon gyenge szezon volt ez, nem is mondhatjuk magunkénak teljesen, mert a Chelsea, vagy akár az Arsenal is lehetett volna bajnok simán - igazából mindegyik csapat saját magának baszta el az esélyeit, elszórták a pontjaikat, nem vették komolyan a bajnokságot, igaz ebbõl mi jöttünk ki jól( de ugye most is egy szar meccsen kiszenvedett 1 ponttal elégedettünk meg, eszünkben nem volt fölényesen megmutatni, hogy tényleg kiérdemeljük a kibaszott kupát). szóval nem volt ez annyira a miénk, mint pl. tavaly a Chelsea-é. ettõl függetlenül nagy teljesítmény volt ez a szezon, BL döntõ is megvan, nem panaszkodhatunk, a csapat talán erõsebb, mint tavaly, vagy akár a tavalyelõtti, na tényleg le a kalappal. viszont nyáron várok egy komoly vérfrissítést, 1. muszáj lesz pótolni a fontos embereket, jó igazolásokkal(a középpálya mindenképp komoly változtatást igényel), ebben a keretben ennyi volt a max, jövõre esélytelen az esetleges címvédés, ha nem jönnek komolyabb emberek; 2. mert jó lenne igazán erõsnek érezni már ez a csapatot, anélkül, hogy orrvérzésig hajtsanak egy szutyok gólért; 3. számítok mindegyik rivális erõsítésére is, és remélem ezzel együtt ez a híg színvonal is változni fog.

szucsy89
Grat nektek!

(meg kell jegyeznem, azért év közben is olvastam a topikot, vicces volt év elején az a sok pesszimista hozzászólás, hogy EL lesz év végén és társai, nem tudom ki/kik írták, de érdemes visszakeresni 😄DD)
Cabell
mostmár mehet az eltiltás pár hónapig nem kell ezzel foglalkozni😄

Tyler1
szívem azért megállt 1mp-re a tizinél 😄
fos szezon volt, fos lesz jövõre is, de a lényeg, hogy mi állhatunk a dobogó tetején 19. alkalommal - és ezzel Anglia egyeduralkodója a Manchester United!!!!
<#worship><#worship><#worship>

Ismét várható szerintem egy büntetés Rooneynak. A gólja után megint volt egy fuck off a kamera elött.

Cabell
hát elég elképesztõ, szinte durva belegondolni, hogy ezt innen már nem lehet elrontani😄 az utóbbi 10 év valószínûleg legalulteljesítettebb PL szezonjának a végén mi örülhetünk, ami most vicces, de késõbb már nyilván nem fog az ilyen részletekre senki emlékezni.😊

MR ME
15 percig passzolgattak a hátvédek, nem maradtál le semmirõl 😄DDD

MR ME
ritka izgalmas volt az utolsó negyed óra 😄DD
de megvan a bajnokság <#worship>

Cabell
hát kár, hogy nem láttm a végét, mert a kreté stream átkapcsolt a német bajnokságra vagy kupára vagy mi volt az

Tyler1
We are THE CHAMPIONS, my friends

Hogy passzolgatnak 😄😄😄

Cabell
Rooo

köcce

nincs vmi normális stream?

Ez valami borzalom eddig.....

Valamit ki kell találni a szünetben.

Rash87
Miért nem lep meg? <#idiota>

Kuszczak meg elmehet az anyjába,Foster nem csinált ilyeneket,pedig az se volt semmi...

Tyler1
asszem ez Kuss gyökér Csák utolsó meccse lesz vörös mezben. remélem vmi 3. osztályú csapatba kerül, a hülye fasz.

Cabell
ezt a kpust le kell hozni, már meg van törve, miatta fogunk még gólt kapni és akkor vége

Cabell
meg téged is levadászlak, az vmivel könnyebb lesz

Cabell
argh bazeg kuscsák ha nem egyenlítünk ki kimegyek manchesterbe és levadászom

Cabell
szóval nem hagyunk sok felvetendõ kérdést eddig😄

Cabell
nemsok kérdést vetünk föl eddig

Rash87
Annak én is örülnék 😊 Bár elsõ meccsen Berba nagyon megszórta õket.

Tyler1
örülnék, ha a legutóbbi BB elleni meccs színvonalát hoznánk(7:1)<#hawaii>

Rash87
Fasza,remélem így is jók leszünk 😊

Tyler1
pihenõt kapott.

Rash87
VDS?

Tyler1
na végezzük be a dolgunkat! GLORY

Man Utd: Kuszczak, Fabio Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evans, Valencia, Giggs, Carrick, Nani, Rooney, Hernandez.
Subs: Amos, Evra, Owen, Anderson, Berbatov, Smalling, Scholes.

Referee: Phil Dowd (Staffordshire)

Darthmushroom
5óra múlva remélhetõleg azt lehet mondani h Anglia Egyeduralkodói vagyunk!!!!!!!!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Kockáztattam,hogy legyen izgalmas az utolsó meccs 😄