35611
-
pilboy #29478 de így legalább a játékosok döntenek és nem egy tárgy -
#29477 Nem is érdemelték volna meg,h továbbmenjenek. Ilyen nulla játékkal.... -
#29476 Ez volt a Blikk címlap ma reggel? 11-es párbaj volt könyörgöm, ott valakinek hibáznia kell, ez a cél. Ashley Cole is kihagyta a végén, de ő sem felelős a kiesésért.
Az olaszok megérdemelték a továbbjutást, de a büntetőpárbaj az szerencsejáték. Egyébként egy nagy faszságnak tartom ezt, ennyi erővel a bíró egy érmefeldobással eldönthetné a meccset, felesleges idegőrlés nélkül. -
#29475 Egyáltalán nem miatta.
Nem csak ő rontott 11-est, míg a meccsen jó volt. -
#29474 Sajnos tegnap Young miatt kiestek az angolok :( -
#29473 Hát én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ha meglátom ezt a mezt egyből elkeseredek, muszáj volt nekik abroszt csinálni a tavalyi szezon mezéből :( -
#29472 Jobban jártunk, mint a Pool a 3. számú mezével :) -
pilboy #29471 jó kis sushi készítő japán szakács? :) -
eLiXir #29470 A konyhásokhoz vették fel, azért van terítő a kezébe. -
#29469 Tökéletes lenne a kép,ha nem egy terítőt fogna a kezében. -
#29468 -
#29467 Finom lesz az a Pool->Spurs->N.U->Stoke->Chelsea->Arsenal sorozat. -
eLiXir #29466 38at akartam!! -
eLiXir #29465 ha jól számolom ez 32 győzelem -
#29464 -
#29463 Bocs ha off
Van egy manchesteres szurkolói mezem ami eladó. Nem használt végig szekrényben tartott. Még a régi AIG-os felirattal. Ha valakit érdekel privátba írjon. -
#29462 jó hát igen, nyilván, de azért egy egészséges önbizalom nem árt :) -
#29461 Azért ne ő legyen a példakép, mert Nani rá a legjobb példa, hogy hiába akar CR lenni, ha nem ért hozzá:D Ha Powell srác is felveszi ezt a stílust, akkor gyorsan megmutatják neki a kijáratot. -
#29460 "maradék 4 legalább fele gól lett"
kérem szépen ez itt a lényeg :D -
#29459 CR meg 10ből 6szor, csak a maradék 4 legalább fele gól lett :D Naninál ez nem így működik. -
#29458 de legalább céroni jól csinálta, na de náni... 10-ből 8-szor elcselezte magát -
#29457 Jó ha valaki mer távolról lőni és tud is, de CR önzősége már a ló túlsó oldala. Ilyen amúgy Nani is, ha bekattan, hogy akkor ő most gólt fog lőni, akkor 100 millió fontért sem passzolna senkinek. Egocentrizmusban ne hasonlítson a portugál(ok)ra. -
#29456 Nick Powell, az új Ronaldo? -
ldobosi #29455 Ez hatalmas! :D
Roberto Mancini levele Mansur Sejknek! -
#29454 Mióta itt van azóta lett védekező kp, a Spurs-ben ő is támadó volt :) -
#29453 Én amúgy se örültem volna, ha Lewandowski jön.
Vannak nála fiatalabbak és jobbak, akik nem kerülnek olyan sokba! -
#29452 olvasom, Lewandowski kivásárlási ára hirtelen 50millió lett, közel sem biztos a távozása??! vicc,ami manapság megy. -
#29451 Carrick sokkal védekezőbb felfogású, mint akár Kagawa, akár Modric.
Carrick kb. Fletsher tipusú játékos.
De abban egyetértünk, hogy egy Carrick szerű játékos még nem ártana, de nem kulcskérdés. -
#29450 Carrickben még jó esetben van egy szezon, Scholesban már nincs, Anderson el lesz adva, kérdés hogy mikor, tehát egy jó kp még mindenképpen kell. Arról nem beszélve, ha Carrik esetleg megsérülne, akkor Kagawával együtt ülhetnénk ismét a szarban, mert az ő posztján nincs értelmes játékosunk. -
#29449 Ez igaz, de oda jött Kagawa, akit kezdőnek hoztunk, márpedig Modric nem csere akarna lenni, míg Powel Cleverley, Anderson megelégszik a csere szereppel is! -
#29448 Clev és Anderson a 2 legsérülékenyebb játékosunk(konkrétan ez miatt volt hiányposzt a kp), Powell meg 18 éves és kétlem, hogy a negyed osztály után egyből mély vízbe dobnák. -
#29447 Modric maradjon a seggén vagy menjen ahova akar.
Az ő posztjára jött Powell és ha minden igaz már Kagawa leigazolásának útjában is csak az áll, hogy megfeleljen az orvosin, megkapja a munkavállalásit és aláírja a szerződését.
Na meg Anderson és Cleverley is elvileg Modric posztján játszik. -
sanyiute #29446 nem lenne szar mind 2 Bale Baloldalra bárhova jó -
#29445 Legyen csak Modric, Bale ára kiütné a plafont is, meg az ő posztján nincsenek nagy gondok, előbbivel ellentétben.
(amúgy sem hiszem, hogy PL csapatba igazolna, ha tényleg menni akarna) -
#29444 Modric és Bale iránt megy az érdeklődés. -
#29443 Nagyon pletykálják, hogy le akarjuk igazolni Gareth Balet.
Te atya úr isten mekkora igazolás lenne. -
#29442 -
#29441 Nem hiába mondta azt, hogy Rooney a mentora, volt kitől tanulnia :) -
#29440 -
#29439 (vagyis inkább csak a sarkazás, mert gól ritkán van belőle)