35611
-
#29113 na az arsenal 3-3 at játszót így a newcastle ha holnap nyer megelőzi őket. Óriási meccs lesz. -
#29112 Hol lehet megnézni a többi jelölt gólokat? -
#29111 szerintem Roo gólja azért nyerte meg mert egy igazi rangadón volt döntő gól. én személy szerint 2. bergkamp gólját mondtam volna a legjobbnak. am ha benne lett volna a 20évbe lehet Cissé gólja nyeri a chelsea ellen. -
vili 27 #29110 Szép volt Rooney gólja, de azért na !!!
Enyhe túlzás ezt a találatot az elmúlt 20év legszebb góljának nevezni.
Ahogy Tyler írja Cisse gólja legalább 2csillaggal volt szebb. -
#29109 Hát lehet ha Cissé pár héttel korábban rúgja a szerdai gólját, akkor most ő pózolna a serleggel. -
#29108 United szurkolokent mondom volt par szebb is azert. -
#29107 Rooney ollóját választották a PL 20 év legszebb góljának!
-
#29106 NST Ferguson meghasonlott - rá is fizetett -
#29105 én Cissében bízok. Remélem vág 1-2 gól a citynek vasárnap és nem nyer az agyonvásárolt city -
pilboy #29104 valóban jobban megérdemelnék, de én is abban bízok, h ez is olyan 1-2 éves kiskirályság lesz maximum, mint a chelsea-é volt
még mindig go castle!!! :) -
#29103 Miért lenne szégyen?
Nem City-t fogom védeni itt,csak már-már aktuálissá vált, hogy a nagy költekezésnek lesz valami eredménye.
Ez mi is megtehettük volna nyáron,illetve januárban is,de nem tettük,inkább visszahívtuk Scholes-t...
Pedig így a közeljövőben sem lesz jó, h nem veszünk szinte senkit,aztán csodálkoznak h bajnokság közepe felé elfogynak a játékosok.
Azt meg már meg se említem, hogy a City oda vissza vert minket, kaptunk össze 7 gólt,mi meg lőttünk nekik 1-et :)
Szóval nagyon is megérdemelnék,bár én még bízok benne,hogy pontokat veszítenek. -
ldobosi #29102 "Dortmund: Kagava nem hosszabbít, a Man. United vinné - sajtóhír
A talksport értesülései szerint a japán válogatott irányító három évre ír alá a Manchester Unitedhez, s a „vörös ördögök” hétmillió eurót fizetnek érte (és szezononkénti ötmillió eurós fizetést ajánlanak neki) – mivel kontraktusa 2013 nyarán jár le a Dortmundnál." -
ldobosi #29101 Arra értettem, ha egyenlően állnánk gólkülönbséget tekintve, csak ez lemaradt vagy rosszul fejeztem ki magam. :)
Az egy nagy szégyen lesz ha a City lesz a bajnok. Undorítóan elkurvásodott a foci már. -
#29100 Azért áll a City az élen, mert jobb a gk-juk, egyértelmű hogy akkor ezt veszik először számításba. -
#29099 elsőnek a Gólkülönbség dönt ez tuti. ezt a meccsen elmondták egy párszor.
-
sanyiute #29098 Rúgott gól,Gólkülönbség,egymás elleni én így tudom -
#29097 Csak a gk után dönt az egymás elleni eredmény. -
#29096 Hiába, ezt most mi basztuk el kegyetlen mert az Evertont meg Wigant verni kellett volna legalább 3 gólkülönbséggel és most nem fájna a fejünk. -
pilboy #29095 castle-nek szüksége van a pontokra a 4. helyhez, mivel tegnap nem kis bravúrral legyőzték a kékeket
bízom bennük nagyon! -
#29094 Még én is nagyon bízok benne! Bár nagyon nem érdemelnék meg,de nem lenne rossz. -
sanyiute #29093 én úgy tudtam utána a rúgott gólok számítanak amivel a city 8-nál tart -
ldobosi #29092 Ha hozunk is 6 pontot és a City is, akkor nem a gólkülönbség fog dönteni, hanem az egymás elleni meccsek. Tehát nekik botlani kell, nekünk meg nyerni. Én még bizakodok azért. -
#29091 Hát ha a maradék 2 meccsen nem hozunk 6 pontot, akkor nem is érdemeltünk bajnoki győzelmet. Legalább a szurkolókért álljanak ki és hajtsák ki a belüket, ha 2x győz a City akk is gólkülönbséggel maradnának az élen, szóval annyit minimum elvárok az edzői stábtól, hogy úgy küldi pályára a játékosokat, hogy szaggassák szét a hálót. -
#29090 én is ebben reménykedem még....legalább egy x....csak azért még nekünk is be kell húzni azt a 2 meccset..ami a mutatott játék alapján nem lesz olyan egyszerű!
