Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez a cikk végén szerepel:
A Vörös Ördögök mindeközben még mindig harcolnak a Newcastle bal oldali védõjéért, José Enriquéért, akit a Liverpool, a Bayern München és az AC Milan is szívesen leigazolna.
Annak ellenére, hogy a 30 éves Evra nem régen hosszabbította meg szerzõdését a csapattal, a United állítólag megkérdezte a Szarkákat, meg akarnak-e gazdagodni abból, hogy eladják klasszis védõjüket.
Enrique öt évvel fiatalabb Evránál és úgy vélik az Old Traffordon, nagyot erõsödhetne vele a csapat kerete.
express.co.uk
„Szóval kétségtelen, hogy nagyon aktívak leszünk az átigazolási piacon néhány kulcsposztot illetõen..."
hát ennek örülök, végre vannak konkrét elhatározások, és felvállalt tervek, nem csak alibi mellébeszélések<#eljen>#eljen>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Giggsy meg még mások nyilatkozták, hogy õk végig csak mosolyogtak a kritikákon, hát ezt egyébként nehezen tudom elhinni, bár lehet, hogy az õ tapasztalataikkal folyamatosan sokkal hosszabb távlatokban figyelik a szezont, így a mélypontok sem tûntek olyan vészesnek, ki tudja.
mindenesetre az én részemrõl az összes negatív kritika és pesszimista komment megalapozott volt akkor, és tulajdonképpen a teljesítményünkkel azóta sem lettem sokkal elégedettebb, és az alapján ugyanúgy lehetne most is temetni a csapatot, ha közben a többiek nem produkáltak volna nálunk is hajmeresztõbb dolgokat idõnként.
Ezt a szezont nagy valószínûséggel nagyobb különbséggel fogjuk nyerni mint tavaly a CFC, ami elég vicces, ha összevetjük a két szezon produkcióját.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
és nem csak itt a nagy csapatoknál van így, mi is itt magyarországon, ma pl. csak szenvedtünk a pályán, máskor meg simán megy minden (másodikok vagyunk 😛 )
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hát néha már én sem hittem el, hogy ezt behúzzuk. nagyon gyenge szezon volt ez, nem is mondhatjuk magunkénak teljesen, mert a Chelsea, vagy akár az Arsenal is lehetett volna bajnok simán - igazából mindegyik csapat saját magának baszta el az esélyeit, elszórták a pontjaikat, nem vették komolyan a bajnokságot, igaz ebbõl mi jöttünk ki jól( de ugye most is egy szar meccsen kiszenvedett 1 ponttal elégedettünk meg, eszünkben nem volt fölényesen megmutatni, hogy tényleg kiérdemeljük a kibaszott kupát). szóval nem volt ez annyira a miénk, mint pl. tavaly a Chelsea-é. ettõl függetlenül nagy teljesítmény volt ez a szezon, BL döntõ is megvan, nem panaszkodhatunk, a csapat talán erõsebb, mint tavaly, vagy akár a tavalyelõtti, na tényleg le a kalappal. viszont nyáron várok egy komoly vérfrissítést, 1. muszáj lesz pótolni a fontos embereket, jó igazolásokkal(a középpálya mindenképp komoly változtatást igényel), ebben a keretben ennyi volt a max, jövõre esélytelen az esetleges címvédés, ha nem jönnek komolyabb emberek; 2. mert jó lenne igazán erõsnek érezni már ez a csapatot, anélkül, hogy orrvérzésig hajtsanak egy szutyok gólért; 3. számítok mindegyik rivális erõsítésére is, és remélem ezzel együtt ez a híg színvonal is változni fog.
(meg kell jegyeznem, azért év közben is olvastam a topikot, vicces volt év elején az a sok pesszimista hozzászólás, hogy EL lesz év végén és társai, nem tudom ki/kik írták, de érdemes visszakeresni 😄DD)
fos szezon volt, fos lesz jövõre is, de a lényeg, hogy mi állhatunk a dobogó tetején 19. alkalommal - és ezzel Anglia egyeduralkodója a Manchester United!!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
de megvan a bajnokság <#worship>#worship>

Valamit ki kell találni a szünetben.
Kuszczak meg elmehet az anyjába,Foster nem csinált ilyeneket,pedig az se volt semmi...
Glory, Glory Man. United!
Man Utd: Kuszczak, Fabio Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evans, Valencia, Giggs, Carrick, Nani, Rooney, Hernandez.
Subs: Amos, Evra, Owen, Anderson, Berbatov, Smalling, Scholes.
Referee: Phil Dowd (Staffordshire)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC