Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Bár csak igaz lenne.

Ha pedig esetleg Mats Hummelst is meg tudnánk tőlük szerezni az maga lenne a Kánaán.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

attiGT
esküszöm Ronaldo sem kéne ha biztosítanák, hogy nem sérülnek le folyamatosan a játékosaink...

Darthmushroom
ki lennénk segítve vele... 1 évet kihagyott, kitudja azóta is milyen állapotban van a háta, meg mi történne vele az egyik legkeményebb bajnokságba ilyen Stoke meg hasonlók ellen.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Jim Morrison
Dortmund Ready to Sell Gundogan to Manchester United

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

attiGT
nem érdemes összehasonlítani őket, mindannyiuk másik bajnokságban játszik. neuer bundesligában, courtois angliában míg David De Gea földönkívül játszik

Magic Boy
Manuel Neuer vs David De Gea vs Thibaut Courtois:

Darthmushroom
rafael arccsontörést szenvedett míg Shawnak a bokájával lett valami. hihetetlen milyen törékeny mind2 játékos, most épült fel mind2 vagy 1,5 hete..

huhh, de gyengék voltunk
x-et érdemelt volna a yeovil

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ReszegKoldus
legalább ne legyen döntetlen... 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A Manchester City - Sunderland meccset.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sunderland? mit néztél?
attiGT
ment ma a SIT DOWN MOURINHO, SIT DOWN MOURINHO, SIT DOWN MOURINHO, SIT DOWN MOURINHO a white hart lanen 😄

Ha nem kapjuk össze magunkat és folytatjuk ezt a "2-3 gólos előnyről elbasszuk" figurát akkor nem olyan biztos az.
Ma is csak a Sunderland balf.szságán múlott, hogy nem szoptunk megint.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tyler1
Chelsea szokás szerint megkezdte az újévi formáját 😄
Van rá egy tízesem, hogy címvédés lesz a Citynél.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

létfontosságú lenne a győzelem a soton ellen jövő vasárnap
főleg, h vmikor az evertonnak is ki kellene másznia a gödörből, és a legjobb ilyenkor egy rangadót nyerni a city ellen 😄

Tyler1
Ismét csak gratulálni tudok Van Gaal-nak. Sokszor nem tudom, hogy ez az ember melyik csapatnak akarja a győzelmet...

attiGT
szemét nyomorult angol bírók bazmeg, először az a kezezés, no tizi (még elfogadom, ok.) de az a begovic rúgás RVP felé az mégis MI A FÉSZKES FASZOM!?!?! MÉG EGY SÁRGÁT SEM ÉR MEG???? WTF

HRC Dodi
BUÉK! <#worship>

Darthmushroom
BUÉK! MU sikerekben gazdag új évet mindenkinek 😊

Zenszkij
BUÉK gyerekek, kupákban gazdag új évet!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
ez tényleg jó 😄

attiGT
Neuer is the best in the world because De Gea is from another planet.

Na ez a mondat rendkívül tetszik 😊

ffxi
LOL! Mind a top 4 csapat x-elt 😊

Fákjúal!

eddig ez a decemberi hajtás az arsenalé, lássuk a csütörtöki meccseket:
stoke-mu
city-sunderland
soton-arsenal
tottenham-chelsea

azt hiszem, magasan a citynek lehetett volna a legkönnyebb dolga ezen a 3 meccsen...
jó lenne behúzni a stoke otthonában, de idén nem nyerni járunk vendégségbe

Darthmushroom
Fuhh de elfáradtunk a végére.. De így is csalodás a végeredmény.

attiGT
tipikus... utoljára torrestől láttam ilyen helyzeteket kihagyni

Darthmushroom
Végre jól játszunk, erre semmi nem megy be...

attiGT
HIHETETLEN MIK MARADNAK KI, TUTI NEM NYERÜNK!

Smithie
Be kell húzni a mait is, nincs mese!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Darthmushroom
ugyanaz a kezdő a Spurs ellen mint a Newcastle ellen, 2 éve nem volt ilyen.

