Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6unn3r
Nem szeretnék fröcsögő vitát szítani, mert angol csapatok közül az MU-t kedvelem a legjobban az Arsenal után. Viszont túlzónak találom, hogy nem érdemelt a csapat továbbjutást csak azért, mert nagyobb százalékban birtokolta az MU a labdát vagy hogy csupán az egyéni hibáknak köszönhetik a győzelmet.
Nem tudom láttad-e a City elleni meccsünket az Etihadban vagy éppen a Spurs ellenit a Lane-en. Wenger idegenben a nagyobb és veszélyesebb csapatok ellen feladja az amúgy kedvelt labdatartós játékot és pont az ilyen hibákra vagy a kontra lehetőségére vár. Nem lehet azt mondani, hogy falat húz a kapu elé, mert ez sem igaz, csupán nem nyitja meg annyira az amúgy borzasztó sebezhető középpályánkat. City ellen bejött, mert nem tudtak mit kezdeni vele, Spurs ellen meg túlságosan is átadták a kezdeményezést, túlságosan kerülték a labda megtartását és rá is basztak. Ellenetek viszont megint bejött. Azért egy Di Mariaval, Valenciával és hasonló gyors játékosokkal szemben öngyilkosság is lett volna a labdatartásra koncentrálni. Láthattuk, hogy így is sikerült párszor beívelni a védelem mögé a labdát, amire Mariska rendszerint érkezett. Hiába mondta a kommentátor, hogy nincs széttaktikázva a meccs, mégis a taktika döntött. Mert te azt mondod, hogy Valencia és Di Maria egyéni hibája vagy éppen a rossz csere, én azt mondom a kivárós, a hibára lecsapó, óvatosabb játék döntötte el a meccset. Játék képét tekintve nem volt jobb az Arsenal, a kiállítást követően pedig nyilvánvaló volt, hogy az MU mindent egy lapra feltéve fog támadni. De sikerült is több veszélyes kontrát vezetni, amik többnyire megint De Gea-nak köszönhetően nem fejeződtek be góllal.
VG félidei cseréi meg...nem is értettem.
Szóval minden elfogultságot félretéve, VG rossz cseréi, az MU játékosainak egyéni hibái és az Arsenal lehetőségekre lecsapó, hibákat kihasználó játéka döntött.

U.i.: A spori viszont adós maradt londoni részről is egy pirossal, mert Bellerinnel szemben már nagyon elnéző volt.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

a rossz cserék valóban közrejátszottak, valamint egy óriási baki
igazából nekünk köszönhetik a tj-t, nem maguknak

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Meddő labdabirtoklás jellemzi VG egész éves taktikáját. Bár most azért voltak lehetőségek, ez még mindig kevés. Gyenge taktika, és rossz cserék okozták a vereséget. Az Arsenal nyílt játékkal állt ki, de átadták a területek nagy részét, ez egyáltalán nem buta húzás idegenben, és a gyors váltások révén kétszer is ők szereztek vezetést. Mi meg ívelgettünk össze-vissza, na de kinek?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ha játékot nézzük, akkor az arsenal volt ma a gyengébbik csapat - sztem
még 10 emberrel is nálunk volt a labda - igaz kevés lehetőséggel, de mezőnyfölényben voltunk. egyáltalán nem érdemeltek győzelmet. az x inkább igazságosabb lett volna

Tyler1
Nem ért meglepetés, és akkor sem fog mikor ezzel a sorsolással, ilyen játékkal még az 5. hely is veszélyben lesz...

ReszegKoldus
papírforma
januzaj meg továbbra is egy színészkedő szardarab
di máriának is grat...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
grat valencia

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

sajnos jogos... tisztán látszott az irányított köpés

rooney8
Evans -> 6 meccses eltiltás

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

megvan

Shep
Akár le is lehetne fújni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

potyagól, young

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

Shep
Nem értem én ezt, idegenben, más a pálya, meg a labda?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bíztató a játékunk, nem azt mondom, h jó, de jobb, mint az elmúlt hónapokban
labda csak nálunk van
megúsztunk az elején egy tizit
rooneynak az egyik helyzetét illett volna értékesíteni és még volt egy herrera lövés, vmint fella fejes

Tyler1
Aztán áprilisban folytatódik City, Chelsea, Everton (két utóbbi idegenben)...
Sokkal könnyebb sorsolása van az Arsenalnak, Poolnak a hátralevő szakaszra, így a hibalehetőség minimális. Utolsó előtti forduló Arsenal otthon, ami valószínű döntő meccs lesz a helyezés szempontjából.

