35611
-
pilboy #28711 tudom, legyünk túl a hétfői meccsen és győzzünk előbb ott, de halkan jegyzem meg, h jövő héten arsenal-city. otthon bárkit elkap ez a mostani arsenal -
#28710 Ha ez nem turbózza fel a csapatot, akkor semmi :) 5 pont lehet a különbség, erről a kutya nem álmodott 3 hete még. -
eLiXir #28709 5 pont előny kelllll!!! -
#28708 Te már csak tudod! -
sanyiute #28707 Játszika City :D 1-3 65.perc :D -
#28706 hivatalos h kockás mezünk lesz jövőre? arra gondolok amiről volt kismillió kép, mert már lehet rendelni vaterán olyat is -
girimó #28705 köszi -
#28704 A "főokosok" állítom 1 percet nem fociztak életükben, csak fifából tanulták a sportot, és folyamatosan a hozzá nem értésükkel alázzák magukat." Gyönyörű mondat! -
pilboy #28703 hétfő este 9, blackburnben -
girimó #28702 kivel játszunk,és mikor,tudja valaki? -
#28701 Feleslegesen is magyaráznád, mert a "főokosok" állítom 1 percet nem fociztak életükben, csak fifából tanulták a sportot, és folyamatosan a hozzá nem értésükkel alázzák magukat. Az értelmi színvonal meg arra elég, hogy random PS képekkel próbálják alá támasztani a saját, nevetséges bundateóriáikat.
Valószínűleg erre az lenne a választ, hogy a statisztikusok is MU fanok, amit egy péeselt Webb képpel igazolnának -
pilboy #28700 nem akarom ott kelteni a feszkót feleslegesen ;)
tény, h idén mi kaptuk a legtöbbet (nem tudom, csak tippelem inkább), de akkor az eddigi idényekben mi volt??? akkor is nyertük a bajnoki címeket -
#28699 ezt rakd be az Arsenalt topikba is,ott szoktak "Webbezni" -
pilboy #28698 akkor innentől nc
Penalties for since 03/04 :
Arsenal 49
Chelsea 46
Liverpool 44
Man City 39
Man United 38 Still some people say that
refrees favour Man.United. -
pilboy #28697 az utolsó fél órát láttam csak, de az a foci megcsúfolása volt vagy bundázni akartak a srácok és leadni a meccset x-re -
#28696 Nyögve, de megvan a 3 pont. -
#28695 első 10-15perc-re írtam -
#28694 A meccsről:
nyomorék játékot játszottunk megint. Nem tudom elhinni...
Már semmire se kell figyelniük,mert mindenhonnan kiestünk,de még PL-t se veszik komolyan.
Csoda hogy kihúztuk 1-el! Végén befújják a jogos 11-est,ott vége is.
De SAF is mintha direkt csinálná,nem hogy erősítené a csapatot,nem,ő lehozza a Ferdinandot,meg Rooney-t,s betesz egy "lerúgomsárgért" nevű Schols-t.Meg bejön egy olyan Hernandez,aki elé ha már nem úgy kerül labda,hogy csak bele kell érnie,s gól,hanem előtte valamit kell a labdával csinálni,netalán nála már nagy szóval cseleznie,meglepődik rajta,s mint egy óvodás úgy viselkedik a labdával.
Az meg le van szarva hogy Giggs már 50. perc környékén menni nem bír,de nem veszi észre Saf.
Evra meg össze vissza cselez,lényeges passzokat meg elrontja.
Nem értem ezt a csapatot. Össze-vissza csinálnak mindent.
-
#28693 Hernández idei teljesítménye bohózatba illő :D ha nincs lesen, akk saját lábában esik el, de a kapu előtt ám 5 méterre :D -
#28692 a végén azt hittem beszopunk egyet...siralmas volt a végjáték részünkről.....de az a lényeg hogy megvan a 3 pont! :)
GLORY MU! -
eLiXir #28691 nem hiszem h ezt a meccset nézted ;D -
#28690 azért azt be lehetett volna fújni tizinek... szerencsénk volt -
#28689 mindjárt eladjuk a meccset...-.- -
#28688 hát ez már vicc h még mindig csak 1:0 -
sanyiute #28687 amúgy milyen márkájút rág? tényleg érdekel:D -
#28686 SAF épp csomagolja ki a rágót :ASD:ADS_DAS: -
#28685 Rooney 1:0 végre vezetünk a helyzetek után. szerencsés gól volt, de legalább innen nyugodtabbak leszünk. -
#28684 eddig tetszik a játékunk, örülök h nem a 3csatárral játszunk és játszik alibi szélső Welbeck. a letámadás eddig nagyon bejön sok labdát szerzünk a térfelükön -
#28683 kezdő:
De Gea, Evra, Ferdinand, Evans, Rafael, Carrick, Giggs, Valencia, Rooney, Young, Welbeck.
cserék:
Amos, Jones, Berbatov, Smalling, Hernandez, Scholes, Cleverley -
eLiXir #28682 :D -
#28681 21.00 Manchester United-Fulham
tv: Digisport hu
streamek: -
#28680 nekem mind1 mennyivel, és hogyan, csak legyen győzelem, amíg első helyen állunk. ha a 93.-ban pattan be öngóllal, 4es emberelőnynél, lufin megpattanva, az sem érdekel :) -
#28679 szerintem sima 3-4gólos győzelem lesz. fulham nincs formába mi meg tudjuk h shity megint pontokat dobott el hétvégén -
pilboy #28678 nyögvenyelős 2-1
csak azért, mert úgy néz ki, h látom a meccset :) -
#28677 Akkor reméljük beválik!;) -
#28676 én is bázz :DDD -
#28675 Ma esti tippek?Én egy 3:0-át álmodtam meg az éjjel. :D -
#28674 shitty remelem beult a szopogepautomataba es benne is marad -
#28673 Meg lesz szerintem. Mostmár nekünk a PL maradt csak és ezt ők is nagyon jól tudják, hogy vinni kell.
-
ldobosi #28672 Remélem most nem. Legalább a bajnokság legyen már meg ha minden másból kiestünk. Mindig azt nyilatkozták hogy a PL a legfontosabb akkor most meg lehet mutatni mennyire veszik komolyan ezt is.