Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szurkoló se volt rossz... 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
remélem azért gyorsan beleszokik az angol fociba(bár ilyen lövés spanyolba is volt, nem?).
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Glory, Glory Man. United!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Cserék: Lindegaard, Jones, Evans, Carrick, Park, Giggs, Berbatov.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ez se 0:0 lett volna, ha az öreg Didier 90-et kap.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Remélem mi nem fogunk... Nem akarok egy unalmas semmilyen 0-0t nézni 😄
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 2 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
(hmm a régi szép idõk...)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
IPPEK A SZEZON VÉGI TOP 4-RE
Alan Hansen (BBC): 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
Phil McNulty (BBC): 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
The Guardian: 1., Man. United, 2., Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
Sky Sports: 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
Eurosport: 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Liverpool, 4. Chelsea
Nemzeti Sport Online: 1. Man. United, 2. Chelsea, 3. Man. City, 4. Arsenal
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ám Obertan jól teszi,több lehetõséget fog ott kapni.
Egyébként remélem a mi 7végi PL meccsünk nem marad majd el a zavargások miatt, hihetetlen mi történik most ott.. :\\
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A felkészülési mérkõzésekbõl és túl sok következtetést nem vonnék le, mert akkor Owen, Wellbeck, és Macheda is állandó kezdõ lehetne, a CH persze más, a két gól az két gól, akkor is, ha egyébként nem csinált volna semmit. Nekem még mindig Berba jut eszembe: vajon hányan sírnának, ha most elmenne, pedig házi gólkirályunk volt? Nagyon kevesen szeretik õt, pedig ontotta a gólokat. Valahogy így vagyok én Nanival, de persze ugyanúgy örülök ha gólt lõ, mint bárki más.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Az meg hogy hónapokkal ezelõtt mit írtunk,szerintem felesleges visszakeresni.Azóta eltelt jó pár hónap. S Nani,mint Tyler is írta,fejben rengeteget fejlõdött,s csapatra is figyel,nem önzõzi el,ahogy szokta.
Anderson meg most eléggé jó labdákat adott,ami nem szokása 😊
Szóval én nem a tavalyi szezont néztem,hanem a mostani felkészülési mérkõzések & CH alapján(ezek alapján látni fejlõdést),s ha ugyan így fognak PL-ben is játszani,akk hiba nem lesz 😊
õszintén, nyár elején kezdtem nem sajnálni Nani esetleges távozását, fõleg h Young idejött, de valószínû ez kellett neki, h elgondolkozzon, vajon miben kell fejlõdnie, h ne padozzon. megtette, és azóta az eddigi legjobb játékát hozza(hogy meddig az majd kiderül).
De Gea benne volt mind a két gólban, de elsõ igazi tétmeccse volt, én adnék még neki idõt.
A csapat ÖSSZES meccsét láttam, s már a fiaimnak is feltûnt, hogy Naninak és Andersonnak alig-alig van jó passza. (tavalyi bajnokságról beszélek!) Hogy mi lesz idén, majd meglátjuk, szerintetek fejlõdtek, én azért várnék januárig, a bajnokság feléig, azután visszatérhetünk rájuk. Meglepett SAF azzal a nyilatkozatával, hogy Nani fog majd kezdeni (vagyis õt favorizálja ebben a szezonban). Csak Valenciát sajnálom, mert õ így lehet kevesebbet fog játszani, pedig õt sokkal hasznosabbnak tartom a jobb oldalt, õ inkább csapatember, mint Nani.
Egyébként most visszaolvasgattam, és nem csak én "szidtam" Nanit a múltban. Tyler pl. így ír 26602 kommentben: "Nani meg menjen, bár sokat tett a csapatért idén is, de megragadt egy szinten, és képtelen itt már okosodni, ez az agyatlan játék pedig hatástalan a PL-ben."
25707-os komment: "mostanában nekem is eléggé elment a kedvem nani játékát nézni" (rooney8) Sintén Tyler 25705: "lám mennyivel hatékonyabb egy Valencia, mint egy Nani" "Nani-Sneijder csere egyre inkább kezd nekem is szöget ütni a fejemben, mert amit megint csinál a portugál, az már nevetséges. jöjjön Young, v Costa a helyére, aztán Nani meg próbálgassa a bicikliket ahol akarja. hát már úgy felbasz, hogy nem igaz"
Egy márc 15-i komment rooney8: "végre lemegy nani... ma is nagyon gyenge volt" És egy tõled is Rash:" Bár Nani-t még mindig nem értem,végre elmagyarázhatná neki a csapat fogalmát,annyira önzõ." (25012-es komment). Nem csak én látom itt problémásnak az õ játékát, de igazatok van, új bajnokság, adjuk meg neki az esélyt, hátha idén világklasszis formában fog játszani. Akkor én leszek az elsõ, aki megkövetem.
S én nem temettem, megjegyeztem,hogy mindkettõ gólba benne volt, talán te nem így láttad? Mert akkor javaslom, hogy nézd végig vagy 2-3* még.
Valamint megjegyeztem,hogy mi lesz ha PL-ben is fog ilyeneket produkálni ...nem mindig fogja a csapat visszahozni a mérkõzést. Bár én elismerem tehetségét, lámpaláznak is felfoghatjuk,vagy hogy még angol hiányában nem tud irányítani,de nem elsõ mérkõzése volt azt hiszem.
Bár arra még nem mondtál semmit,h Anderson vagy Nani miért olyan hihetetlenül rossz. Ha láttál volna 1-2 mérkõzést utóbbi idõben,le tudnád te is vonni a különbségeket,de hát..
Érdekes, hogy Rasht senki nem küldte el a "gecibe", amiért egy (!) félidõ után temette De Geat, és az egész PL szezon miatt agódott, mert õ lesz a kapusunk, és már nem VdS. Erre épp õ jön azzal, hogy szezon eleji pesszimizmus...
Mi lesz itt a PL-ben...😞 " Akkor ki is itt a pesszimista? Ha már beszólogatsz, legalább olvass el minden kommentemet.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
más:
Clev-et egybõl be is rántotta Capello a válogatottba(Wilshere helyére), a hollandok elleni barátságos meccsre. remélem ott is bizonyít.
Már le van írva jó pár játékos a csapatból,s még el se kezdõdött semmi.
Tavaly is ez volt, csak akk Gio kezdte temetni a csapatot, 2 vereség után... 😊 Szal kb. ezt a szintet remélem hozzátok ismét.
Egyébként ha elég mérkõzést néztél volna utóbbi idõben, akkor észrevehetted volna hogy Anderson kibaszott sokat fejlõdött,s Nani is rengeteg változott.