35611

• rooney8
    nani idei pocsék szereplése után nem hiszem, hogy másik is szeretnék, ha maradna
  • ldobosi
    Nani lehet dobbant a Unitedtől. Remélem így lesz, adná az ég.

Egy újabb szerény nyilatkozat a sztárunktól:

"A kihívásom az, hogy a legjobb legyek, a No.1 legyek és ezt megmutassam a pályán. Én és Cristiano vagyunk a világ két legjobb szélsője, ezt a klubunkban mutatottak statisztikája is bizonyítja."

Ezen nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak?!
  • Rash87
    Az oké, de kb. minden évben el lehet mondani, hogy kik a bajnokesélyesek.
    Azt is nézd,hogy egyesek hogyan kezdték az előző szezont,s mi lett a vége.

Ahhoz képest,hogy szinte szezon elejétől milyen sérülések voltak, csak gólkülönbséggel lett bajnok a City. Szóval ennyire leírni...
    Lassan ott tartunk,hogy kiesünk? :)
    Azért kíváncsi leszek,ezekből a "jóslataidból" mennyi fog jönni.
  • Rash87
    Mert a PL minden játékosnak szerintem kihívást jelent, jóvall erősebb mint egy portugál bajnokság. De láttam jó párszor játszani,s ha úgy fog játszani,mint a Portoban,elég nagy kihívás lesz minden csapat számára.
  • eLiXir
    Középcsapat leszünk lassan
  • Tyler1
    Az hogy a Chelsea jövőre bajnokesélyes lesz, az nem volt kérdés onnantól, hogy BL-t és FA-t nyertek. Ez a Chelsea elkezdett látványosan erősödni, van már 2 komoly igazolásuk, innentől kezdve a cél szerintem egyértelmű.
    A City sem lesz gyengébb, akik tavaly oda-vissza csúfosan megvertek. Gondolom ők sem lesznek inaktívak a nyáron.
    Ez reálisan eddig 2 erős csapat, ebből a trióból(ha minket vesszük hozzá) valaki csak bronzérmes lesz, és ne felejtsük ki a zágyúsokat, akik rendre ott vannak a dobogón, akármilyen gyenge szezont futnak.

Mi nem voltunk erősek, borzalmas kínlódás volt a tavalyi szezon, rengeteg sérült, lyukas középpálya, megcincált védelem. Ezt az egy darab Kagawa nem fogja befoltozni, de már megkérdőjelezem az ő szükségességét, és remélem igaz a pletyka, hogy inkább Modricra hajtunk rá.
  • hedonist
    Teljesen egyetértek, h 2 fecske nem csinál nyarat, viszont Hulk miért ne állná meg a helyét? láttad már, h játszik? sok védőnek nincs esélye ellene, ha megindul.
  • Rash87
    Csak Te ne kezdd :) Hihetetlen, hogy most lett vége az előző szezonnak,de már az jut valaki eszébe, hogy top3ba jó ha benne leszünk, azért mert valaki igazolt 2 jó játékost. Érdekes gondolkodás.
    Még itt van 2 hónap. Sőt,3.

Egyébként meg nem biztos,hogy Hulk itt meg fogja állni a helyét a PL-ben.
    Szerintem nagyobb gond a Chelseanek,hogy Drogba dobbantott. Meg fogják érezni a hiányát.
  • Tyler1
    SH szerint a Chelsea megegyezett a Portóval Hulk ügyében. Az úgy szép eddig. Mehetünk az Arsenallal a 3. helyért jövőre, vagy mi lesz?
  • Effe88
    hát ez a PL
    ezért number 1 bajnokság mert itt kő keményen játszani kell 3 naponta stb...
  • JSbyMSI8800
    mondjuk igen, ebben igazad van
  • Tyler1
    A sérülések legtöbbje a fizikális túlhajtás eredménye, amit az orvosi stábnak lenne a feladata kezelni. Az, hogy hetente valaki lesérült 3 hétre, mert megcsúszott a vizes füvön, vagy rossz irányba csinálta a gól örömöt, és hasonlók, az már az ő számlájuk szerintem.
  • JSbyMSI8800
    szerintem hogy valamelyik játékos megsérül az nem az orvosi stáb hibája
  • Rash87

Ide egy új orvosi stáb kellene,nem igazolások :)
  • Rash87
    Jó kérdés,de nagyon jóó :D
  • Smithie
    Kulabá'
  • ldobosi
    Ezen felsírtam :D:D:D:D:D

1 percnél az miii?!?!?! :D:D:D
  • JSbyMSI8800
    Wenger is jó volt :D
  • Tyler1
    Azzzigeeen:DD A ganjás Rooneynál, meg a harmonikázó Szczesnynél hatalmasat nevettem :D
  • Rash87

