Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moussa Sissokot akarja Ferguson

20 milliós ajánlat Nasriért

A transfermarkton viszont a citynek egyre több százalékot adnak és elvileg a chelsea is akarja Nasrit szóval érdekes lesz ha valóban õt akarjuk.

Lehetséges igazolásaink transfermarkt.de szerint:
35% Xherdan Shagiri
34% Luka Modric
33% Yann M'Vila
31% Samir Nasri
4% Huntelaar
? Wesley Sneijder
? Jack Rodwell
? Alexis Sánchez
? Nikica Jelavic

Tyler1
nem látok összefüggést, a csapatok tabellán elfoglalt helye, és a játékosainak minõsége között. Adam egy nagyon jó középpályás, számtalan meccsen bizonyított a PL-ben, nem hiába hozták szóba a legtöbb nagy csapattal, és nem hiába fogja(?) megszerezni a Pool.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
akkor brit na 😄

bakkerman
egy Charlie Adam kaliberû játékos kell, mert nekünk olyan való támadóközépnek. õ képes olyan labdákkal támadást építeni, amilyenekkel Scholes, emellett masszív játékos, képes 30 méterekrõl is bombát verni a hálóba, és persze angol.

skót,és szerintem egy BL döntõs,angol bajnoknak nem egy kiesett csapatól kéne igazolnia.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
Skót.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
az biztos, hogy Sanchezzel nem megyünk semmire.
egy Charlie Adam kaliberû játékos kell, mert nekünk olyan való támadóközépnek. õ képes olyan labdákkal támadást építeni, amilyenekkel Scholes, emellett masszív játékos, képes 30 méterekrõl is bombát verni a hálóba, és persze angol.
nem lett volna semmi gond, ha Gibsont anno eleget játszatják, mert benne meg volt minden, ami Scholes pótlásához kellene, de hagyták visszaesni a nullára.

Nasri nem megoldás, Sneijder jó lenne de az esélye kevés, De Rossi meg talán a legalkalmasabb ember lenne a hírbe hozottak közül, õ viszont teljesen kizárt.

Zenszkij
Ez a mezváltogatás...A MU is elkurvult.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hát ha rajtam múlna akkor Sneijdert ott hagynám ahol van 😊
Sanchezrõl meg mostanában nagyon megváltozott a véleményem negatív irányban.
Shagirinak jobban örülnék ha már Fergie akar még egy szélsõt.
Középre meg mondjuk De Rossit.

WuFraZselic
ha nem vagytok képesek kifizetni az Udinese által kért összeget, akkor nem nektek adják el, ilyen egyszerû

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
csak Alexis meg hozzánk akar jönni,õ már a Cityt is visszautasította,ahol valszeg kétszer annyit keresett volna mint nálunk vagy a United-ben,bár még nem írt alá sehova,de ha az Udine elfogadja az ajánlatunkat akkor hozzánk jön.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
hát, remélem Sneijdert meghagyja nekünk 😄 mi elhozzuk Hazardot, tiétek Sanchez 😄

bár Sanchezzel még nem lenne minden megoldva, õ inkább szélsõ/támadó, amolyan CR-es, belsõ kp-ra még muszáj lenne igazolnia az Öregnek

amúgy már most költöttetek 51 milliót, szóval Fergie változtatott az eddigi játékospolitkán

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Köszönöm szépen. Hát kíváncsi vagyok hogy az öreg kit vagy kiket fog még igazolni. Elvileg még 100 millió van igazolásokra de kétlem hogy Fergie sokat költene belõle az nem rá vall.

WuFraZselic
a Barca ajánlata Sanchezért 24 + 10 millió font (teljesítménytõl függ, valamint a meccsek 50%án szerepelnie kell - így ezt a pénzt lehet sosem kapná meg az Udine, és lehet a Barca sem erõltetné, hogy játsszon, hogy ne kelljen 10 millió fontot fizetniük jövõre), ellenben a United 28 millió fontot fizetne, ami összességben kevesebb, ám azt egy összegben kapná meg az Udinese

Eztvalaki le tudná fordítani?

ha jön hunti, akkor berba vagy owen megy

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Hát most már mindent el tudok hinni ha róla van szó bár ez tényleg kicsit erõs 😄 Amúgy nekem is megfordulna a fejemben a váltás a Reálból az õ helyében látva hogy azok ott mit mûvelnek és mit mûvelhetnek még amiket nem tudunk. Ez már nem az a Reál érzésem szerint mint amit õ "megszeretett" kisgyerek korában. Mondjuk én mindig is utáltam de elismertem.

Viszont Huntelaarért lehetséges hogy tettünk valamiféle ajánlatot mert transfermarkton is felkerült a listára. Épp 8%on van.

Rash87
Ronaldo-sat én is olvastam,sztem kacsa... õ sem hülye 😊

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Még messze vagyunk,de addigra összeszedi magát remélem. 😊

Valencia megsérült :/ Kificamodott a bokája a Paraguay elleni meccs elsõ félidejében. A második félidõben már nem lépett pályára mert elvileg képtelen volt járni.

Tyler1
semmilyen francia nem kell már ide, Evra meg Obertan bõven elég(sõt egyel több is, mint kéne). ilyen fiatal "tehetségek" meg fõleg nem, Wenger nevelõtáborába jó lesz, aztán onnan majd kivásárolhatják 1-2 év múlva.

