35611

• pilboy
    inkább a 95. percben...
    de 2 perccel előtte az üres kapujuk (!!!) előtt gurult el a labda úgy, h még defoe becsúszva beleért...
  • sanyiute
    most kezd a meccsünk!
  • Cabell
    nemmmmmmmmmmmmmmondjátok hogy a 90. percben nyert tizivel a city
  • pilboy
    sajnos nem számít...
    hiába 2-3 helyett 3-2 lett és ez a lényeg :(
  • Tyler1
    nem érdemeltek győzelmet...-.-
  • Rash87
    Bocs,elszóltam magam... Szóval akkor nyernünk kell??? Oké :D
  • Darthmushroom
    vicc defoe mit hagyott ki.... most meg 11s balotteliről a shitynek... pedig neki már pályán se kéne már lennie
  • Rash87
    2-2
    Jó ez a city.
    Mi is akkor X-elünk v. kikapunk,mindig ez szokott lenni... Sajnos.
  • banok
    17.00 Arsenal-Manchester United
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • Darthmushroom
    na 2.félidő elkezdtek focizni a spurs meccsen a csapatok 2:0ra ment a shity de defoe+bale góljával egyenlített a spurs
  • Darthmushroom
    am rem spurs legalább egy x-re jó lesz a shity ellen
  • Darthmushroom
    de mi a MU vagyunk ők meg arsenal, és ez nagy különbség ilyen téren
  • Rash87
    Mintha nekünk nem lenne sok a sérült :)
  • Darthmushroom
    szerintem simán nyerünk arsenal ellen, megint nagyon sok a sérültük megszerezzük a vezetést és az elég erőt fog adni a győzelemhez.
  • Tyler1
    iksz egyik csapatnak sem jó, itt valaki ma nyerni fog ez 100%.
  • pilboy
    én x-re számítok...
    a másik meccsen is jó lenne az x, főleg ha nyerni tudnánk :)
  • rooney8
    hát elég meleg meccs lesz, de én bízok a MU sikerében
    ha tippelni kellene talán a MU-ra, vagy ikszre tennék, tekintve, hogy az arsenal az utóbbi időben nem a legjobb, de hát egy ilyen rangadón bármi előfordulhat, így nem is tipplenék kimenetelre :D
  • Tyler1
    ja, és hajrá Spurs, legalább egy ikszet.
  • Tyler1
    komoly :D

na de ki mit tippel mára? forduló eddig az Arsenalnak áll, szóval ez még nagyobb lökést adhat Wengeréknek.
    legjobban a védelemtől fosok, néha tényleg csak azon múlik, hogy kapunk-e gólt, hogy az ellenfél hova rúgja a labdát, na hát Persie általában a kapuba szokta...
  • Rash87
    Manchester United: Fletcher már nem játszhat ebben az idényben

Az angol élvonalbeli labdarúgócsapat, a Manchester United skót középpályása, Darren Fletcher már nem léphet pályára ebben az idényben – jelentette be az angol gárda menedzsere, Sir Alex Ferguson.

Fletcherről decemberben derült ki, hogy egy ideig szüneteltetnie kell karrierjét krónikus bélbetegsége miatt, most az is bizonyossá vált, hogy legalább fél évet ki kell hagynia.
  • eLiXir
    LIKEEEE
  • rooney8
    :)

• pett3rson
    Másfajta ráhangolódás a kellemes kikapcsolódásra :)

• Rash87
  • Rash87
    Ha esetleg nyerünk, mert én is jobban tartok tőle,mint a 8-2nél :) Akkor egyetlen egy magyarázkodás lesz abban a topikban,ami szokás szerint nem más,mint a BÍRÓ! :)
  • Tyler1
    hát az "egyes" idiótákkal nem érdemes foglalkozni, ahol a hozzáértés ki is merül az összeesküvés elméleteknél. ott szinte folyamat ellenfél degradálása megy, és a legtöbb esetben a bíró a hibás, amiért veszítenek, semmiképp sem a csapatuk. mondjuk nem tudom ezek csak neten szaporodhatnak, mert én normálisan, objektíven eltudok beszélgetni akár Arsenalos, akár Chelsea-s, de még Citys ismerősömmel is.

na mind1, azért én kicsit tartok a meccstől, 2x egymás után Wenger sem akar kikapni, főleg nem hazai pályán, tuti keményen állnak majd ki. Van Persie-t keményen kell fogni, Henry nem játszik, a többi nem vészes. nálunk meg ha nem iktatják ki nagyon a szélsőket, akkor játszhatjuk amit eddig. reménykedem a jó fociban, aztán a sok fórumhuszár véleménye nem érdekel.
  • pilboy
    odaát (arsenal topic) már most megy egyesek magyarázkodása egy esetleges vereség miatt. meg hát a szövetség csapata dolog... nevetséges.

nagyon remélem, h nyerünk és hadd egye őket a penész a magyarázkodásokba, h 14 ember ellen, meg így, meg úgy. abba is belekötnek, h ki a 4. jv :D

gondolom, ha esetleg nyernek akkor az ő csapatuk lesz a király és tiszta játékkal minden rendben lesz
  • SuriBecks87
    ???? nem értem. ez nem spam. van egy ilyen. gondoltam valami szurkolónál jobb helyen lesz.
  • Zenszkij
  • SuriBecks87

Hello.

van egy 2010 BL meccs emléksál. Manchester United vs. Tatran Presov akit érdekel írjon PÜ. Ár megegyezés szerint. Nem kötött sál. Nagyon szép újszerű állapotban végén fehér rojttal!
  • Zenszkij
    Borzasztóan sajnálom. Évek óta kapja a fizetést a nagy semmiért.
  • Pacal17
    undorító...
  • Tyler1
    hát ha a focit megunják remek vándorcirkusz lehetne ebből a brigádból, Mario bohóccal az élen.
  • Rash87
    Porig alázza a Manchester City a Unitedtől érkezett középpályást

Szánalmas... ez a nagy M.City :)
  • sanyiute
    azt mondom megérdemli:D
  • Magic Boy
    Ferguson fizetését 60 százalékkal megemelnék a Manchester United-nél
  • ffxi
    Nagyon nagy :D
  • JSbyMSI8800
    Rio mekkora lazasággal felsegíti
  • Tyler1
    szerintem csak tücsköt talált :D amúgy bírom Rio hogy felkapkodja mindig ezeket a színészeket :D
  • Rash87
    Mekkora szíínész :D