35611

• bakkerman
    2004 óta nem nyertek semmit,azért picit macerás lenne megoldani,hogy már 8. éve mindig "olyan" bírok legyenek :)))
  • Rash87

:DD
  • pilboy
    azért az ágyúsoknak sikerült lerúgniuk nanit és rooneyt :/
  • Cabell
    mondjuk az a topic amúgy is egy folyton cinikus megkeseredett fura brigád..:D
  • Tyler1
    mindenki pontosan látja, hogy a csapatukban van a hiba, saját játékosaik is tudják ezt, meg az értelmesebb szurkolói rétegük is. csak itt divat, hogy a hatalmas tudás, és szakértés addig terjed, hogy "szövááccség csápátá, buzi bíróó nánu nánu". öngyógyítás a kis lelküknek, hogy mindig mást okolnak a nyilvánvalóért is.

oda állítanám őket azért így Wenger elé, és elszavaltatnám a fasza kis teóriáikat a meccsek elcsalásáról, de sztem még Wenger is sírba röhögné magát rajtuk. na mind1, biztos én látom rosszul, és ma is ismét a bíró hozta nekünk a 3 pontot...
  • Rash87
    Arsenal 1-2 Manchester United
  • Cabell
    ezért nem tudják átlépni az árnyékukat, mert valszeg a játékosok is így vannak vele:D
  • Tyler1
    ki gondolta volna, ez is a bírón ment el? ááá szegények...

gondolom Walcott shakespeare-i alakítását nem említették, aki 3 percig játszotta, hogy eszméletlen, aztán felugrott megrázta a fejét, és fél perc múlva már pályán volt :)
  • Rash87
    Nekik 10-ből 9 meccs a bírón megy el,szóval nem érdemes velük foglalkozni :))
    Egyébként kellett ez a 3 pont,még ha 2. félidő nem is a miénk volt!
  • bakkerman
    mekkora király ez a SAF,ilyen fiatal,és tapasztalatlan védősorral(kivéve Evra),Giggs-Carrick közép középpel,egy szintén nagyon fiatal csoda támadóval,le a kalappal
  • pilboy
    odaát megint bíró nyerte meg a meccset, hiszen qrva nagy színészkedéseink voltak (gondolom rooney-ét is ideveszik, holott ott azért volt kontakt, dehát szerintük biztosan simogatás volt...). szánalmas brigád

sztem szó nem érheti a győzelmünket, talán épp ennyivel jobbak voltunk ma.
  • Tyler1
    hát nem tudom, ami itt folyik mostanában, fél csapat edzésen sérül le, a másik fele meg a semmitől, lásd Jones, és Nani :D
  • rooney8
    Rooney csak egy medvepuszit kapott, 2 nap és kutya baja :D
  • Tyler1
    mondjuk szép ára lett a 3 pontnak, Jones, Nani, meg Rooney.
  • Cabell
    ezzazz
  • rooney8
    ennyi :)
  • Tyler1
    Welbeck bazzzmeg :DDD

necces volt, de behúztuk. nagyon kellett ez a győzelem. gratula!
  • sanyiute
    nyertünk! jeee
  • Cabell
    akkor leszopom magam
  • Darthmushroom
    nem kéne ennyire behúzódni végén egyenlítenek :S
  • Cabell
    gyerünkgyerünk!
  • rooney8
    így van :)
  • sanyiute
    Valencia tudott most valamit:D
  • Darthmushroom
    szép vezetünk megint
  • Golyo69
    góóóóóóóóóóóóóóóllllllllllll wellbeck 1-2 :D:D
  • sanyiute
    szentem lövünk kettőt ha Giggs ki megy a balszélre:D
  • rooney8
    nemááár :S
  • sanyiute
    kapják be Rafael meg maradjon hátul..:S
  • Darthmushroom
    költözést szívesebben tanítanám neki
  • Golyo69
    nanit tanítsátok már meg beadni...............
  • sanyiute
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezeket a majmokat xDDDDDDDDDDDD
  • Tyler1
    nem tudom a szövetség mennyit fizetett Cseresznyének, hogy elnézze a labdát :/
    nem baj, DEAN A HIBÁS, KILL HIM!
  • sanyiute
    előbb nyomat le 2 cselt aztán passzolja ugyan oda ahol volt az előbb mint hogy lendületből beadja:D
  • Rash87
    Ha nem is sokkal,de jobbak vagyunk! Megérdemelt a vezetés eddig.
    Bár Valenciaáról akartam pár gondolatot írni,de gólja miatt inkább nem :)

A nagy kritikusoknak,meg szakértőknek odaát, ennyit Mike Dean-ről, egy jogos 11-est nem kaptunk meg, így eddig nem csaltuk le :\\
  • Tyler1
    Valencia gólt fejelt, az igen :D
  • Golyo69
    pontosan ezt akartam írni....de kajak így van én már ezt meccsek óta figyelem.....szöglete is rendre szarok....a legutóbbi meccsen mikor 1 szögletet nem ő adott be volt is belőle vmi helyzet....nem igaz hogy ezt nem látják....és íme a példa most is...Giggs egy beadás balról 1 gól :D
  • Darthmushroom
    hát ja, nem is tom feldolgozni már agyilag nanit
    am kicsit olyan a meccs mintha mi lennénk otthon
  • rooney8
    ottvan!!!!!!!!!!!!:D
  • sanyiute
    bal oldalt mindent tud ez a Nani csak beadni és lőni nem 1x Giggs ki ment szélre beadta gól :D 0-1
  • Darthmushroom
    valencia 0:1 félidő végén, teljesen megérdemelt vezetés jobban játszunk mint ők