35611

• HRC Dodi
    Igen-igen, erre gondoltam, csak nem tudtam most hirtelen árat mondani, kutatni meg nem akartam. Nagyon jó lenne ha csatlakozna, + Lewandowski jelenlegi formája és adottságai.... nos egy igazi Berbatov utód lehetne, persze jó értelemben. Baines is ránk férne, ezzel pedig pontot tehetnék az átigazolások végére. Ez az új dél-amerika srác, meg Fischer szerintem nem most kell, de hát később lehet elkapják előlünk....
  • bakkerman
    én már Modricért konkrét ajánlatot is hallottam,25 millió fontot ajánlott(?) SAF a Tottenhamnek,amit el is fogadnak,mert a horvát kijelentette,hogy EB után távozik
  • HRC Dodi
    Modric elvileg jöhet, nagyon figyeli őt SAF, sőt a lengyelek edzője bejelentette, hogy Lewandowski is felénk vette az irányt....
  • Tyler1
    Ki?
  • rooney8
    Olyan szintu jatekos van eleg (sot meg jobbak is)...:D
  • Effe88
    koman vladimir
  • rooney8
    Kozeppalyara meg el tudnek viselni egy uj embert
  • Tyler1
    Szerintem még egy Evra utód, meg jó lenne a Berba-Owen veszteséget is pótolni.
  • eLiXir
    Jön még szerintetek valaki ? (érdemi)
  • Tyler1
    Nem, nem a MU szurkolók nyugtatják magukat, hanem erről szól a világsajtó mióta hivatalos lett a japán ide igazolása. Mivel ez a 2 csapat igazolt először igazán komolyat, természetes hogy rivalizálják az új szerzeményeket, mivel valamivel el kell adni a lapokat.
  • bakkerman
    de nézhetjük a dolgokat abból a szempontból is,hogy Kagawa két bajnoki címet,meg egy kupát "adott" a BVB-nak a világ 3. legjobb bajnokságában brilírozott,míg a Lilleben Hazardtól vártak mindent,nem hiában rugott idén 20 gólt meg adott ugyanennyi gólpasszt,ő is nyert bajnokságot az igaz. Mondjuk én sokkal több meccsen láttam Kagawat,mivel az összes BVB meccset megnéztem,ha tehettem,így én picit elfogult vagyok vele szemben,mert én bírom a srácot nagyon,majd kiderül ősszel melyikük a jobb,vagy inkább melyikük leigazolása volt a nagyobb húzás :)
  • hedonist
    Ezzel a MU szurkolók nyugtatgatják magukat? szerintem ez gyerekes, szánalmas dolog, tekintve, hogy mind a 2 játékos nagyon komoly reménységnek néz ki, vagy mondhatjuk, hogy tényleg két nagycsapat jövője, húzóembere lehet. Statok meg csak statok. Nem szívesen példáloznék, de RvP statja ért vmit csapata számára? a Barcáé ellenünk?:) De ezt hagyjuk is, számtalan stat szart se ér.. Hazard irányító, játékmester, kagawa inkább támadóbb szellemű, kapura törőbb.

Örüljünk, h mind2 csapatba érdemi igazolások érkeztek/nek.
  • Magic Boy
    Ja azt én is nagyon remélem, hogy SAF nem akrja átnevelni a gyereket és szabadon hagyja játszani.
  • Tyler1
    Mármint úgy CR, hogy sokkal több szabad területet kap, és egy agresszív támadó kp lesz, vagyis ha megindul akkor megy a kapuig.
  • Magic Boy
    Isten őrizzen, hogy CR szerepkörben (szélsőként) játszassuk Kagawát.

