35611

• Woodpecker
    Könnyebb ezzel takarózni mint bevallani hogy valóban ennyit érnek hogy ahonnan csak lehet kiesnek :D illetve hogy a spanyol 7. elkeni a szájukat oda vissza. Bajnokságból legalább már nem bírnak kiesni :D
  • IXEMGabeo
    ezért is kérdeztem minek mennyi az értéke, mert csak is pénzbeli okokból dönthetett így egy csapat, hogy ennyire "felad" egy kupasorozatot...

poén az h a Man city. legalább nyert egy meccset és fordítottak is, sőt a továbbjutás is majdnem megvolt. De ma azért be kell vallani 81. percig semmi akaratot nem lehetett látni a vörös mezeseken és ez azért nem túl szép...most akkor is, ha csak 1 bajnokságra szeretne koncentrálni ááá...
  • Tyler1
    nagyjából 70m fontot.
    leadták, mert nem a kupa számít, hanem a pénz, és a presztízs, a 20. PL cím többet jelent a csapatnak, mint a kis EL cím, amiből még lóvéja sem lesz.

gondolj a ligakupára, miért nem érdekli az a nagy csapatokat.
  • Tibi7
    Hát ne haragudjatok, de egy manunak elég gáz ezzel takarózni.
  • IXEMGabeo
    Premier League győztes mennyit kap az Európa ligához viszonyítva?

apró pénz ide vagy oda 1 kupával kevesebb, amiben életben maradtak, azért akárhogy nézzük nem alapozhat csak a bajnokságra így, hogy közben leadja a másik kupát, csak, mert "aprópénz"
  • rooney8
    city közben 0-2-ről fordított 3-2-re
  • Tyler1
    "Egyértelmű, hogy most biztosra kell mennünk, hogy vasárnap legyőzzük a Wolverhampton csapatát. A döntés, hogy lehoztuk Rio Ferdinandot, Michael Carricket és Ryan Giggset azért történt, mert gondoltunk a vasárnapra." - SAF

ezzel be is ismerte, hogy esze ágában nem volt változtatni az eredményen, hanem innentől rá akar állni a PL-re.
  • Tyler1
    Pool ugye BL-ben szerepelt, és nézzük meg mennyit kaptak az EL győztes Portohoz képest.
  • Tyler1
    ááá, aprópénz a nagycsapatoknak. mi tavaly 46m fontot kaptunk a BL döntőért(többet mint a Barca győztesként, a tv-s jogdíjak miatt). Porto meg átszámolva 7m körül. a Liverpool - aki a 16 között már kiesett - kapott 5-6m fontot.
    a BL kb. 600m fontból gazdálkodott tavaly, ezzel szemben az EL kb. 100m-ból.
  • Zenszkij
    ezt a meccset leadta a csapat, ennyi
  • IXEMGabeo
    pedig az EL-ben is rohadt jó pénz van...jó lenne látni egy összehasonlítást mennyit kap egy BL győztes az EL győzteshez viszonyítva. Jelenleg nem tudom egyiknél se, mennyi a jutalom.
  • Tyler1
    Nyakamat rá, hogy a City direkt esik most ki, látva a mi eredményünket. Nekik is fontosabb a PL, az EL meg csak hátráltatná őket a továbbiakban.
  • vili 27
    Hát ma manchester mindkét fele sír. Nem is olyan gyenge ez az EL, sőt ...
  • sanyiute
    remélem a city is legalább kiszop...
  • pilboy
    jelenleg sajnos jobb a spanyol foci és ez most is megmutatkozott
  • IXEMGabeo
    viszont Rooney gólja tetszett, idegből egy bomba bírom az ilyeneket:)
  • Rash87
    Csak hosszabbításra játszunk,nincs ebben semmi különös. Most fogunk 3-at lőni :)
  • rooney8
    2-0 A:S_D:DSA
  • Tyler1
    benne van a 3 gól a játékunkban :D
  • rooney8
    egész jól játszunk..... :DD
  • IXEMGabeo
    Szóljatok már rá Elixir barátotokra, hogy ne kurva anyázzon privátban köszi szépen. Nem mondtam semmi kompromittálót...
  • Tyler1
    Nem tudom ki hogy van vele, de most hogy elsők vagyunk PL-ben nem sajnálom, ha innen kiesünk. Bajnokságra koncentrálhatunk egyedül aztán helló.

