35611

• Rash87
    Szerintem M.City-Mu-n fog eldőlni véglegesen.
  • Tyler1
    Mancini szerint a bajnokság már eldőlt, annak ellenére, hogy 5 pontra faragták a hátrányukat tegnap. Érdekes hozzáállás, főleg, hogy a Cityvel is játszunk még idegenben, és nem érzem, hogy mi lennénk az esélyesek. Élen vagyunk, de ez nem egy erős csapat(a tegnapi eredménytől függetlenül). Arról nem is beszélve, hogy addig ki tudja mit alakít a team...

De nem mondhatni, hogy a "szomszéd" agyon motiválná a csapatot, és a szurkolókat.
  • Tyler1
    De ne tizikkel szedjenek már össze hugyos egy pontokat, mikor szarok! Annyit kaptak, amennyit meg is érdemeltek, a Wigan sokat tett ezért a győzelemért, mi semmit még az 1 pontért sem.
    Amúgy múlt héten kaptunk jogtalan büntetőt, most egy jogosat nem, a sors igazságot szolgáltat :)
  • rooney8
    múlthéten meg adtak egy abszolút jogtalan tizit... ez ilyen, a jó és a rossz mindig kiegyenlíti egymást :)

egyébként nem láttam a meccset, de így olvasva a hsz-eket, jobb is
  • Rash87
    Megérdemelte a Wigan,nem vitás.
    De azért egy alap kezezést észre kellene vennie a bírónak,s azzal 1 pontot vihettünk volna. Mert 11-esen kívül biztos nem találtunk volna itt gólt ilyen csapattal.
  • minimize
    osztom-és písz.
  • Tyler1
    35% na, félrenyomtam.
  • Tyler1
    Ezt ne fogjuk a bírókra, mikor 70 percig szó szerint közünk nem volt a meccshez. 65-36%-os labdabirtoklása volt a Wigannek!!!
    Nani behozatal meg SAF egyetlen jó döntése volt a mai nap folyamán. Onnantól kezdtünk el támadó focit "játszani", mert Rooney mindent csinált a pályán csak nem focizott.
  • eLiXir
    nem azért mondom, BEISMEREM hogy kibaszott szarok voltunk a wiganhez képest most, de a góljuk abból a szögletből született, amit meg se kellett volna ítélni, mert fizikai képtelenség lett volna jonesnak hozzáérnie a labdához. tehát 0 azaz NULLA gólt lőttek volna a wiganék, mi meg azt a tizenegyest, amit talán egy épeszű sem vitatni ebben a helyzetben valószínűséggel Rooney barátunk belövi és nagynehezen megnyerjük ezt is. mondjátok hogy elfogult vagyok, de ebben az esetben csak REÁLIS
  • Rash87
    Mert akk nem lehetne megvezetni 1-1 meccset... pénz,pénz,pénz.
  • eLiXir
    nem mellesleg most kezdtem el ezen gondolkozni. nem értek a focihoz úgy magas szinteken, Manchester United a kedvenc csapatom mióta az eszemet tudom. de megéri vajon hülyére izgulni és drukkolni akármelyik csapatnak ha a bírókon múlik minden?!?! mi az ótvaros büdös francért nem lehet bevezetni a videó bírót !????????????????
  • Rash87
    Annyira éreztem,h ma pontokat fogunk veszíteni.
    Így hogyan lehet játszani?
    Szánalmas az egész amit műveltek.
    SAF is elmehet a faszba. Lehozza azt az 1 játékost,aki gólt tudna lőni.
    Behoz egy Nani-t,aki még labdához sem ér 30 perc alatt,meg Giggs bent hagyja,aki jó ha 5* labdához ért. Többieket meg már meg se említem.
  • Tyler1
    Nevetséges, seggére fog verni a maradék 5 pontnak is ez a csapat. A Wigan még egyszer nem szerzett pontot ellenünk a PL-ben, de most mintha egy Real Madrid-Paks meccset néztem volna.
    Gratula...
  • eLiXir
    aki ezek után azt mondja hogy nekünk fújnak a bírók személyesen baszom pofám
  • Darthmushroom
    hát ez csúnya volt, messze nem bajnokhoz méltó, kb közünk nem volt nem hogy helyzetünk.
  • rooney8
    jók vagyunk

tuti bunda :D
  • Darthmushroom
    MI A F*SZ??? Roo le 65.percbe és bejön Nani. 1:0nál
  • Darthmushroom
    1:0 maloney fuhh esélytelen volt ezt fogni
  • eLiXir
    hát semmi jó, eddig aláznak minket 3 védős felállással..
  • Magic Boy
    Érdekes húzás Giggsel kezdeni középen Carrick mellet, de majd meglátjuk mi sül ki belőle.
  • Darthmushroom
    Man Utd: De Gea, Evra (C), Jones, Ferdinand, Evans, Giggs, Carrick, Young, Valencia, Hernandez, Rooney