Szerintem egyértelműen Scholes utódának hozta SAF így középen fogja játszatni.
    Legalábbis nagyon remélem!
  • Tyler1
    Kagawa arányosabb mutatóval rendelkezett a Dortmunban, mint Hazard a Lille-ben. Ettől függetlenül a stat nem lesz mérvadó, mert a 2 csapat más szerepkörben fogja játszatni őket. A Chelseaben nagyobb esély van Hazard statjának arányos növekedésére. Nálunk meg vagy CR szerepkörben fog a japán játszani és akkor esetleg rúg gólokat, vagy Scholes szerepkörben, és akkor az osztogatás lesz a feladata.
  • Effe88
    csalóka
    kagawa 2 évt tolt a bundesba előtte meg japán liga
    hazard meg 5 évet a francia 1 be
    a válogatottságról már nem is beszélve japán ellenfelei omán,katar stb...
    hazard szerintem sokkal jobb mint kagawa
  • Magic Boy
    Ja meccsenként 6-ot

Ráadásul Kagawa erősebb bajnokságban teljesített!
  • eLiXir
    6 meccsel kevesebbet játszott Hazard, simán rúgott volna 36 gólt
  • Tyler1
    Aha, szóval az sg a táblázatot nem kezeli:D Azért kibogozható a stat.
  • Tyler1
    Head-to-head
    Eden Hazard Shinji Kagawa
    Club apps: 192 | 198
    Goals: 50 | 86
    Assists: 38 | 45
    Cost: £32m | £18m
    International: 28 caps 2 goals | 30 caps 10 goals
  • pilboy
    én a 4-1-3-2-nek örülnék legjobban
    kp-n carrick vagy cleverley szűrne, két szélen vale és egy jó formában lévő nani, előttük középen kagawa, elöl rooney-welbeck
  • Tyler1
    Vagy most olvastam, Welbeck lesz a csatárunk és Rooney-t visszahozzák középpályára, mint tavaly, és akkor Carrick-Rooney-Kagawa-Welbz.
  • Tyler1
    Az majdnem ugyanaz, csatár mögött Kagawa, mögötte 2 vkp, meg a 2 szélső :) Csak ez Rooney esetében hogy valósul meg, aki rendre visszamegy a 16-osig védekezni, vagy labdát szerezni. Kagawa marad fent egyedül, és őt kell majd kontráknál játékba hozni?
  • bakkerman
    Cleverley szűrőbe,Kagawa irányítóba,két szélre két gyors,technikás játékos,elöl vörös meg borsó,nem rossz támadósor lenne :)
  • pilboy
    vagy 4-4-1-1. de ennek nem örülnék
    bár dortmundban igencsak jó ez a rendszer
  • Tyler1
    Kíváncsi leszek milyen játékrendszerre váltunk át a japánnal, mert 4-4-2be ő nem való. 4-2-3-1?
  • bakkerman
    mindenesetre jó vétel!
  • hedonist
    Grat, nagyon jó igazolás, lehet, h Modricot is viszitek, mi kiszálltunk a versenyből, így Hazard érkezésével, a City meg nem igazán érdeklődik iránta.
  • Rash87
    azt nem írták egyelőre
  • bakkerman
    ár?
  • Rash87
    "Immár hivatalos! Sinji Kagawa a Manchester United játékosa, már csak az orvosi vizsgálatok váratnak magukra és azután alá is írhatja a kontraktusát."
  • Tyler1
    Ha a csoportból tovább mennek már boldog leszek, mert vagy a németeket, vagy a hollandokat ejtik ki :D remélem előbbieket, mert akk nem kell minden este a német turisták részeg ámokfutását néznem és hallgatnom :D
  • rooney8
    Nagyon nagy :DDD
  • Rash87
    :DDDD

• Rash87
    jól szerepelnek.

Ám ez a Portugália jó ha csoportból tovább megy.
    Hernández vs. Bosnia. Hát ez nem volt semmi :D :D
  • Tyler1
    Kis válogatott összefoglaló:

Nani vs. Töröko.

Welbeck vs. Belgium (Young gólpassz)

Hernández vs. Bosnia

Hernández vs. Brazília
  • rooney8
    na róla ne is beszéljünk :D
  • Tyler1
    Real Madrid - MU 3:2
    Meglepetésemre közvetítette a digi. Nem rágtam szét a körmöm, de jó volt pár nagy legendát újra látni mindkét csapatban :)
  • Tyler1
    Igazából Young produkciójától annyira nem maradt el :D