35611
-
#28631 Könnyebb ezzel takarózni mint bevallani hogy valóban ennyit érnek hogy ahonnan csak lehet kiesnek :D illetve hogy a spanyol 7. elkeni a szájukat oda vissza. Bajnokságból legalább már nem bírnak kiesni :D -
IXEMGabeo #28630 ezért is kérdeztem minek mennyi az értéke, mert csak is pénzbeli okokból dönthetett így egy csapat, hogy ennyire "felad" egy kupasorozatot...
poén az h a Man city. legalább nyert egy meccset és fordítottak is, sőt a továbbjutás is majdnem megvolt. De ma azért be kell vallani 81. percig semmi akaratot nem lehetett látni a vörös mezeseken és ez azért nem túl szép...most akkor is, ha csak 1 bajnokságra szeretne koncentrálni ááá... -
#28629 nagyjából 70m fontot.
leadták, mert nem a kupa számít, hanem a pénz, és a presztízs, a 20. PL cím többet jelent a csapatnak, mint a kis EL cím, amiből még lóvéja sem lesz.
gondolj a ligakupára, miért nem érdekli az a nagy csapatokat. -
#28628 Hát ne haragudjatok, de egy manunak elég gáz ezzel takarózni. -
IXEMGabeo #28627 Premier League győztes mennyit kap az Európa ligához viszonyítva?
apró pénz ide vagy oda 1 kupával kevesebb, amiben életben maradtak, azért akárhogy nézzük nem alapozhat csak a bajnokságra így, hogy közben leadja a másik kupát, csak, mert "aprópénz" -
#28626 city közben 0-2-ről fordított 3-2-re -
#28625 "Egyértelmű, hogy most biztosra kell mennünk, hogy vasárnap legyőzzük a Wolverhampton csapatát. A döntés, hogy lehoztuk Rio Ferdinandot, Michael Carricket és Ryan Giggset azért történt, mert gondoltunk a vasárnapra." - SAF
ezzel be is ismerte, hogy esze ágában nem volt változtatni az eredményen, hanem innentől rá akar állni a PL-re. -
#28624 Pool ugye BL-ben szerepelt, és nézzük meg mennyit kaptak az EL győztes Portohoz képest. -
#28623 ááá, aprópénz a nagycsapatoknak. mi tavaly 46m fontot kaptunk a BL döntőért(többet mint a Barca győztesként, a tv-s jogdíjak miatt). Porto meg átszámolva 7m körül. a Liverpool - aki a 16 között már kiesett - kapott 5-6m fontot.
a BL kb. 600m fontból gazdálkodott tavaly, ezzel szemben az EL kb. 100m-ból. -
Zenszkij #28622 ezt a meccset leadta a csapat, ennyi -
IXEMGabeo #28621 pedig az EL-ben is rohadt jó pénz van...jó lenne látni egy összehasonlítást mennyit kap egy BL győztes az EL győzteshez viszonyítva. Jelenleg nem tudom egyiknél se, mennyi a jutalom. -
#28620 Nyakamat rá, hogy a City direkt esik most ki, látva a mi eredményünket. Nekik is fontosabb a PL, az EL meg csak hátráltatná őket a továbbiakban. -
vili 27 #28619 Hát ma manchester mindkét fele sír. Nem is olyan gyenge ez az EL, sőt ... -
sanyiute #28618 remélem a city is legalább kiszop... -
pilboy #28617 jelenleg sajnos jobb a spanyol foci és ez most is megmutatkozott -
IXEMGabeo #28616 viszont Rooney gólja tetszett, idegből egy bomba bírom az ilyeneket:) -
#28615 Csak hosszabbításra játszunk,nincs ebben semmi különös. Most fogunk 3-at lőni :) -
#28614 2-0 A:S_D:DSA -
#28613 benne van a 3 gól a játékunkban :D -
#28612 egész jól játszunk..... :DD -
IXEMGabeo #28611 Szóljatok már rá Elixir barátotokra, hogy ne kurva anyázzon privátban köszi szépen. Nem mondtam semmi kompromittálót... -
#28610 Nem tudom ki hogy van vele, de most hogy elsők vagyunk PL-ben nem sajnálom, ha innen kiesünk. Bajnokságra koncentrálhatunk egyedül aztán helló.