Glory MU! -
#29089 Egy ikszre remélem jók lesznek. -
#29088 Chelsea 0:2 Newcastle
bízhatunk még, h hétvégén pontot lopnak a shity-től is -
eLiXir #29087 de mennyire igaza van a Kedvesednek, szaktársakkal pont ezt vitattam én is, és habár nem ezt a hasonlatot hoztam fel, sőt semmilyet sem, mélységes tiszteletem SAFnak de akár jövőre is szívesen látnék egy neves, tapasztalt, fiatalabb edzőt. -
#29086 Furcsa ezt így még végiggondolni is, nemhogy leírni/kimondani, de SAF mellett elszaladt a football és ő úgy tűnik, hogy már nem tud/nem akar alkalmazkodni.
A menyasszonyomnak (hivatalosan még csak barátnő sajnos) volt egy találó hasonlata SAF-ról a hétvégén.
Azt mondta, hogy SAF olyan jelenleg a Manchester Unitednél, mint Ecclestone az F1-ben. -
#29085 Milyen szurkolók vagytok gyerekek?
Még van 2 forduló és bár igaz, hogy a City jelenleg egy tyúklépésnyi előnyben van, de még ő is botolhatnak, hiszen a Newcastle a 3. helyért küzd, míg a QPR a PL tagság megőrzéséért. -
Zenszkij #29084 Félreértés ne essék, de a Chelsea már rég nem az ész nélküli igazolások híve. Egy összeszokott csapat pedig képes bl döntőbe jutni. Mi meg 2017ig fizethetjük vissza azt a pénzt amibe kerülünk a banknak. Vicc.... -
#29083 BL döntőbe?:D -
pilboy #29082 munkahelyen az ilyenre szoktuk mondani: beteg fiú
:) -
eLiXir #29081 csak bassza az agyunkat, már bajnokok... -
#29080 az igen :_SAD:SA_D -
#29079 Tetteti magát :D Sosem csíptem, mert nem elég kemény és ha nem tesznek alá egy csapatot képtelen építeni egyet. -
#29078 8 pont - Mancini: "a United lesz a bajnok."
6 pont - Mancini: "a United lesz a bajnok."
3 pont - Mancini: "még a United a favorit."
0 pont(a City vezet) - Mancini: "még most is a United a végső favorit."
Ennek mi baja? :D -
#29077 Az lehet, de 10 évre meglennénk középen és csak egyszer kell kifizetni. 50M-ért kiárulni akik nem férnek be, maradék 50M meg szerintem adott. -
Zenszkij #29076 Olajsejk vagyok, holnap megveszem a Fradit, idehozom Messit, Ronaldot előre, a kapuba Jézust, a középpályára Istent, bal szélre Szent Pétert. Megnyerem a magyar bajnokságot és majd verem a mellem, na tessék de jók vagyunk. Modern futball rulezzzzz Régen a 60-a 70-es években csak britek tolták Angliában, csak spanyolok otthon és sorolhatnám, nem volt ez a nagy kavalkádgané. De most jön a cukrosbácsi azt összevásárol egy csapatot, jövőhéten lehet a Crewe Alexandriát veszik meg. Az ilyen embereket átvilágítanám, vagyonelkobzás azt go a sittre. De látjuk a nagy Chelsea is hova jutott 2 bajnoki cím után. Cityvel se lesz másképp.
Minket meg megvesz egy amerikai barom hitelből. Jó mi? Egyenlőek a feltételek nem? Lehet én is veszek föl hitelt azt megveszem a Barcelonát XD. -
pilboy #29075 megérdemelt city győzelem, jobban meg is érdemelnék a bajnokságot, jobb focit játszanak
még 2 meccs van, és még mindig lehetünk bajnokok. 2 napja mondtam az ugyancsak unitedes kollégámnak, h a newcastleben jobban bízok, h elkapják a cityt, mint a unitedben -
Shelton #29074 cirka 100 milla.. és akkor még lehet, hogy keveset mondtam..