35611

• eLiXir
    én is így vagyok vele, azon filózom, hogy meg sem nézem a meccset, vmivel elterelem a figyelmem 9től, szerintetek jó megoldás ha tudom, hogy nem bírnám idegekkel ha szarul menne a meccs?
  • Darthmushroom
    még dél sincs, de már teljes letargiába vagyok h mi lesz este. szerintem egyszer nem voltam még ilyen ideges MU meccs előtt hiába éltem meg pár fontos meccset.
  • Zenszkij
    Nani, micsoda fájdalom lenne.
  • Tyler1
    El kell ismerni piszkos módon tud bánni a labdával, de a középpályára nem lenne jó, ha szélre jönne, akk meg ki szorulna ki?
  • Forza Italia
    nagyon nagy játékos már most és még csak jobb lesz. Nagy vétel lenne. Remélem jön is. 18m meg tényleg nem pénz érte és még fiatal is
  • Tyler1
    A Bild szerint Kagawára hajtunk

18m euro játékpénz, bár nem tudom ilyen játékosra lenne-e szükségünk.
  • JSbyMSI8800
    Én is így gondolom, csak nekem Jones helyére Scholes, Welbeck helyére meg Berbatov :):):)
  • hedonist
    napersze:)
  • Botond #29024
    Előre akar lépni, arról a kispadról pedig egy helyre lehet előrelépni, Fergusson helyére...
  • Tyler1
    Young-Nani és Jones-Scholes csere nálam. Nem favorizálom túlságosan Nanit, de visszatérése óta dinamikusabbak a támadások, Young ellébecol a szélen, és 10ből 6szor belerúgja az emberbe.
    Scholes pedig Scholes, rutin, profizmus, tökéletesség. Ha nem játszott, picsát nem ért a középpálya.
  • Magic Boy
    Én ezzel a kezdővel állnék ki hétfőn a Mancheter City ellen:
    De Gea - Smalling, Evens, Ferdinand, Evra - Valencia, Jones, Carrick Young - Rooney - Wellbeck

Ti hogy állítanátok össze a csapatot, ha rajtatok múlna?
  • Zenszkij
    Nincs gond ezzel a Barcával. Nem lehet mindig mindent megnyerni. Vastagon volt pechjük is.
  • hedonist
    Elgondolkodtató, Guardiolát amúgy egyáltalán nem értem.. Mit akarhat vajon? Hova menne, ha menne? Amit ő felépített, azt elég gyorsan le is rombolhatja..
  • Magic Boy
    Szerintem ez egy nagyon jó cikk, de egy hasonló okfejtést a Manchester Unitedről is lehetne írni (igazából én már írtam is csak túl hosszú, ahhoz, hogy fórumra feltehető legyen), de annak több évre vissza kell tekintenie.
  • Magic Boy
    Mi történt a Barcelonával?
  • Magic Boy
    Véget ér a Barcelona-korszak?
  • Magic Boy
    Bryan Robson: A Manchester United építkezni fog a nyáron!
  • Tyler1
    Leeds-es, vagyis a primitívek alatt kettővel :)
  • Magic Boy
    A Chelsea kiejtette a Barcelonát (amihez csak gratulálni lehet), de nézzük miért tehették meg és mi nagy eséllyel miért nem tudtuk volna megtenni:
    - Nem akartak játékban fölé nőni (Mint pl. mi a BL döntőben), hanem követték a bevált receptet (Inter, Real) és megfojtották a játékát.
    - Megvoltak ehhez a játékhoz a játékosaik. (nekünk összesen nincs 3 védekezni tudó középső középpályásunk a keretben, míg ők annyival álltak ki)
    - Az edzőjük tudta, hogy mit akar és emellett végig ki is tartott. (sajnos ez SAF-ra mostanában nem mindig jellemző)
    - Az edzőjük jól és jókor cserélt (SAF-ra ez mostanában egyáltalán nem jellemző)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudom, hogy ezért itt páran a fejemet veszik, de én így látom.
  • hedonist
    Láttam én is, reportoltam is, nem tudom mit ér..
  • JSbyMSI8800
    az FB üzemeltetői nem United-esek, mondjuk még ha így lenne sem kellene gyalázni az elhunytakat.
  • ffxi
    Szimpla reklám
  • Rash87
    Elég primitív lehet,aki létrehozta.
    De FB üzemeltetői se tiszták.
  • jetblack
    Ma olvastam ezt a cikket nem értem hogy lehetnek ilyenek az emberek

Hír
  • Rash87
    Eddig az volt a Chelsea-Barca meccsnél,hogy EC-ra készültük... majd visszavágón megmutatjátok. EC után meg már a visszavágóra készültök
    Tegnap visszavágón is lefőttetek,most mi lesz? Készültök az olimpiára v. mi?
    Szeretem ezeket az elvakult Barca drukkereket,akik mindig tudnak kifogást találni mindenre.
  • rooney8
    Elorrebb mint ti, ugyanis bajnokeselyesek vagyunk, ellenben veletek ;)
  • Sippie
    -65. Nem is kell többet mondani erről, lololol.
    Sok sikert a City ellen!
  • eLiXir
    25-30 age, lolol
  • Tyler1
    Azért mit adnak Barcelonában, kockacukrot?
  • Sippie
    Eljutottatok a BL elődöntöig? Ne beszélj, akkor lemaradtam valamiről!
  • Tyler1
    Kb. ahol most ti, de mi legalább még bajnokságot nyerhetünk :)
  • Sippie
    és ti hol vagytok buzikám? :D
  • Tyler1
    Átvett egy jó csapatot, amit tökéletessé formált. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy már most messze eredményesebb, mint Rijkaard volt. Ha ennyire nem értené a dolgát, akkor valószínű nem tartana itt.
    Ha valaki majd átveszi SAF helyét, annak is le lesznek fektetve az alapok, de nem jelenti, hogy azt kamatoztatni is lehet tudás nélkül.

Guardiola csapatkoncepciója egyébként sokkal közelebb áll a Unitedhoz, mint Mourinho nagyképű, sztárcentrikus, néha futballölő sémája.
  • Darthmushroom
    pl nagy edző: Fergi,Mou,Wenger,Hidding,King Daglish stb..
    pl jó edző: O'neil,Paul Lambert (Norwich edzője most 2év 2osztály+most bent maradnak) Moyes stb..
  • Darthmushroom
    hát ez akkor fog kiderül ha máshol is megpróbálja, számomra eddig nem az, mert évezred egyik legjobb csapatát vette át.jó tudom h onnan lehet a legnagyobbat búkni. de máshol lehet h félévente küldenék el. nálam azok a nagy edzők akik több helyen is sikereket érnek el vagy több generációt feltudnak mutatni egy csapatnál. mert van különbség a jó és a nagy edző között.
  • eLiXir
    ha oda megy akkor nem fogok többet angol focit nézni
  • Tyler1
    Évtizedekig? Mert Mou már csak olyan, hogy sokáig leragad egy klubnál :D Amúgy sztem inkább a Citynél esélyesebb a Szpessölvan, oda illene is az ő stílusa :)
  • eLiXir
    milyenek a jóslataim?
  • eLiXir
    pep távozik és majd jön a cityhez, mert nekik nem szabad bajnokságot nyerni ugyebár, jövőre city bajnok lesz, két év múlva fergi lemond, helyette jön Murinho C7-tel együtt és évtizedekig csak a MU
  • rooney8
    végre kiesett a szarsza :DD