35611

• Tyler1
    Hát pedig szoros összefüggésben van a kettő. Az edzősködés többről szól, mint játékosokat elhelyezgetni a posztokon.
  • Effe88
    nem megy ronaldonak nincs real
    ilyenek ezek a "top" csapatok:D
  • Darthmushroom
    lényeget nem érteted, itt nem a sikerességről van szó.
  • Golyo69
    OFF

HAHA BARCA :D:D innen látszik..nem megy Messinek..nincsen barca
  • Tyler1
    Ahhoz képest elég sikeresen nem csinált semmit.
  • Darthmushroom
    am szerintetek nagy edző ez a Pep? mert szerintem ugyanazt játszatja mint előtte Rijkaard, csak dinho helyén most messi játszik. semmi újat nem csinált a barcába.
  • Darthmushroom
    jogosnak jogos volt, de valahogy máshol nem szoktam utána ekkora halált látni, sőt sok helyen ilyet észre se veszik.
  • ffxi
    Sorry az off-ért. Sopcast 3.5 felraktam és semmi sem megy rajta. Mindenre azt írja, hogy: no peer to connect :( tűzfal és port engedélyezve. Mi lehet a próbléma?
  • Magic Boy
    Terryt jogosan állították ki, hiszen a labda a közelben nem volt és passzióból belerúgott a másikba.

Nagyon nehéz lesz, de a félidőben a Chelsea áll továbbjutásra.
  • Tyler1
    Szerintem Terry volt szimplán egy barom. Belerúg egy játékosba passzióból? Csak meg ne magyarázza, hogy véletlenül pont a térde elé állt Sanchez...

Pedig a Kékeknek szurkolok, de ez egy vicc volt.
  • Rash87
    Jutott már tovább a Barca a BL-ben tisztességesen?
  • Darthmushroom
    már megint milyen piros lap, a barca meccsen... persze a 2.gól előtt
  • Magic Boy
    Annak örülni kell természetesen, hogy az átalakuló fiatalított csapatunk harcban van a bajnoki címért a sok sérülés ellenére is.

Viszont idén tétmeccsen csak véletlenül nyertünk, ha vezetett az ellenfél, akkor talán egyszer se győztünk, jobb csapat ellen nem tudtunk semmit se felmutatni, ha egy kis csapat (lásd Wigan), letámadott és nyerni akart ellenünk azzal nem tudtunk mit kezdeni.

Igen a Pl-ben a középcsapatok erősödtek, de ennek ellenére, ha egy PL élcsapatnak rendben van a védekező játéka (a miénk és a Cityé sincs), akkor nem kap 20-22 gólnál többet a 38 meccs alatt.
  • Darthmushroom
    ez már messze nem elfogultságról szól,hanem tavaly is ugyanez ment itt. és mégis bajnokok lettünk meg bl döntőt játszottunk. és szerintem a tavalyi csapattól fejlődtünk, végre a bajnokságba idegenbe is tudunk nyerni,tudunk 1évben többször is több góllal nyerni,ugyanúgy tudtunk 90+ba nyerni.és ritka fiatal alakuló csapatunk van, én személy szerint ha véletlenül nem leszünk bajnokok is elégedett leszek mert ilyen fiatal csapattal végig sok sérülttel végig küzdöttünk a címért.és ahogy szó volt róla más évbe ennyi ponttal nevetve bajnokok lennék
  • Darthmushroom
    kajak ugyanolyan hozzá állás van itt mint az előző szezonba h mekkora sz*r a csapat. pedig sokkal jobb lett a csapat mint tavaly,az h megint sok sérült volt,védelem szinte full átalakult főleg Vidic kiállásával benne volt.meg az h ennyi gólt kapunk nem csak a védelem hibája city is majdnem úgyanennyit kap, ez inkább a középcsapatok fejlődését mutatja. ez már nem az a bajnokság ahol a 4nagy rúg fejenként simán 60-70gólt mellé meg kapnak max 20-25t
  • Magic Boy
    Darthmushroom: Lehet elfogultnak lenni és mint szurkolónak valahol az is a "dolgunk", hogy azok legyünk, de azért egy szurkolónak az is a feladata, hogy lássa a hibákat (sajnos idén sok van) és örüljön, ha ezeket a szakvezetés is észreveszi és ne adj isten ki is javítja.
  • Magic Boy
    A védelmünk még fiatal rutintalan és nincs egy épkézláb jobbhátvédünk.

