35611

• pilboy
    tudom, legyünk túl a hétfői meccsen és győzzünk előbb ott, de halkan jegyzem meg, h jövő héten arsenal-city. otthon bárkit elkap ez a mostani arsenal
  • Tyler1
    Ha ez nem turbózza fel a csapatot, akkor semmi :) 5 pont lehet a különbség, erről a kutya nem álmodott 3 hete még.
  • eLiXir
    5 pont előny kelllll!!!
  • minimize
    Te már csak tudod!
  • sanyiute
    Játszika City :D 1-3 65.perc :D
  • Darthmushroom
    hivatalos h kockás mezünk lesz jövőre? arra gondolok amiről volt kismillió kép, mert már lehet rendelni vaterán olyat is
  • girimó
    köszi
  • HRC Dodi
    A "főokosok" állítom 1 percet nem fociztak életükben, csak fifából tanulták a sportot, és folyamatosan a hozzá nem értésükkel alázzák magukat." Gyönyörű mondat!
  • pilboy
    hétfő este 9, blackburnben
  • girimó
    kivel játszunk,és mikor,tudja valaki?
  • Tyler1
    Feleslegesen is magyaráznád, mert a "főokosok" állítom 1 percet nem fociztak életükben, csak fifából tanulták a sportot, és folyamatosan a hozzá nem értésükkel alázzák magukat. Az értelmi színvonal meg arra elég, hogy random PS képekkel próbálják alá támasztani a saját, nevetséges bundateóriáikat.

Valószínűleg erre az lenne a választ, hogy a statisztikusok is MU fanok, amit egy péeselt Webb képpel igazolnának
  • pilboy
    nem akarom ott kelteni a feszkót feleslegesen ;)

tény, h idén mi kaptuk a legtöbbet (nem tudom, csak tippelem inkább), de akkor az eddigi idényekben mi volt??? akkor is nyertük a bajnoki címeket
  • bakkerman
    ezt rakd be az Arsenalt topikba is,ott szoktak "Webbezni"
  • pilboy
    akkor innentől nc

Penalties for since 03/04 :
    Arsenal 49
    Chelsea 46
    Liverpool 44
    Man City 39
    Man United 38 Still some people say that
    refrees favour Man.United.
  • pilboy
    az utolsó fél órát láttam csak, de az a foci megcsúfolása volt vagy bundázni akartak a srácok és leadni a meccset x-re
  • ffxi
    Nyögve, de megvan a 3 pont.
  • Darthmushroom
    első 10-15perc-re írtam
  • Rash87
    A meccsről:
    nyomorék játékot játszottunk megint. Nem tudom elhinni...
    Már semmire se kell figyelniük,mert mindenhonnan kiestünk,de még PL-t se veszik komolyan.
    Csoda hogy kihúztuk 1-el! Végén befújják a jogos 11-est,ott vége is.

De SAF is mintha direkt csinálná,nem hogy erősítené a csapatot,nem,ő lehozza a Ferdinandot,meg Rooney-t,s betesz egy "lerúgomsárgért" nevű Schols-t.Meg bejön egy olyan Hernandez,aki elé ha már nem úgy kerül labda,hogy csak bele kell érnie,s gól,hanem előtte valamit kell a labdával csinálni,netalán nála már nagy szóval cseleznie,meglepődik rajta,s mint egy óvodás úgy viselkedik a labdával.
    Az meg le van szarva hogy Giggs már 50. perc környékén menni nem bír,de nem veszi észre Saf.
    Evra meg össze vissza cselez,lényeges passzokat meg elrontja.
    Nem értem ezt a csapatot. Össze-vissza csinálnak mindent.
  • Tyler1
    Hernández idei teljesítménye bohózatba illő :D ha nincs lesen, akk saját lábában esik el, de a kapu előtt ám 5 méterre :D
  • Golyo69
    a végén azt hittem beszopunk egyet...siralmas volt a végjáték részünkről.....de az a lényeg hogy megvan a 3 pont! :)

GLORY MU!
  • eLiXir
    nem hiszem h ezt a meccset nézted ;D
  • rooney8
    azért azt be lehetett volna fújni tizinek... szerencsénk volt
  • Darthmushroom
    mindjárt eladjuk a meccset...-.-
  • Darthmushroom
    hát ez már vicc h még mindig csak 1:0
  • sanyiute
    amúgy milyen márkájút rág? tényleg érdekel:D
  • rooney8
    SAF épp csomagolja ki a rágót :ASD:ADS_DAS:
  • Darthmushroom
    Rooney 1:0 végre vezetünk a helyzetek után. szerencsés gól volt, de legalább innen nyugodtabbak leszünk.
  • Darthmushroom
    eddig tetszik a játékunk, örülök h nem a 3csatárral játszunk és játszik alibi szélső Welbeck. a letámadás eddig nagyon bejön sok labdát szerzünk a térfelükön
  • Darthmushroom
    kezdő:
    De Gea, Evra, Ferdinand, Evans, Rafael, Carrick, Giggs, Valencia, Rooney, Young, Welbeck.
    cserék:
    Amos, Jones, Berbatov, Smalling, Hernandez, Scholes, Cleverley
  • eLiXir
    :D
  • banok
    ‎21.00 Manchester United-Fulham
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • Tyler1
    nekem mind1 mennyivel, és hogyan, csak legyen győzelem, amíg első helyen állunk. ha a 93.-ban pattan be öngóllal, 4es emberelőnynél, lufin megpattanva, az sem érdekel :)
  • Darthmushroom
    szerintem sima 3-4gólos győzelem lesz. fulham nincs formába mi meg tudjuk h shity megint pontokat dobott el hétvégén
  • pilboy
    nyögvenyelős 2-1
    csak azért, mert úgy néz ki, h látom a meccset :)
  • Smithie
    Akkor reméljük beválik!;)
  • Rash87
    én is bázz :DDD
  • Smithie
    Ma esti tippek?Én egy 3:0-át álmodtam meg az éjjel. :D
  • DONGUBA
    shitty remelem beult a szopogepautomataba es benne is marad
  • JSbyMSI8800
    Meg lesz szerintem. Mostmár nekünk a PL maradt csak és ezt ők is nagyon jól tudják, hogy vinni kell.
  • ldobosi
    Remélem most nem. Legalább a bajnokság legyen már meg ha minden másból kiestünk. Mindig azt nyilatkozták hogy a PL a legfontosabb akkor most meg lehet mutatni mennyire veszik komolyan ezt is.