Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Errõl dobhatnál valami linket.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

Tyler1
állítólag Sneijderért meg már megegyezett az Inter és a United, 35 millió ellenében irány az orvosi.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Szerintem jön és én örülnék is neki! <#wink>

megvan, nem kell link 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

linkt!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Sanchez állítólag 5 évre aláírt<#ijedt> ide, hozzánk? a Barca, meg a City után? remélem kamu, az utolsó, akinek örülnék a csapatba.

MR ME
ez se egy sört ivott 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

JSbyMSI8800
Nincs is olyan rossz hangja <#taps>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Rash87
Reszkethetnek a popsztárok Rooneytól

csillag születik<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

smith09
„Elég jó vagyok ahhoz, hogy az MU-ban szerepeljek. Gyorsaságom kiemelkedõ, igaz, a technikámon még csiszolni kell, de megállnám a helyem.”
Usain Bolt
Magic Boy

bakkerman
pedig a mai világban,amikor európában nem próbált,siheder skacokért kérnek 30-40-50 misiket,vétek lenne nem megvenni egy nasrit 12 milkáért!! ennyiért még énis megvenném a barca-ba,pedig nálunk abszolút nincs szükség rá

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
ja de, a Pool van elég naív hozzá.

Tyler1
Jonesért 25 milliót kér a B'burn(így utólag), akk ez felejtõs, mert ember nem ad annyit érte.

Tyler1
Bébé -> Besiktas(kölcsön)

Rash87
úgy olvastam,h Fergusonnak nem kell 😊

Tyler1
most olvasom, hogy SAF 10-et ajánlott érte, az meg már játékpénz. aztán lehet erre is rábólint, mert nagyon más bajnokesélyes top csapat nem ugrál érte.

Darthmushroom
1 éves szerzõdése van + nem angol, ha angol lenne kb annyi lenne mint young 18-20m

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
ja elég brutál, lesz ebbõl a gyerekbõl vmi rekorder még úgy érzem 😊

Tyler1
az Arsenal 12 millió fontot kérhet Nasriért? ez komoly? akármennyire is utálom a riválisok közti játékoscserélgetést, hát ennyit még én is kifizetnék érte.

Darthmushroom
Borsó nem g3cizik a válogatottba se. múltkor 3gól most 2gól. ezzel a 2011s naptári évbe 6válogatott meccsen 10gól, és összesen 26meccsen 21gól a válogatottba

hedonist
Az hogy ilyenkor sorozatban elõkerülnek szeretõk, annak tudható be, hogy olvassa a hírt és beugrik, hogy na bassz, ha ez ekkora sajtóvisszhanggal jár, akkorén is bevallom. azt ami egyébként meg is történt csak eddig minek mondja. íg volt ez most az IMF vezérrel is. nem feltétlenül kamu

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Amúgy szerintem még biztos van de annyira azok nem érdekelnek. Nálam ott verte ki a biztosítékot mikor megtudtam hogy a testvérével mit csinált. Na azt nem tudtam volna belõle kinézni soha.

bakkerman
XD "tovább is van mondjam még?" 😄

Rash87
Nem csak az angol sajtó ilyen...
De amúgy érdekes ez az egész,mikor ilyen szeretõs/megcsalós dolgok derülnek ki,akkor napok múlva nem 1 lesz,hanem 5-6-7-x jelentkezik,h vele is lefeküdt 😄

Tyler1
"a Daily Mail most elõkerített egy harmadik szeretõt..."

na takarodjanak el a jó anyjukba-.- ez már nevetséges komolyan, lejárató kampány az egész. kíváncsi vagyok mennyiért vallja be mostanában mindenki, hogy lefeküdt Giggs-el, mert ha faszát lehet szakítani vele, akk én is bejelentkezek...
gusztustalan angol sajtó, undorító amit csinálnak. persze akkor húzták a picsájukat, mikor kiderült, hogy feltörték Rooney mobilját<#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>

Usain Bolt szerint van annyira jó, hogy az MU-ban játsszon
2011. június 9. csütörtök
Szerzõ: szatke

Usain Bolt ismét hangot adott a labdarúgói karrier iránti vágyainak. A 100 és 200 méteres rövidtávfutás világcsúcstartója a BBC-nek elmondta, szívesen futballozna a BL-döntõben vereséget szenvedõ Manchester Unitedben.

