35611

• Magic Boy
    "April transfer speculation"

Náézd már meg azt is, hogy milyen kategóriában :)
  • Zenszkij
    Egy komoly oldalon sem :D
  • Magic Boy
    Mondjuk az tény, hogy csak akkor szabad elhinni az ilyen híreket, ha már SAF mellett vigyorog a játékos a szerződése aláírása utan.

A Gaitán leigazolásáról szóló hírt meg egy komoly oldalon se láttam.

Meglepne, ha pont őt hozná SAF, hiszen vannak nála fiatalabbak és jobbak, de SAF igazolt már pár meglepőt és általában bejött neki.
  • bakkerman
    Hazard 40 millió alatt mozdíthatatlan. a mondandód második részével epdig egyet értek,én is így vagyok vele,amikor csak tehetem nézem a Dortmund meccseit,ÖRÖMfocit játszik az a csapat,volt néhány olyan meccsük,amikor csak pislogtam,nagyon szimpatikus csapat,egy nagyon jó,fiatalos edzővel. na de off vége. :)
  • Darthmushroom
    hát nem tom nekem Hazard szimpatikusabb és kb ennyi az ára neki is. Kagawa-nak meg legjobban örülnék mostanába miatta nézek Dormund meccseket élmény számba megy a játéka és szinte ingyen vették anno.
  • Magic Boy
    Kagawa jó játékos, de SAF Gaitánt hozta arra a posztra úgy látszik.

Reméljük Pogba marad és akkor a középpályán jók leszünk.
  • bakkerman
    kagawa óriási zsugás,de nála fennáll az a veszély,hogy befürödhet vele SAF,azért a bundes és a PL nem egy szint,keményebbek a védők,lehet nem tudná hozni ezt a szintet. a Bundesligában az egyik,ha nem a legjobb irányító! Nélküle nem lenne bajnok idén a Dortmund
  • pilboy
    kagawat és muniaint szeretném idén nyáron igazoltatni mu-ba :)
  • Tyler1
    Sok? :O Szerintem k*rva kevés. Fabio és Kiko együtt nem érnek 5 milliót. Sántít nekem ez a biznisz.
  • bakkerman
    nagy fogás!
  • Magic Boy
    Nem, hogy örülnél, hogy megszabadultunk Machedától.

Fabiot meg amúgy is kölcsön akarta adni SAF.
  • Magic Boy
    Gaitan jön, Fabio és Macheda megy?

A Manchester Unitedben folytatja a nyártól Gaitán

• JSbyMSI8800
    az igen, nem sok ez érte ?
  • Tyler1
    Ha a büntetőket nem számoljuk, akk is második lenne

• Zenszkij
    Nicolas Gaitan érkezhet a klubhoz. A benficának adunk 20 millió fontot plusz Machedát, és egy évre megy kölcsönbe Fabio is. Az argentín srác támadó középpályás, aki a bal szélen is megállja a helyét. A hírt a Manchester hivatalos weboldalán olvastam.
  • eLiXir
    mivel lehet visszavágni ilyen kis ratyi arsenal drukker szaktársaknak arra például, hogy rooneyt azzal kritizálja, hogy nehéz lehet minden meccsen tizenegyest rúgni és második lenni rvp mögött a góllövőlistán? :D olyan reménytelenül ragaszkodik a kis szar csapatához, nekem meg mindig webbet hozza fel, hogy nekünk van egy bíró is olykor a pályán.. :D
  • ffxi
  • Tyler1
    Nem gondoltam volna :) 3. előtt épp az járt a fejemben, hogy ennyi kaput eltaláló lövésből, csak 1 gólt tudtak berúgni, és megint túlszínezik a támadásokat. Szerencsére azért rám cáfoltak, de 6-ot mi is rúghattunk volna ennek a Villának :)
  • Rash87
    Manchester United 4-0 Aston Villa
  • rooney8
    ha nem is ipari mennyiségű gól lett, de azért a 4 se rossz :))
  • ffxi
    Melóztam :( Valaki légyszi a gólokat.
  • Rash87
    Elég sima lett
  • bakkerman
    Arsenal topikban tetszett Young megmozdulása :DDDD
  • Magic Boy
    Welbeck 2-0 ide a félidőben!
  • Magic Boy
    Bár 11-esből, de 1-0 ide.
    Rooney lőtte.
  • banok
    17.00 Manchester United-Aston Villa
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • JSbyMSI8800
    pedig kéne
  • rooney8
    majd meglátjuk :D
  • Tyler1
    3-nál többet legmerészebb álmaimban sem képzelek el :D
  • rooney8
    a mai alaklom tökéletes a gólszerzés nagyipari termelésére :D
  • Tyler1
    City 2 meccs alatt 10 gólt rúgott, egyre biztosabbá válik számomra a városi rangadó győztesének kiléte. Fontos lenne magabiztos győzelmeket aratni addig, egyrészt némi mentális wellness végett, másrészt Mancininek jó lenne feladni a leckét.
  • JSbyMSI8800
    SAF akkor valamit tudhat, amit mi nem. Ismerjük már, hirtelen, meggondolatlan igazolásokat nem szokott kötni.
  • ldobosi
    "A portugál rendőrség Bebe leigazolásának körülményeit vizsgálja."

Hát én sem értettem minek ő nekünk. SAF még játszani se látta elötte, azt se tudta ki ez.

http://manutdfanatics.hu/bebe_atigazolasat_vizsgalja_a_rendorseg_4535
  • JSbyMSI8800
    nincs mese, a többi meccset nyerni kell, és a sziti ellen vendégként nem érhet meglepetés :D
  • ffxi
    5 pontos előny az karcsú.
  • Tyler1
    Épp csak ott állt, nem is lökdöste, ühüm.

• pilboy
    annyira komolyan nem akadályozták, éppen csak ott állt a srác. még csak nem is lökdöste
    határozatlan volt ddg és kész
  • Tyler1
    Nem nevezném szabályosnak, hogy DG már a gólvonalon belül szörfözött. Kapust 5ösön belül nem szabad akadályozni, teljesen jogosan vették el azt a gólt.
  • pilboy
    én mu-sként azt mondom, h elfogult vagy
    1. elvettek a wigantől egy szabályos gólt (vki tudja, h miért fújhatta le egyáltalán azt a gólt???)
    2. evans nem kapta meg a 2. sárgáját - piros lap

részünkről:
    1. nem volt szöglet, egyértelmű (habár szögletből nem muszáj gólt kapni, ettől függetlenül ez is döntő bírói hiba)
    2. a 11-es is egyértelmű volt, h be kellett volna fújnia

ha ezt nézzük 2-2
    igencsak gyenge játékvezetés. ennyi kapitális hibát nem is értem, hogy lehet véteni

a wigan teljesen megérdemelten nyert, szégyen a csapatra!!!
  • eLiXir
    ugyan ezt mondta pár hete guardiola a spanyoloknál...