Darthmushroom
én 3 győzelemre gondoltam nem 3 pontra 😄 3 bajnokiból 2 gyakorlatilag közvetlen rivális ellen lesz, szóval gyakorlatilag 6 pontos meccsek.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

egyébként sztem ebben a nehéz sorozatban nem biztos, h akkora lépés lenne 3 pont a bl felé...
esetleg, ha utána legyűrnénk a hotspurt és x-elnénk legalább az anfielden

sztem szar játékkal x-elünk - ismét

Darthmushroom
nem lesz egyszerű, viszont simán kinézem h mákkolunk mint eddig is idén. mert az tény h a játékunkra nem lehet alapozni.
am ha a 3 bajnokit behúzzuk hatalmas lépést teszünk a bl felé

"szép" március következik
Március:

04: Newcastle United - Manchester United
Premier League, 28. forduló

09: Manchester United -Arsenal
20:45 FA kupa

14: Manchester United - Tottenham Hotspur
Premier League, 29. forduló

21: Liverpool - Manchester United
Premier League, 30. forduló

Tyler1
Így van. Kibaszott kevés az angol játékos a PL csapatoknál, átlagosan mindössze egyharmad angol v. szigetországi, míg 20 éve ez ez arány kb. 80-20% volt a hazai játékosok javára. Ez azért nagyban hozzájárul az angol foci évek óta tartó színvonal csökkenéséhez.

"Zsoldosokkal van tele a csapat, kevés a saját nevelés, ez a gond."

Ez kb. az egész angol futballra igaz. Sajnos.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Zenszkij
Elárulom, bajnok lenne a csapat 😄 Gary Neville jól mondta, hogy el kell felejteni a Ferguson érát, még egy olyan nem lesz! 99-ben mikor mindent bezsebeltek, az egy álom csapat volt, mint anno a Milan, vagy az Ajax. Most hulladék játékkal hozzák az alap elvárást, ez van. Zsoldosokkal van tele a csapat, kevés a saját nevelés, ez a gond.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

jogos, de ehhez kell a gyatra játék, és amiatt nincsenek meg azok a pontok
ilyen szutyok játékkal versenyben vagyunk az ezüstért, mi lenne, ha jól játszanánk?<#guluszem1>
<#bohoc>

Tyler1
Kikapott a City, 5 pontra van mindössze. Ha múlthéten hozzuk a Swansea ellenit, akkor most 2 pont lenne csak. Bár a jelenlegi forma alapján nem reális ezüst érmes helyről beszélni sajnos (főleg hogy az Arsenal meccselőnyben van), de azért zavaró belegondolni, hogy ha nincs a rengeteg elszórt pont idegenben, simán behozhattuk volna őket...

Darthmushroom
gyanús h valami nem jó Vele, sokkal tovább tartott a felépülése mint az előzetesen várták. +szinte se perc alatt vissza is esett ugyanabba a sérülésbe

Magic Boy
LVG kereshet mást, ha ez igaz:

Véget érhet a Roma-sztár pályafutása

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
aktuális pletyka 😄

Tyler1
Casillas saját maga nyilatkozta ezt. A hivatalos oldalon meg mégis mit hozzon le? Jó hogy nem azt, hogy a fasza ki van a csapattal, amiért csak ő csinál valamit a meccseken, nem? 😄D
Ronaldo is milyen szépen elmondta a hivatalos oldalon heti szinten (még az utolsó hónapokban is), hogy ő aztán a világért nem hagyná el a klubot, meg a szurkolók, meg Fergie, meg blablabla...

Bár nekem aztán mindegy mit hiszel, ez egy fórum, ez meg épp egy aktuális hír, ennyi a történet, senki nem mondta, hogy így is lesz.

Darthmushroom
1. leírtam h a hasonló újságok milyen híreket hoztak már le mostanában mind spanyolban meg angolban
2. Casillas MLSről se hallottam még hivatalos bejelentést.
3. Tény h nem megy a csapatnak de a hivatalos oldalon még mindig azt mondja De Gea h élvezi az itt létett meg a szurkolok szeretetét.

