35611
-
#29073 Ennyit is vártam a meccstől. 2. félidő totális nulla.
Innentől ezt már a City behúzza, gólarányt ezzel a csapattal mi nem fogunk nagyon javítani, maradék meccseket már meg se nézem. -
#29072 az biztos hogy a city megérdemli a bajnoki címet, de akkor is, 4 fordulóval a vége előtt 8 pont előny és innen elbaszni, ez megbocsájthatatlan, én biztos hogy ezt fogom az utóbbi évek terményei közül a legnehezebben feldolgozni -
#29071 Megint eltaktikázta SAF. A City jogosan érdemli meg a bajnoki címet,többet tettek érte mint mi,az biztos.
Egyébként vicc,még 94. percben is úgy játszanak,mint megye 4-ben... utolsó lehetőség,egy szöglet,s bent vannak 4-en,szánalmas,az egész csapat mentalitása. -
#29070 hát
nem tudok mit mondani
city megérdemelte a győzelmet
-
sanyiute #29069 jogosan szopunk ki ha marad az állás:S -
ldobosi #29068 Ha a 3 közül ha jön valaki, már elégedett vagyok! -
#29067 Götze-Mvila-Hazard trióra kell középpályán beruházni és évekre megvagyunk. -
#29066 cseréljünk már még most már lassan mind1 lesz, valencia meg hernandez/young -
#29065 Szerintem Park játéka eltér Kagawa-től. Nerm lehet összehasonlítani. Park inkább az a szorgos mint G. Neville. Kagawa pedig fürge lesipuskás gólszerző. -
ldobosi #29064 Meglátszik a csapaton hova jutott ez a felfogás. Most egy nagyobb beruházás, kifizetődőbb lenne a többi idényre nézve. -
Zenszkij #29063 Óriási vétel lenne, de a mester nem akar sokat költeni. -
ldobosi #29062 Én Hazardnak örülnék nagyon. -
Zenszkij #29061 Na ezért kell ide Shinji Kagawa. A szamuráj sokkal dinamikusabb mint Park és fiatal, gólerős, technikás, gyors. 2 év alatt 48 Bundesliga meccsből középpályásként 21 gólt vágott... -
ldobosi #29060 Nem is értem Park minek játszott. -
Zenszkij #29059 csöcs is van -
#29058 Az egy csatáros játék sosem feküdt, nem értem miért erőlteti SAF. Középpályára pedig kell egy irányító, ez a legnagyobb hiba. -
#29057 nem hiszem EEL hogy nem húztuk ki a tetves félidőt -
#29056 Így hogyan lehet hozzáállni egy meccshez? Főleg ilyen sorsdöntőhöz?
Szánalmas ismét.
Azt hittem,nyerni akarunk,de ilyen passzív játékkal megint kapunk vagy 3-at.
Tyler tényleg jó hasonlat volt, valóban ugyan úgy vagyunk. Csak a City nem egy Barca erősségű csapat,ez a nagy eltérés.
Park amúgy miért kezdő? Valaki árulja már el,semmilyen poszton nem tesz hozzá semmit.2. félidő elején nem cserél minimum kettőt,akkor el is dőlt. -
#29055 Vesztes taktika, ahogy várható is volt a kezdőt elnézve. -
#29054 Áh... nem is nézem -
ldobosi #29053 Ettől féltem. -
ldobosi #29052 Az várható volt hogy nem fogunk gálázni, de ez egy fos. -
#29051 451től nem is várhatunk mást -
#29050 borzalmas 0 foci -
#29048 ezzel a nanival hosszabítani... pass rating 5% lövések egy ki az old traffordra. -
#29047 Áhh,kösz,már találtam is -
#29046 válogass:) -
#29045 Már csak egy normális streamet kellene találni :\\ -
#29044 f4sznak mutatják az őszi meccset ez nem olyan meccs lesz...-.- -
#29043 A PL Barca-Chelsea-je lesz ez úgy érzem. -
#29042 wháá én nagyon kivagyok, fogy is a sör rendesen :D -
eLiXir #29041 én beraktam egy filmet, második félidő elejéig talán leköti a figyelmem, de már most zakatol a szivem :D -
#29040 Kezdőből ítélve egy X-re játszunk. -
pilboy #29039 amit én olvastam, az teljesen más volt, de most mindehol ez a kezdő...
nem tetszik -
#29038 Szerencsére az idióta Rafael nem játszik,máris nagyobbak az esélyek.
Szerintem jó lesz ez. :)
-
#29037 De Gea; Jones, Smalling, Ferdinand, Evra; Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Park; Rooney
Subs: Amos, Rafael, Young, Valencia, Berbatov, Hernandez, Welbeck
Ez mi? -
pilboy #29036 nanit kezdettem volna young helyett... -
#29035 Nekem rossz előérzetem van, még mindig a city-t tartom esélyesnek, de legalább nem fog nagy csalódás érni, ha beigazolódik a tippem :D -
#29034 Van egy olyan érzésem,hogy most a rutin fog dönteni,s nem a pénz,s behúzzuk 0-2-vel :) -
#29033 szerintem nem, inkább tudjam h nem megy minthogy nem tudom h mi történik