35611
-
#28431 Láttam már unalmas meccset,de ez a top5-be benne lenne...
MU ilyen alibi focit nem tudom mikor csinált utoljára. -
#28430 Cserék: Ben Amos, Chris Smalling, Antonio Valencia, Pak Dzsi Szung, Paul Pogba, Paul Scholes, Danny Welbeck. -
#28429 A kezdő csapatunk: De Gea – P. Jones, R. Ferdinand, Evans, Fábio – Nani, Carrick, Cleverley, A. Young – Rooney, J. Hernández. -
ldobosi #28428 Remélem akkor látunk ma egy szép meccset. -
#28427 SAF azt mondta a legerősebb kezdővel fog kiállni, ami jelenleg rendelkezésére áll. -
#28426 muszáj lenne nekik -
#28425 Téényleg,már annyi csatorna van, hogy nem bírom követni, melyiket mi adja :)
Kösz.
Egyébként nagyon kíváncsi leszek, mennyire fogja a csapat komolyan venni az EL-t. -
#28424 -
#28423 Banner-ba nem jó a PRO4 mert a STORY 4 adja a meccset!
A PRO4 cask a BL-t adja !! -
#28422 Javítva. -
#28421 alternative text :/ -
#28420 és még mindig mikre képes... -
#28419 durva :) és még hosszabbított 1 évvel! -
pilboy #28418 giggsynek az ajax ellen lehet meg a 900. (!!!) tétmeccse a unitedben
-
pilboy #28417 az utolsó mondat ellenére a klub (MU) elfogadta a bocsánatkérést -
#28416 Az a baj, hogy Suarez az ominózus esettel elismerte, hogy valóban egy rasszista patkány. Nem barátságból kellett volna kezet fogni, hanem a kamerák, és 75 ezer ember előtt, a "Say No to Racism" jegyében, amit egyrészt kurva komolyan vesz az FA, másrészt ez lett volna az etikus. Emellett mind Ferguson, mind Dalglish is kijelentette, lesz kézfogás a két játékos között, na már most Evra részéről meg is történt a kezdeményezés, pedig megtehette volna, hogy semmibe veszi ezt a majmot.
De az uruguay-i többször bizonyította már, hogy erkölcsi nulla, nem csak az Evra elleni dologgal, hanem már az Ajaxban megvoltak a mocskos húzásai.
Mellesleg nem csak a mi oldalunkról váltott ez ki óriási felháborodást, mert több rivális csapat játékosa is undorítónak találta az esetet. Lehet, hogy a francia kicsit túlzásba vitte az ünneplést, de miután több millió ember előtt "megalázták", ez betudható az érzelmi állapotának.
Suarez meg a közleményével ki is törölheti, mert emberségből ISMÉT levizsgázott. -
#28415 hmm, hát igen, lehetett várni, hogy sokan nem fognak egyetérteni az ügy megítléésével, ami nem meglepő, tekintve, hogy a focikedvelők nagy része maga is rasszista/antiszemita.
ezek alapján nem meglepő, hogy maguk a MU szurkolók is sokan túlzásnak vélik a büntetést, meg a miegyebeket. -
pilboy #28414 nem off, a tegnapi meccshez kapcsolódik :)
részemről is zárva azzal, h suarez közleményben bocsánatot kért (de inkább a klubjától, h ilyen szar helyzetbe hozta őket) -
#28413 Azért nem hinném, hogy ha egymás anyját lehet szidni, akkor a származásra tett megjegyzés bűn lenne. Pl. engem nem érdekel, hogyha valaki lefehérez engem, vagy azt mondja, hogy mocskos magyar. De ha azt mondom, hogy zsidó vagy néger, az már elítélendő dolog.
Suarezt 8 meccsre tiltották el egyetlen szó miatt, holott akik lábakat törnek szándékosan, azok 1-2 meccsel megússzák. Az FA keresett egy ismertebb játékost, akin jól belehet bizonyítani, hogy mekkora antirasszista szövetség is valójában. Ő ezt a szívére vette (a dél-amerikaiak amúgy is vehemensek) és nem akart az eltiltásának kiharcolójával kezet fogni. Aztán a meccsen egész végig idegesen focizott. SAF meg olyan ügyekbe is beleszólt, amibe nem illene. De a Liverpool kommunikációja is megbukott azzal, hogy Kenny kijelentette, ő nem látta az esetet. Hiába a saját játékosunk, szankcionálni kellene a viselkedését az uruguayinak, mert olyan lesz, mint Ballotelli.
