Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre be is jött, hát ilyet..
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
és mennyivel másabb ez a rooney-welbeck páros is, mint rooney egyedül
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Glory, Glory Man. United!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mostanában jól megy a svájci meg az angol másodosztályú csapatok ellen.
<#taps>#taps><#taps>#taps>
hol van már az a 8:2....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- A Vörös Ördögök összesen 25 gólt kaptak ebben a szezonban
- Az MU 5 gólt kapott, ha Vidics a pályán volt
- Az ellenfelek 149 percenként vették be az MU kapuját, ha Vidics a pályán volt
- A United 20 gólt kapott, ha Vidics nem volt a pályán
- Az ellenfelek 67 percenként vették be az MU kapuját, ha Vidics nem volt a pályán
- A United mindössze egy gólt kapott (a Newcastle elleni vitatott 11-es), ha Vidics végigjátszotta a találkozót
- A legutóbbi öt bajnokin Vidics a fejpárbajok 83 százalékát (15/18) megnyerte
- Múlt szombaton Vidics 19 alkalommal tisztázott az Aston Villa ellen, míg az ellenfél négy védõje összesen 22 „szerelést” hozott össze
forrás:sporthirado
a klub történetében meg elenyészõ dolog...utólag milyen jelentõsége van, hogy 2005-ben nem jutottunk be a kieséses szakaszba?.. nulla.
mondjuk alapvetõen nem vagyok mostmár a híve annak h okosabb akarok lenni az edzõnél, de
http://manutdfanatics.hu/megfizetjuk_az_arat_3552
azért remélem ezt nem gondolja komolyan, hogy jól játszottunk tegnap
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
más: 2012 õszétõl bevezetésre kerül a videobíró, vagyis egy gólvonalt figyelõ rendszer, amely elvileg gól esetén közvetlen jelet küld a bírónak, amivel tulajdonképpen nem kell hosszabb idõre megszakítani a játékot elemzés céljából. a rendszer még tesztelésre vár.
Reméljük SAF észbekap és hiányposztokra igazol végre!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Nagyon jó volt a labdatartásunk a pálya utolsó harmadában és több igazán remek lehetõséget alakítottunk ki. Egy bizonyos pontig egyes esetekben nagyon jó volt a játékunk, de a befejezéseket elrontottuk."
"Az Európa Liga egy olyan verseny, amiben még nem szerepeltem a Uniteddel, de ez csak egy dolgot jelent - vasárnap kell játszanunk. Csütörtökön és vasárnap. Ez nem a legjobb, de kezelnünk kell a dolgot, ez a büntetése annak, hogy nem jutottunk tovább ma."
A lényeg,h labdatartásunk megint jó volt 😄 szánalmasak ezek a nyilatkozatai, egyszer mondaná meg,hogy szar volt a csapat,erre lett volna kb. 10 mérkõzése legalább,mert azóta ilyenek vagyunk.
már meccs elõtt úgy voltam vele, hogy nem sok esélyt adtam arra, hogy nyerünk
felkészítettem magam arra, hogy kiesünk 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kalap szarok vagyunk, még szerencse hogy bekaptuk gyorsan a gólt,így tudtam,hogy kiesünk,egybõl kikapcsoltam, nem idegesítettem magam feleslegesen!
SZÉGYEN!
de õszintén szólva kurvára megérdemeltük, annyira halál nulla volt, hogy nem is hittem el hogy tényleg ki fogunk kapni, mert ez így túl egyszerû képlet lett volna.
hát elég egyszerû is volt😄 fosok voltunk az egész BL csoportkör alatt, ki is zúgtunk, meg is érdemeltük.
nem vagyunk hajlandóak összeszedni magunkat, ez az ára
anno mi is kiestünk a csoportból 2002/03as évben de abba a csoportba egy milan volt(õk nyerték abban az évben a bl-t+egy bomba erõs depor(makaay))
itt meg egy galati meg egy basel+benfica....
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
így kell ezt csinálni