Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
abban egyet értek, hogy hamarabb is kioszthatott volna egy sárgát, de hogy kiállítsa... az hülyeség lett vna 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hedonist
Hát ez pontosan így van, de sztem változni fog, nehéz ezt fenntartani évekig!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

az a baj, hogy hamarabb kellett volna kiosztania a sárgát, nekem ez a véleményem és máris megfogja az egészet, nekem csak ez hiányzott. amúgy nagyon sportszerû volt mindkét fél, tényleg látszott, hogy maximális a tisztelet, ez jórészt az edzõknek is köszönhetõ, na meg az intelligens focistáknak.

The Matrix has you...

giornalista
de a bíró inkább ne szóljon bele szerintem. ha tegnap kiállította volna Valenciát, az olyasféle igazságtalanság lett volna, amilyenrõl évekig beszélgetünk volna.
ne haragudj, de a ratyi lézerezõig értem, onnan viszont nem, de talán ez jól is van így. nem nagyon szoktam részrehajló lenni, nekem a két kedvenc csapatom játszott tegnap, úgyhogy mindegy ki nyer alapon néztem és évezhettem a magasfokú futballt végre, amibe csak kicsit kellett volna jobban a magyar sporinak beleszólnia - aki egyébként szintén fel volt nõve a feladathoz -, más nem zavart.

The Matrix has you...

giornalista
nem kellett volna pirosat kapnia egyáltalán. semmi kirívót nem csinált, picit durva volt, de ez még belefér. az, hogy a ratyi lézerezõ szalonnások mit sipákolnak egymás zsíros füleibe, nem hat meg, és téged sem volna szabad, hogy befolyásoljon.

az õ világegyetemükben a Stoke City egy nem létezõ fogalom volna, illetve inkvizíció elé állítanák a Championship intézményét. megszokták otthon a törõdést, hajlékony derekuknak köszönhetõen saját maguk kényeztetésére is alkalmasak, ám elvárják, hogy te is térdelj le eléjük, és szívj ki belõlük egy jó adagot.

amire persze semmi esély, mert a szõrös fejük egyfolytában saját magukon csüng, így ha akarnánk, sem férnénk oda 😊
végre egy normális hsz tõled, bár régen olvastam írásaidat, de jó irányba változol.

The Matrix has you...

😄DD

ez mekkora demagógia 😄 Valencia pirosat kellett volna, hogy kapjon,örülhet az egy sárgának, annyi mindent mûvelt tegnap. amúgy nagyon sportszerû volt a meccs és alig volt szabálytalanság, feleslegesen nem ugrálnak, ha szép játék van, egyik csapat sem, Real ellen nem lehetett mit csinálni el classico-n, annyira törték a játékot, itt tegnap errõl szó nem volt, egyszerûen nem tudtunk mit kitalálni a barca játékára.

The Matrix has you...

giornalista
szerintem sokkal jobbak, és épp, hogy nem csak Messin múlik. igen, õ az, aki instant veszély mindig, és aki akár 3-4 emberen is átmegy. de.

észre kell venni, ahogy passzolnak. nem pattan el a labda. sem Iniestától, sem Xavitól. sem Pedrótól. sem buszkecctõl. sem Dani Alvestõl. itt mindenki tud passzolni.

letámadnak. ezerrel, és nem tudsz szabadulni alóluk. leszerelted Messit, felnézel, megjátszanád, de elállja az utadat két ilyen izé. és ennyi volt. mi ötöt nem tudtunk passzolni. ha egyérintõzni kezdtünk, háromnál álltunk meg.

