Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berba és welbeck is betaláltak, így 4-0-ra nyertünk 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Golyo69
😞 jobbulást neki!!

Közben: MLS ALL STAR- MANCHESTER UNITED 45 perc után 0-2
Gól: Anderon 20' Park 45'

GGMU

Rash87
Pacal17
Welbeck játéka nagyon tetszett!

Tyler1
ja, és Obertan újabb piros pont. lehet helyet csinál magának a padra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
De Gea jóóó!

Rash87
Belehúztak 😊

Chicago 1 - 3 Manchester United

1. félidõ
13' Gibbs 1 - 0

2. félidõ
0 - 3
66' Rooney
75' Rafael
82' Nani

Glory, Glory Man. United!

Attila8805
Húzzatok bele fiúk!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Én már ugyan ezt beírtam facebookra a meccs után és elküldtek hûvösebb éghajlatra hogy biztos hogy nem 😄 (én személy szerint örülnék is neki)

Tyler1
Obertan nagyon jó volt, 2 gólpassz, 1 gól. nehogy lassan õ is kitúrja Nanit(aki hozta a szokásos rettenet formáját) 😄

Zenszkij
<#banplz>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

seattle ellen 7-0-ra nyertünk
rooney (3), owen, park, obertan és diouf góljaival

http://www.manutdfanatics.hu/seattle_sounders_0_7_manchester_united_2588

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Ingman12
És elnézést a kis offért.

Ingman12
Üdv!

United szurkolók csatlakozását várjuk Hattrick bajnokságunkba! Aki játszik az említett oldalon, és van kedve egy jó közösségbe csatlakozni, azt szívesen várjuk. Immáron a 4. szezonunkat fogjuk megkezdeni, ahol kupasorozatot és bajnokságot is indítunk.

A mérkõzéseket egyszerûen kell elképzelni, a rendes, hétvégi meccsek után a szerdai barátságos mérkõzéseken bonyolítjuk le a fordulókat.

Pár érdekesség abból, amit nyújtani tudunk:
- Saját topik a csapatodnak, amibe híreket, nyilatkozatokat írhatsz a gárdádról, vagy üzenhetsz más együtteseknek. Interaktív rendszerünkkel barátságokat és rangadókhoz méltóan viszályokat is kelthetsz más menedzserekkel
- Média szekciónk újságot és tévés adásokat is közvetít a Hattrick mérkõzésekrõl, természetesen átvitt értelemben, írásos formában. Azonban az adásokhoz, írásokhoz hozzá lehet szólni, véleményt formálni
- Kezdõknek, haladóknak egyaránt segítséget tudunk nyújtani, legyen bármilyen kérdésed a játékkal kapcsolatban

Jelenleg két osztályra vagyunk bontva, de szívesen várjuk a további jelentkezõket.

Még több infó és a bajnokság fóruma:

http://fanaticsleague.findtalk.net/

köszi
Tyler1
aug. 7.-én 15:30
azt nem tudom melyik adja, vagy a sportklub, vagy a digi.

mikor lesz a szuperkupadöntõ,és melyik adja.
Nem lenne a színével akkora problémám mert már volt ilyen mezünk. De az a csíkozás az valami nagyon gányul néz ki. De majd csak megszokom valahogy.

rooney8
jó hát tény, hogy színekben nincs sok köze hozzánk, de azért annyira nem rossz, mint amennyire lehúzták a többiek 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Mayorpapa
én arra várok, mikor lesz már egy sárga(arany)/vörös színû mezünk, mert hát a címerünkben ezek a színek szerepelnek. Vagy lehetne csak egy simán arany színû mez akár fekete, akár fehér vagy piros csíkkal (csíkokkal). Szóval annyi a variációs lehetõség, erre elõjönnek egy fekete kék kombinációval, hát nekem nem nyerte el a tetszésemet, marad a hazai mez 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

rooney8
annyira azért nem rossz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
maradjon ott, és otthon érezheti magát egészen.

Mayorpapa
mindez azért, hogy Sneijder félig Milánóban érezze magát <#wink>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rash87
S még finoman is fogalmaztál 😊

Tiszta Inter mez,csak a csíkok vannak fordítva rajta...