A 3 igazolás meg komoly erősítés volt és jelentős lépés a jövő csapatához vezető úton.
  • Tyler1
    Attól, hogy nem kaptunk gólt meccsek óta, nem lett erősebb a védelem a tavalyi BL kerethez képest. A Barca viszont ugyanolyan erős maradt támadásokban.
  • Magic Boy
    hosszú ideig nem kaptunk gólt, de kaptunk 35 meccsen 32-őt, ami egy Manchester United szintű csapatnál rengetegnek számít.

Vidic is csak akkor jó, ha Ferdinandal van párban és Rionak is megy a játék, márpedig Rio egyre többet sérült és, amikor játszik is akkor is ritkán játszik jól.
  • Magic Boy
    Az idei Barcelona szerintem jobb, mint a tavalyi, de ez az én véleményem.

De hogy nekünk esélyünk se lett volna ellenük az tuti, hiszen azoknak van ellenük esély, akik megölik a játékukat.

A mi középpályánk erre még véletlenül se alkalmas.
  • Darthmushroom
    hát azért ez vicces, utolsó meccsen kaptunk 4gólt, az előtt senki nem emlékszik h hosszú-hosszú ideig gólt se kaptunk?? meg azt se felejtsük már el h Vidic már hosszú ideije nem játszik aki pedig a legjobb védönk
  • Tyler1
    A jelenlegi védelemmel még a Barca B-t sem ejtettük volna ki. Kicsit sem erősödtünk tavalyhoz képest, hiába jött 3 komoly igazolás.
  • Darthmushroom
    szerintem az idei barcát még mi is kiejtettük volna. ez már nem a tavalyi barca. mi pont a "kisebb" csapatok ellen szenvedünk nagyon idén. kb az látszik a játékon h jön az eredmény mert jobbak vagyunk.ezért volt rossz a bl, el sorsolásunk inkább kaptunk volna nehezebb ellenfeleket.
  • Magic Boy
    Ha egy Barcelonánát képes lesz kiejteni a Chelsea, akkor a Real és a Bayern ellen is lesz esélye, de tönkreverni egyik se fogja.
  • Sippie
    Ha a barcán túl is jut a chelsea, akár a reál, akár a bayern tönkre fogja verni.
  • Magic Boy
    A PL nem az előző szezonokhoz képest gyengült jelentősen (azokhoz képest is csak nem annyira), hanem a nemzetközi szinthez képest.

A címvédő és jelenleg első Manchester Uniteddel ugye előbb egy a Svájc-i bajnok Basel (már az ideit is megnyerték így címvédők) törölte fel a padlót (ugye nem kell ecsetelnem, hogy a Svájc-i bajnokság mennyire gyenge a PL-hez képest), majd a Spanyolországban 10. és lehet az idén a nemzetközi porondra se kijutó Athletic Bilbao tette meg ugyanez.
    Az a Bilbao, amelyik a Spanyol bajnokságban max erős középcsapat, de minket úgy vert oda vissza, hogy közünk alig volt a meccshez. Ugye ezzel kiestünk az EL-ből!

A City ugyan a halálcsoportnak kikiáltott csoportból esett ki a BL-ből, de aztán a jelenleg Portugáliában 4. Sporting is partiban volt velük végig mindkét meccsen és végül ki is ejtette őket az EL-ből.

A többi Angol csapat szerepléséről meg pláne ne beszéljünk.