és ahogy mozognak. az a szabadrúgás-variáció még az 1. félidõben, asszem 0-0-nál még. valami egészen kolosszális. Valdes is... 40 percig semmi dolga, de amikor van, akkor kijön, és elfejeli. jó ütemben.

nem mondom, hogy hibátlanok, de nagyon közel állnak hozzá. Messi rúgja a gólokat, meg õ adja a gólpasszokat, de szerintem ha két hónapra lesérülne, akkor sem lennének komoly bajban. csak kevésbé számíthatnának az esetleges támadásaikra. most Messi bármit megold, nélküle mindent a toronyig kellene építeni.

vagy nem, mert Villa, Xavi és Iniesta is nagyon jól lõ távolról, Pedro kurvasokat mozog, buszkecc meg mást is képes kiszolgálni és tökéletesen megjátszani.

egy korszakos csapat, azt kell mondanom, és vannak õk ennyivel jobbak, mint mi. azért örülök, hogy legalább gólt szereztünk, szorossá tettük, de a 2. félidõ azért jól mutatta, hogy sok esélyünk nem volt ellenük.

kérlek, ezt ne értsétek megint úgy, hogy akkor menjek és drukkoljak nekik. Európában két csapat van, akitõl ez a mai United úgy kaphat ki, hogy nem esik folt a becsületén. a másik a Real Madrid volna. még õket is erõsebbnek érzem magunknál, bár ellenük a tegnapi taktika talán pont jó lett volna.

ez van.

WE'LL NEVER DIE!!
giornalista
bár belegondolva, azért annyira nem lõttem mellé 😊 75 pont környékére vártam magunkat az év elején, és az, hogy ez a 4. hely helyett a bajnoki címre lett elég, már nem az én hibám 😄 komolyra fordítva, megkövetek mindenkit, aki bajnoki címet várt, és lehülyéztem. ellenben azt el kell mondanom, hogy nem a Unitedet becsültem alul a jelek szerint, hanem az ellenfeleinket gondoltam túl erõsnek. 71 pont a 2. helyre szerintem 10 éve soha nem volt elég.

ez persze nem von le semmit az érdemeinkbõl. gyönyörû bajnoki cím ez 😊
giornalista
dehogy 😊 pár hetente írok azért.

most pl. semmi rossz érzés nincs bennem, látod, nem is károgok. egy sokkal jobb csapattól kaptunk ki, az ismert hibáinkat nagyították csak fel. nekik a világ legjobb középpályája áll a rendelkezésükre, nekünk tegnap nem volt középsõ középpályánk (igazából szeptember óta nincs is ilyenünk). ez van 😊

az angolok sem emlékeznek tragédiaként a 3-6-ra, inkább azóta ámulnak, hogy mit tudtak anno a Magic Magyars-ok. én a magam részérõl még mindig ámulok, és közben persze bosszant a vereség, meg sajnálom, hogy elmaradt a CSODA, de hát there's only one United, és ennyi 😊

a bajnoki cím bõven kárpótol mindenért, fõleg, hogy én a közelébe sem vártam a csapatot.
Rash87
Téged is látni? <#idiota>
Érdekes,h mindig akkor jössz,mikor kikap a csapat 😄

Glory, Glory Man. United!

giornalista
buszkecc azért elég kislányosan értelmezi a focit. én úgy láttam, hogy ezek még nyerni sem képesek méltósággal. ettõl függetlenül gratulálni kell nekik, mert két góllal minimum jobbak, mint mi. még ehhez a különbséghez is szerencse kellett.

Fergie meg remélhetõleg meggondolja magát, és mégis elkezd foglalkozni a középpálya közepével... kell egy Diarra-szerû szûrõ játékos, ebbõl nem lehet engedni a nyáron.

WE'LL NEVER DIE
giornalista
ez hülyeség.
szabii98
Real drukkerek 70%? Mégis hol? itt biztos nem.

I met God. She's black

WuFraZselic
ezt én is így látom, de ez hogy kapcsolódik ahhoz, hogy nem volt következetes a játékvezetés...?! 😊 én azt szóltam meg, nem a Real játékát magasztaltam

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Õk választották ezt a taktikát, meg is érdemelték. Az uccsó meccsen már legalább játszottak is. A Real drukkerek 70 %-a is elitélte ezt a stílust amit Mou játszatott, sõt még CR is azt mondta, h õ a támadó focit szereti nem ezt akk mi van?

Visca El Barça!

WuFraZselic
csak a realt büntették is, a színészkedést meg nem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MU meg megköszönheti Kassainak, hogy 20perc után nem -1 ember volt a pályán

érdekes én ma nem láttam színészkedést
A clasicon is csak azért volt, mert cigány taktikára cigány játék a válasz. Érdekes, a MU egyetlen játékosa sem akart agyonrúgni egy Barca játékost sem.