Na de szerintem zárjuk le ezt a témát, mert tele offoljuk a topikot.
A jobbik csapat nyert, mi meg elgondolkodhatunk, hogy ez a kiábrándító helyzetre mi a megoldás. -
pilboy #28412 rosszul kezdted az egészet, mert itt csak ellenfelek vannak és nem ellenségek. óriási különbség!
nem hinném, h ovis dolog, ha vki ellen rasszizmus vetődik fel, szarul esik neki és mindent megtesz, h ezért büntetés járjon
ha csak belegondolunk a hétköznapokba, h az utcán vki leniggerezi a színes bőrűt, ott is vannak, lesznek szankciók, ha kiderül
ez az eset pedig azért súlyozottabb, mert egy olyan eseményen történt, amit több 10-100 milliók néznek. nem véletlen van a rasszizmus elleni harc a focin keresztül hirdetve -
#28411 Nem védeni akarom Suarezt, de ha az én ellenségem lett volna ott, én sem fogtam volna vele kezet. Ennyi erővel meg Ferdinand is bunkó, mert ő sem fogott kezet az uruguayival.
A lényeg szerintem az, hogy mindketten parasztok. Evra az ovis viselkedése miatt, amikor beköpte Suarezt és a meccs végi ünneplése miatt, Luis meg eleve olyan dolgokat tesz, ami neveletlenségre utalnak. Nem csak a kézfogás miatt. (hasbarúgósdi, hisztizós kölyök, aki utálja, ha nem neki van igaza)
Ő olyan, mintha a Real és a Barca gyökereit olvasztották volna össze :D -
pilboy #28410 sztem azzal, h evra kezet nyújtott, ő újra akarta kezdeni ezt az egészet. de így, h ez a nagyképű kis p*cs, nem fogott vele kezet - ami elég szerencsétlen, rossz reakció tőle - megérdemelte azt, amit a végén kapott. ott "ütött" evra, ahol a legjobban fáj neki. nevezhetjük bosszúállásnak, elégtételnek, megérdemelte szúárez
meggyőződésem, ha kezet fognak, nem kapja ezt a végén
písz -
#28409 Bosszúállás? Szerintem azt a 8 meccses eltiltásnál már megkapta Suarez. A szarkeverővel utána meg haverkodjon össze? azért nem akkora k***a... -
pilboy #28408 k.csög suarez!
pont az első percekről maradtam le, meg a 2. félidőről, tehát a lényegekről :D
evrának így kellett bosszút állnia. ez szép volt!!! hatalmas respect pat-nek! -
#28407 Evra fasza volt a végén, így kell ezt, ha valaki paraszt akkor azért vissza kell vágni, nem itt kell intellektuáliskodni, meg korrektkedni, ez háború -
#28406 pff csicska -
#28405 baszott kezet fogni a rasszista bunkója Evrával a meccs elején. -
#28404 de mi volt ez a suarezes eset? első félidőt nem láttam -
#28403 Evra mekkora volt a végén, csak Suarez előtt ünnepelteti a győzelmet :DD -
eLiXir #28402 ok puhl sanyi.
Evra <3 :D -
#28401 "ne nyissunk vitát erről, labda volt"
-
Nem szurkolok egyik csapatnak sem, de labda volt először. Viszont attól függetlenül, hogy labda, nem rúgta el annyira, hogy Suarez ne érte volna el, onnan pedig már szabálytalan és piros -
eLiXir #28400 ne nyissunk vitát erről, labda volt -
#28399 Az tény,de Ferdinand tényleg buktatta...
Ugyis nyáron lelép a PL-böl itt már igy nagy karriert nem fog befutni az uruguay-i az tuti... -
#28398 hát kb. ilyen játékos soha sem kellene -
eLiXir #28397 lesülne a pofámról a bőr ha egy olyan csapatot kéne irányítsak amibe suarez játszik... -
#28396 még mindig CleverlEy :) -
#28395 Cleverly visszatér a pool ellen :) -
#28394 jaja mostmár látom :D csak reggel még nem volt ki írva a port.hu-n :D
-
#28393 story 4 közvetíti. -
#28392 Az Ajax-Manchester United meccset nem akarja egyik tv se közvetíteni?
Digi nem adja...story4 -en nem láttam....ilyen van?? tud erről vki vmit?