35611

• ldobosi
    :D
  • rooney8
  • Atti12
    Neymar : "Wayne Rooney az, aki megérdemli a díjat a legszebb gólért, nem én. Még a Santos szurkolói is ezt mondják."

(Y) :)
  • Tyler1
    Henry első meccsén gólt szerzett, mekkora forma ez a pali :D még most is többet ér, mint 5 francia "reménység".
  • Oziris666
    Az már elég pofátlan lett volna :P
  • Tyler1
    övé csak az Aranylabda lett, baszik az a Puskás díjra.
  • Darthmushroom
    szépnek szép gól volt de valami megye 2-s bajnokságba szerezte :D Rooney meg azért egy nagy rangadón, szóval szerintem nem érdemelte meg.
  • Nuno88
    Rooney érdemelte volna meg a Puskás Díjat. Neymar gólja szép volt, de olyat "nem nehéz" összehozni abban a bajnokságban, igaza van az előttem szólónak.
  • rooney8
    sztem nem
    olyan gólt bármikor össze tud hozni egy Messi, főleg egy csicsó brazil bajnokságba :D
    számomra Rooney a nyertes :D
  • ldobosi
    SAF kapta a Fifa elnöki díját, Guardiola meg az év edzője.
  • ldobosi
    Mivel Rooneyval szemben elfogult vagyok ezért mindenképpen neki adtam volna. Szép és egy elég fontos gól is volt egyben és kicsit csalódott is vagyok ez miatt de Neymar gólja szerintem is szebb volt. De mindenképpen örülök hogy nem Messi kapta.
  • Rash87
    Legalább nem Messi :)
  • rooney8
    nem Rooney kapta a Puskás-díjat :SS
    Neymar
    jó oké, az se volt csúnya, de ezt Rooney-nak kellett volna kapnia :/
  • pilboy
    azóta már többször is összeültek a "játékvezetők" :D

egyébként ezt a fajta becsúszást először az afrikaiaktól láttam még a '90-es évek végefelé (főleg az afrikai nemzetek kupáján (volt?) jellemző)
  • Zenszkij
    ez kiállítás?, na hagyjuk már, nevetséges, 10 éve ilyet a PL-ben simán elengedtek, mondom ezt MU drukkerként
  • rooney8
    jó az megint egy másik téma
    az is túlzás volt, de sztem ez is
  • Tyler1
    Rooney a semmire kapott 3mat. de az nem úgy semmi, mint Kompanyéra mondják sokan, hanem konkrétan a SEMMMMMIRE. ilyen az FA, persze a Citynek még szokni kell...

de leviszik az övét is 2re.
  • rooney8
    hát én akárhogy nézem, szerintem sok az a 4 meccs
    2-re kellett volna és akkor senkinek nincs egy szava se
  • Rash87
    A Liverpool csapatát kaptuk az FA-kupa következő fordulójában!
  • pett3rson
    ezen amilyen vicces olyan igaz...
  • Tyler1
    hát kíváncsi leszek mi lesz belőle, mert ilyen nincs, "hogy labda volt". páros lábbal odacsúszik, persze hogy labda lesz, mert nincs az a hülye, aki ott hagyja a lábát keresztbe törni. ennyi erővel bemegyek fejszével játszani, aztán labda lesz, nem?
  • pett3rson
    visszább kell venni az "erőszakból" különben hol van a lejtő vége?

abban is igaza volt a szakértő bácsinak, hgoy viszont akkor minden esetben legyen ilyen, azaz következetesen legyen minden hasonló cselekedet piros lap. előbb-utóbb megtanulják baba nélkül szerelni a játékosokat és kevesebb lesz az akár pályafutást kettétörő "játéknak".

pénz van mindenben, tudjuk nagyon jól, de álljt kell valahol mondani és kész, nincs apelláta.
  • Darthmushroom
    szerintem nincs, igaza volt a "szakértőnek" ha ott Nani nem ugrik fel lábtörés van.szóval szerintem mindenképp jogos.
  • Rash87
    El van ez túlozva...
  • Tyler1
    Kompany 4 meccses eltiltást kapott, a City fellebbez.
  • ldobosi
    Teljesen egyetértek veled.
  • Cabell
    A győzelemnek természetesen örülni kell, de az picit szomorú, hogy ahelyett, hogy beléjük vertünk volna egy nagyot, csak egy ilyen drámai végjátékra futotta, ami még nekik fog lökést adni.

Még mindig nem dőlök be annyira ennek a Citynek, mint láthatóan szinte mindenki, nem tartom őket olyan hihetetlenül erősnek, de az a gond, hogy nagyon sok olyan dolgot produkálunk, ami miatt lassan ott fogunk tartani, hogy ha erős a city ha nem, mi még gyengébbek leszünk..
  • Odacsap77
    Jogos, tényleg megérdemelte.Ugye?
  • Rash87
    Manchester City 2-3 Manchester United (FA Cup)
  • pett3rson
    szeretném megkérdezni, hogy ki ez a Jones gyerek? United-os vagy City-s, mert néha nem tudtam eldönteni melyik csapatnak okoz több örömet...
  • Tyler1
    túlzás, hogy nem érdemelte meg.
  • Rash87
    Ismét egy olyan győzelem,amit nem érdemelt meg a csapat.
    Így játszani a 2. félidőben,10 ember ellen kritikán aluli.
    Persze szép volt meg minden,de ez nem az a hú de szép győzelem volt.
    Látszik hogy nincs rendbe sehogy sem a csapat. Ferdinand-ot meg mérkőzések előtt,be lehetne nyugtatózni,mert ő csinálja a hibákat,aztán mást ordibál le...rontva ezzel a morált.
  • Darthmushroom
    nyertünk, de nekem csalódás a meccs,első félidő jó volt azt játszottunk ami várható volt h kontrázunk, de h a 2félidő semmit nem csináltunk, ha kicsit akarunk 1-2gólt biztos szerezhetünk volna
  • Tyler1
    Scholes-Nani csere a világ vicce volt, jó hogy nem Lindegaardot hozta le az öreg. azért nehezen de meg van, FA-t be kell húzni, a győzelem meg remélem lökést ad a csapatnak a bajnokságra.
  • rooney8
    hát
    oké hogy nyertünk, de morálisan sztem nem nagyon küldtük padlóra őket
    a győzelemért grat, de kicsit hiányérzetem van
    emberelőnyben voltunk, de mégis megszorongattak minket és a 3 gólt is majdnem leadtuk
  • ldobosi
    Hát ebben a 2. félidőben elég fosul játszottunk. Megint ráültek az eredményre és hagyták őket feljönni de szerencsére nyertünk.
  • JSbyMSI8800
    ez nem barcaszar
  • sanyiute
    Hugy megáll bennem...
  • ldobosi
    A lábáról pattant a kezére tehát nem ért 11-est.
  • IXEMGabeo
    kéz volt, 11-esnek kellett volna lennie!!!