Visca El Barça!

Tyler1
nem volt itt színészkedés, max annyi, amit még az angol csapatok is vállalni szoktak idõhúzás címén. én azt hittem ennél "latinosabbak" lesznek, de szó nem érheti õket, nem ölték a játékot fetrengéssel, mint pl. egy elklásszikón.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem értem mit fanyalogtok itt, még az egyetlen gólotokat is les elõzte meg, akk nekünk fújtak ehh...Meg kell nézni a statisztikát, azt láthatjátok mért nyert a Barca. Amúgy az angol újságok egy rossz szót sem írnak a bíróról, inkább a spanyolok húzzák le jobban.

Visca El Barça!

Sippie
De mi az hogy kisebb szabálytalanság?
Ami szabálytalan az szabálytalan, ergó be kell fújni. Kicsi vagy nagy, mióta számít?
Rash87
Én most nem a színészkedésrõl beszéltem most,mert tudom,hogy õ nagyon ritkán játszik erre rá,s nagyon jól csinálja,amit csinál, csak ha ellene irányul vmi kisebb szabálytalanság,azt egybõl szó nélkül befújja minden bíró.
Remélem egyszer elmegy a Barca-ból 😊)

Cabell
Hát, srácok, abszolút nincs miért szégyenkeznünk, egyrészt, mert ez egy erõnfelüli, remek szezon volt, másrészt pedig abszolút helytálltunk a döntõben.

Picit meglepõdte Ferguson bátorságán, hogy Hernandezzel és Fabioval kezd, de abszolút rendben volt minden, egyszerûen ennyivel jobbak.
Sajnos a BL egy olyan számítógépes játék, aminek a végén a Barca a fõellenség, és mi most nem tudtuk õket megverni, mert nem voltunk elég jók hozzá.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Komolyan hittem benne hogy legyõzhetjük a Barcát, a Rooney gól után valami hihetetlenül jó érzés volt MU szurkolónak lenni😊
De a Barcelona valóban jobb volt tegnap, és egy kis Busquets rájátszást leszámítva a vége fele színészkedés se volt.El tudom képzelni amúgy hogy Guardiola is rászólt a srácokra meccs elött, látszik hogy tisztelte egymást a két csapat.Mondjuk jövõre nem bánnám ha nem nekünk kellene megállítani a Barcát és olyan csapattal döntõznénk akit nem Barcának hívnak😄
Pedig pont Messi az, aki még a szabálytalanság ellenére is felpattan a földrõl és megpróbálja továbbvinni a labdát! Video

Én nem emlékszem egy színészkedésre sem, de ez az egész dolog azóta van így felkapva, amióta az isteni Jo5é feltalálta, hogy az ellenfél szétrúgásával és minden gusztustalan, aljas megoldással meg lehet fogni minket. Mi felvettük vele a kesztyût, gyakorlatilag a saját fegyverével vertük meg õket. Sajnos azóta mindenkinek a színészkedés, a bírók és az UEFA jut eszébe egybõl a Barcelonáról :s

Egyébként gratula nektek is! Látványos döntõ volt, fel mertétek vállalni a nyílt, támadó focit 😊

cesc fábregas

Rosszul láttad. Tegnap is sokszor elvették Messitõl szabályosan a labdát, és mégsem fújta be a bíró. Pont Messi az a játékos, aki ha a 16-oson belül van, akkor az a célja, hogy gólt rúgjon nem pedig az, hogy kiharcoljon egy 11-est. Azt elismerem, hogy Busquets szeret színészkedni, de Messi pont nem olyan. Szerintem azért látod így, mert Messit sokkal többször szerelik szabálytalanul, mint bárki mást és ezeket még szép, hogy befújják.

Egyébként CR nélkül kifejezetten szimpatikus csapat ez a MU.

Rash87
Én is pont így láttam...
De akármikor Barca meccsbe belenézek,mindig ez van.
Kicsi Messit meglökik,már befújják neki,s teljesen mindegy honnan hozzák a bírót,mindegyik ezt csinálja.

