Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi fúj ? és mi ez a kép?

Cabell
fúj

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Krisz018

Cabell
tiszt arsenal. az elején meg is ijedtem picit annál a bombastartnál, általában nekünk jobban megy ha bénán kezdjük a szezont:d

erre be is jött, hát ilyet..

tetszik a carrick-jones közép, annak ellenére, h egyik sem igazi osztogató, jól játszik mind2.
és mennyivel másabb ez a rooney-welbeck páros is, mint rooney egyedül

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
hát pedig ez a keret sajnos pont ennyire képes. az eleje jól indult, aztán a folyamatos sérülések, meg a mostanra eléggé lepadlózott csapatmorál szépen éreztették a hatásukat. nem tudom lesz-e vmi mozgás januárban, de ha így marad a csapat, és folytatódnak a sérülések, akk valszínû EL sem lesz jövõre. Spurs biztos megelõz minket, ha lejátssza a maradék meccsét, mögöttünk meg egy Chelsea, Arsenal lohol, de még a NU sem veszélytelen ránk.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
nem mondanám azt h belefér, egy ilyen csoportból illett volna továbbjutni! mégha halálcsoport lettünk volna megértem, de így...mind1 ez van, de mostanában a játékunk elég siralmas minden kupában, remélem vmi változik mert ez így nem az aminek lennie kéne ilyen kerettel...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tippmix945
Kivel játszik majd a MU az EL-ben? Zürich vagy Birmingham City?
Mostanában jól megy a svájci meg az angol másodosztályú csapatok ellen.
<#taps><#taps>

Tyler1
ha már 8:2, Wenger kiállt a United mellett. elég sablonos, de igaz. 4 év alatt 3x döntõben voltunk, ennyi már belefér, nem?

MR ME
ez az idény elég siralmas eddig sajnos 😞
hol van már az a 8:2....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

aztapicsa 😮

Atti12
néhány adat hogy kit vesztettünk el az évre...

- A Vörös Ördögök összesen 25 gólt kaptak ebben a szezonban

- Az MU 5 gólt kapott, ha Vidics a pályán volt

- Az ellenfelek 149 percenként vették be az MU kapuját, ha Vidics a pályán volt

- A United 20 gólt kapott, ha Vidics nem volt a pályán

- Az ellenfelek 67 percenként vették be az MU kapuját, ha Vidics nem volt a pályán

- A United mindössze egy gólt kapott (a Newcastle elleni vitatott 11-es), ha Vidics végigjátszotta a találkozót

- A legutóbbi öt bajnokin Vidics a fejpárbajok 83 százalékát (15/18) megnyerte

- Múlt szombaton Vidics 19 alkalommal tisztázott az Aston Villa ellen, míg az ellenfél négy védõje összesen 22 „szerelést” hozott össze

forrás:sporthirado

Rash87
Mi jöhet még?? :S

Tyler1
Vidic szezonja eddig tartott.

Cabell
hát igen, ez nekünk most jó szar...😞

a klub történetében meg elenyészõ dolog...utólag milyen jelentõsége van, hogy 2005-ben nem jutottunk be a kieséses szakaszba?.. nulla.

ffxi
Áááááh... 1 év várakozás 😞

Fákjúal!

Cabell
azért ne essünk túlzásokba...

mondjuk alapvetõen nem vagyok mostmár a híve annak h okosabb akarok lenni az edzõnél, de

http://manutdfanatics.hu/megfizetjuk_az_arat_3552

azért remélem ezt nem gondolja komolyan, hogy jól játszottunk tegnap

Zenszkij
Idén a cél, hogy BL-t érõ helyen végezzen a csapat. Nem kell csodát várni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hajszárító Hatalmas!

Tyler1
elfogadták az FA fellebbezését, Rooney eltiltását kettõre csökkentették.

más: 2012 õszétõl bevezetésre kerül a videobíró, vagyis egy gólvonalt figyelõ rendszer, amely elvileg gól esetén közvetlen jelet küld a bírónak, amivel tulajdonképpen nem kell hosszabb idõre megszakítani a játékot elemzés céljából. a rendszer még tesztelésre vár.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

beszarok a Basel 4 pontot rabolt a Manchestertõl😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
"Természetesen csalódottak vagyunk" - mondta Ferguson. "Mi mást érezhetnénk."

"Nagyon jó volt a labdatartásunk a pálya utolsó harmadában és több igazán remek lehetõséget alakítottunk ki. Egy bizonyos pontig egyes esetekben nagyon jó volt a játékunk, de a befejezéseket elrontottuk."

