Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy

Amúgy meg mindenki azt hiszi, hogy irányítót fogunk igazolni, de szerintem SAF is látja, hogy nagyon kell egy szûrõ középpályás!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Ez mindent elmond arról, hogy milyen jó kapusaink vannak!

Hiába a sok lövés, csak öt gólt kapott a Manchester United a Premier League-ben!

Tyler1
akárhonnan nézzük csúnya volt, megérdemelt a lap. már eleve az sárga, hogy úgy megmászta a figurát, mint az Everestet. de azért ebbõl remélem nem lesz 5 meccses eltiltás, csak mert Wayne Rooney.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
ez tényleg piros volt :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

minimize
hátulról, és full feleslegesen rúgott oda. ez piros. néha nagyon forrófejû tud lenni Rooney, pedig tényleg jó spíler!

No one can stop Death!

Effe88
fater lehet megrakta hogy a fia kap egy piroslapot???<#nemtudom>

Rash87
Ez pedig mindenhol pirosat ér sztem, szóval nincs mirõl beszélni 😊

Glory, Glory Man. United!

DONGUBA
ez szinte semmi nem volt de mivel rooneyrol van szo eltiltjak😞(((((

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

minimize
http://www.youtube.com/watch?v=7YWvNjzXwxg&feature=player_embedded

No one can stop Death!

Tyler1
kurvázott?<#nemtudom>

rooney8
mit csinált már megint rooney?<#nemtudom>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

zalrobto
mekkora<#nevetes1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

fergie szemet vetett rá 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

DONGUBA
es ez hogy jon ide?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy

így azért mennyivel másabb...

Tyler1
"Semmi nem történt" - kezdte a spanyol.
"Az unokatestvéremmel és az õ spanyol barátjával elmentünk boltba, mivel éhesek voltunk és fánkot vettünk.
Több dolgot is vásároltunk. De rájöttem, hogy nincs nálam a tárcám, ezért ki akartam menni érte az autóhoz. Ennyi történt, semmi több.
Azt hitték, nem akartam fizetni, én pedig próbáltam elmagyarázni nekik a helyzetet, de az angol tudásom még mindig nem az igazi, így egy ideig ott maradtunk.
Végül egy spanyol lány érkezett, akivel megértettük egymást, utána bocsánatot kértek tõlünk. A semmibõl csináltak egy nagy dolgot, de viccesnek fogtam fel az egészet."

A bolti affér után azonban néhány csapattárs megviccelte a fiatal kapust, amin jókat nevettek Carringtonban.
"Néhány csapattársam adott pár fánkot nekem viccbõl. De vettem a humort, egész vicces volt a dolog."

:'DD

hatalmas!!!!!!!!!<#taps>

Golyo69
😄😄: komoly 😄

GGMU

Rash87
Ez nagyon nagy 😄DD

zaki

:d

rooney8
eléggé bekezdett a chelsea... 28. perc és már 4-0ra mennek

Magic Boy
A lényeg a 3 pont, de:
- Nem mozogtak a játékosaink, mindenki állva várta a labdát ez így nem foci.
- Úgy nézett ki, hogy ettõl a "lötyögéstõl" is elfogyott az erõnlét a 2. félidõ közepére. Park a végére úgy nézett ki, mint egy drogos akinek elvonási tünetei vannak.
- Ez a középpálya Young és Cleverley nélkül szart se ér, de ez már az elõzõ idényben is láttuk sajnos.
- Valenciát életveszély mégy egy Norwich City ellen is jobbhátvédben játszatni. Simán kaphattunk volna róla 3-4 gólt.

Stb...

Darthmushroom
hát a pool is szenvedett ma emberelõnybe az everton ellen. õk se nagyon vannak formába.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atti12
ez a Jones gyerek nagyon kell oda hátra.. 😊 csak hát egyedül kevés :/

Tyler1
én nem is számítottam 3 pontra a mutatott játék alapján. Pool ellen ha visszatér Clev, és Vidic, akk lesz esélyünk, nélkülük szvsz nem sok.

MR ME
én örülök, csak azért egy kiscsapat ellen jobb játékra számítottam, de lényeg a 3 pont 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
örülni kell a 3 pontnak. szép focit ráérünk játszani, ha lesz csapatunk, de ilyen védelemmel, középpályával ennyi a max.

MR ME
elég lagymatag játékkal nyertünk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Nem érdemeltük meg,de szerencsére csak meg van a 3 pont 😊

rooney8
hát igen, elég szarul játszott ma :/

Chicharito felkötheti a gatyót 😄

Cabell
igen, bár a norwich, de fõleg mi megérdemeltük volna a döntetlent...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

MR ME
na ez nagyon szép volt

Cabell
bazeg rooney mit képzelsz

Így van 😄 De a góljától függetlenül nem játszik jól. Talán majd most.

rooney8
még jó h nem te vagy az edzõ 😄

Milyen jó hogy nem hozta le 😄

Cabell
asszem Giggs nélkül most egy arsenal lennénk aki szépen széthullana...

MR ME
navégre!
1:0

Andersont azért már csak lehoznám.

Cabell
Meglepõnek tartom h ilyen fosul játszunk

MR ME
nemigaz h egy szaros gólt nem tudunk rúgni :/

Effe88
látom nem a tolvaj véd😄😄
azért kapusokat rotálni??😄😄

Rash87
Játszottunk már szarul,de ez túltesz mindenen,amit utóbbi meccseken a csapat produkál,semmi elképzelés... 16-osig eljutunk,aztán annyi. Egyedül Nani próbálkozik.
Az már égõ lesz,ha egy Norwitchtõl pontokat fogunk veszíteni.

Zenszkij
jah jó nagy bunkó 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
hehe,De Gea-nak következõ hazai bajnokin kitennék egy drapit,amin egy kurva nagy fánk van,minden felirat nékül,csak szimplán egy fánk 😄DDD mekkora csávó már

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A 16oson kívülrõl már nem is lehet gólt lõni?

ffxi
<#eljen><#taps><#worship>

Fákjúal!