Darthmushroom
nem kell készpénznek venni az érkezését.

nekem is tetszett a tegnapi magabiztos játék
annyiban azért lehetne javítani, h ha eljutnak a kapunkig, akkor gyakran túl nagy helyzet alakul ki

Tyler1
Egyre jobban érzi a játékot Falcao, sokat melózik a pálya bármely részén, rendre visszamegy labdát szerezni, és ma 2 gólban is fontos szerepe volt. És úgy néz ki VG is megtalálta azt a taktikát, ahol tökéletesen tud együtt működni Rooney, Mata, RvP, és Falcao.
Ha visszatér Blind és DM, akkor szinte tökéletes támadószekciónk lesz, csak a védelmet kell felhozni.

a tabella 2 utolsó helyezettjétől 1 pontot sikerült rabolnunk<#lookaround>

Tyler1
Rooney ismét visszavont kp, Mata mögött, így továbbra sem értem mi lesz majd, ha jön egy Strootman. Jelenleg Rooney a box to box.

Tyler1
Viszont DM közben újra lesérült :/

aztaaa
van 3 védőcserénk! <#guluszem1> rég volt rá lehetőség

Tyler1
Kellemes ünnepeket mindenkinek!<#smile>

Darthmushroom
am KELLEMES ÜNNEPEKET 😄

Darthmushroom
Sok United drukker már nem kedveli mert nem arányos a fizuja a teljesítményével. valamilyen szinten egyet értek velük mert az a régi tűz nincs meg benne, de szerintem így is hihetetlenek szokott küzdeni a csapatért.

Darthmushroom
de én még mindig azt mondom h nem kell "félnünk" nem hiszem h a Róma pont télen adná el az egyik legjobbját, mikor még a bajnoki címre is van esélyük. max ha behisztizik a holland akkor lehet esély a télen.

Darthmushroom
Mata eredetileg támadó középpályás, középső középpályásnak nem jó mert nem tud védekezni.
Falcaoba nem vagyok biztos h maradni fog, max ha tényleg jó tele/tavasza lesz (10 vagy több gól) és bizonyítja h tud még komoly szinten játszani a komoly sérülése után

Magic Boy
Strootman klasszikus box to box, ami nálunk jelenleg nem igen van (talán Fellaini, de Srootman még fél sérülten is jobb), tehát hiány poszt.

Tyler1
Mata hétvégén is irányítóként játszott, ez az eredeti posztja. Ha meg Falcao beindul, akkor 100%, hogy ők maradnak RvP-vel csatárposzton, Rooneyt pedig visszavonják. A maradék 1 posztra lesznek 6-an? De ha Mata helyén Rooney játszik majd, és Carrick szűr, akkor is 1 hely marad. Oda Blind, Herrera, v Fellaini bőven elég.

Védelem teljesen más szitu, mert ott eleve gyenge játékosok vannak.

Darthmushroom
am LvG szerelme a srác ha lesz lehetőség valamikor akkor biztos megveszi a klub. mint már írtam én simán kinézem h elvágyódó Sneijdernek is menedéket add a klub. nyáron Blind se véletlenül került ide,mivel nagy kedvence LvGnek. szinte minden edzőnek vannak kis kedvencei akiket "rángatnak" mindenhova maguk után. Mou elsőnek jött a Chelseabe a fél Portot magával hozta, de akár mondatom úgy mint előbb h szerelme. pl. Ferginek Berba nagy szerelme volt és megvettük rekord összegért úgy h gyakorlatilag semmi értelme nem volt mert megvoltunk elől bőven.

Darthmushroom
ezekből a felsoroltakból utóbbi kettő nem vehető annak, mert Mata sem épp egy középső középpályás., Roo aztán meg végképp nem a félév alatt lejátszott 1-2 meccsével. meg szerintem hihetetlen gyengék vagyunk így is a középpályán, főleg ha Carricknek védőt kell játszania.
meg ugyanígy nézve védő se kéne mert annyian vagyunk a fiatalokkal együtt oda mint a szemét: Evans,Jones,Smalling,Rojo,Rafael,Shaw,Blackett,McNair +akár Valencia, Young.

Tyler1
De ha azt nézzük hány emberünk van kp-ra: Blind, Herrera, Fella, Carrick, Mata, mostanában már Rooney is. Szerintem sokkal inkább a védelmet kéne fejleszteni, mert technikailag a kp nem gyenge, csak sok a sérült. Ehhez egy olyan játékos jönne, aki sokkal sérülésrizikósabb, mint a mostaniak?

Darthmushroom
őszintén, ha tud úgy játszani mint a sérülése előtt akkor mindenkit. amennyi sérültünk van folyamat középen meg hátul el is fér. mellékesen Fletch+Ando úgy is kuka már.

bár én nem hiszek a hírnek, majd elhiszem ha aláír. és arra szerintem nyáron van esély csak.

Tyler1
Ő kit szorítana ki a kp-ról?