A 24 esztendõs atléta Oslóban adott interjújában említette meg, hogy örömmel próbálná ki magát a labdarúgásban, amint befejezi rövidtávfutó karrierjét. „Úgy gondolom, vagyok annyira jó, hogy a Manchester United-ben játsszak. Ugyan gyors vagyok, azért még lenne min dolgoznom, de készen állok” – mondta a jamaikai, háromszoros olimpiai bajnok.

az az 1 kép te jó ég 😄😄

Magic Boy

Rash87
Darthmushroom
szerintem õ kb azért jön h nemh a pool-é legyen. ahhoz túl nagy tehetség h meg legyen a pool új carragherje

Golyo69
Ferdinand már várja Nasrit

Az angol védõ szerint a francia jelenleg a világ egyik legjobbja.

Egyre erõsebbek azok a hangok, melyek szerint Samir Nasri a nyáron a Manchester Unitedba igazolhat. Az Arsenal fiatal játékosa remekül játszott az elmúlt idényben, és Paul Scholes visszavonulása miatt Sir Alex Ferguson a francia játékossal szeretné kreatívabbá tenni középpályáját. A "Vörös Ördögök" védõje, Rio Ferdinand nagyon örülne, ha létrejönne az üzlet.
- Nasri kiváló futballista, aki nagyon technikás és hatalmas tehetség - mondta Ferdinand. - Szerintem jelenleg õ a világ egyik legjobb játékosa, de a francia futballistáknak egyébként is történelme van már a Premier League-ben. Thierry Henry fantasztikus volt itt, csakúgy mint Eric Cantona, de ne feledjük Marcel Desaillyt sem.

nb1.hu

GGMU

Tyler1
nézd meg mit mûvelt ellenünk az utolsó meccsen. kb. Vidic szint lehet belõle, de padra megvenni 16m-ért, hát...

Magic Boy
Brown nagy eséllyel meg és szerintem Evans is így kell az utánpótlás.

Pacal17
Smalling is bejött, õ miért ne jönne?

JSbyMSI8800
Hát nem tudom... 19 éves... elég rutintalan. Nem tudom, hogy megéri-e.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

rajkonnen92

Glory Man United Go Kimi Go

Tyler1
állítólag(???) Phil Jones már orvosi vizsgálatokon van a csapatnál.

Tyler1
talán azért, mert lesz normális balszélsõnk, lesz Giggsnek utánpótlása, meg lesz elég emberünk, hogy ne a 2 Da Silva játsszon szélsõt, mikor totál le van nullázva a középpálya.

Cabell
és miért olyan jó nekünk, hogy õ jön? lesz 3 elég jó szélsõnk így ez tény, de...szerintem nem itt a legégetõbb a hiány

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

limperatore
egy legenda így eltudja rontani az image-t

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Pacal17
Nem bánnám, ha megkapná a hetest 😄(csak akkor Owen miben lesz?)Nagy valószínûséggel egyébként Hargo távozása után megkapja a 4-est. De az is lehet, hogy a 2-est és a 4-est a Da Silva ikrek kapják.

Igazából mindegy, csak jöjjön!

Tyler1
adok 3% esélyt, hogy marad a Villánál, többi a miénk. igazából már a nyilatkozataival aláírt, csak még a mezszámon gondolkoznak, azért nincs bejelentve.

Magic Boy

Magic Boy
Sajnos még nem biztos, hogy Young a miénk.

majd csak akkor lesz az, ha hivatalosan is bejelentik.

bakkerman
giggs pedig egy igazi gigolo XD

bakkerman
nagy fogás young!