Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
nem volt mákos gól 😄
szurkoló se volt rossz... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
ez így elég gyenge

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

smith09
Remélem nem éljük át 1999 õszét.
Taibi, Bosnich stb....
Tyler1
nem akarom De Geát leírni, de Stekelenburg 6 millió...csak ennyit mondok.
remélem azért gyorsan beleszokik az angol fociba(bár ilyen lövés spanyolba is volt, nem?).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Mind egy kit,csak ne ezt a David de Gea-t. Vicc amit mûvel, alap labda, ami épphogy elgurul a kapuba,s megint beengedi. Kuszczak is 100* jobb lenne.

Glory, Glory Man. United!

MR ME
van der sart a kapuba :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
van vhol digisport hu stream?

smith09
Ejjjh ez a digi sport már visszajöhetne.....
MR ME
United: De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Fabio; Nani, Cleverley, Anderson, Young; Rooney, Welbeck.
Cserék: Lindegaard, Jones, Evans, Carrick, Park, Giggs, Berbatov.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Drogbát negyed órát játszatni...nevetséges. mondjuk nekünk ez jó, de akkor is 😊
ez se 0:0 lett volna, ha az öreg Didier 90-et kap.

Darthmushroom
ez a torres nem tom mit csinál mióta a chelseabe van de szerintem ma is ritka sz5rul játszott.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Arsenal & Chelsea leszerepeltek egy szép 0-0val <#rolleyes>

Remélem mi nem fogunk... Nem akarok egy unalmas semmilyen 0-0t nézni 😄

MR ME
<#eljen>

banok
17.00 West Bromwich-Manchester United
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 2 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
én bírom, Keane-re emlékeztet 😄
(hmm a régi szép idõk...)

bakkerman
pedig lehet az tenne jót nekik,megkéne szabadulniuk a tevez-balotelli kettõstõl és még akár meg is kedvelném õket

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
Ezt a Bartont miért nem tíltják már el örökre? egyértelmûen rasszista megnyilvánulásaival és teljesen indokolatlan mészárlásaival együtt

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Banok majd beteszi (szerintem)

MR ME
ha vki tud majd holnapra magyar digi streamet az ne tartsa vissza 😊

Oziris666
Ha Tevez elmegy nem biztos h erösödtek......

Tyler1
Arsenal meccs is érdekesre sikerült 😄 Barton adott a hangulatnak<#nyes>

Tyler1
tavaly sikerült 3.-nak lenniük(pontegyenlõséggel a CFC-vel), és nyáron csak erõsödtek.

Pacal17
Nem lesz ez a city második

Atti12
Larsson mi gólt vert a poolnak 😮 58. perc 1-1

Tyler1
*tippek

Tyler1
Indul a PL - beköszönt a manchesteri hegemónia?

IPPEK A SZEZON VÉGI TOP 4-RE
Alan Hansen (BBC): 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
Phil McNulty (BBC): 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
The Guardian: 1., Man. United, 2., Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
Sky Sports: 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
Eurosport: 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Liverpool, 4. Chelsea
Nemzeti Sport Online: 1. Man. United, 2. Chelsea, 3. Man. City, 4. Arsenal

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Megvédte a bakizó De Geát a MU legendás kapusa

Errõl ennyit.

Van még kérdés?<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Evra tuti vmi masszív ganjapeople, mert ilyen hülye még egy nincs 😄

Rash87
<#idiota>

Rash87
El se hittem,mikor megnéztem ezt a videót, hogy ott ilyenek vannak :\\

hedonist
Nagyon durva...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Végre béke 😄

Ám Obertan jól teszi,több lehetõséget fog ott kapni.

Egyébként remélem a mi 7végi PL meccsünk nem marad majd el a zavargások miatt, hihetetlen mi történik most ott.. :\\

Tyler1
Obertan dobbantott a Szarkákhoz.

