Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg mindenki azt hiszi, hogy irányítót fogunk igazolni, de szerintem SAF is látja, hogy nagyon kell egy szûrõ középpályás!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hiába a sok lövés, csak öt gólt kapott a Manchester United a Premier League-ben!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
No one can stop Death!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Az unokatestvéremmel és az õ spanyol barátjával elmentünk boltba, mivel éhesek voltunk és fánkot vettünk.
Több dolgot is vásároltunk. De rájöttem, hogy nincs nálam a tárcám, ezért ki akartam menni érte az autóhoz. Ennyi történt, semmi több.
Azt hitték, nem akartam fizetni, én pedig próbáltam elmagyarázni nekik a helyzetet, de az angol tudásom még mindig nem az igazi, így egy ideig ott maradtunk.
Végül egy spanyol lány érkezett, akivel megértettük egymást, utána bocsánatot kértek tõlünk. A semmibõl csináltak egy nagy dolgot, de viccesnek fogtam fel az egészet."
A bolti affér után azonban néhány csapattárs megviccelte a fiatal kapust, amin jókat nevettek Carringtonban.
"Néhány csapattársam adott pár fánkot nekem viccbõl. De vettem a humort, egész vicces volt a dolog."
- Nem mozogtak a játékosaink, mindenki állva várta a labdát ez így nem foci.
- Úgy nézett ki, hogy ettõl a "lötyögéstõl" is elfogyott az erõnlét a 2. félidõ közepére. Park a végére úgy nézett ki, mint egy drogos akinek elvonási tünetei vannak.
- Ez a középpálya Young és Cleverley nélkül szart se ér, de ez már az elõzõ idényben is láttuk sajnos.
- Valenciát életveszély mégy egy Norwich City ellen is jobbhátvédben játszatni. Simán kaphattunk volna róla 3-4 gólt.
Stb...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
1:0
Az már égõ lesz,ha egy Norwitchtõl pontokat fogunk veszíteni.
Glory, Glory Man. United!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!