Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayorpapa
Mint írtam lentebb is, meglátjuk...Várjuk ki jövõ májust, és térjünk vissza nanira is és Andersonra is akkor. Õszintén szólva azt se bánnám, ha rám cáfolnának, és a két legjobb játékosunk lennének. Én mindenesetre többet vártam/várok tõlük, ez csak nem baj?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Tyler1
Anderson rohadt jól focizott most is, és az egész felkészülés során is. Nani pedig többet fejlõdött agyban 1 hónap alatt, mint az összes eddig itt töltött évei során.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Kezdõdik 😄

Glory, Glory Man. United!

Mayorpapa
úgy, ahogy le van írva. A véleményem nem változott Nanival kapcsolatban. Attól, hogy lõtt most két gólt, még nem sokat nõtt a szememben, mint ahogy Berba sem, hiába lett angol gólkirály. Számított ez valamit is? valszeg végig cserepados lesz, mert talán Ferguson is rájött már, hogy egy kalap sz..t sem ér, és ezt tartom akkor is, ha valamilyen csoda folytán idén is gólkirály lesz. Engedtessék meg nekem, hogy ne tetszen valakinek a játéka akkor sem, ha gólokat lõ. Valenciát és Parkot is jobban szeretem, inkább õket látnám Nani helyén. De majd meglátjuk, mit nyújt Nani a teljes szezon során, mert ez még csak egy meccs volt az elõttünk álló kb. 50-bõl. Ha Nani házi gólkirály lesz, ígérem, nyilvánosan nem bántom többé. <#wink>
Andersonról meg gondolom nem kell semmit mondanom, láthattad te is, mit nyújtott ismét...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Magic Boy
Gondoltam, hogy mindenki De Gea-t fogja szidni.

Ennél sokkal jobb kapus õ már most és még sokkal jobb lesz.
Ha megtanul valamennyire Angolul, akkor egyértelmûen megvan a kezdõkapusunk, aki remélhetõleg legalább 10 évet lehúz nálunk.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

grat a srácoknak! ismét nagyot teljesítettek!
csak a gólokat láttam, de a 2. olyan volt, mintha futsaloztak volna 😊 óriási volt

egyébként történt vmi érdemleges az elmúlt héten? nyaralni voltam és nem voltam neten 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

buldozer99
"de azt senki nem kérdi meg Alex bácsitól, hogy mit akar még mindig Nanival és Andersonnal?"

hogy mondod?😄DDDD

Forca Barca

hedonist
ez amugy sztem nem kommunikáción múlik, ha egy kapus magabiztos, akkor tudja,h maradjon vagy menjen egy adott szituban.. valszeg jól döntött volna pár hete még Madridban, és most 90 ezer ember elõtt új csapatban nyomás alatt 20 évesen teljesen érthetõ.. majd belejön.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Darthmushroom
elsõ gónál látszott is h nincs meg a kommunikáció õ se tudta h menjen vagy maradjon a kapuba:S

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Az egyébként vicces lehet,h most tanítják pár vezényszóra 😄

Atti12
valaki írta itt hogy De Gea nem tud védelmet irányítani.. Azt remélem tudjátok hogy még nem tud angolul.. 😊

banok
Manchester United-Manchester City 3-2 Community Shield
http://rutube.ru/tracks/4702523.html?v=4be576387c8df1f10b0aec0d0613958b

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
amúgy cserepadunk vmi eszméletlen, majdnem a B keret nyerte a meccset( Smalling-Jones-Rafael-Evans-Clev-Welbeck). ezzel így kurvára erõsödünk ám, mert SAF rotálhat, mint állat. állítom ez a 6 ember(vagy több) simán képes lesz meccset nyerni a PL-ben.

