Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
giggs - bale (dzsudzsi 😄 )
scholes - (young?), modric
neville - richards (esélytelen, de jó lenne)
keane - huddlestone (csak szó sincs róla)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Fabio Coentrao-t én is elfoganám, de Gareth Bale-nek jobban örülnék.
Mondjuk erre a posztra Ott van Evra és Fabio is.
G. Neville a másik oldalt játszott. <#vigyor0>#vigyor0>
Sneijder, De Rossi, Young nagy fogás lenne mind a 3, de nagy eséllyel csak Young jön.
Tehát ti kiket igazolnátok szívetek szerint
Van der Sar, G. Neville, Scholes, Giggs helyett (ide vehetjük még Roy Keane-t is, mert amióta õ nincs azóta nincs minõségi szûrõnk), akikkel megerõsödve jövõre esélyünk lenne a Barcelona ellen is.
Glory, Glory Man. United!
SAF a jövõ csapatát, hát akkor nézzük, hogy hogyan áll.
A klub nem/nagyon ritkán igazol 26 évesnél idõsebb játékost, így csak a 27 éves vagy annál fiatalabbakat vettem figyelembe a keretbõl. Azokat is kihagytam, akik nem játszottak még a felnõtt csapatban. (Bebé-t és Obertan-t szándékosan nem vettem figyelembe, hiszen nem váltak be és érzésem szerint távoznak.)
Kapusok:
Anders Lindegaard (Már 27 éves)
Ben Amos
Szélsõhátvédek:
Rafael
Fabio
Ritchie de la et
Középhátvédek:
Jonny Evans
Chris Smalling
Középpályások:
Darren Fletcher (õ is már 27 éves)
Darron Gibson
Anderson
Szélsõk:
Nani
Antonio Valencia
Támadók:
Wayne Rooney
Javier Hernández
Tehát ez alapján jelenleg valami ilyesmi az a kezdõ ami a jövõ csapata lehet:
Lindegaard - Rafael, Evans, Smalling, Fabio - Valencia, Fletcher, Anderson, Nani - Rooney - Hernández
Ehhez jönnek még a fiatalok:
Középpályásként Paul Pogba, Ravel Morrison, Tom Cleverley, Danny Drinkwater
Támadóként: Danny Welbeck, Federico Macheda, Mame Biram Diouf
És az esetleges igazolások.
Természetesen az idõsebb játékosainkkal (Evra (30 éves), Ferdinand (32 éves), Vidic (29 éves), Carrick (29 éves), Park (30 éves), Giggs (37 éves), Berbatov (30 éves) és Owen (31 éves)) természetesen jobban fest a kép, de õk semmiképpen se nevezhetõk a jövõ embereinek.
Ebbõl is kitûnik, hogy a Jövõ csapata már majdnem összeállt, de hiányzik még belõle egy Keane szerû védekezõ középpályás (Keane óta nem sikerült ilyet találnunk), egy olyan középpályás aki támadni és védekezni is tud és egy pontrúgó.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Glory, Glory Man. United!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De ezt a játékot tényleg csak is ilyen képességû és képesítésû (barca akadémia) játékosokkal lehet kivitelezni.. hát nem kedvelem õket, de tényleg le a kalappal...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Modric viszont inkább esélyes, mert bejelentette távozását(bár lehet ez meg csak fizu emelésért kiállt).
azért ez így komoly csapás, egy szezonon belül Neville, VdS, Scholes (Giggs is szerintem 1 éven belül 😞 ) ... de talán ez egy wake-up call Fergienek, és nyáron elkezdi a csapat újraépítését (nem feltétlen fiatalokkal, hanem nevekkel is, pl egy De Rossival a középpályán Xavi/Iniesta nem ficánkolt volna a hétvégén)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
igazi vörös ördög volt(szó szerint is), a csapat egyik legjobbja, generációjának kiemelkedõ alakja. sok sikert a továbbiakhoz, és köszönünk mindent!<#worship>#worship>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
qrvajó cikk.
Igen, valóban megint lendületbõl akartunk megverni egy ilyen csapatot, de azt kell mondjam, inkább veszítsünk így becsülettel, mint, hogy mi is erõsítsük azt a képzetet, hogy a Barcát másképp nem lehet megverni, csak a pondrófocival.
A mi keretünk most valóban nem volt alkalmas erre a letámadós iramfocira, de nem lehetetlenség megcsinálni, ilyenkor hozom fel mindig a 2009-es Chelsea-Barcát, ami közben azt ismételgettem végig, hogy "úristen de szar csapat ez a Barca.", és szabályosan imádkoztam, hogy ellenük döntõzzünk, mert akkor sima gyõzelem lesz.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
SAF ezt jól lereagálta!😊
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
you test my patience! 😄 (ez azért poén, mert nincs 1 hete, hogy kitiltatott a tájékoztatókról egy újságírót, hasonló barom kérdés miatt)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Glory Man United Go Kimi Go
A menyasszonyom szerint edzõi hiba volt.
Sajnos ezzel egyet kell értenem. Valljuk be férfiasan SAF eltaktikázta és cserélni is túl késõn cserélt.
Már megint a saját játékával akartuk megverni a Barcelonát, amihez nem alkalma a keretünk és a játékosaink sincsenek meg. Igaz ahhoz sincsenek meg a játékosaink, hogy a középpályán levédekezzünk egy Barcelonát (nagyon hiányzott Fletcher), de annál azért jobbak vagyunk, hogy a Barcelona akkor jusson a 16-osunkon belül, amikor csak akar.
Rossz volt nézni, ahogy a játékosaink hátráltak a Barcások elõl és csak fény évente egyszer léptek oda.
