35611

• Tyler1
    Védjegye lesz már ez a sarkazós gól :D
  • Rash87
    Welbeck mi gólt vert most :)))
  • Tyler1
    dicsák még az url-t is elrontottám Buksi :D
  • Tyler1
    [url=https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/167424_3214733739479_124634030_n.jpg]Ha már Gázspár Djőzi...[=url]

na de ez már nagyon off, hajrá Anglia.
  • Tyler1
    Nézd meg fb-n, nem az.
  • Zenszkij
    photoshop
  • bakkerman
    az ilyen büdös patkányok jutnak el ilyen helyekre,az összecsalt meg összehaknizott pénzéből...mit meg nem adnék,hogy legalább egyszer eljussak a Nou Camp-ba,nem hogy még meccsre is bejussak...
  • Rash87
    az ilyen sose kerül oda :)
  • XLVII
    Adócsalásból szerzett pénzt valamire el kell költeni.
    Majd a sitten nem fog integetni.
  • HRC Dodi
    Ezzel, hogy odalépett, nagyobb vétséget követett el, mint hogy a világra jött.... Vicc, hogy köze nincs vélhetően a csapathoz, mert az ő "nagy" brazil testvérei közül egy se játszott itt. :) Mi meg sokan mások, várhatunk egy ilyen lehetőségre. :/
  • eLiXir
    A:SD:ASD:A:SD
  • ldobosi
    Hivatalos: Gy. Gáspár az Unitedben!

• Tyler1
    A Dortmund vezérigazgatója cáfolta a pletykákat Lewandowskival kapcsolatban.

"Elegem van ezekből a találgatásokból, egyáltalán nem érdekel, hogy milyen pletykák keringenek a lengyel médiában. Ismerem a dolgok ottani menetét, úgyhogy tisztában vagyok vele, hogy miként kell kezelni az ilyen híreszteléseket. Már hetekkel ezelőtt megmondtam, hogy az Európa-bajnokságot és a szabadságát követően Robert nálunk fog edzésre jelentkezni. Pontosan ez fog történni."
  • Magic Boy
  • rooney8
    ja nem azért, nekem nincs bajom, ha valaki alacsonyabb ligákból jön, csak válts be a hozzá fűzött reményeket :D
  • Tyler1
    Gondolom SAF nem brahiból fotózkodott ezzel az Henriquezzel :)
  • Magic Boy
    A Crewe az egyik legjobb Angol nevelő csapat és most jutottak fel a 3. osztályba!

Amúgy, ha valaki tehetséges akkor jöhet a legalsó osztályból is, hiszen nagy eséllyel úgyis csak a tartalék csapatban és a kupákban fog játszani egyenlőre.
  • Darthmushroom
    hatalmas tehetségnek tartják az angolok, már ilyen 2év múlva i vb hősét meg ilyeneket látnak benne. am walcott,chambairlain meg 3osztályból ment a arsenalhoz és még is megállják a helyüket.
  • Magic Boy
    Eddig Csak Powel biztos, hiszen Kagawa még nem írt alá a többiekről meg csak pletykálnak!
  • Darthmushroom
    még csak 2, a chilei csatár még nem hivatalos teljesen.újságok írták, a MU honlapja nagy címként még nem(nem a pletyka részbe).
  • rooney8
    negyedosztályból jön
    ez biztos jó ötlet?
  • Magic Boy
    HIVATALOS: Powell a Unitedé

Nagyon helyes!
  • Tyler1
    Powell is hivatalos lett.
    Eddig 3 ember + elvileg Lewa
  • Magic Boy
    Kagawa csak a Manchester United ajánlatára várt
  • Oziris666
    Mániátok ez a rasszista tma!
  • Darthmushroom
    am egyértelmű volt h ezt fogják játszani, én legalább is tudtam és hidd el a svédek és ukránok ellen se fognak mást. lesz ami lesz
  • Rash87
    Részben egyetértek.
    Rossz volt tnap nézni őket.
  • Cabell
    nem tudom, ez az angol válogatott (nem a mai meccs miatt írom, inkább a 2010es VB miatt) egy tripla 0 szerintem, játékban, mentalitásban, hozzáállásban, mindenhogy...2010ben még nekik drukkoltam, de látva ezt a pofátlan nullaságot amit produkáltak, remélem kizúgnak innen is minnél hamarabb a gecibe, ezeknek én nem tudok szurkolni....0 összetartás a pályán, a játékosok utálják egymást mint a szart, ráadásul egy rasszista tahó a CSK, egy másik rasszista tahó meg a védelem közepén játszik...emellett az edző meg egy bohóc. (szerintem lehet sejteni, miért)
  • Darthmushroom
    angolokat nagyon leírta most mindenki, szerintem összeszedik magukat és csoportkörből simán továbbmennek,onnan meg kitudja. franciákat megverik, revans a zizu féle hosszabbításos kiesésért.
    am chelsea féle játéknak (amit belgák ellen is ) nyomtak lehet esélye lásd anno görögök+chelsea bl-be idén.
  • Tyler1
    Tippek a francia-angolra? :) A "nagy csapatok" eddig nem nagyon villogtak, remélem ez a meccs színvonalas, izgalmas összecsapás lesz, és a végén Evrát kell sajnálnunk.
  • Tyler1
    Na igen, kíváncsi leszek a teljhatalmú Rooney rotálása milyen rendszerességgel történik majd. Berba pont azért távozik, mert tavaly a padra sem fért fel 4. számú csatárként :)
  • pilboy
    akkor sztem chicharito csere lesz, kérdés, h mi lesz welbeck-kel, illetve rooney milyen szerepkörben fog játszani
  • minimize
    a mexikói mellé vették,ha jól olvastam, Berbatov mindenképpen távozik tőletek.
  • Tyler1
    "Man U agrees to £16m deal with Dortmund hotshot Robert Lewandowski"

Fél hivatalos, többet majd csak az EB végén fogunk tudni szerintem. De úgy tűnik a csatárkérdést sem aprózzák el. Kérdés, hogy a padra fizetünk 16m fontot?
  • pilboy
    lewa már biztos???
  • minimize
    gratula az eddigi(Kagawa,lewand.)erősítésekhez, SAF nem totojázik, mint nálunk a Főnök...
  • Darthmushroom
    hát megnéztem róla egy videót ez a gyerek tiszta pippo inzaghi. full ugyanolyan a mozgása :D sőt még a focijuk is :D
  • Darthmushroom
    remélem egy borsó 2 lesz aki a semmiből lesz sztár nálunk. bár nekem gyanús h idén kölcsön adjuk még.
  • DONGUBA
    Ez miez ki ez?
  • hedonist
    nekünk 40 ért sem engedték el:D tipikus..