Egyébként ez az Athletic egy állat csapat, nem tudom mit szednek, de elképesztő mennyiségben futnak, letámadnak, üldöznek mindenkit. Kb. a Barca ellen volt ennyire satuba szorítva a csapat. -
IXEMGabeo #28609 Raffaello szerencsétlenül lépett:S nem irigylem a Beckham is hasonló módon sérült meg -
IXEMGabeo #28608 jó duma ne nekem akarja mesélni, hogy "szándékosan" esik ki a United... -
#28607 #28569 -
IXEMGabeo #28606 mehet haza a United!!:) Ferguson meg lenézte az Európa ligát legalább tanul belőle:) -
#28605 Jó ez a csapat,többen volt eddig De Gea-nál a labda,mint az egész "csatársornál" :DDDD -
#28604 hát ja jót tett nekik. de azt is lehetett tudni h Di Matteo se rossz edző -
pilboy #28603 ami még jól jöhet egy city elleni meccsen is ;) -
#28602 Meccs alapján mind2 csapat megérdemelte volna a továbbjutást, Chelseare kíváncsi leszek, mert úgy tűnik jót tett AVB távozása. -
#28601 Csak maradt Angol csapat a Bl-be Chelsea hosszasításba továbbment.bár én a Napolinak szurkoltam "reméltem" h ők nyerik meg a sorozatot mert irtó szimpatikusak voltak már tavaly is, de ennyi kell az Angol bajnokságnak.bár ha ők is kiestek volna lehet az FA rájött volna h valami nincs rendbe.és nem véletlen a hanyatlása a bajnokságna, meg a válogatott szenvedése. -
#28600 hát igen, meg is érdemeltük olyan játékkal nem lehet bent maradni bl-be, habár ez meg még nagyobb szégyen lenne ha most meg az EL-ből esnénk ki, mert gyengébb sorozat mint a bl, meg hát megint "adtunk" 3 idegen beli gólt a Bilbao-nak, a visszavágó nem lesz sétagalopp.
-
#28599 Elég nagy szégyen,hogy ez a Basel ejtett ki minket,mikor egy Bayern is 7-et vert rájuk tnap... -
#28598 Ahhoz minimum 10 pont előnnyel kellene érkezni, hogy tét nélküli legyen az utolsó 3 forduló, kizárt, hogy annyi pontot elszór a City. 4 ponttal jó lenne mondjuk odamenni, mert akk egy vereséggel sem előznének meg.
De messze van még április vége, ne számoljunk semmit, mert lehet, hogy ez az 1 pont addigra már sehol se lesz. -
#28597 Elfelejtettek védekezni az angol élcsapatok -
#28596 Edvin emlékezetes tripla védése is benne van:
Amikor a kapusok belépnek a mátrixba - a legnagyobb dupla védések
Lehet szavazni! -
#28595 uristen mekkora királyság az a mez :DDD -
#28594 Azért ott illő lenne nyerni mindenféleképp :)
Ha már bajnokok leszünk,tudom,még előre erős kijelentés,de azt mindenképp nem úgy kellene, hogy M.Citytől oda-vissza kikapunk.
Főleg ha olyan vereség lenne,mint az első. -
#28593 tetszik ez a sorsolás.a shitynek sokkal nehezebb, végén akár annyi előnyt is össze lehet szedni h a végén a rangadón sem zavarna sok vizet ha kikapnánk. -
pilboy #28592 grat a srácoknak! végre az élen vagyunk ennyi sérülttel és az utóbbi időkben mutatott gyenge játékkal ez kész csoda, de nem bánkódom :)
pogba most akkor aláírt az interhez vagy mivan? mert ha igen, akkor miért játszatjuk az első csapatban? kapjon lehetőséget más