Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

yippíí!
ezt már ki kellene húzni! 😊

MR ME
ez mekkora gól volt 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
micsoda gól 😊

welbeck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
szép gól volt? 😊

Tyler1
az laza lett volna, ha nem akasztják ki a lábait 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atti12
én igen.. De Gea cselénél.. xd

Tyler1
kicsit lassú, de kiegyenlített. szívrohamot nem kaptam.

milyen a meccs? nem tom nézni 😞

😮 és Kráucs?😄

Tyler1
United: De Gea; Smalling, Jones, Evans, Evra; Young, Cleverley, Anderson, Nani; Rooney, Welbeck
Subs: Lindegaard, Fabio, Carrick, Giggs, Park, Berbatov, Hernandez

Tottenham: Friedel; Walker, Dawson, Kaboul, Assou-Ekotto; Lennon, Kranjcar, Livermore, Bale; van der Vaart, Defoe
Subs: Gomes, Bassong, Corluka, Huddlestone, Jenas, Townsend, Pavyluchenko

banok
21.00 Manchester United-Tottenham Hotspur
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hedonist
én 100% ra veszem, h nyertek.. erõsek is vagytok, na meg a máksorozat is folytatódott😊

Modric nem játszik, van is feszkó miatta a csapatuknál, ma emeltük 30m-ra az ajánlatunkat érte.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

rooney8
zsír, akk meg is teszem dupla esélyre (x vagy tottenham) 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
Jó,most már biztos vagyok hogy este pontot,vagy pontokat fogunk veszíteni.
Ennél nagyobb ok szerintem nincs, hogy mixet tettem,s utolsó a Mu gyõzelem <#idiota>
De talán megszakad a sorozat 😄

Glory, Glory Man. United!

Cabell
Azért ez eléggé habzsidõzsi helyzet nekünk...😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Wengert már rég ki kellett volna rúgni, rossz nézni, hogy hova süllyed szegény csapat. Lassan tényleg középmezõnybe szorulnak.
Ha így folytatódik,akk már csak a Man.City lesz az ellenfelünk 😊

Tyler1
kétlem, h az Arsenalnak segíteni fog új edzõ. hacsak nem saját zsebbõl akar csapatot építeni, mert a tulajokéból nem fog az hótbiztos.

Cabell
Sztem a City még nem annyira undoríót mint a Real, nekik körülbelül tényleg csak így van esélye arra, hogy nagycsapat legyenek, nincs idejük szép nyugiban tehetségeket kinevelni, miközben a nagy játékosok csinálják a dolgukat. Ha vesznek egykét nagy játékost, akkor utána már kell venni még, mert különben nem fognak nyerni, és a korábban érkezett nagyágyúk elmennek tõlük.

Cabell
Chelsea vesztésre ár, szegényeknek évek óta van végre egy szimpatikus küllemü edzõje, de hamar ki fogják rúgni...😄

Arenalból is lassan csak kicseszik Wengert, és akkor már tõlük is lehet majd tartani...

Pacal17
Arsenal 1-2 szezonon belül talpra áll, de én idén még a BL-ben sem vagyok biztos nekik :/

Tyler1
most nézem, kimaradt a "nem" az érdekel elõtt, csakhogy nehogy félreértés legyen 😄

hedonist: pénz beszél, kutya ugat. lenne az a pénz, amennyiért akárki hátat fordítana, Rooney sem Fergie 2 szép szeméért maradt 😊 gondolom Nasrit is maradásra lehetett volna bírni némi fizetés kiegészítéssel(bár nem mintha rászorulna akármelyik is).

Én azért kezdek egyre jobban tartani tõlük.

Pacal17
Ha 2 évente kicseréik a keretet akkor ne számítsanak sok jóra.