Mayorpapa
rendben, nincs harag

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Zenszkij
Igazából nem személy szerint neked címeztem mondókám (ami valóban erõsre sikeredett ezért elnézésed), csak rajtad csattant. De egy 0-2rõl megfordított meccsen sztem nincs mit kritizálni, legfeljebb a kapust, aki majd belerázódik az angol ritmusba.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mayorpapa
Félreértettetek: nekem senki kommentjével nincs bajom, akiktõl idéztem, a gondom az, hogy ha én most írok le hasonlókat, miért jön nekem egy Zenszkij, hogy húzzak innen a francba a negatív kommentemmel, mert a töke ki van vele? Meg én vagyok a pesszimista... A tiétek után nem olvastam ilyeneket...De hagyjuk, kár ezzel tovább foglakozni.
A felkészülési mérkõzésekbõl és túl sok következtetést nem vonnék le, mert akkor Owen, Wellbeck, és Macheda is állandó kezdõ lehetne, a CH persze más, a két gól az két gól, akkor is, ha egyébként nem csinált volna semmit. Nekem még mindig Berba jut eszembe: vajon hányan sírnának, ha most elmenne, pedig házi gólkirályunk volt? Nagyon kevesen szeretik õt, pedig ontotta a gólokat. Valahogy így vagyok én Nanival, de persze ugyanúgy örülök ha gólt lõ, mint bárki más.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rash87
Én se azt mondtam,hogy többet ne védjen,hanem hogy mindkettõ gólhoz köze volt, de valószínû sokat fog fejlõdni/változni.

Az meg hogy hónapokkal ezelõtt mit írtunk,szerintem felesleges visszakeresni.Azóta eltelt jó pár hónap. S Nani,mint Tyler is írta,fejben rengeteget fejlõdött,s csapatra is figyel,nem önzõzi el,ahogy szokta.
Anderson meg most eléggé jó labdákat adott,ami nem szokása 😊
Szóval én nem a tavalyi szezont néztem,hanem a mostani felkészülési mérkõzések & CH alapján(ezek alapján látni fejlõdést),s ha ugyan így fognak PL-ben is játszani,akk hiba nem lesz 😊

Tyler1
így van, ezeket mind én írtam, mert úgy is gondoltam. írtam én Andoról is anno hasonlót, mert nagyon nem szerettem amit a pályán mûvelt, de ha már én is azt mondom, h Nani megérett fejben a nyáron, Anderson is kinõtte a buta játékát, akk ott vmi lehet, nem?
õszintén, nyár elején kezdtem nem sajnálni Nani esetleges távozását, fõleg h Young idejött, de valószínû ez kellett neki, h elgondolkozzon, vajon miben kell fejlõdnie, h ne padozzon. megtette, és azóta az eddigi legjobb játékát hozza(hogy meddig az majd kiderül).

Mayorpapa
Mi a baj a stílusommal? Senkit nem bántottam, senkit nem ugattam le. A Zenszkij-féle stílus lenne "A Stílus"?
De Gea benne volt mind a két gólban, de elsõ igazi tétmeccse volt, én adnék még neki idõt.
A csapat ÖSSZES meccsét láttam, s már a fiaimnak is feltûnt, hogy Naninak és Andersonnak alig-alig van jó passza. (tavalyi bajnokságról beszélek!) Hogy mi lesz idén, majd meglátjuk, szerintetek fejlõdtek, én azért várnék januárig, a bajnokság feléig, azután visszatérhetünk rájuk. Meglepett SAF azzal a nyilatkozatával, hogy Nani fog majd kezdeni (vagyis õt favorizálja ebben a szezonban). Csak Valenciát sajnálom, mert õ így lehet kevesebbet fog játszani, pedig õt sokkal hasznosabbnak tartom a jobb oldalt, õ inkább csapatember, mint Nani.
Egyébként most visszaolvasgattam, és nem csak én "szidtam" Nanit a múltban. Tyler pl. így ír 26602 kommentben: "Nani meg menjen, bár sokat tett a csapatért idén is, de megragadt egy szinten, és képtelen itt már okosodni, ez az agyatlan játék pedig hatástalan a PL-ben."
25707-os komment: "mostanában nekem is eléggé elment a kedvem nani játékát nézni" (rooney8) Sintén Tyler 25705: "lám mennyivel hatékonyabb egy Valencia, mint egy Nani" "Nani-Sneijder csere egyre inkább kezd nekem is szöget ütni a fejemben, mert amit megint csinál a portugál, az már nevetséges. jöjjön Young, v Costa a helyére, aztán Nani meg próbálgassa a bicikliket ahol akarja. hát már úgy felbasz, hogy nem igaz"
Egy márc 15-i komment rooney8: "végre lemegy nani... ma is nagyon gyenge volt" És egy tõled is Rash:" Bár Nani-t még mindig nem értem,végre elmagyarázhatná neki a csapat fogalmát,annyira önzõ." (25012-es komment). Nem csak én látom itt problémásnak az õ játékát, de igazatok van, új bajnokság, adjuk meg neki az esélyt, hátha idén világklasszis formában fog játszani. Akkor én leszek az elsõ, aki megkövetem.