"Az Európa Liga egy olyan verseny, amiben még nem szerepeltem a Uniteddel, de ez csak egy dolgot jelent - vasárnap kell játszanunk. Csütörtökön és vasárnap. Ez nem a legjobb, de kezelnünk kell a dolgot, ez a büntetése annak, hogy nem jutottunk tovább ma."

A lényeg,h labdatartásunk megint jó volt 😄 szánalmasak ezek a nyilatkozatai, egyszer mondaná meg,hogy szar volt a csapat,erre lett volna kb. 10 mérkõzése legalább,mert azóta ilyenek vagyunk.

Effe88
hmmm érdekes volt már valami hasonló anno a basellel
02/03 as szezon legjobb 32

Tyler1
ránéztem EL csoportokra, fel sem fog tûnni, hogy nem BL-be játszunk 😄 Schalke, Atletico, Sporting, PSV, STOKE CITY<#nevetes2>

Ahogy néztem a meccset MU mintha teljesen motiválatlan lett volna. Gond van a csapaton belül, vagy Ferguson nem tudta lázba hozni a játékosait? Nem igazán látszott a játékon, hogy ez egy fontos tétmérkõzés.

Tyler1
hát ezen már én is csak röhögök, de hát ha most bennmaradunk akk is kiszopunk egy nagy csapattól szóval tök mind1. nem lehet minden évben döntõket játszani, lehet idén nekünk se jön össze semmi, van a PL-be olyan "nagy" csapat, akinek 7 éve nem jött össze semmilyen filléres kupa sem 😄

rooney8
egyébként én nem vagyok ideges
már meccs elõtt úgy voltam vele, hogy nem sok esélyt adtam arra, hogy nyerünk
felkészítettem magam arra, hogy kiesünk 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
Ne hogy azt hidd...

Kalap szarok vagyunk, még szerencse hogy bekaptuk gyorsan a gólt,így tudtam,hogy kiesünk,egybõl kikapcsoltam, nem idegesítettem magam feleslegesen!
SZÉGYEN!

Cabell
ajjáájj kellemetlen ez😄

de õszintén szólva kurvára megérdemeltük, annyira halál nulla volt, hogy nem is hittem el hogy tényleg ki fogunk kapni, mert ez így túl egyszerû képlet lett volna.

hát elég egyszerû is volt😄 fosok voltunk az egész BL csoportkör alatt, ki is zúgtunk, meg is érdemeltük.

nem vagyunk hajlandóak összeszedni magunkat, ez az ára

Tyler1
azt megmondom 😄D

Zenszkij
gyenge a keret hidd el

Oziris666
Legalább nem lesz egyeduralkodó a City az EL-ben😄

Effe88
lol
anno mi is kiestünk a csoportból 2002/03as évben de abba a csoportba egy milan volt(õk nyerték abban az évben a bl-t+egy bomba erõs depor(makaay))
itt meg egy galati meg egy basel+benfica....

rooney8
city - united döntõ lesz 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Na most megmutatták milyen jó játékosok alkotják a klubot! Köszönöm szépen hogy végig nézhettem ezt a szhart. Ez nem Manchester United.

Tyler1
EL-re legalább több esélyünk van 😄

Zenszkij
szép volt fiúk

Zenszkij
tiszta röhej 99-ben egy Bayern ellen nyomtuk ezt, most meg Basel? 😄😄

Cabell
jajj ne már...nincs semmi gond a kerettel, itt valami más gond van, bár megnem mondom mi...

gól

Cabell
meg még ezek is úgy játszadoztak velünk mint a barca szokott másokkal

Zenszkij
évek óta nem igazol egy normális játékost, nincs min csodálkozni Park? tiszta röhej, a családi problémákkal küzdõ vénember Giggs? vagy a totál rossz igazolás Ashley Young? hagyjuk már, nincs egy irányító középpályás, nincs egy masszív védekezõ középpályás, nincs egy jó formában lévõ csatár

Ferguson mintha kicsit ideges lett volna vagy meglepett.

Zenszkij
LOL, na jobb is, hogy nem futunk össze egy Barcelonával, meg egy Real Madriddal vagy egy Bayernnal, kapunk két gólt ettõl a csapattól, mennyit kapnánk tõlük

Cabell
fú dejó ezt annyira megérdemeltük komolyan örülnöm kellett mikor bement

2 helyzet 2 gól
így kell ezt csinálni

Ferguson most is igazán büszke lehet a csapatra. Nem kell ide erõssítés mi a fasznak. Jó ez az ötlettelen undorító szenvedõs játék szeretem is nézni.

Christian88
Tuti találtok egy gólt 90+ percben 😄.

http://www.twitch.tv/hegii