35611
-
pett3rson #28952 azta, micsoda meccs. 8 gól, kétszer 2 gólos előnyt puskáztunk el... -
#28951 Rafael mehetne tesója után,csak 3 gólt kaptunk miatta.
Vicc ez az ember,ez után a meccs után még pálya közelébe sem engedném. -
#28950 Manchester United-Everton 4-4 ::: összefoglaló
-
#28949 már kölcsönadtuk :) -
#28948 áááá ez borzalom -
#28947 Ja és valószínű ma ment el a bajnokság, a City meg fog verni minket... -
#28946 Ez a Rafael egy vicc. 1 emberen megy el a meccs. Komolyan Fabiot akarják kölcsön adni? -
eLiXir #28945 ... -
#28944 Hát ez olol -
#28943 na gyerekek itt megy el a bajnoki cím -
eLiXir #28942 jó de ilyen gólt is kb évtizedenként talál egy csapat mint az everton.. -
pilboy #28941 sokszor olyan a csapat, mintha nem akarna bajnokságot nyerni... -
Zenszkij #28940 igaz, ez nekem is eszembe jutott, hogy a csapatunk ésszel igazol nem összevissza -
#28939 Egy milliárdos mindent felforgat általában és eredményt vár el, míg nálunk Glázerék nem szólnak bele semmibe és amikor SAF kéri akkor pénz is van igazolni. Lásd az idény előtt. -
#28938 Nem is értek el vele sokat. -
Zenszkij #28937 jah ez a mi szerencsénk, minket hitelből vesznek meg, máshova meg multimilliárdos megy -
#28936 Azt ne felejtsd, hogy a Glázer család lényegében hitelből vette meg a csapatot és most ezt a hitelt fizetgetik lassacskán vissza.
De állítólag a nyáron lesz lé igazolni. -
#28935 Akkor picit el vagyok szomorkodva. Mi vezetjük a büdzsé ranglistát. És idén semmi BL, UEFA, FA vagy EL érem. PL elsőség alatt is rezeg a léc. -
#28934 Nem meglepő, mivel a PL-ben van a legtöbb pénz. -
#28933 Ez vmi bunda kimutatás? Mert a fele PL :D -
#28932 Forbes rich list
1. Manchester United - $2,235bn (£1.4bn)
2. Real Madrid - $1,877bn (£1.17bn)
3. Barcelona - $1,307bn(£1.07bn)
4. Arsenal - $1,292bn £800m)
5. Bayern Munich - $1,235bn(£770m)
6. AC Milan - $989m (£615m)
7. Chelsea - $761m (£473m)
8. Liverpool - $619m (£385m)
9. Juventus - $591m (£367m)
10. Schalke 04 - $587m(£365m)
11. Tottenham Hotspur -$564m (£351m)
13. Manchester City - $443m (£275m) -
pilboy #28931 szó mi szó, drogba többet volt a földön, mint az összes játékos összesen :)
ettől függetlenül remélem a kékek jutnak tovább -
#28930 hát én megint sírok a röhögéstől, fórumokon osztják Drogbát h mekkora színész. Értitek ti ezt? Barca drukkerek mást. bár megértem Drogbát hát volt kitől tanulni mikor a pályán volt az Oscar díjas sergio busquets. -
Odacsap77 #28929 "mindig van magyarázat, hogy miért nem a csapatuk hibája"
-Mikor kikap egy csapat a Barcelona ellen mi a reakció? :)
-
#28928 am én már csak azért szurkolók a bl-be, h ne el classico legyen a döntő. mert a f4szom tele van már azokkal,van vagy 4egy évbe, hypolják az összeset h év meccse, utána tiszta unalmas meccsek és inkább szolnak a színészetről meg az egymás elleni durvaságról mint a fociról -
#28927 Rúgnak a Barcának egy gólt, és egyből máker a csapat, Drogba színész, a játékvezetés szar. Nevetséges komolyan, mindig van magyarázat, hogy miért nem a csapatuk hibája, ha hátrányba kerülnek. -
#28926 én úgy érzem a Chelsea fog még egy fejes gólt szerezni, pontrúgások után mostanában nagyon jók -
eLiXir #28925 DROGBAAAAAAAAAAAAAAA -
#28924 A BL elődöntő erejéig,
Hajrá Chelsea! -
#28923 Nem kell Barton szerű parasztnak lennie, de egy jó ütemben szerelni és ütközni tudó védekező középpályásra égető szükségünk lenne.
Ha meg ez az ember még hosszabb, pontos passzokat is tud adni, az maga a kánaán. -
#28922 Ilyenek már nem léteznek, vagy ha mégis, akkor manapság ők közutálat tárgyai lásd J.Barton. -
#28921 Cantona inkább Scholes szerű volt szerintem csak eléggé forrófejű volt és sokszor előbb ütött utána kérdezett, de tényleg jó lenne két olyan játékos, mint Keane (VKP) és Cantona (TKP)! -
#28920 Kell nekunk egy olyan KP mint anno Keane és Cantona. A hokihoz lehetne hasonlítani, aki csak azért állítják be, hogy boxoljon :D -
#28919 Gondolat ébresztőnek.
Gaitán olyan játékos akire nagy szükségünk lenne, mert ő tud jól passzolni mélységbe, amit Carrick, Anderson nem.
Cleverley sérülékeny, Scholes már nem fiatal és nem bír több meccset zsinórban, tehát égető szükségünk van egy olyan emberre aki tud mélységbe passzolni és lát a pályán.
Legalább olyanra, mint Scholes fénykorában.
Hogy erre a posztra Gaitán-e a legjobb választás a felől vannak kétségeim, de SAF bebizonyított már jó párszor, hogy akkor is ráérzett valamire az igazolásaival, ha az összes fórumozó hülyének gondolta és ismerjük el, hogy ritkán nyúl mellé.
Na meg szükségünk lenne egy ütközni merő és akaró védekező középpályásra aki tud passzolni is.
Ez a poszt Keane visszavonulása óta betöltetlen.
Tehát összefoglalva, ez azt jelenti, hogy a középpályánk közepe lukas.
Mert akik ott vannak vagy tucatfocisták (Anderson, Carrick), vagy sérültek (Fletcher) vagy rutintalanok Cleverley, Pogba, Jones (igen nálam ő inkább VKP). -
#28918 A lényeg, hogy az ilyen híreknek akkor kell hinni, amikor a játékos ott vigyorog SAF mellett a szerződés aláírása után. -
#28917 Na meg a Blikk se merte még megírni, ami nagy szó, mert az ilyesmit ők szokták először bevállalni. -
#28916 Mint a rovat címe is mondja "what the papers say", vagyis az aktuális sajtóhíreket gyűjtik össze a hivatalos honlapon. Ez nem jelenti, hogy akármilyen alapja is lenne. -
Zenszkij #28915 de ez nem a pletyka rovat, véleményem szerint van alapja -
#28914 A Manchester United hivatalos honlapján a fél világ leigazolásáról lehetett már olvasni.
Igen eltaláltad ugyanígy az átigazolási pletykák rovatban. -
Zenszkij #28913 de gondolom, ha cikket ír róla a MU hivatalos honlapja van némi alapja...