Pacal17
Szerintem be kéne dobni valami saját nevelést a mélyvízbe... nincs szükségünk nóném "franciákra", nem vagyunk Arsenal.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
én azt olvastam, hogy a Nasri-parádéban beszámítanák a bizniszbe. bár erre nem sok esélyt látok, és nem is akarok.

Rash87
Távozik a Man. United játékosa?!
Létrehozva: 2011. július 1. 12:55

Soha nem tartozott a kezdõcsapat kirobbanthatatlan tagjai közé, mégis érzékeny veszteség éri a Manchester Unitedet: angol lapértesülés szerint John O'Shea néhány napon belül aláírja szerzõdését új munkaadójához.

A Guardian címû napilap úgy tudja, a sokoldalú labdarúgó a Sunderlandben folytatja pályafutását. Meg nem erõsített hírek szerint rajta kívül Wes Brown és Darron Gibson is ugyanahhoz a klubhoz igazol.

O'Shea 1998 óta - két kölcsönidõszaktól eltekintve - volt tagja a Vörös Ördögök felnõttkeretének. A 70-szeres ír válogatott futballista Bajnokok Ligáját, klub-világbajnokságot, öt Premier League-címet, egy FA-kupát és három Ligakupát is nyert az együttes tagjaként. Sir Alex Ferguson több poszton is számított megbízható játékára, sõt évekkel ezelõtt kényszerûségbõl néhány percig kapusként is villogott a Tottenham Hotspur ellen.

A Man. Unitedben - a BBC statisztikája szerint - 393 mérkõzésen lépett pályára, 15 gólt szerzett.

Pacal17
Az oké, de középre már vettek egy Hendersont, plussz ott van még Spearing és Shelvey, egyik sem botlábú, sõt... Végül is mindegy, a lényeg hogy mi is oldjuk meg a középpályánkat.

Tyler1
passz, de nekünk sem feltétlen belsõ védõ kellett elõször 😊

Pacal17
A Poolnak nem szélsõ kell? Adam inkább center

Magic Boy
Attól még, hogy a hazai sport pletyka lap ír valamit még nem kell következtetéseket levonni.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mayorpapa
Nasri közben meg egyre közelebb a Man. Cityhez... <#levele>
a Manchester City 22 milliót ajánlott Nasriért

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Tyler1
nagy valószínûséggel a Poolhoz megy.

Mayorpapa
mi van Charlie Adam-mel? Az utolsó meccsünk alatt szinte csak arról beszélt a riporter, hogy õ is jön hozzánk. Elhallgattak vele kapcsolatban?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

nm
ennek az igazolásnak nagyon örülök. remélem nagyon hosszútávú megoldás lesz 😊

Tyler1
remek, a szezont remélem már én is új mezben kezdem 😊 még1x thx az infót, meg a képeket 😊

közben meg hivatalos lett:

minden okés! jó anyag, logó is a számban a helyén, a felirat fölött a kis ördög, dri-fit embléma belül is és a jobb alsó sarokban is
mindennel együtt 20ezer
a szállítás kicsit lassabb volt, mivel még nincs raktáron
nagyon örülök neki, amint lezuhanyzok, felveszem, persze egy pólóra már felpróbáltam 😊

Tyler1
óó thx, elsõ kukkantásra faszántos 😊 minden rendben vele? anyaga, logók, stb? gallér alatt is ott van a dri-fit embléma?

meg akkor számmal, névvel, postaköltséggel együtt mennyibe fájt? 😊

még 2 kép:
http://kep.psharing.com/552338.jpg
http://kep.psharing.com/552345.jpg

a mez mellé még kaptam egy nyakláncot, aranymedállal (mu-címeres, nagyon szépen kivágott, rendesen kivehetõ rajta még a címer két oldalán a labda formája is 😊 )

lássuk, sikerül-e 😊
http://kep.psharing.com/552330.jpg

Tyler1

szucsy89
Én láttam sok meccsét, képes hatalmasakat potyázni, bár ezt még a fiatal korának tudom be... amúgy jó kapus lehet belõle nagyon. Tény, hogy most még inkább gyengültetek, hogy VdS elment, és õ jött, mint ha a holland maradt volna...
Pacal17
Én Lidegaard-nak is adtam volna esélyt... Padozni kár volt leigazolni, oda Kuszi is jó.

hedonist
Hát talán neki nem lesz a nagy álma a Real, mert, h Atléticós, de még a Barca lehet😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
pont ettõl tartok, hogy túl fiatal még, hogy hosszasan lábat vessen egy klubnál, na meg spanyol...õk nagy álmodozók 😄

az a palástja<#eplus2>

hedonist
Jó lesz õ, 15 évig nem kell kapust venni😊

Amúgy azzal a lepedõvel próbálták a fotósokat kizárni?😄

Tyler1
hát nem tudom VdS után De Gea mennyire erõsödés, de én inkább az elõbbinél maradtam volna 😊

hedonist
eddig 3 jó igazolásotok volt és mai árakhoz képest nem olyan sok össz. 51m fontért. Erõsödtök, még egy irányító és nekünk is el kell kezdenünk építkezni😊

Tyler1

Pacal17
Közben De Gea orvosi vizsgálaton van.

Rash87
+1
Ezért se szeretném,h bárki ide jöjjön a mostani hármasból.