Rash87

Rash87
Tnap néztem a Tottenham EL selejtezõ meccsét. S nem lesz könnyû dolgunk hétfõn, szerintem pontot/pontokat fogunk veszíteni :/

hedonist
Na azért ez nem úgy van,h honnan akarnak, hanem, h honnan tudnak! Terryért 40 m ajánlottak elsõ évükben😄

csak különbség, h amíg egy Arsenal nem tudja megtartani játékosait mi igén és ti is kivéve Tevezt dehát õt meg SAF már nem akarta..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
engem érdekel, amíg nem tõlünk akarnak lopni. mindenesetre érdekessé teszik a bajnokságot, és inkább ez, mint a 2 csapatos spanyol liga.

Undorító amit a city csinál.

Tyler1
közben Nasri már orvosin a Citynél, az komoly csapat lesz...

hedonist
Barthez oriási😊

rooney8
barthez mekkora forma 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Magic Boy

Atti12
David De Gea írt a Facebook oldalára:

Jó látni támogatást srácok!
Erõsebb leszek a következõ meccsen!

😊

WuFraZselic
attól nem kell félni, Tévez érkezése Eto'otól függ... na meg Mancini taktikájába sem illene (bár ott ez nem számít ugye...)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rash87
Fabio most se remekelt, a gól is tõle indult :\
Kíváncsi leszek Tottenham ellen mi lesz,talán hazai pálya segít 😄

Tyler1
hát Agü elsõ meccsén 2 gólt vert+gólpasszt adott, Tevez hiányáról ennyit, és mi lesz ha tényleg helyet cserél Sneijderrel...

Magic Boy
Hátha az öreg kipróbál egy fiatal védõt ebben a helyzetben.

J Evans Smalling P Jones Fabio 😄 megoldva😄

Rash87
Ferdinand: kb 6 hétre dõlt ki
Vidic: is ki kell hagynia néhány hetet
Rafael: 2,5 hónap
Evra: hamarosan felépül...

Így összeségében 😊 Fasza :/

Sziasztok, egyszer már linkeltem az oldalt de hátha nem látta vki tehát Hungarian Red Devils a facebookon, ha szeretnél friss híreket, jó társaságot akkor csatlakozz hozzánk! 😊

Tyler1
PL-t nem szokják meg a kapusok 2 meccs alatt...
idõ kell.

Magic Boy
Ha most kikerül a kapuból, akkor sose jön meg az önbizalma.

Nincs mese játszatni kell.

Pacal17
Ha így folytatja bizony fontos meccsek mehetnek el rajta. 20 éves még, simán lehet belõle klasszis mert meg van benne a tehetség.

Pacal17
Szerintem kölcsön kéne adni egy kisebb PL csapatba (fél szezonra), addig is a jóval tapasztaltabb Lindegaard-nak megadni a megérdemelt lehetõséget. (bár úgysem fog megtörténni, 20 millás spílerekkel nem szokás kölcsön dobálózni)

Magic Boy
Lehet szidni De Geát, még úgy is, hogy SAF bízik benne és idõt kért neki, hiszen mindenkinek van egy véleménye.

Nevetségesnek azért nem kell lenni.
Kuszczaknál klasszisokkal jobb De Gea.

Azt se felejtsük, hogy az Angol és a Spanyol meccsek között ég és föld a különbség és De Geának meg kell szokja az Angol bajnokik légkörét.

Nyertünk és ez a lényeg.
De Geának meg adjunk idõt, hiszen SAF is ezt teszi és erre kér minket szurkolókat is.

Darthmushroom
számomra nani és ando nagy csalódás volt. fõleg nani megint elõvette az ész nélküli foci stílust pedig com shield után azt hittem megjavul..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Ennél sokkal simábbra számítottam :\
Elsõ 30 perc nagyon jó volt,normálisan támadtunk,de utána kb. semmit.
David de Gea meg nem sokat változott a CH óta. Lehetne határozottabb, meg kijöhetne egy-két labdára legalább.
Vidic & Ferdinand is mínusz, jól kezdõdik a PL,de legalább 3 pont 😄

Tyler1
érdekes szezonkezdet ez is, a jóslatom beigazolódni látszik: fos idény lesz ez is. elsõ fordulóban a nagyok ikszelnek, de mi is szenvedtünk a 3 pontért...