35611

• Smithie

• ffxi
    El sem hiszem. Átvettük a vezetést. Vajon meddig? :S
  • sanyiute
    csak a ős MC drukkerek járnak be
  • Tyler1
    :DDDD

jó sokan vannak az üzletben :D
  • eLiXir
    :DDDD
  • Rash87

• Cabell
    na csak elsők vagyunk végre, most nem kéne elkúrni, én a kezdetektől biztos voltam benne, hogy a city nem bírja ezt végig, de jó sokáig voltak szinte hibátlanok
  • Tyler1
    innentől már leszarom, ha a szezon végig alibizzük, csak maradjunk a helyünkön :D
  • Rash87
    Manchester United 2-0 West Bromwich Albion
  • rooney8
    ne legyél telhetetlen, legalább ma már volt vmi játék is, nem csak alibizés :D
  • MR ME
    Manchester United 2-0 West Bromwich
    Swansea 1-0 Manchester City

na akkor végre helyreállt a rend a tabellán :)
  • Tyler1
    Meccsről meg annyit, hogy 4-5 góllal biztos vertük volna a WBA-t, ha nem alibizik el a 2. félidőt, pl. Carrick mikor megvárta 11 méteren, hogy visszaérjen a védelem, majd belerúgta az emberbe...
  • ldobosi
    Na végre a méltó helyünkön vagyunk! Szép volt srácok!
  • Tyler1
    Végre elsők, ezt már tartsuk meg, papíron nekünk könnyebb a hajrá :)
  • eLiXir
    Nem, vezetünk 1 ponttal!!!!!
  • Rash87
    Vagy is,átvesszük a tabellát :P
    Bár szerintem bemákolnak majd 1-et a végén,h X-re szépítsenek.
  • Rash87
    Azt hiszem,felzárkózunk a City-hez,hisz kikapásra állnak.
  • eLiXir
    Gera sérült vagy mi van vele? Amúgy a gól óta egész jól játszanak.
  • rooney8
    van benne valami
    de hát úgy is SAF dönt, nem pedig mi :D
  • Tyler1
    én nem tartom jobb játékosnak Naninál, csak ő a francia ligában jobban kitűnik :) amit Hazard tud, azt tudja Nani is, csak ő a PL-ben, előbbi meg a gyenge francia légióban, nem mind1.
  • banok
    15.00 Manchester United-West Bromwich Albion
    tv: Digisport Plus hu
    streamek:
  • eLiXir
    Ezzel azt akarja mondani, hogy direkt kiesünk majd miközben azt hangoztatta, hogy megnyerjük az EL-t, meg az a fő cél ...
  • ldobosi
    Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere úgy véli, csapatának árt az Európa-liga-szereplés a Premier League hajrájában, de a skót szerint ezzel a City is így lehet.

„El tudom képzelni, hogy a City és a United Európa-liga-szereplése dönt majd a bajnoki elsőségről – mondta Ferguson. – Mostantól minden vesztett pont számít, és nem mindegy, milyen állapotban lép pályára a csapat. A csütörtöki mérkőzések nehezebbek számunkra, mint először gondoltuk, a Bilbao elleni vereség is ezt bizonyította. Nem tudom, miért van ez így, de úgy érzem, minél tovább jutunk az Európa-ligában, annál kevesebb esélyünk lesz a bajnoki cím elnyerésére.”

Nem biztos hogy Hazard miatt nézte a meccset lehet hogy egy másik játékos érdekli őt. Amúgy én örülnék neki ha jönne. Nanitól és Parktól biztosan jobb.
  • rooney8
    "olyan" mint c. roni, ő is befért a keretbe :)
    nani meg egy... inkább nem mondom micsoda :D
  • Tyler1
    Szerintem kizárt. Én sehol nem tudnám elképzelni Hazardot, nekünk nincs támadó középpályánk, szélen meg Nani2 lenne, csinálná a magánprodukcióit hasztalanul.
  • Magic Boy
    A Lyon megnyerte a Lille elleni rangadót - Sir Alex is jelen volt!

Reméljük tényleg Eden Hazard miatt volt ott és sikerül ios leigazolnunk!
  • Tyler1
    tegnap SAF élőben tekintette meg a Lyon-Lille meccset, talán játékost figyelt?
  • Smithie
    Lehet nem új,de én mai napig szakadok ezen a videón!:D

A mai West Brom elleni meccsel kapcsolatban,infók,vélemények,spekulációk?:)
  • rooney8
    neeeeeee :ASD:_SAD:SAD
  • MR ME
    :D
  • Rash87

• Pacal17
    én úgy tudom már egy jó ideje az akadémián van..
  • rooney8
    már van egy cselgépünk (nani), legalábbis próbálkozik, de csak néha jönnek be a dolgai
    remélem ő nem lesz olyan mint nani, vagy legalább akkor jobban tudjon cselezni :D
  • Zenszkij
    engem nem akarnak leigazolni?..röhej
  • Magic Boy
    Leigazoltuk a 17 éves MATS MØLLER DÆHLI-t:

Remélem őt nem kótyavetyéljük majd el, mint Morrisont és Pogbát!
  • Tyler1
    első gólt 2 védő közül fejelték be, egyik sem Evans volt...
    2. gól eleve les, de Evra embere rúgta a gólt...
    3. gól meg tényleg az ő hibája, nem is Rafaelé, vagy Andersoné, akiknek eszükbe nem jutott volna a labdára futni-.-

ja, és egyszer 1v1-be lefutották, ő az egyetlen a világtörténelemben, akinél vannak gyorsabb támadók...

• pilboy
    sztem az első gólnál jones nem ment llorentével. a 16osnál még egymás mellett voltak, aztán...
  • Rash87
  • Rash87
    Amennyit láttam,az elég volt belőle. Nem tudom,h Te mit nézhettél :\

Volt egy olyan szitu,hogy egy az egyben elaludt,s indításnál a csatár el ment mellette,annyi mákja volt,hogy megpróbálkozott egy emeléssel,ami kapu mellé ment.
    Első gólnál szaladgált össze vissza, ha fogja az emberét,simán elfejeli,s nem kapunk gólt.
    Második gólnál se volt képbe,hogy milyen rendezvényen van.
    3. gólnál meg odafejeli a csatárhoz...

Ettől függetlenül,tényleg kurva jól játszott. Az ÉV CSAPATÁBA vele! Most rögtön.
  • Tyler1
    micsoda? Evans a csapat egyik legjobbja volt, kurva sokat harcolt a védelemben, az összes többi védőről ezt nem lehet elmondani. Nem hogy lyuk, hanem az egyetlen fal Ő VOLT! Persze 8 felé ő sem tud futni, mikor az összes többi védő más merre kolbászol...