Szintén a menyasszonyom mondta, hogy SAF-nak is vissza kéne vonulnia, amikor kimegy az általa összerakott nagy generáció, hiszen kiváló edzõ, de a mai játékosokkal már nehezebben találja a hangot és a mai futball se az õ világa már.
Ebben is egyet kell, értsek vele.
SAF érdemel annyit, hogy összerakja az új generáció alapjait, de erre van még egy éve, hiszen Giggs 1 évet aláírt és Scholes is gondolkozik a hosszabbításon.
Összerakja az új generáció alapját az egy év alatt és mivel megvan, amit akart (nyilatkozta nem rég, hogy még összerakja az új generáció alapjait és távozik) emelt fõvel vonulhat vissza átadva a helyet egy fiatal agilis edzõnek.
Az új generáció alapjai már majdnem megvannak (errõl hamarosan írok) így a következõ idény végére meglehet az új generáció alapja és akkor SAF (remélhetõleg PL és BL gyõzelemmel) visszavonulhat.
Kíváncsi vagyok a ti gondolataitokra ezekkel a dolgokkal kapcsolatban!
Bár védekezni nem nagyon tud.
Reméljük hamarosan õ is és De Gea is ott fog vigyorogni SAF mellett a szerzõdésük aláírása utáni képeken.
Ashley Young Giggs utódának jön, míg David De Gea Edwin utódának.
Még kéne pár igazolás, hiszen pl. Scholes utódát se találtuk még meg, de errõl hamarosan írok egy vita indítót.
Glory Man United Go Kimi Go
"A Barcelona tizenkilenc kapura lövésével szemben a MU csupán öt próbálkozást tudott felmutatni, melyek közül mindössze egy találta el a kaput."
"A várakozások szerint a Barcelona szögletek utáni bizonytalansága lehetett volna a Manchester egyik esélye, ám ezt a United semmilyen szinten nem tudta kihasználni, miután egyetlen szögletet sem harcolt ki kilencven perc alatt."
Egy BL döntõben ez azért így elég kevés, még ha a "nagy" Barca is az ellenfél...
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
és lehet kérni saját névvel, számozással. rákérdeztem, ugyanúgy a pl logó benne van a számban és a felirat stílus is ugyanabban a betûtípusban megy, mint az eredeti<#eljen>#eljen>
2011-05-29 17:33:37
A szombat esti Barcelona-Manchester United BL-döntõn lépett utoljára pályára Edwin van der Sar, az angol csapat kapusa.
A holland hálóõr természetesen szomorkásan értékelte a 3-1-es vereséggel végzõdött búcsúmeccsét, és elmondta, hogy még nincsenek konkrét tervei a jövõre.
A 40 éves kapus elõször magáról a mérkõzésrõl beszélt a sajtó képviselõinek: "Jól játszottak, de ezt tudtuk elõre, és megpróbáltunk tenni ellene. Azt hiszem, az elsõ húsz percben jól is ment. Nyomást tudtunk gyakorolni rájuk, és negyedórával tovább kitartottunk, mint annak idején Rómában. Sajnos azonban õk lõtték az elsõ gólt. Jó lett volna, ha nekünk sikerül, más lett volna a játék. Így is elég erõsek voltunk azonban, hogy egyenlítsünk, és a félidei 1-1 jó eredménynek tûnt. Tíz perccel a szünet után viszont újabb gólt lõttek, és ezzel már nem tudtunk mit kezdeni. Messi góljánál azt hittem, jó helyen állok, mert a hosszú oldalra szokott lõni, ráadásul úgy éreztem, Vidics jól zárja a rövidet."
Edwin van der Sar int a közönségnek a Barcelona-Manchester United Bajnokok Ligája-döntõ után a Wembley Stadionban 2011 májusában
Amiatt, hogy nem sikerült BL-gyõzelemmel zárnia a karrierjét, természetesen szomorú volt, de ha az egész karrierjére visszatekint, szégyenkeznie azért nem kell.
"Egy mérkõzéssel többet játszottam, mint kellett volna. Persze nem mindenkinek adatik meg, hogy sikerrel búcsúzzon. De mindenkinek köszönöm az élményeket és az emlékeket, és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára láttak. Konkrét terveim egyelõre nincsenek. Az biztos, hogy pihenni fogok egy kicsit, és egy idõre elszakadok a focitól. Elmegyek golfozni, elviszem nyaralni a családom, és több idõt töltök a gyerekeimmel. Egy focistának nagyon kell koncentrálnia az edzésekre, az étkezésre, arra, hogy vigyázzon magára. Azt hiszem, egy kicsit most kiengedek. Olyan egyszerû dolgokat akarok csinálni, mint a síelés vagy a motorozás" - ábrándozott a közeljövõrõl a hálóõr.
Van der Sart már évek óta a legendás kapusok közé sorolják, de õ maga szerényen értékelte a saját teljesítményét: "Azt, hogy milyen játékos voltam, döntsék el mások. Én csak annyit tehettem, hogy a legjobbamat próbáltam nyújtani a pályán, és jó példakép próbáltam lenni a gyerekeknek. Remélem, lesz köztük néhány, aki miattam akar majd kapus lenni. Egy kis elhivatottsággal és a játék szeretetével pedig elérhetik, amire vágynak."
Természetesen edzõje, Alex Ferguson is mondott róla néhány szót, és érhetõ módon csak szuperlatívuszokban tudott beszélni - immár - egykori játékosáról: "Nagyszerûen szolgálta a Manchester Unitedet, és csak a legjobbakat kívánhatjuk neki. Nagyszerû karriert futott be, és mindig elképesztõ alázattal és profizmussal dolgozott. Ez az, ami igazán kiemelkedõvé tette õt." (hatharom.hu)
The Matrix has you...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
The Matrix has you...