Ettõl függetlenül teljesen megérdemelt a Barca siker.
Bár én ezeket a cseréket nem értettem, Valencia érvényesülni se tudott,Giggs szintén,s pályán maradtak.

megérdemelten nyert a barca!
csak azt nem értem, h még mindig miért kell színészkedniük, mikor vzetnek 2 góllal. messi, hófehérke, buszkecc. tényleg frusztráló lehet az ellenfelek számára (rio jól látta) és sajnos a bírók ehhez partnerek. valencia gyenge volt, de szabálytalanságainak felét egy angol bíró simán elengedte volna...
rooney még akkor is állva maradt, amikor utánarúgtak és nem kapott érte szabadrúgást sem, pedig nem lehetett volna elõnyszabályt ítélni. de ott van nani is, akit megindulásnál rángatnak vissza és nem esett el (pedig õ is déli...)
lehet az elkeseredettség beszél belõlem, de egyáltalán nem akarom a bíróra fogni, csak ez idegölõ, amit ezek a sztárok csinálnak. simán mehetnének színházba is! :/ (park és evra még lehet, h mindig ott érezte magát 😊 )
gratulálok a fiúknak, h ezt sportszerûen tûrték és az éves teljesítményükhöz!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

második félidõ megkezdésekor a középpálya megerõsítése lett volna a cél.pl. gigs le flecser be, valensia le nani be , carick le skols be.talán így több keresni valónk lett volna.
Tyler1
hát emberek, ez nem a mi esténk volt. akkora technikai fölény volt a 2 csapat között, hogy még csalódottságot sem érzek. ezt a Barcának kellett nyernie.

érthetetlen számomra, hogy Valencia hogy tudott pont most ilyen meccset lehozni, tõle mást vártam. az, hogy Hernández még annyit sem csinált mint Vale, nem lepett meg, az annál inkább, hogy 90 percig a pályán volt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
hát várható volt, hogy lefociznak minket :s
nembaj, azért szép volt idáig is eljutni 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
hát basszus esélyünk nem volt kb...mind1 pl megvan

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Mindig Messire játszanak...ha nem jön össze,akkor igen,ott a "tartalék",de a lényeg,mindig õ volt.
Bár erre számítani lehetett sajnos.

Botond
van der saar sem ilyen búcsút érdemelt.
azért nem😊 van még egy David Villa egy Xavi😄 és így tovább

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pacal17
Azért erre számítani lehetett srácok.

Rash87
Ez ennyi volt...
Pedig sajnálom h ez lett a vége,pedig nem sokkal jobbak,csak h van egy (nem mondom milyen) Messijük,s ennyibõl állnak,majd jövõre<#eljen>

Legalább a bírói vezetés jó ,bár sokat nem fúj,amit fúj,azt is Barca-nak,vagyis inkább a nagy Messinek,nem értem miért van ez már régóta minden bírónál,de remélem jövõre vki nagyon megtapossa végre,hogy legyen is értelme elesnie mindig 😊

hááát:S 2 lõni 20perc alatt egy Barcelonának?:S:S

smith09
Az elsõ félidõ annyira nem volt rossz.
Nekem Valencia és Fabió kicsit kilóg, de ha nincs jobb náluk ám legyen.
Második félidõ nehéz lesz, de nyerni kell.
nagyon gyors meccs, az ember ide-oda kapkodja a fejét és máris elmegy a félidõ:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
Ez tény...Sajnos.
De ez a barca tili-toli foci,hát gyönyörû...

Nehéz lesz,de GLORY MU!

Rooney gólja szép volt, de a Barca jobb szerintem

MR ME
hát eddig sajnos nagyon a barca játsza a saját játékát, nehéz lesz ez, rooney gólja viszont álomszép volt, remélem a 2. félidõben tudjuk azt játszani mint az elsõ félidõ elsõ 5 percében, nem kéne õket ennyira hagyni jétszani mert akkor baj lesz :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

JSbyMSI8800
Berba még a padon sincs ?<#wow3>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Rash87
"
Coming soon

FC UEFA vs Man united
"

loool 😄

rooney8
baszkii 😄 de szerencsére már elment, így olyan mintha nem is raktál vna 😛

MR ME
én úgy érzem ez a mi esténk lesz!

MR ME