Tyler1
A legtöbb angol sajtó lehozta, a legtöbb spanyol sajtó is. Hogy melyik hiteles nem tudom, hogy igaz-e nem tudom. De az biztos, hogy a csapat jelenlegi formája nagyban befolyásolja, hogy hónapok óta nem tudtak megegyezni az új szerződésről, és ha nem lesz BL hely, akkor szerintem úgy eligazol, mint a huzat. Casillas is bejelentette már, hogy az MLS-ben folytatja, a Realnak kézenfekvő egy fiatal spanyol kapust igazolni, és szerintem De Geának sem az az álma, hogy arról szóljon a karrierje hogyan rángatja ki a csapatát a szarból, hogy ne a 8-9. helyen tanyázzon.

Darthmushroom
"azonnali kivásárlási záradék a Real részére" ilyen 1000% h NEM LESZ a szerződésébe, max sima kivásárlási összeg lesz benne ha lesz.

komolyan el se hiszem h ezt a hülyeséget el lehet hinni.

Darthmushroom
akkor úgy írom h hiteles forrást. nem ilyen sunday mirror, dailly star meg twittert. mert ha belőlük indulunk ki a Ronaldo azért nem jött a télen vissza mert LvG azt mondta nem kell, csak úgy minthogy Kroos se kellet, Sneijder lassan 5 éve nálunk játszik, Bale 200m fontért fog érkezni Strootman+Vidal kettőssel a nyáron és akkor még védőt nem is említek.

Tyler1
Gondolod, hogy ilyen részleteket a klub hivatalosan felfed? Főleg a megkötés előtt

Darthmushroom
ha erről hivatalos forrást is hozol még lehet el is hiszem

Zenszkij
Ezért felesleges ide ilyen spanyol bérenc kapusokat hozni és kinevelni. Angolt kell kinevelni.

Tyler1
De Gea csak akkor ír alá új szerződést, ha abban szerepel egy azonnali kivásárlási záradék a Real részére. Casillas pedig esélyes, hogy a nyáron távozik, tehát a madridiak be is fogják nyújtani a kérelmüket.

Darthmushroom
azt hiszem szerencsém volt azzal h ma órám volt, és ezért a meccs ideje alatt pont utaztam és nem láttam..

HRC Dodi
<#eljen>

Tyler1
Annyit tudok hozzáfűzni a mai teljesítményhez, hogy akár veszít, akár nyer a csapat, ez a foci egyszerűen nézhetetlen, élvezhetetlen.
Gólnál számomra furcsa volt Herrera "ünnepeljek vagy ne?" reakciója, meg hogy a csapattársak fapofával elkezdenek visszasétálni...

elmehet a picsába lvg rvp-stől, marikástól, falcaostól az idegenbeli meccseinknél
otthon is szarok vunk, de legalább nyerünk

Zenszkij
Nem baj láttuk Rooney meg Van Persie a héten milyen jól csocsózik. Maradhatnának is az asztalnál, ennyi pénzért elmehetnek a búspicsába.

ahj istnem...<#szomoru2>
attiGT
eskü agyvérzés kerülget, moyes ideje alatt nem volt ilyen ideges, mert akkor szar volt a keret, most meg egy ilyen kerettel erre vagyunk kepesek honapok ota... nagy SEMMI. nem is tudom mi a fontosabb szamomra, az eredmenyek vagy a mutatott jatek. lehet iden nem is kene elvarni hogy szepen focizzunk, amig hozzuk az eredmenyeket, meg ha isteni csodaval is....

ReszegKoldus
végül is Rooney komoly szerepet vállal a győzelemben, mégha nem is pont így kellett volna hozzájárulnia 😄

Jim Morrison
jönnek az értesítések megy a manutd úthenger 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ReszegKoldus
ez a kommentátor olyan, mintha nem igazán lenne képben az elmúlt szűk 2 év teljesítményével 😄

katasztrófa
tényleg vmi csoda, h a 3. helyen állunk

Jim Morrison
Nem nézem a meccset de nem hiszem el, hogy itt vannak jó játékosok, egy jó edző (akit nem kedvelek) és semmit nem tudnak felmutatni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/