• Darthmushroom
    am rohadt vicc az egész.
    bár a Chelsea nevét nem írja de sajnos oda megy.
  • Rash87
  • Tyler1
    :D
    Én nem sajnálom, ha nem ide jön. Egyébként már Kagawa sem biztos, most hogy felnyomták az árát.
  • Darthmushroom
    BREAKING NEWS: Eden Hazard set to join Chelsea after his wife agreed terms with John Terry. :D :D :D
    am valszeg tényleg ott köt ki
  • MR ME
    "hát erre csak a manchester képes":)
  • Darthmushroom
    hatalmas élmény volt. főleg h akkor már a united-nek szurkoltam mivel láttam az elődöntőbe a juve elleni feltámadást mikor itthon asszem 1:1 lett idegenbe meg 2:0ról 2:3ra fordított a csapat.
  • rooney8
    ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok 10 évvel idősebb :D
    vagy hogy annak idején még nem szerettem a focit :D
  • Darthmushroom
    Mint kiskoromba :D
  • ReszegKoldus
    AZ :)
  • Zenszkij
    EPIC
  • minimize
    osztom.Moyes lehet,aki a legtovább marad,közel sem rossz menedzser,szerintem idővel elköltözik Lierpool-ból egy "nagyobb" csapathoz irányítani. a többiek meg....huhh,20éve nézem az angol focit, de a hiányukba(eddig)bele sem gondoltam.
  • pilboy

wenger, redknapp, moyes és saf nélkül el sem tudom képzelni a csaptuk meccsét...
  • minimize
    akár mikor hagyja abba, maximálisan le a kalappal előtte.
  • Tyler1
    Sajnos lassan eljön a Ferguson-éra vége, valóban megterhelő lehet ennyi idősen ekkora nyomás alatt élni hétről-hétre. Remélem nem egy tragédia fogja ezt a korszakot lezárni, hanem belátja, hogy ezt a lépést meg kell tennie. Tavaly úgy nyilatkozott - kissé szentimentálisan - hogy 70 évesen ha ez nem marad neki, akkor már semmi, csak otthon ülni és várni a halált. Sajnálom az öreget, nem lehet könnyű elfogadni, hogy életed talán utolsó céljaival lassan fel kell hagynod.

Egyébként ha jövőre visszavonulna, akkor Solskjaer lenne a legnagyobb esélyes a pótlásra szvsz. Most utasította vissza az Aston Villa ajánlatát(talán pont azért mert ide térne vissza). Fiatal, tehetséges edző, képes lenne újraalapozni a csapatot, ő tanította az utánpótlást, akikből a jövő generációja lehet, tiszteli a klub minden hagyományát, és nem egynyári menedzser lenne. Aztán, hogy megtudna-e birkózni a hatalmas elvárásokkal, amit Fergie 26 év után maga mögött hagy, hát...
  • minimize
    "Orrvérzés miatt kellett kórházba vinni a napokban Sir Alex Fergusont, a Manchester United menedzserét. Nem beteg, de jó barátja, a Wigan-elnök Dave Whelan állítja, Ferguson figyelmeztetésként fogja fel a rosszullétet, és már csak egy szezont vállal a United kispadján.
    "Alex jövőre befejezi, kezd látszani rajta a nyomás. Minél öregebb vagy, annál nehezebb vele megbírkózni, és végül leterít. Sir Alex addig akarja folytatni, míg össze nem esik, tudom, két-három évig, sőt, még tovább akarna maradni, ám a rosszulléte ráijeszthetett. Szerintem most erősen elgondolkozik, és rájön, hogy nincs értelme még öt évet maradni, felesleges kockázatot vállalni" - nyilatkozta Whelan az ESPN-nek.
  • ldobosi
    Real Madrid vs Manchester United

Barátságos mérkőzés "Öregfiúk" találkozó
    2012. június 03. 19:00 Santiago Bernabeu Stadium

Ezt nézni kell!
  • rooney8
    berbatov... érdekes az ő helyzete
    volt mikor a pokol legmélyebb bugyraira kívántam (na jó ez azért kicsit túlzás), de alapból nincs vele semmi bajom. sőt az előző szezonban igen jól szerepelt. azért sajnálom, hogy elmegy. inkább menjen nani helyette :D
  • Tyler1
    "Lejárt az időm a Unitednél, nem érzem úgy, hogy értékes tagja vagyok az együttesnek. Amikor beállítottak, jól ment a játék. Idegesít egy kicsit, hogy így történt, mert szerintem nem ezt érdemeltem.
    Elhagyom a Unitedet, nincs más választásom. Újra topformában szeretnék futballozni, képes vagyok rá" - nyilatkozta Berbatov, aki azt is mondta, a városi rivális City nem jöhet szóba. Elárulta, hogy korábban megkeresték a Világoskékek, de tudatta velük: nem lesz áruló (ha nem is ezekkel a szavakkal).
    -------------------------------------------------
    Hát sajnálom, de remélem nem úgy hagyja itt a klubot, mint az argentin földitapló.
  • ldobosi
    Nagyon remélem, hogy így is lesz.
  • Rash87
    pedig muszáj lesz.