Mayorpapa
egyet értek...csinálhattak volna jobbat is...

Borzalmas ez a mez!

Mayorpapa

Tyler1
felkészülés mindig errõl szól -> a B-keret felkészül a semmire 😄
Youngról nem tudok nyilatkozni ilyen meccs után.

Rash87
Nem volt rossz mérkõzés, jó volt újra látni õket.
Berba nem változott,ugyan olyan szerencsétlen 😄
Érdekes módon,Rooney-Barba párossal félidõben produkáltak egy 0-0-t,aztán 2. félidõben a cserék megszórták az ellenfelet 😊
Young-nak meg van egy érdekes stílusa,de jól csinálja a dolgát a szélen!<#eljen>

New England 1 - 4 Manchester United
56'Mansally 50'Owen
54'Macheda
61'Macheda
80'Park

Pacal17
többi meccset is adják?

És én nézni is fogom 😉

galmat
Július 13-án este(vagyis inkább 14-én hajnalban) 1:55-kor a DigiSport élõben adja a New England Revolutions elleni felkészülési meccsünket!

limperatore
sneijder semmit nem kér 😄

Ha az Inter elfogadja az ajánlatot, akkor oda megyek, ahová mondják. Viszont roppant szomorú leszek, amennyiben ez megtörténik. Boldogok vagyunk a feleségemmel Milánóban, hiányozna a város és persze az Inter.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Sneijder horribilis összeget kért
Hát jobbat nem hiszem hogy találnánk nála erre a posztra de azért ekkora fizetést...

Mayorpapa
na, mondtam én, Snejder egymaga fog annyit keresni, mint az elmenõk vagy visszavonulók együttvéve 😊 valamit valamiért!

Három érdekesnek tûnõ hír látott napvilágot:
- A Sunday Mirror szerint az Inter vezetõi kedden egyeztetnek Sneijder Manchester Unitedbe való szerzõdésének véglegesítésérõl.
- Sir Alex Ferguson biztosította Berbatovot arról, hogy a bolgár továbbra is szerepel a tervei között.
- Ruud van Nistelrooy is játszani fog Paul Scholes búcsúmeccsén, augusztus 5-én, az Old Traffordon

Mayorpapa
majd Snejder meg Nasri megnyomják a fizukat 😊

United játékosok összfizetése:
Akik távoztak (heti bérek ezer fontban): Edwin 90, Brown 50, O'Shea 50, Hargo 75, Scholes 60, Neville 60, összesen 385.
Érkezõk: Young 100, Jones 50, de Gea 70, ami összesen 220.

Jelenleg 165-tel kevesebbet költ a klub fizetésre minden héten.

Nem kell rám förmedni ember én csak bemásoltam.

banok
Aki kurvának az ne csodálkozzon ha dugják...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
Ki a szart érdekel. Jó, hogy kefél bazmeg, híres ember kihasználja a végletekig. Én is tolnám a nõket a helyében. A pasi nem érzelmileg kúr félre. Az viszont, hogy Giggsy a gyereke születését azzal ünnepelte hogy félrement hát elég gusztustalan dolog.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ferdinand legalább 10 nõvel csalta meg a feleségét

Nagyon rászálltak a játékosainkra mostanság nem?!

Rash87
Õt én is sajnálom, de így több szerephez jutnak majd a fiatalok,ami nem hülyeség 😊

Szerintem jól tettük hogy elengedtük õket. Amit tudtak azt megtették a klubért és sok sikert kívánok nekik. Ferguson nem véletlenül adta el õket szerintem a fiatalokkal vannak tervei.

MR ME
"Hivatalossá vált, hogy Wes Brown után a United másik védõje, John O'Shea is a Fekete Macskákhoz szerzõdik, az átigazolás díját nem hozták nyilvánosságra, a játékos négy évre írt alá. "

ezt azért sajnálom, õt nem kellett volna eladni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
O'Shea is azt hiszem oda megy...Sok sikert nekik,majd kapnak egy 5-öst kárpótlásul 😄

Brown aláírt a Sunderlandhez.