35611
-
#28068 az komoly, hogy most már padon lesz :O
-
#28067 Paul Scholes -
#28066 DigiSport közvetíti -
girimó #28065 hol lehet nézni? -
#28064 és a középpálya és Rooney is :D
de Gea-val pedig ha jó a védelem vele sincs akkora probléma -
#28063 Már nagyon várom a 14,00 órát.
Én nem látom annyira keserűen a helyzetet. City négerei nem játszanak, és a bajnokságból is nagyon sok van még vissza.
Ma pedig tovább jutunk, feltéve ha :
- Nem de Gea lesz a kapus
- Védelem és Nani összeszedi végre magát
-
#28062 Én is, 1. nagy szégyen lenne zsinórban harmadszor szopni; 2. City vérszemet kapna; 3. mi morálisan a padlóra kerülnénk, bajnokságnak is pápá lenne. -
ldobosi #28061 Nagyon remélem hogy ma tudunk nyerni. -
Zenszkij #28060 Cantona nem akar visszatérni? Kééész, LOOOL. -
eLiXir #28059 IDEVELE -
#28058 "A Manchester Unitedet sújtó sérülések miatt könnyen megeshet, hogy Paul Scholes megmásítja döntését, és ismét meccsszerelést ölt. A labdaszerző edzésben van, a második csapat gyakorlásaiba rendszeresen beszáll." -
#28057 hatalmas :D:D:D -
pilboy #28056 -
#28055 Henry több mint 4 év után belép az Arsenal trófeatermébe: "Látom minden úgy van, ahogy hagytam!" -
#28054 még anno west ham-ből hozzánk jött volna jól járunk, de akkor meg viszont még nagyon jó középpályánk volt. -
girimó #28053 mi adja a city-mu fa kupa mecset, és mikor? -
#28052 nyilván kizárt, hogy ide jöjjön át, főleg 33 évesen, de a kép poén :) -
#28051 Már megcáfolta,h semmi se igaz :) -
#28050 Owen után bármit kinézek Fergie-ből :DD
-
#28049 Miért beteg a Manchester United?
Érdekesség :) -
IXEMGabeo #28048 lol most nézem szerencsétlen srác:D én potyagólja sztem...
ilyet egy japán meccsen láttam anno -
IXEMGabeo #28047 hajrá Newcastle xDDDDD -
pett3rson #28046 inkább azért viseli, mert tanult a korábbi balesetéből, ami ha jól emlékszem pont egy hétköznapi szitu volt, csak éppen egyre durvább a sport...
Cech nagyon jó kapus, de nem azért viseli amire Te céloztál..már ha jól értettem. -
#28045 Kapust venni mindig baromira kockázatos, a legnagyobb szupertehetségek simán elvéreznek, ha az elején nem kapják el úgy a fonalat, ahogy akarják.
De Geából leginkább azt a fajta elvetemültséget hiányolom, ami a legtöbb sztárkapusban benne van. Cech sem véletlenül visel már fejvédőt, mert a kijöveteleknél inkább összezúzza magát, de meglesz a laszti.. -
#28044 Valaki elmagyarázná, hogy ha középpályás gondjaink vannak és olyan fiataljaink, akiket a fél világ vinne lassan (Morrison, Pogba), akkor miért nem kapnak esélyt se a fiataljaink?
A védelmünk is sebezhető és van egy Fryers-ünk a tartalékban.
Miért is nem kap esélyt, amikor ráadásul már bizonyított is? -
#28043 Jones azért megérte, sztem már most a csapat egyik legjobbja, nem hiába jósolják a válogatott leendő kapitányának. -
#28042 pláne hogy mindkettő 2016-ig írt alá :D mondjuk mindkettő nagyon fiatal még,lehet belőlük valami -
Zenszkij #28041 vastagon megérték :D -
#28040 39.300.000m€ -
#28039 kérdés: De Gea és Phil Jones mennyibe kerültek? -
#28038 számtanilag ez mind szép és jó, de ennyire jók azért nem voltunk
az eredményekből kiindulva már én is reméltem, hogy újra beérjük a szezon eleji formánkat, de hát úgy néz ki, hogy nem :S -
pilboy #28037 valóban, lehet, h rá kellene gyorsan gyúrni a kupára, hiszen ki tudja mi lesz még és ha a city eltűnik az útból, akkor már esélyesek lehetünk
(holott a 3 pont még mindig semmi) -
#28036 4 meccs alatt 16 gól, akár honnan nézzük ez annak lehetett volna a jele, hogy végre formában a csapat. mellesleg beértük a Cityt, szóval duplán nem értem mi a fasz lett szilveszter óta a tímmel.
most kurvára ki kell végezni a City-t az FA-ben, mert ha ott is szopunk akk vége a szezonnak... -
pilboy #28035 remélem most csak altatjuk az ellenfeleket ezekkel az eredményekkel...
3 nap alatt 2x 3at kapni nem méltó hozzánk :/ -
#28034 szeretem a játékát neki is meg cabayenak is de ma nagyon felhúztak h mindenhol ott voltak. ha meg el is jutottunk a 16-ig akkor colo volt ott -
#28033 egy Tioté simán odaférne, nem csak a mai játéka miatt...
De Fergie nem preferálja vhogy az afrikaiakat:) -
#28032 jó talán egy kicsit túlzás volt, de nem is kéne agyon dicsérni őket, volt 2 meccs egy még hulladékabb csapat ellen amin vágtak egy 5-öst és ennyi :D -
#28031 Videó: egészpályás gólt kapott Bogdán Ádám az Everton kapusától -
#28030 teljesen megérdemelt vereség kaptunk két szép gólt+egy szerencsétlen öngól. támadásunk 0 volt. cabaye+tioté megette a középpályánkat. nani el tűnt a 2.félidőbe, giggs csak szenvedett. ezen a meccsen tűnt ki igazán h mennyire hiányzik egy középpályás aki tud egy kis +t adni az ilyen meccseken(ronaldo,beckham vagy sorolhatnám) és itt nem azt írom h igazoljunk lehet ez cleverly lenne ha nem lenne sérült de lehet tényleg igazolni kéne -
#28029 hulladék? egymás után rúgták az 5-ösöket, semmi nem utalt arra, hogy megint bele kell lépni a legnagyobb kutyaszarba...