Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
olaszban szintén, lehet furcsán jön le, de én pl. ezért nem szeretem a spanyol ligát... ahol folyamatosan a meccseken 4-5 gól van, sõt most ugye 9(😮), az komolytalan bajnokság
a real is 8-nál tart... mi ez???
igen, nálunk is volt 7-1, meg 1-2 alkalommal (még idény elején) 6-0-ák, de ami abban a bajnokságban megy, az vicc.
ez a 2 csapat a bajnokságban játszik max. 10 éles meccset, a többit meg simán lehozza. ez a pl-ben elképzelhetetlen

http://www.powerplaymanager.com/r57633

nem vok benne biztos, h a tarcsink elég jó lenne (bár itt attól függ, kiket értünk "tarcsi" alatt 😊 )

Mayorpapa
a Blackpoolt mi is vernénk a tarcsikkal, csak a PL-ben ezért már büntetnek...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

annyira gyenge az a bajnokság, h még így is simán verték a 9. helyezettet<#duhos2>

WuFraZselic
soha, semmiért 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mayorpapa
hát, nézem a Barca mai kezdõ csapatát, és ez inkább C mint B csapat. Õket nem tiltják el? <#rinya>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

smith09
Örülök a fiatal kapus érkezésének.
Szerintem ezen a szinten nincs senkinek fix helye már - mivel a holland kapus visszavonult - fog még Lindegaard is védeni jó pár meccset.
Tyler1
majd meglásssuk mit tud angol fronton. azért én Fergie helyében Lindegaardot inkább hívtam volna fel 2. számúnak, mint Kuszczak-ot, én még benne is látok potenciát 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

StephenKing
Ha beválik akkor nagyon hosszú-hosszú idõre meg van oldva a kapuskérdés viszont azért a kora miatt van egy kis kockázat a leigazolásában.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

remélem beválik 😊

DONGUBA
legjobb az tulzas

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Smithie
A legjobb választás VdS pótlására!
Iszonyat jól véd a kölyök!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tyler1
nálam VdS az abszolút elsõ, a legmagabiztosabb embere volt ennek a csapatnak, olyan meccseken mentett bravúrosan, ahol a védelmünkön simán átjárt az ellenfél. és hogy ezt 40 évesen tette, az külön tiszteletreméltó.

és ha már kapus téma, ezt most találtam:
de Gea 18m-ért aláírt

Smithie
Csinálhattak volna több kategóriát,védõ,csatár,stb.
Számomra abszolúte a kis Chicharito az idény sztárja.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tyler1
<#eljen>
mondjuk Vidic-en meglepõdtem.

Smithie

bakkerman
kiváncsi lennék ifivel állnátok ki mit szólna az FA. valszeg eltiltanák Rooneyt,meg SAF-ot

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
persze, hogy adja, mivel azután lesz a PL trófeaátadás 😊

amúgy nem állhatunk ki tartalékos kerettel, mert többen is izzították az FA-t, hogy az szabályellenes lenne-.-
azért remélem, hogy a tartalékból pár reménységet felhoznak, kíváncsi lennék Pogbára, Morrisonra(leginkább rá), hogy élesben mit tudnak.

a kékkel önmagában még nem lenne baj, volt az évek során pár egész tûrhetõen kinézõ kék meze a csapatnak, a csíkok azok amik inkább elrondítják.
szerencsére vasárnap még nem ebben játszunk, a bajnoki trófeát a vörösben fogjuk átvenni(azt hiszem gyorsan veszek is majd egyet amíg még galléros, félek, hogy jövõre ugrik és akkor nem tudok majd Cantonát játszani).
örülök, hogy a digi ezt a meccset adja, féltem, hogy a tétnélküliség elijeszti õket.
Cabell
segáz, jövõre akkor fos év lesz, jövõ után fekete lesz megint, akkor jó lesz😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Zenszkij
A kék sose hozott cseresznyét...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

nem hozzánk való a kék szín, de imádom a kéket ezért tetszik is 😊

Tyler1
nekem a színével van bajom. méér kék alap lesz megint?-.-

DONGUBA
zsir a kek veszek egyet

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

rooney8
hát nem tudom.. ez a csíkozás nem nagyon tetszik nekem :s

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
mekkora forma ez a Rooney istenem 😄😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
amúgy napokban twitteren beszóót neki vmi Pool-os k*csög, Wazza meg válaszul elhívta edzésre, hogy ott legyen nagy a szája, meg hogy úgy kiüti, mint a szart(linket hirtelen nem találom) 😄DD óriási figura

(persze nem lennék meglepve, ha ebbõl is vizsgálat indulna)

Mayorpapa
akkor már inkább (vörös) öööööörrrrrrrdöööööög! <#awink>

rooney8
isteeeen 😄DDDD😄D

MR ME
😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1

Tyler1
xDDDDDDDD ez hülye

Tyler1
sztem spanyolhonba megy, amúgy lehet, hogy helyt állna Angliában is, de én azt mondom, bal szélre 100x inkább Ashley Young.

Igen azt én is olvastam.

dzsudzsit is szóba hozták velünk...

Hát mondjuk én nem rá számítottam.

Tyler1
ja, Capdevila twittelte ki Diego Lopezrõl, ha elsõre nem levágós 😊

Tyler1

"Diego nem rég írt alá a Manchester Unitedhez. Így lesz a legjobb. Sok sikert, barátom."

csak poénkodott a b*zi 😄

Golyo69
😄😄 király :d

GGMU

rajkonnen92
Kenny Dalglish és Sir Alex Ferguson besétálnak egy bárba. A csapos így szól: "Bocs Kenny, ide csak 18-on felüliek léphetnek be!"
Ez nagyon tetszik 😊

Glory Man United Go Kimi Go

Tyler1
jááá, akk marad a béjel<#zavart1>

Fabio Capello
Nope, negyeddöntõt vezetett ott.

Tyler1
ha nem is a BL-t, az EL-t mindenképp megkaphatja, és meg is fogja szvsz.

Fabio Capello
Még nem, elvileg a hét végén derül csak ki, de ezt írják, miért esélyes:

Kitûnõ elõjel például, hogy Kassait „pihentette” az UEFA játékvezetõi bizottsága, az egykori olasz sztárbíró, Pierluigi Collina nevével fémjelzett testület sem a BL, sem pedig az Európa Liga elõdöntõjében nem adott munkát a 35 éves magyarnak. Kassai február végén, az Inter–Bayern München összecsapáson tevékenykedett legutóbb a legrangosabb európai porondon, miközben a nagy riválisai közül a német Wolfgang Stark dirigált a Real Madrid–Barcelona elõdöntõ párharc botrányos elsõ felvonásán, a belga Frank de Bleeckere a visszavágón. A másik ágon döntõbe jutó angoloknak a portugál Pedro Proenca és a spanyol Carlos Velasco Carballo vezetett, õk tehát már nem is álmodhatnak a fináléról.

Viszont ha õ vezeti a döntõt idén, akkor innentõl jó nagyot lódulhat a karrierje, én reménykedem 😊

Tyler1
Fergie "csak" szóbeli figyelmeztetést kapott, a Chelsea meccs elõtti bírói megjegyzéséért. meglepõ, hogy se pénzbírság, se eltiltás(gyanítom, ha nem dõlt volna még el a bajnokság, más lenne a téma).

ha már magyar csapat sose fog BL döntõ közelébe jutni így legalább bírói szinten reprezentálva leszünk. Puhl eljutott helyettünk a VB döntõbe, most Kassai a BL-be, jók vagyunk.
Tyler1
nem tudom, manutdfanatics-on olvastam😄