35611

• McFrost
    Schneiderlin eddig is a PL-ben játszott.
  • Tyler1
    Nem volt jó meccs de legalább nyertünk. Új arcok közül Schneiderlin, Romero egész jól debütáltak a PL-ben.
  • pilboy
    inkább úgy fogalmaznék, h rooney túl önzetlen volt
  • ReszegKoldus
    Ez a Walker elég önző, magának akarta a szezon első gólját...
  • pilboy
    vmi olyasmit nyilatkozott van gaal, h ddg nem ugyanaz, mint tavaly volt. nem a meccsre koncentrál...
  • Tyler1
    És DG nincs a kezdőben, sem a padon...érdekes.
  • pilboy
    brugge a playoffban
  • Lópikula
    Szégyen, régen nem cserélgették évente a mezt a profit érdekében. Én az életben nem veszek többet mezt. Igaz van már 3 is :DD. Lényeg, hogy végre hódítsuk már vissza azt ami minket illet ;).
    Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.08.07. 06:44:22
  • TomStorm
    Profi az új mez!
  • Paranoia
  • Paranoia
    nekem sincs bajom vele. én eleve szeretem az adidas cuccait(inkább az original vonalat). meg azért jobban fog mutatni hordva,mint így kiterítve....
  • Tyler1
    Gondolom direkt retro vonalra mentek rá, mikor még adidas mezeink voltak (ha emlékeztek még a sharp-os mezekre, szinte ugyanaz a dizájn). Nekem nincs bajom vele, a klasszikus adidas vonások maradtak, de egyszerű és letisztult. Ennél sokkal csúnyább változtok keringtek a neten.
  • pilboy
    nekem a bayern jut róla eszembe még mindig :/
  • smith09 #34996
    Hát nekem nem tetszik. Ilyen stílusú mezben kb 20 éve játszottak a csapatok. vagy még több 1992 es eb n kb.
    Elterveztem h megveszem az első adidas mu mezt. sorry, ezt nem fogom.
  • Paranoia
    Manchester United 15-16 Home Kit Leaked

The new Adidas Manchester United Home Kit is set to be released on August 1, in time for a debut in the first Premier League match of the season against Tottenham Hotspur...
  • bakkerman

• Darthmushroom
  • pilboy
    vmiért úgy érzem, h rvp és nani előbb visszatér, mint gondolnánk... pl. az augusztusi play off selejtezőn
    Utoljára szerkesztette: pilboy, 2015.07.17. 15:09:13
  • Magic Boy
    Egy összehasonlítás Morgan Schneiderlin vs Michael Carrick:

• Magic Boy
    A 3 új igazolásunk:

• pilboy
    azért alakulgatunk...
  • Darthmushroom
    Powell,Rafeal és Valdez sem utazik.. azt hiszem ők a távozás útjára léptek. (Rojo+Di Maria a Copa A. miatt nem utazik)
  • Darthmushroom

• pilboy
    akkor ideje lenne csatárt is hozni :)
  • Darthmushroom
    simán benne h lesz távozó a középpályáról. am meg 4 sorozatba indulunk így bőven lehet rotálni.
  • pilboy
    a tavalyi igazolásokra is azt hittem, h "verhetetlenek" leszünk...
    tudom, az az első idény volt, tudom, h későn jöttek a transzferek, de akkor is

persze örülök, bár középpályán mintha sokasodás lenne így, hacsaknem 3-6-1-ben készülünk felállni
  • Darthmushroom
    Hihetetlen ez a két nap!! megvan Morgan Schneiderlin is. Micsoda 4 igazolás! Woody egész jól belejött!
  • Darthmushroom
    Érkezik már!
    https://twitter.com/BSchweinsteiger/status/620245849516417024
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.07.12. 17:14:39
  • pilboy
    ez a két transzfer jött is
    kérdés még mindig, h rvp helyére ki jön?!
  • Darthmushroom
    Úgy nézz közel állunk Bastian Schweinsteigerhez is. Klasszis, 2-3 jó év még benne lehet, és relatíve olcsó lenne a szerződése miatt. Ha jön remélem hétfői indulásra már itt lesz. Bízom benne h azért Schneiderlein-ről nem mondunk le. Elférne mind2 is.

Darmian meg már elméletileg Angliában van, tegnap LvG is megerősítette a híreket h érkezik orvosira.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.07.11. 07:47:30
  • pilboy
    rvp követi nanit a fenerhez???
    amennyiben igen (én nem sajnálnám), létfontosságú lenne egy klasszis csatár szerződtetése
  • pilboy
    persze, ez mind tiszta nekem is és én így gondolom, ha menni akar, menjen
    csak minket az utóbbi időben jócskán lehúznak a csapatok, akkor is ha vételezünk, akkor is, ha eladunk (cr kivétel)
  • Darthmushroom
    Én nem, ha nem akar itt játszani akkor ne is maradjon. am 1 év van a szerződéséből azért nem lehet érte kiemelkedő összeget kapni.
  • pilboy
    azt fogom sajnálni a legjobban, h bagóért fog menni...
  • Darthmushroom
    szerintem a szurkolok nagy része már elfogadta h távozni fog, ha eddig nem hosszabbított akkor már minimális esély h ezután tenné meg.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.07.08. 20:36:54
  • bakkerman
    Casillast meg ma(?) bejelentik Portoban,szerintem most fog elesedni a De Gea - Real sága
  • Darthmushroom
    Nagyon úgy nézz ki megvan a második igazolás, Darmian személyében. Rengeteg forrás tényként közli és csak a hivatalos bejelentésre kell várni (tippek: 1-2 nap). Hírek szerint a Barca és Bayern érdeklődött még iránta. Válogatott jobb hátvéd aki tud bal szélen és középen is játszani. Személy szerint Én örülök Neki főleg elég korrekt áron érkezhet 12-15m font körül, és 1,5-2 millióra tippelik a fizuját ami szintén kellemes.
  • Tyler1
    Ha már DG megy (a klubon belül úgy is tudják már a sorsát, bármi is lesz), akkor rámehettünk volna mi is Cech-re.
  • pilboy
    tudom, ezek csak pletykák és még kacsák is lehetnek, de érdekes a 2 klub hozzáállása egy-egy alapember maradásához/távozásához...
    David De Gea állítólag már bejelentette távozását csapattársainak (Mail On Sunday)
    A Kékek hajlandóak eladni Thibaut Courtoist a Real Madridnak, ha a spanyolok kifizetik az angolok által kért 100 millió eurót a belga válogatott kapusért. Aligha fogják. (AS)

érezhető a különbség...
  • Tyler1
    Szinte biztosra vehető, hogy Falcao a Chelsea-nél folytatja kölcsönben. De biztos beszarok a röhögéstől, ha ott fog magához térni :D