Wigan: Al Habsi, Alcaraz, McCarthy, Caldwell (C), Di Santo, Maloney, Moses, McArthur, Boyce, Beausejour, Figueroa.
  • Tyler1
    Sztem nem jobb. Berba pont a mezőnyjátékban volt jó, nem a befejezésben. Rengeteg labdát szerzett, sok területet játszott be, és inkább az előkészítésben vállalt szerepet. Ő ideális ékpárja lenne vmelyik fiatalnak, akik befejező csatárként játszanak mellette, de hát őt már b*szhatjuk.
  • pilboy
    a mezőnybeli játékról (védekezés, labda nélküli mozgás, megjátszhatóság...) is lehetne vmiféle stat, mert abban kimagaslik danny csatárként. simán jobb, mint berba

ez a stat inkább a rutinnak tudható be sztem
  • pilboy
    vsz így is, úgy is lehet értelmezni, de inkább hagyjuk is, písz
    a sötétségről annyit, h igazad van - sajnos
  • Rash87
    - Berbatov 10 meccs 7 gól
    - Welbeck 26 meccs 7 gól

• minimize
    a szövegértelmezés, az az érdekes...SAF kiáll egy-egy ilyen ügyben a játékosai mellett, a Főnök "belenyugvóbb",ennyi.
    ha ez számodra érdekes, és zrikáló...lelked rajta.
    amúgy "sötétség" itt is van egy-két fejben, mint mindenütt a fórumokon.
  • pilboy
    én nem azt mondtam, h bántó, csupán azt, h ezzel kapcsolatban is minket hozol/hoztok fel... ami valljuk be, érdekes
  • minimize
    "Förgie addig pörögne rajta,míg 6meccs nem lenne.minimum.
    Suarez is megszívta náluk."
    ezen semmi bántó nincs szerintem.
  • Rash87
    Ott elég sötét emberek vannak, ez már lassan tény... (persze tisztelet a kivételnek)

Ám meg ha így is nyerjük a PL-t, nincs gond,MOST. De köv. szezonra venni kell valami normális csatárt,mert Rooney egyedül kevés lesz.
  • pilboy
    ágyusoknál megint mi vagyunk porondon, mert nem tiltják el baromtellit
    ez vmi üldözési mánia lehet :)

akp-val én nem vok elégedett. nincs 2 olyan ember a kp-n, akivel 1-1 gyors kontrát végig lehetne vinni. egyedül valenciában látom ezt. emlékezhetünk a cr-es időszakban rengeteg gólt szereztünk gyors megindulásból. manapság ez nagyon ritka nálunk és ezért sem szép a játékunk
  • Tyler1
    Jelenleg a csatársor a leggyengébb, ha nincs Rooney, a 2 kölyök haszna vehetetlen, sőt sokszor Rooneyval is azok. Berba nyáron lelép, Owen meg szokás szerint nyárra épül fel, hogy szeptemberben már szezonos sérülést szedjen össze.
    Alig lőnek a csatárok gólt, ez a gáz mostanában.
  • ffxi
    C. Roni távozásával csökkent a köpályás telejsítményunk :(
  • Magic Boy
    Tény, hogy nem volt 11-es, piros meg pláne nem.

Ennek ellenére jobbak voltunk és nyertünk, ez a lényeg.
  • Magic Boy
    Egy kis csapatértékelő:

A kapusunk felvette a PL ritmusát és egyre jobban igazolja az érte kiadott milliókat.

A védelmünk egyre jobban összeáll.

A középpályánk is jó csak az a szomorú, hogy sokszor Scholes és Giggs kell, hogy legyen elképzelés a játékunkban, holott már az utódukat kéne favorizálni a jövő érdekében.

A támadósorunk is kezd alakulni és örömteli, hogy fiatalok azok akik játszanak.

Összefoglalva jelenleg a mi csapatunk tűnik a legegységesebbnek az élcsapatok közül és ez kiegészülve az egyre jobban összeálló védelemmel és az egyre jobb fiatal kapusunkkal a bajnoki címet eredményezheti idén, továbbá egy két jó nyári igazolással szép jövőt vetít a csapat elé. Még akkor is, ha az idősebb játékosaink visszavonulnak vagy eladjuk őket.
  • pilboy
    viszlát barcások!
    sok locsolót!
  • Odacsap77
    Jó kis 11-est kapott ma tegnap a Manchester United.
    From Barcelona.
  • Sippie
    akkor is tüntettél a milán ellen amikor az odavágón nem adtak meg egy tizenegyest a bárkának?
  • Tyler1
    Na majd mindjárt én is keresek egy szuperlassítást a stadion 687. kameraállásából, ahol tisztán látni, hogy Young nincs lesen, hanem úgy építették az OT-t, hogy optikai csalódásnak látszódjon
  • Tyler1
    Érdekes ilyenkor pont a barka fanok jönnek, persze a Chelsea csalt, mi csaltunk, DE ŐK MÉG MINDIG NEM! De jó hogy sikerült ismét mással takarózni, látom megviselte a kis szívüket, hogy globális felhördülés okozott a Milan elleni attrakciójuk. Még szerencse, hogy rövid időn belül 2 csapatnál is történt hasonló eset, különben már a fél tábort pszichiáter kezelhetné :)
  • Rash87
    Mindenki elismerte,nem tudom mi bajod.
    Ti meg mindegyiket a szőnyeg alá sepritek,mintha mi sem történt volna.
    Egyébként 100 meccsenként van 1 ilyen,Nálatok 10 meccsenként vagy 3,szóval psszt kicsi.