Egyébként ez az Athletic egy állat csapat, nem tudom mit szednek, de elképesztő mennyiségben futnak, letámadnak, üldöznek mindenkit. Kb. a Barca ellen volt ennyire satuba szorítva a csapat.
  • IXEMGabeo
    Raffaello szerencsétlenül lépett:S nem irigylem a Beckham is hasonló módon sérült meg
  • IXEMGabeo
    jó duma ne nekem akarja mesélni, hogy "szándékosan" esik ki a United...
  • rooney8
  • IXEMGabeo
    mehet haza a United!!:) Ferguson meg lenézte az Európa ligát legalább tanul belőle:)
  • Rash87
    Jó ez a csapat,többen volt eddig De Gea-nál a labda,mint az egész "csatársornál" :DDDD
  • Darthmushroom
    hát ja jót tett nekik. de azt is lehetett tudni h Di Matteo se rossz edző
  • pilboy
    ami még jól jöhet egy city elleni meccsen is ;)
  • Tyler1
    Meccs alapján mind2 csapat megérdemelte volna a továbbjutást, Chelseare kíváncsi leszek, mert úgy tűnik jót tett AVB távozása.
  • Darthmushroom
    Csak maradt Angol csapat a Bl-be Chelsea hosszasításba továbbment.bár én a Napolinak szurkoltam "reméltem" h ők nyerik meg a sorozatot mert irtó szimpatikusak voltak már tavaly is, de ennyi kell az Angol bajnokságnak.bár ha ők is kiestek volna lehet az FA rájött volna h valami nincs rendbe.és nem véletlen a hanyatlása a bajnokságna, meg a válogatott szenvedése.
  • JSbyMSI8800
    hát igen, meg is érdemeltük olyan játékkal nem lehet bent maradni bl-be, habár ez meg még nagyobb szégyen lenne ha most meg az EL-ből esnénk ki, mert gyengébb sorozat mint a bl, meg hát megint "adtunk" 3 idegen beli gólt a Bilbao-nak, a visszavágó nem lesz sétagalopp.
  • Rash87
    Elég nagy szégyen,hogy ez a Basel ejtett ki minket,mikor egy Bayern is 7-et vert rájuk tnap...
  • Tyler1
    Ahhoz minimum 10 pont előnnyel kellene érkezni, hogy tét nélküli legyen az utolsó 3 forduló, kizárt, hogy annyi pontot elszór a City. 4 ponttal jó lenne mondjuk odamenni, mert akk egy vereséggel sem előznének meg.

De messze van még április vége, ne számoljunk semmit, mert lehet, hogy ez az 1 pont addigra már sehol se lesz.
  • Magic Boy
    Elfelejtettek védekezni az angol élcsapatok
  • Magic Boy
    Edvin emlékezetes tripla védése is benne van:
    Amikor a kapusok belépnek a mátrixba - a legnagyobb dupla védések

Lehet szavazni!
  • bakkerman
    uristen mekkora királyság az a mez :DDD
  • Rash87
    Azért ott illő lenne nyerni mindenféleképp :)
    Ha már bajnokok leszünk,tudom,még előre erős kijelentés,de azt mindenképp nem úgy kellene, hogy M.Citytől oda-vissza kikapunk.
    Főleg ha olyan vereség lenne,mint az első.
  • Darthmushroom
    tetszik ez a sorsolás.a shitynek sokkal nehezebb, végén akár annyi előnyt is össze lehet szedni h a végén a rangadón sem zavarna sok vizet ha kikapnánk.
  • pilboy
    grat a srácoknak! végre az élen vagyunk ennyi sérülttel és az utóbbi időkben mutatott gyenge játékkal ez kész csoda, de nem bánkódom :)

pogba most akkor aláírt az interhez vagy mivan? mert ha igen, akkor miért játszatjuk az első csapatban? kapjon lehetőséget más