35611
-
#28671 majd a City ver el bennünket, hogy izgalmas legyen a vége. -
#28670 Innen már csak mi ronthatjuk el :)
Ilyenkor szokott az lenni,h v. Xelünk mi is v. kikapunk. -
ldobosi #28669 Stoke 1 - 1 Manchester City -
#28668 Még sosem szurkoltam ennyire Chelsea-nek mint tegnap. De hiába :( -
#28667 köszi! -
pont nekem is akkor volt meccsem -
#28665 Ez így jó is lenne, de ehhez feltétlenül kellene az, hogy mindenki jó formába legyen, mint pl Valencia. Nagyot játszott a Wolves ellen. -
#28664 Most lazább meccseink jönnek.
Az egyiken én kipróbálnék egy ilyen csapatot:
De Gea - Rafael, Smalling, Evans, Fábio/Fyres - Valencia, Pogba/jones, Cleverley, Young - Wellbeck, Rooney
Hernandezzel, Carrickal kiegészülve ez lehetne a jövő csapatának az alapja, amit 2, 3 igazolással világverővé lehetne formálni. -
#28663 Ha valaki lemaradt róla:
Wolverhampton Wanderers 0-5 Manchester United -
#28662 Várható volt,nincs ebbe semmi meglepő :) -
eLiXir #28661 Berbatov nyáron távozik :( -
pett3rson #28660 ez baromi jó :DDD -
#28659 geccc, a videó :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Zenszkij #28658 Humorista Rooney...kötelező -
#28657 Tök jó, hogy vezetunk a tabellán. -
#28656 sima V :) -
eLiXir #28655 hát igen, ő a kedvencem jó ideje, Rooneynak ez a pontatlansága passzok tekintetében meg aggaszt nagyon :S -
#28654 Valencia visszajött úgy látom :D 0-3 az első félidőben -
ldobosi #28653 Hatalmas ember!!!!!! -
#28652 LOL! -
-
#28650 Internek egyébként 18 koeff pontja lett erre az évre, ebből 9 bónusz
Hannovernek 17,5 ebből 1 bónusz
Tehát Hannover önerőből gyűjtötte majd az egészet...úgy néz ki ott a csoport továbbjutásért nem adnak bónuszt, BL-nél úgy tűnik igen... -
#28649 A továbbjutási bónusz pontokat én sem tudom 100%, lehet azért is jár, ha valaki továbbjut a csoportból BL-ben, de a lényege ez volt.
(Gondolom EL-re is vannak hasonló bónuszok, de azokat még annyira se tudom :) )
Lényeg: minden meccset meg kell nyerni mindenhol :) -
#28648 Ez jó rendszer, nincs ezzel baj, a lényege, hogy ne lazsáld el egyik sorozatot se plusz ha biztos továbbjutó is vagy, ne szórakozd el a visszavágót...jó, nyilván az adott csapatnak jobb, ha másra tud koncentrálni, pihen, de összességében hátrány az országra nézve.
Külön-külön nem érdekesek a koeff. pontok, tehát az Interé sem, adott országra bontódik (összegződik).
Tehát hiába viszi egy csapat az egész bizniszt, ha a másik 6 becsuklik, az összességében bukó az országra nézve...és ez látszódik meg a köv. év indulási jogain. -
#28647 jónagy baromság így ez a rendszer,akkor idén a BL-ből a top16-nál kiesett Internek kisebb koefficiense lesz,mint az EL-ben a legjobb 8 közé jutott Hannovernek?? -
#28646 Ugyanannyi jár értük:
- Győzelem 2, Döntetlen 1 pontot ér
- Előselejtező (selejtező) mindig 0,5-ös szorzóval áll
- BL táblára jutás +4 pont bónusz
- Negyeddöntőbe jutások +1 pont bónusz
- Döntőbe +2 pont bónusz
- Döntő megnyerése asszem +4 pont bónusz
- Minden szerzett pont le lesz osztva az induló csapatok számával és ez adja a koeff. pontot. Aztán ezeket összeadogatod. -
#28645 Most egyébként az EL és BL koefficiensek még mindig megegyeznek? Egyik haverom esküdözött rá, hogy az EL-ért már kevesebb koff.-ot lehet kapni, de én nem olvastam még ezt sehol sem. -
#28644 Szerintem is. Spurs kiküldte kb az ifit el-ben. Ha annyira leszarták volna nem hiszem hogy Rooney meg Evra rohangáltak volna a pályán. -
#28643 Ez belemagyarázás!Ferguson bebiztosítás képpen nyilatkozgatott max!Ha leszarja egy csapat akkor az kb. tartalékokkal áll ki nem sztárokkal!Mint pl. a Spurs sokszor az EL-ben!
City is ha leszarja akkor nem rúg 0:2 után még 3gólt ,mert mi értelme van!