Mayorpapa
kíváncsi vagyok mit mondhatott a szünetben Alex bácsi Vidic-nek és Ferdinand-nak :-)

Rash87
Azért a M.City nem érdemelte volna meg... A 2. gólunk vmi zseniális volt 😊

Tyler1
örülök, h tovább erõsítettük a "mákos" és "utolsó perces" csapat jelzõket 😄

Darthmushroom
hát ez a shity még mindig nevetséges csapat 😄😄😄 MU meg mutatta h küzdeni még mindig nagyon tud 0:2rõl 3:2 😄 2.gól valami csodaszép összjáték volt

hedonist
ez a Smalling vmi iazonyat jó baszki😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Forza Italia
NANIIIIIIIIIIIII igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen .D😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rash87
Esik az esõ,s elment a jel. Közbe lõttünk 2 gólt, T-Home<#levele>
De legalább jó volt,mert meglepett nem kicsit 😄 Azóta megint elment..remélem lesz v. 4 gól

kicsit megpörgettétek a 2. félidõ elejét😄

Mayorpapa
én nem hiányolom Berbát 😊 Én már arra a hírre várok hogy "Berba sign for PSG" És "Sneijder sign for UNITED!"

Tyler1
mer többet támadtunk, mint a City, azzal Berba se tudna mit kezdeni, h a majdnem guruló labda is a hálóban köt ki.

Mayorpapa
Mindig az a játékos hiányzik, aki éppen nem játszik...Berbát hogyhogy nem követeli még senki?

Tyler1
konkrétan mindkettõ az övé. elsõnél kurva szarul helyezkedett, VdS azt könnyedén elkapta volna. nem tud védelmet irányítani, sorfalat sem, és még balfasz is. Anders, where are you?

Mayorpapa
Nem kell De Geat hibaztatni. Szinte gondoltam, hogy rögtön mindenki õt kezdi el majd fikázni, de azt senki nem kérdi meg Alex bácsitól, hogy mit akar még mindig Nanival és Andersonnal? Hol van Vale, Park, vagy tán még Gibson is jobb lenne mint ezek...Az elsõ 20-25 perc egyértelmûen a miénk volt, gólt, gólokat kellett volna rúgni. A Citynek helyzete sem volt, és két gólt lõtt, ennyi. De nem kell rögtön temetni, lesz ez még jobb is, fõleg, hogy hátra van még egy félidõ! GO MU!

Cabell
Ha a srácnak nincs egy Ronaldo szintü önbizalma akkor itt eldõlt h nem lesz egy sikeres MU pályafutása..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Mind kettõ gólban benne van a kapus,nem kicsit <#levele>
Mi lesz itt a PL-ben...😞

Japep

Szívesen, örülök, hogy tetszik. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
win7!

Erre VDS lehet,h kijött volna és lehúzza:s (kva city)

banok
Vistád van?

hedonist
nem muxik:S

banok
van

hedonist
Magyar is lesz Banok?

banok
COMMUNITY SHIELD / SZUPERKUPA
London, Wembley stadion

15.30 Manchester United-Manchester City
tv: Sportklub hu/ro/sr/hr/si, Sport1 de
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

rajkonnen92
Nagyon jó lett a banner, köszönjük Japep 😉(Y)

Glory Man United Go Kimi Go

ja banner !<#eljen><#eljen><#taps>

Darthmushroom
nagyon jó lett a banner😄

Rash87
Igen! 😊

Az el is felejtettem kiírni,úgy hogy Japep-nek köszönjük a bannert,ismételten!<#eljen>

hedonist
Hú de jó lett a topik!

Japep kollégánk volt? ezúton is grat!

banok
Az oldalamon majd lesznek streamek a PL topikban de majd belinkelem holnap.

Tyler1
az az!

meccsrõl a véleményem: köszi Sneijder, már nem aktuális.

Effe88
Scholes nem vonult vissza???vagy ez valami búcsú meccse neki???

MR ME
esélyük sem volt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DONGUBA
Latszik hogy van szeme lat a palyan es adott par jo labdat is.....es mennyi csoki van a palyan😄DDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
cleverley ugyes gyerek azert

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szemét digi levette a sportklubbot ,muszáj lessz neten néznem az angol szuperkupadöntõt.valaki majd ide rakja fel a linkeket. köszi
Rash87
Amúgy ez az ellenfél kicsoda/micsoda.Annyi benne az ismert arc/név.

Tyler1
Scholesy szépen leellenõrizte a hálót, 3.-at is rúghatott volna, ha nem szórakozza el.

Rash87
Simán lehetne már 5-0 is akár