35611

• Tyler1
    az komoly, hogy most már padon lesz :O
  • Rockynhooo
    Paul Scholes
  • JSbyMSI8800
    DigiSport közvetíti
  • girimó
    hol lehet nézni?
  • rooney8
    és a középpálya és Rooney is :D
    de Gea-val pedig ha jó a védelem vele sincs akkora probléma
  • smith09 #28063
    Már nagyon várom a 14,00 órát.
    Én nem látom annyira keserűen a helyzetet. City négerei nem játszanak, és a bajnokságból is nagyon sok van még vissza.
    Ma pedig tovább jutunk, feltéve ha :
    - Nem de Gea lesz a kapus
    - Védelem és Nani összeszedi végre magát

• Tyler1
    Én is, 1. nagy szégyen lenne zsinórban harmadszor szopni; 2. City vérszemet kapna; 3. mi morálisan a padlóra kerülnénk, bajnokságnak is pápá lenne.
  • ldobosi
    Nagyon remélem hogy ma tudunk nyerni.
  • Zenszkij
    Cantona nem akar visszatérni? Kééész, LOOOL.
  • eLiXir
    IDEVELE
  • Rash87
    "A Manchester Unitedet sújtó sérülések miatt könnyen megeshet, hogy Paul Scholes megmásítja döntését, és ismét meccsszerelést ölt. A labdaszerző edzésben van, a második csapat gyakorlásaiba rendszeresen beszáll."
  • Darthmushroom
    hatalmas :D:D:D
  • pilboy
  • Tyler1
    Henry több mint 4 év után belép az Arsenal trófeatermébe: "Látom minden úgy van, ahogy hagytam!"
  • Darthmushroom
    még anno west ham-ből hozzánk jött volna jól járunk, de akkor meg viszont még nagyon jó középpályánk volt.
  • girimó
    mi adja a city-mu fa kupa mecset, és mikor?
  • Tyler1
    nyilván kizárt, hogy ide jöjjön át, főleg 33 évesen, de a kép poén :)
  • Rash87
    Már megcáfolta,h semmi se igaz :)
  • Tyler1
    Owen után bármit kinézek Fergie-ből :DD

• Rash87
    Miért beteg a Manchester United?

Érdekesség :)
  • IXEMGabeo
    lol most nézem szerencsétlen srác:D én potyagólja sztem...

ilyet egy japán meccsen láttam anno
  • IXEMGabeo
    hajrá Newcastle xDDDDD
  • pett3rson
    inkább azért viseli, mert tanult a korábbi balesetéből, ami ha jól emlékszem pont egy hétköznapi szitu volt, csak éppen egyre durvább a sport...
    Cech nagyon jó kapus, de nem azért viseli amire Te céloztál..már ha jól értettem.
  • Cabell
    Kapust venni mindig baromira kockázatos, a legnagyobb szupertehetségek simán elvéreznek, ha az elején nem kapják el úgy a fonalat, ahogy akarják.
    De Geából leginkább azt a fajta elvetemültséget hiányolom, ami a legtöbb sztárkapusban benne van. Cech sem véletlenül visel már fejvédőt, mert a kijöveteleknél inkább összezúzza magát, de meglesz a laszti..
  • Magic Boy
    Valaki elmagyarázná, hogy ha középpályás gondjaink vannak és olyan fiataljaink, akiket a fél világ vinne lassan (Morrison, Pogba), akkor miért nem kapnak esélyt se a fiataljaink?

A védelmünk is sebezhető és van egy Fryers-ünk a tartalékban.
    Miért is nem kap esélyt, amikor ráadásul már bizonyított is?
  • Tyler1
    Jones azért megérte, sztem már most a csapat egyik legjobbja, nem hiába jósolják a válogatott leendő kapitányának.
  • bakkerman
    pláne hogy mindkettő 2016-ig írt alá :D mondjuk mindkettő nagyon fiatal még,lehet belőlük valami
  • Zenszkij
    vastagon megérték :D
  • bakkerman
    39.300.000m€
  • szucsy89
    kérdés: De Gea és Phil Jones mennyibe kerültek?
  • rooney8
    számtanilag ez mind szép és jó, de ennyire jók azért nem voltunk
    az eredményekből kiindulva már én is reméltem, hogy újra beérjük a szezon eleji formánkat, de hát úgy néz ki, hogy nem :S
  • pilboy
    valóban, lehet, h rá kellene gyorsan gyúrni a kupára, hiszen ki tudja mi lesz még és ha a city eltűnik az útból, akkor már esélyesek lehetünk

(holott a 3 pont még mindig semmi)
  • Tyler1
    4 meccs alatt 16 gól, akár honnan nézzük ez annak lehetett volna a jele, hogy végre formában a csapat. mellesleg beértük a Cityt, szóval duplán nem értem mi a fasz lett szilveszter óta a tímmel.

most kurvára ki kell végezni a City-t az FA-ben, mert ha ott is szopunk akk vége a szezonnak...
  • pilboy
    remélem most csak altatjuk az ellenfeleket ezekkel az eredményekkel...
    3 nap alatt 2x 3at kapni nem méltó hozzánk :/
  • Darthmushroom
    szeretem a játékát neki is meg cabayenak is de ma nagyon felhúztak h mindenhol ott voltak. ha meg el is jutottunk a 16-ig akkor colo volt ott
  • Oziris666
    egy Tioté simán odaférne, nem csak a mai játéka miatt...
    De Fergie nem preferálja vhogy az afrikaiakat:)
  • rooney8
    jó talán egy kicsit túlzás volt, de nem is kéne agyon dicsérni őket, volt 2 meccs egy még hulladékabb csapat ellen amin vágtak egy 5-öst és ennyi :D
  • Rash87
    Videó: egészpályás gólt kapott Bogdán Ádám az Everton kapusától
  • Darthmushroom
    teljesen megérdemelt vereség kaptunk két szép gólt+egy szerencsétlen öngól. támadásunk 0 volt. cabaye+tioté megette a középpályánkat. nani el tűnt a 2.félidőbe, giggs csak szenvedett. ezen a meccsen tűnt ki igazán h mennyire hiányzik egy középpályás aki tud egy kis +t adni az ilyen meccseken(ronaldo,beckham vagy sorolhatnám) és itt nem azt írom h igazoljunk lehet ez cleverly lenne ha nem lenne sérült de lehet tényleg igazolni kéne
  • Tyler1
    hulladék? egymás után rúgták az 5-ösöket, semmi nem utalt arra, hogy megint bele kell lépni a legnagyobb kutyaszarba...