Az egyetlen üdítő kivétel a Chelsea, akiknek reméljük sikerül megnyerniük a BL-t, ezzel valamennyire megmentve az Angol csapatok nemzetközi becsületét az idén!
  • Magic Boy
    Az átigazolási pletykákról:

Gaitán, Kagawa, De Marcos: Ezek közül egyértelműen Kagawa a legjobb, de akkor már inkább Götze.

Piqué: Jönne rutinnak a maga 25 évével?
    Ugyan minek?
    Nekünk amúgy is jobboldali szélső védő kell.

• Tyler1
    Egyáltalán nem érzem ezt az szezont gyengének. Tavaly sokkal gyengébb volt a 80 pontos bajnoki cím, a 78 rúgott góllal.
    Egyébként a spanyol bajnokságban, ami ugye erősebb, 55 pontos a 3. Valencia, a Real 88-al első. Az Arsenal emellett több gólt is rúgott, de majdnem ugyanannyit kapott. Ehhez képest nagyon nincs elmaradva a PL.
  • Magic Boy
    Ilyen gyenge éve, ilyen gyenge csapatai talán még sosem voltak a Premier League-nek.

Ez abban is megmutatkozik, hogy a PL kb. már csak a 2., 3. legerősebb bajnokság a statisztikák szerint

De ne feledjük azt se, hogy nekünk 83 pontunk van, míg a Citynek 80 3 fordulóval a vége előtt.

Nem a két élcsapat pontja kevés, hiszen több évben mindkettő bajnoki címet jelentett volna a múltban, hanem a 3. helyezett Arsenal 65 pontja rettentően kevés.

Ugyanakkor a két élcsapat (a többiekéről meg jobb nem is beszélni) védelme is hagy kívánni valót maga után, hiszen mind a mi 32, mind a City 27 kapott gólja rengeteg egy élcsapattól 35 mérkőzésen.

Egy élcsapattól majdhogynem elvárás lehet, hogy 0,5-0,65 kapott gólos legyen átlagban a szezon végén.

A rúgott gólokkal is max. az első 3 csapat lehet elégedett, de onnan lefele eléggé szomorú képet mutat az is.
  • Magic Boy
    PFA év csapata: Hart(Man.City) - Walker(Spurs), Company(Man.City), Coloccini(Newcastle), Baines(Everton) - Silva(Man.City), Touré(Man.City), Parker(Spurs), Bale(Spurs) - Rooney(Man.United), van Persie(Arsenal)

PFA év játékosa: Robin van Persie

PFA év fiatal játékosa: Kyle Walker
  • Magic Boy
    Ferguson: Hihetetlen, hogy négyet kaptunk az Old Traffordon
  • Magic Boy
    Nem sokszor fejelik meg így a labdát, mivel nem is sokan tudják így megfejelni, így akár azt is hihette, hogy fölé megy.

De ha azt hivén, hogy fölé megy vissza is húzta a kezét, akkor se hibáztatható a gólért, ahogy a másik 3-ért se.
  • Rash87
    Hát nem tudom,de nekem olyan furcsa volt,hogy visszahúzta a kezét,bele se próbált piszkálni,mintha azt hitte volna,hogy simán fölé megy. Bár lehet csak nekem tűnt így.
  • pilboy
    *sokan
  • pilboy
    azt nem sokat érték volna el sztem
  • Rash87
    S De Gea miért húzta vissza a kezét? :)
  • Magic Boy
    Igen az elsőről se, mert fogta a sarkot és átfejelték fölötte.
  • Rash87
    Elsőről se? Nah nee :)
    Tény,hogy ha Rafael helyett egy orangután lett volna,akkor nem kapunk 3-at :D
  • Magic Boy
    Furcsa ezt írni 4 kapott gól után, de nem De Gean múlott, hiszen egyik gólról se tehetett.

Rafael mai teljesítmény, pedig bebizonyította, hogy nincs jobbhátvédünk.

Az a baj, hogy nincs nagyon helyette más, viszont az vicc, hogy a 3. gól előtt két védőnk ugrik mégis az Evertonos fejeli tovább.
  • ffxi
    :(