Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
jó játékos, csak az a nyálverés nem hiányzik, amit a másik oldal lerendezne. meg a riválishoz igazolásokat sem nagyon preferálom, kicsit ellenszenves számomra, ha egy játékos képes átpártolni az ellenfélhez a pénzért, kupákért, vagy akármiért. nem igazán lojális a szurkolókkal szemben, akikért focizott eddig.

Tevez is amit mûvelt, meg nyilatkozott, mint a sértõdött kisdiák...
sose szerettem, de azóta utálom, és egy rongy embernek tartom.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ti hogy vagytok Nasrit illetõen? Engem kicsit zavar hogy Arsenalos de ettõl függetlenül jó játékosnak tartom.

Tyler1
Tyler1
maradjunk annyiban, hogy Park biztos marad.

Tyler1
hát ha az Inter bejelentkezne érte, akk sztem 1000%, hogy Sneijder lenne a tárgyalási alap 😊

WuFraZselic
csak szoba hoztál velünk (mondjuk akkor még Leo volt az edzõ), elõször mint õ + pénz Sneijderért, aztán már csak simán õ 20 milla körül, ezért vagyok kíváncsi 😄

ha többet passzolna, akkor szívesen látnám 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rash87
Van rá esély. Így is sokat padozott,most mennyit fog. Bár ez csak rajta múlik 😊

Glory, Glory Man. United!

WuFraZselic
Nani így vélhetõen távozik?!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
hát senki nem mondta, hogy ennyi volt a nyári játékosmozgás. 2 belsõközép sztem biztos jön még(ugye Clev is visszatér), ha Nani elmegy akk a helyére is hoznak vkit.
Ashley Young pedig a PL egyik legjobb szélsõje, ha beválik, akk nagyon brutál lesz a Young-Vale szél.

hát ezzel még biztos, h nincs vége az igazolásainknak
most olvastam egy pletykát di maríáról
meg hát kellene már egy scholes-utód (na nem gyerekre gondolok 😊 )

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Zenszkij
Kicsit elvetettem a sulykot, de ez az igazolás messze nem elég. Legalább 2-3 középpályást kéne vásárolni. Ez így karcsú jövõre...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
ez a no komment kategória<#zavart2><#wow3>

Magic Boy
Ashley Young igazi szélsõ, aki amindkért oldalon középen és csatárként is jó.

Gareth Bale: Is nagyon jó, de õ nem kétlábas, középen nem tud játszani csatárként meg még nem szerepelt.
Ennek ellenére szívesen látnám Evra helyén.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Zenszkij
Gareth Bale kéne nem ez a xar...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

yeee 😊

Tyler1
ideje volt hivatalossá tenni. várom már, hogy mit tud majd az a bal oldal 😊

<#eljen>

Atti12
<#eljen>

Darthmushroom
Young hivatalosan is a miénk. 5éves szerzõdést kötött (Y)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mayorpapa
ez igaz, még él bennük a múlt, egy szép kép a nagy Real Madridról, csak õk most akarnak odamenni, egy játékostemetõbe, ahol csak elsüllyednek a legtöbben...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Darthmushroom
hát ha úgy nézed az elmúlt pár évbe sikertelenek. de mikor ezek a játékosok gyerekek voltak akkor nem ez volt a real-al. meg a múltjuk is nagy. bár az a milyen k is

Mayorpapa
szinte már hallom is Chichatól: "mindig is a Real M. volt az álmom, örülök, hogy egy ilyen nagy klubban játszhatok" Csak idõ kérdése, hogy oda menjen...Sajnos már csak így van ez: mi felfedezzük a jó játékosokat, kineveljük, más meg elviszi... S ami a vicc: hogy mi így is a legjobbak vagyunk! Bárki elmehet, eddig nem nagyon éreztük meg! A Real meg megvehet bárkit, se bajnokság, se BL, nem értem, miért akar mindenki ebben a "nagy" klubban játszani, mikor évek óta semmi komolyabb eredmény...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Darthmushroom
hát adnak érte annyit mint Ronaldoért akkor talán megfontolnám 😄😄😄 vagy adják érte: Ronaldo,meg Kákát vagy Özilt 😄 de mindenképp 2t 😄

Rash87
Nah akk majdnem 😊

Remélem PL-ben is így fog neki menni.Ha addig el nem viszi a Reál<#idiota>

Darthmushroom
5meccs 7gól

Rash87
4 meccs,6 gól,vagy hogy is áll😊
Nem semmi.

borsó ismét betalált<#guluszem1>
hihetetlen

Tyler1
Nani miket lenyávog 😄😄

bakkerman
nagy fazon ez a chicharito

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
smalling odabasz😄DD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rash87

<#taps>

Tyler1
Park idén nem megy, amúgy sajnálnám, én bírom a kitartó játékát, ami nem mindig klasszis, de nyomja amíg hajtja a szíve.
Nani meg menjen, bár sokat tett a csapatért idén is, de megragadt egy szinten, és képtelen itt már okosodni, ez az agyatlan játék pedig hatástalan a PL-ben.

