35611
-
#28471 Jó,h mérkőzés előtt olyan szépeket nyilatkozik mindenki állandóan,aztán ismét olyan pocsék játékot játszanak, hogy rossz nézni,szánalmas amit művelnek. -
eLiXir #28470 ISMÉT! eddig De Gea a meccs embere -
eLiXir #28469 DE GEA!!! hatalmasat védett!! -
eLiXir #28468 kapu előtt 2 méterrel üresen fejelte be -
pilboy #28467 milyen gól volt? -
eLiXir #28466 SCHOLES!!!! -
#28465 14.30 Norwich-Manchester United
tv: Magyar tv adó nem adja élőben!
streamek: -
#28464 hm lehet a csütörtöki meccs miatt inkább ma arsenal-spurst nézem. de attól nagyon remélem h simán nyerünk.muszáj is h a city tegnap nyert. -
sanyiute #28463 1gólt elég csúnyán benézte!!! -
Kuszczak beilleszkedett -
pilboy #28461 szerencse, h nem láttam, a végén tuti idegbajt kaptam volna -
#28460 a pénznek -
ldobosi #28459 Megint egy undorító szar fos játék. Hihetetlen mennyire leszarnak mindent semmi győzni akarás nincs bennük. Nem tudom hogy kinek minek köszönhető ez a mentalitás de ez már felháborító amit a csapat művel. -
#28458 na ez szánalmas volt.. nem is az h két szabálytalan góllal kikapunk,hanem h 85percig alibiztünk a pályán. nem úgy nézz ki h tényleg komolyan vesszük ezt a sorozatot. -
#28457 magyar megfigyelője is lett a csapatnak a napokban, gondolom nem véletlen, hogy rögtön utána magyar srác is kikerült az akadémiára. -
#28456 nagyon sok magyar kis srác van kint nagy akadémiákon,akikről nem is tudunk,ebben semmi szenzáció nincsen,Barcelonában is tudtommal van 2-3 magyar srác az akadémián. Csak a magyar sajtó csinál ebből szenzációt. Majd akkor érdemes ezekkel jobban foglalkozni,hogyha 7-8 év múlva IS ezeknek a csapatoknak a tagjai lesznek -
#28455 Akadémiára gyakran "igazolnak" gyerekeket, nem tudom mi ebben olyan meglepő. -
pilboy #28454 én is szívesen látnám pogbát a csapatban... igaz nem is látom a meccset :( :) -
#28453 Pogba játszhatna :D sztem nem rossz a srác :D kiváncsi lennék a játékára
-
#28452 Kíváncsian várom, hogy holnap mennyire forgatja fel SAF a kezdőt és hány fiatal kap lehetőséget. -
#28451 Arsenalosat játszunk? :D -
Zenszkij #28450 11 évest? na ne röhögtessetek -
#28449 bors.....erről csak ennyit :) -
#28448 11 éves magyar fiút tesztel az MU
De szép lenne, ha igaz lenne, pláne, ha le is igazolnánk. -
pilboy #28447 story4, de ott van a bannerban ;) -
girimó #28446 tudja valaki mi adja mu-ajax mecset , és hétvégén vasárnap a digi csak felvételről adja a bajnokit?ha valaki tud valamit írja meg köszi.
-
#28445 elmegy, messziről nem lehet látni:D -
ldobosi #28444 Nekem nem jön be, olyan mint egy rossz terítő. -
pilboy #28443 az új mez. vélemények? -
#28442 az a baj, hogy a fél csapat ugyanezt csinálja, én arra gondoltam, amit Hargo is "említett": itt egyszerűen szar az orvosi stáb. -
#28441 Hargreaves szerepét tölti be lassan. Rá jött,hogyan lehet kevés "munkával" pénzt szerezni :) -
#28440 remélem a formájának is annyi a 4 hetes pihenővel. nevetséges komolyan mondom, 10-15 percet volt a pályán? -
pilboy #28439 valencia kidőlt egy hónapra... :/
de "jó", h ő volt a csapat legjobb formában lévő játékosa... -
pilboy #28438 60 percig néztem azt a city meccset. ezeknek tanítja mancsíni, h talppal, durván próbáljanak szerelni vagy mi a fene? kompanytól láthattunk egy hasonlót, mint amit nani ellen művelt, de jong csak a szokásos. nasri is tapossa az ellenfelet (ő kapott szabadrúgást), barry is bemutatkozik elég sűrűn. nem lehet azt mondani, h ezek kis szabálytalanságok, vagy taktikai faultok stb. nagyon nem tisztán játszanak. miért mondják rájuk, h szép focit játszanak, amikor ez is hozzátartozik a játékukhoz??? -
#28437 Gondold végig, ha a City-t kiveri a Porto, akkor nekik csak a bajnokság marad, ami nekünk nagyon nem lenne jó. -
#28436 Ajax Amsterdam 0-2 Manchester United -
eLiXir #28435 na most hajrá Porto! :D -
#28434 A félidő 0-0
De Gea-nak volt egy hatalmas bravúrja. -
pilboy #28433 ritka fos meccs -
#28432 a játékkal meg a meccsel nem vagyok elégedett, azzal, hogy tudom nézni tv-n már sokkal inkább