Rash87
Azért egy stílus legyen már,ha nem nagy kérés 😊

S én nem temettem, megjegyeztem,hogy mindkettõ gólba benne volt, talán te nem így láttad? Mert akkor javaslom, hogy nézd végig vagy 2-3* még.

Valamint megjegyeztem,hogy mi lesz ha PL-ben is fog ilyeneket produkálni ...nem mindig fogja a csapat visszahozni a mérkõzést. Bár én elismerem tehetségét, lámpaláznak is felfoghatjuk,vagy hogy még angol hiányában nem tud irányítani,de nem elsõ mérkõzése volt azt hiszem.

Bár arra még nem mondtál semmit,h Anderson vagy Nani miért olyan hihetetlenül rossz. Ha láttál volna 1-2 mérkõzést utóbbi idõben,le tudnád te is vonni a különbségeket,de hát..

Mayorpapa
én naivan azt hittem, ez egy fórum, ahol megfér egymás mellett a negatív és a pozitív vélemény is, és kultúrált hangnemben el tudjuk mondani a véleményünket. Nem tudtam, hogy itt csak dícsérni szabad mindenkit... Én nem elvakultan, szemellenzõsen nézek meccset, gondolom te sem, és látod olykor a hibákat, rosszul teljesítõ játékosokat. Gondolom, téged is bosszant, ha egy játékos, akitõl többet vársz, alulteljesít folyamatosan. Amúgy pedig nem is értem, miért engem vádol itt mindenki pesszimizmussal, amikor a CSAPATTAL kapcsolatban semmi olyat nem írtam, hogy gyengék leszünk, vagy hogy esélyünk sincs stb. Csupán két játékost minõsítettem, az még nem a csapat.
Érdekes, hogy Rasht senki nem küldte el a "gecibe", amiért egy (!) félidõ után temette De Geat, és az egész PL szezon miatt agódott, mert õ lesz a kapusunk, és már nem VdS. Erre épp õ jön azzal, hogy szezon eleji pesszimizmus...

Zenszkij
felõlem

Mayorpapa
Mosd ki a szád haver, mielõtt beszólogatsz nekem. Normálisan leírtam a véleményem, ha ez neked nem tetszik, nem szólsz hozzá, értve vagyunk? Nem miattad jövök ide, hanem mert kíváncsi vagyok a véleményekre. Néha leírom az enyémet is, ez miért fáj neked? Fogd vissza magad, és ne ugass itt teli szájjal. Engem sem érdekel te kit szeretsz és kit nem. Te dolgod. Az meg az enyém, hogy nekem ki szimpi és ki nem.

Mayorpapa
Szezon eleji hülyeségek? Látszik el sem olvastad a kommentjeim...Akkor idézek neked, 26809-es kommentembõl: "De nem kell rögtön temetni, lesz ez még jobb is, fõleg, hogy hátra van még egy félidõ! GO MU!" Ez reakció volt Rash-nak erre a kommentjére: "Mind kettõ gólban benne van a kapus,nem kicsit
Mi lesz itt a PL-ben...😞 " Akkor ki is itt a pesszimista? Ha már beszólogatsz, legalább olvass el minden kommentemet.

2 vereség után??? akkor elég késõn kezdte temetni a csapatot XD

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Zenszkij
Hanyagolj már minket a gecibe. Tököm tele van a negatív commentekkel. Fosom le mi a véleményed mr. huszodrangú én megmondom menedzser. GLORY MU! Sok sikert a fiúknak, szép volt a gyõzelem. Én szeretem Nanit mert felhúzza a vörös mezt te meg menj ki a vasas kispest meccsre és ott drukkolj az való neked.

Tyler1
oké májusban visszatérünk rá, de addig jegeljük a pesszimizmust.

más:
Clev-et egybõl be is rántotta Capello a válogatottba(Wilshere helyére), a hollandok elleni barátságos meccsre. remélem ott is bizonyít.

Rash87
Szezon eleji hülyeségek...
Már le van írva jó pár játékos a csapatból,s még el se kezdõdött semmi.
Tavaly is ez volt, csak akk Gio kezdte temetni a csapatot, 2 vereség után... 😊 Szal kb. ezt a szintet remélem hozzátok ismét.

Egyébként ha elég mérkõzést néztél volna utóbbi idõben, akkor észrevehetted volna hogy Anderson kibaszott sokat fejlõdött,s Nani is rengeteg változott.

Mayorpapa
Mi is kezdõdik?