Young mellé viszont így még mindig kell 1 szélsõ, mert õket eszi legjobban a szezon.

Hát ez a helyzet velem is Nanit illetõen vagy lehet hogy én kicsit jobban örülnék neki ha elmenne 😄
Azzal a múltkori nyilatkozatával pecsételte meg a sorsát szerintem.

Rash87
Park nem hinném h elmenne,még vár legalább 1 évet,hátha több lehetõséget kap,Nanit meg elég valószínûnek tartom, s nem tudom eldönteni,h ez jó lenne-e v. sem 😄

Elhagyja ásza a Man. Unitedet?
Létrehozva: 2011. június 20. 09:39

Pak Dzsi Szung nem zárja ki a lehetõségét annak, hogy rövidesen továbbáll a Manchester Unitedtõl, de nemsokára a labdarúgással is felhagyhat.

„Egy-két év múlva már nem leszek képes a legjobbamat nyújtani. Nem tudom, meddig maradok Manchesterben” – nyilatkozta a szélsõ jótékonysági meccse elõtt Vietnamban.

„Sohasem gondolkodtam a visszavonuláson, de nyilvánvaló, hogy sok idõm már nincs a pályán. Könnyen lehet, hogy elhagyom az MU-t, és másik csapatból vonulok vissza.”

A 30 éves dél-koreai iránt a Sevilla és az Atlético Madrid is érdeklõdik, és akár már idén nyáron klubot válthat, hiszen szerzõdése jövõre lejár az Old Traffordon.

Itt van a cikk

Fabio Capello
Szegény Hargreaves, nagyon nem jött össze neki az élet... Kurvanagy játékos lehetett volna, csak a sérülések... :/

hedonist
mindenki minket akar bajnoknak!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

lehet abból 3 is, ha a bl, vagy fa-kupa úgy adja... 😊

Rash87
Véletlen 😊

Tyler1
ahogy látom a szezon vége most nem lesz húzós, de érdekes, hogy nekünk, az Arsenalnak, meg a Poolnak 2x is sorsoltak rangadót 1 héten belül, a Chelseanek egyszer sem.

Rash87
Rash87
Facebook

Magic Boy

Magic Boy
Mi az az FB?

Tyler1
fb-n olvastam, nem tudom mi a forrás.

Rash87
Két játékost elengedett az MU!
Létrehozva: 2011. június 16. 18:08

A török Besiktas bejelentette, hogy leigazolta Tiago Manuel Dias Correiát, ismertebb nevén Bébét. A Manchester United portugál U21-es válogatott csatára egy évre, kölcsönbe érkezik Isztambulba. Négy év után szélnek eresztette az MU Owen Hargreavest.

Bébéé a tavaly nyári átigazolási idõszak egyik legvitatottabb üzlete volt, az MU néhány nappal azután adott érte kilencmillió eurót a Guimaraesnek, hogy az ingyen szerzõdtette az Amadorától...

A szélsõként és csatárként is bevethetõ játékos nem tudta igazolni tehetségét, csak hétszer lépett pályára a felnõttcsapatban, igaz kétszer azért megzörgette a hálót.

Most a Fekete Sasoknál kaphat szárnyra, ahol három honfitársa, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida és Simao Sabrosa segíthet neki a beilleszkedésben. Egyelõre nem világos, hogy kaptak-e kivásárlási opciót is a törökök.

Owen Hargreaves viszont végleg távozik a MU-tól, a 42-szeres válogatott középpályás - aki sorozatos sérülései miatt a visszavonuláson gondolkodik - négy esztendõ után áll odébb, miután nem ajánlottak neki új kontraktust.

2008 szeptembere óta összesen hét percet játszott a BL-gyõztes játékos, akit annak idején 17 millió fontért vett meg az MU a Bayerntõl. Nem tolonganak érte a kérõk, de a Vancouver Whitecaps már jelezte, fontolóra veszi szerzõdtetését.

bakkerman
dzsudzsák se dagesztánban volt orvosin 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
kétlem, ugyanis Wesley még LA-ben nyaral 😊