-
#28642 nem erre fogjuk, elszarta a csapat az egész idei szezont, kivéve a bajnokságot, mindenhonnan nevetséges módon estünk ki. én pl. csak azt magyaráztam, hogy szvsz a kieséssel jobban járt a csapat, mert ami még menthető idén az a bajnokság, nem egy felesleges EL kupa :) -
#28641 Barca-Real döntő lesz :D -
#28640 de utazunk majd Milánóba,ott azt mondják BL MECCSEKEN jó meleg van :DDDDDDDD -
eLiXir #28639 szegény barca -10be vannak még mindig :( -
ldobosi #28638 Teljesen látszott a csapaton és SAF-on hogy nem érdekli őket az EL. Ezt nyilatkozta többször is. Már nem is foglalkozok ezzel az egészel mert feleslegesnek tartom. Viszont remélem Fergie észrevette hogy 1-2 helyre minőségi játékost kellene vennie és ha így tesz akkor már megérte ez az idei gyenge szereplés.
Van itt 2 videó ezeket nézzétek meg:
di Matteo megcsókolja Drogbát
[URL=http://www.101greatgoals.com/gvideos/roberto-di-matteos-enthusiast-hug-to-fernando-torres-chelsea-napoli/]di Matteo "örül" Torresnek [/URL]
-
#28637 emlékszem egy cikkre,amiben levolt írva világos,hogy a BL és az EL között pénzügyileg sokkal nagyobb a szakadék,mint e két sorozatban induló csapatok között. valahogy úgy van,hogy aki megnyeri az EL-t,az mindennel együtt akkora pénzhez jut,mintha kiesne a BL nyolcaddöntőjében. ez azért elgondolkodtató ! De kedves MU drukkerek,ne erre fogjátok! -
pilboy #28636 "Bajnokságból legalább már nem bírnak kiesni"
fordítsd meg az újságot és akkor talán menni fog
ezért érdemes volt ide benézni, viszlát -
pilboy #28635 ez már lerágott csont, kicsit maradi vagy, nem? -
#28634 Az EL "kisebb" országok csapatainak kedvez (és veszik is komolyan) valamint azoknak a csapatoknak, akiknek esélyük sincs a BL indulás közelébe se kerülni, ezzel nincs is baj.
Angolok: évek óta a klasszikus MU, Arsenal, Chelsea, Liverpool (most lehet kicsit Tottenham, meg City cserélgetés, de a lényeg ua.) viszi a BL-t és nem is rosszul, stabilan, gyakorlatilag ebből "élnek", az alattuk lévők meg az EL-t (mikor épp ki, de mindannyiuknak óriási lehetőség és ezért meg is akarják mutatni magukat amíg bírják). Természetesen az idei év egy teljes papírforma borulás (de mittomén 10 évből befér egy ilyen is), nyilván nem éri meg a topcsapatoknak EL-ben bohóckodni.
Spanyolok: tiszta sor, Barca, Real BL; akik még odajutnak, azok ott elvannak, de nem több. EL-t viszonylag komolyan veszik, minden csapattal (pláne akiknek más nem adatik meg, ugyanúgy, mint az angoloknál).
Németek: Bayern a BL, a többi egyszerűen nem képes a BL-hez felnőni, fene tudja miért... Viszont az EL-t is hasonlóan komolyan veszik, bárki szerepeljen bármilyen nemzetközi kupában. És furcsa mód hiába alig látunk vmi német csapatot a BL-ben, az EL miatt is járnak koefficiens pontok (méghozzá ua., mint a BL-ért) és ezért vannak a 3. helyen a angol-spanyol mögött.
Olaszok: Milan, Inter, Juventus (még ha mostanság nem is voltak ott) ugye a BL, de mivel semmi fejlődést nem eszközölnek, kiöregednek, az EL-t telibesz...ják (független attól ki indul), nem csoda, hogy lezuhannak a listán, ha így halad, 1-2 éven belül a 6., 7. helyre lesznek elegek...és ez tovább fogja még az élen álló 1-2 csapatot is gyengíteni.
Viszont, amíg a koeff.-eket osztogatják, addig az EL nagyon szivatós kis kupasorozat, mert titokban csúnyán kicsaphatja a nagyobbakat a listáról és felhozhatja az azt komolyan vevőket.
Ettől függetlenül bőven nem kell temetni az angolokat, mondom, 10-ből 1 ilyen van (és idén mondhatni semmi nem jött össze, de nem több)...nem lesz olasz szindróma :)
(nem vagyok angol drukker) -
#28633 Jó kifogás, hogy nem ér semmit az EL. Hogy is kerültetek ide? Tán nem a BL leggyengébb csoportjából?! -
#28632 nem szép, de ez van. ez most csorbítja a csapat hírnevét, de ilyen döntéseket meg kell hozni, vagy megyünk a számunkra semmit érő EL-ben, és kockáztatjuk a bajnokságot, most hogy vezetjük a tabellát, vagy kiesünk egy kevésbé értékes sorozatból, és nem veszítünk embert, erőnlétet, morált, hanem a fontosabb cél felé vesszük az irányt.