35611

• Rash87
    Jó,h mérkőzés előtt olyan szépeket nyilatkozik mindenki állandóan,aztán ismét olyan pocsék játékot játszanak, hogy rossz nézni,szánalmas amit művelnek.
  • eLiXir
    ISMÉT! eddig De Gea a meccs embere
  • eLiXir
    DE GEA!!! hatalmasat védett!!
  • eLiXir
    kapu előtt 2 méterrel üresen fejelte be
  • pilboy
    milyen gól volt?
  • eLiXir
    SCHOLES!!!!
  • banok
    14.30 Norwich-Manchester United
    tv: Magyar tv adó nem adja élőben!
    streamek:
  • Darthmushroom
    hm lehet a csütörtöki meccs miatt inkább ma arsenal-spurst nézem. de attól nagyon remélem h simán nyerünk.muszáj is h a city tegnap nyert.
  • sanyiute
    1gólt elég csúnyán benézte!!!
  • Rash87

Kuszczak beilleszkedett
  • pilboy
    szerencse, h nem láttam, a végén tuti idegbajt kaptam volna
  • Rash87
    a pénznek
  • ldobosi
    Megint egy undorító szar fos játék. Hihetetlen mennyire leszarnak mindent semmi győzni akarás nincs bennük. Nem tudom hogy kinek minek köszönhető ez a mentalitás de ez már felháborító amit a csapat művel.
  • Darthmushroom
    na ez szánalmas volt.. nem is az h két szabálytalan góllal kikapunk,hanem h 85percig alibiztünk a pályán. nem úgy nézz ki h tényleg komolyan vesszük ezt a sorozatot.
  • Tyler1
    magyar megfigyelője is lett a csapatnak a napokban, gondolom nem véletlen, hogy rögtön utána magyar srác is kikerült az akadémiára.
  • bakkerman
    nagyon sok magyar kis srác van kint nagy akadémiákon,akikről nem is tudunk,ebben semmi szenzáció nincsen,Barcelonában is tudtommal van 2-3 magyar srác az akadémián. Csak a magyar sajtó csinál ebből szenzációt. Majd akkor érdemes ezekkel jobban foglalkozni,hogyha 7-8 év múlva IS ezeknek a csapatoknak a tagjai lesznek
  • Pacal17
    Akadémiára gyakran "igazolnak" gyerekeket, nem tudom mi ebben olyan meglepő.
  • pilboy
    én is szívesen látnám pogbát a csapatban... igaz nem is látom a meccset :( :)
  • Golyo69
    Pogba játszhatna :D sztem nem rossz a srác :D kiváncsi lennék a játékára
  • Magic Boy
    Kíváncsian várom, hogy holnap mennyire forgatja fel SAF a kezdőt és hány fiatal kap lehetőséget.
  • Rash87
    Arsenalosat játszunk? :D
  • Zenszkij
    11 évest? na ne röhögtessetek
  • Golyo69
    bors.....erről csak ennyit :)
  • Magic Boy
    11 éves magyar fiút tesztel az MU

De szép lenne, ha igaz lenne, pláne, ha le is igazolnánk.
  • pilboy
    story4, de ott van a bannerban ;)
  • girimó
    tudja valaki mi adja mu-ajax mecset , és hétvégén vasárnap a digi csak felvételről adja a bajnokit?ha valaki tud valamit írja meg köszi.

• Cabell
    elmegy, messziről nem lehet látni:D
  • ldobosi
    Nekem nem jön be, olyan mint egy rossz terítő.
  • pilboy
    az új mez. vélemények?
  • Tyler1
    az a baj, hogy a fél csapat ugyanezt csinálja, én arra gondoltam, amit Hargo is "említett": itt egyszerűen szar az orvosi stáb.
  • Rash87
    Hargreaves szerepét tölti be lassan. Rá jött,hogyan lehet kevés "munkával" pénzt szerezni :)
  • Tyler1
    remélem a formájának is annyi a 4 hetes pihenővel. nevetséges komolyan mondom, 10-15 percet volt a pályán?
  • pilboy
    valencia kidőlt egy hónapra... :/
    de "jó", h ő volt a csapat legjobb formában lévő játékosa...
  • pilboy
    60 percig néztem azt a city meccset. ezeknek tanítja mancsíni, h talppal, durván próbáljanak szerelni vagy mi a fene? kompanytól láthattunk egy hasonlót, mint amit nani ellen művelt, de jong csak a szokásos. nasri is tapossa az ellenfelet (ő kapott szabadrúgást), barry is bemutatkozik elég sűrűn. nem lehet azt mondani, h ezek kis szabálytalanságok, vagy taktikai faultok stb. nagyon nem tisztán játszanak. miért mondják rájuk, h szép focit játszanak, amikor ez is hozzátartozik a játékukhoz???
  • Magic Boy
    Gondold végig, ha a City-t kiveri a Porto, akkor nekik csak a bajnokság marad, ami nekünk nagyon nem lenne jó.
  • Rash87
    Ajax Amsterdam 0-2 Manchester United
  • eLiXir
    na most hajrá Porto! :D
  • Magic Boy
    A félidő 0-0
    De Gea-nak volt egy hatalmas bravúrja.
  • pilboy
    ritka fos meccs
  • Cabell
    a játékkal meg a meccsel nem vagyok elégedett, azzal, hogy tudom nézni tv-n már sokkal inkább