35611
-
#29518 Nem, akkor már a QPR-hoz menne, úgy is ott van a fél United :D Parkkal szót értenének. -
#29517 ejnye
én bízok a kis vágottszeműbe :D -
#29516 gyimrót helyett a sunderlandnak vagy majd vissza menekül a bvb-be:D:D:D -
#29515 Szerintem Bebe szinten van a srác, januárban már kölcsönadjuk a Gyirmótnak.
Mondjuk miattam lehet pohárszedő is a lelátón, mert a Japánok 3 hónap alatt vissza is fizetik az árát a mezvételekkel. Tartani kell a távol-keleti piacot, abban van a legtöbb pénz. -
#29514 hát egy park szintre fog sülyedni
el lesz néha csereként -
IXEMGabeo #29513 kíváncsi leszek az a Japó játékos Kagawa mennyire fog lebőgni az angol bajnokságban -
#29512 azért megnéznék abban a kapusmezben egy színesbőrű kapust,például Mandandát...:DDDD -
#29511 Miénket nem übereli. -
#29510 kapusmez mi gizda :D -
#29509 okádék -
#29508 Arsenal idegbeli mez
Nem semmi
-
#29507 -
ldobosi #29506 Egyetértek! Remélem még a nyáron sor kerül rá. -
#29505 A lehető legjobb helyre került a hetes :) -
#29504 Kagawa már csak azért se kaphatta, mert azt mondta, hogy ő ki szeretné érdemelni és nem csak megkapni a 7-es mezt.
Valencia meg mindenképpen jobban megérdemli, mint Nani. -
#29503 "miért nem Nani"
én egy repjegyet adnék neki egyesen vissza portugáliába, nem a 7-es mezt -
pilboy #29502 nem tök mind1, h kié a 7es mez?
-
#29501 Nevetséges 1-2 ember reakciója, hogy miért "egy Valencia" kapta, miért nem Nani, vagy Kagawa...
Az a Nani, aki semmit nem csinált tavaly, meg az a Kagawa, akiből láttak egy 5 perces videót a neten.
Az nem számít, hogy tavaly is Vale vitte a csapatot, ő lett az év játékosa, annak ellenére, hogy ismét csak jókora sérüléssel kezdte a szezont. De ez senkit nem érdekel, csak hogy Nani meg Kagawa milyen faszán cselez. -
ldobosi #29500 Én örülök neki, hogy ő lett az új 7-es! Ha a volt Liverpool játékos Owen is megkapta, akkor ő miért ne kapná meg? Igaz, hogy Valencia személyesen kérte magának ezt a számot, de szerintem rászolgált. -
#29499 Valencia lett a 7-es
Powell 25, Kagawa 26. -
#29498 Megint?
-
#29497 United drukker társaim légyszi segítsetek szavazni először az oldalt aztán a képet!: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=390979777628386&set=a.390979614295069.86073.127956880597345&type=1 -
#29496 Ritka rossz meccs volt,nem tudom,de nem döntőhöz méltó volt. Ez a csiki-csuki foci,nemtudom,remélem nem ez lesz a menő... -
#29495 na ennek az EB-nek is vége, nem meglepő spanyol győzelemmel, bár kíváncsi vagyok h 14s vbn a kiöregedő xavi-iniesta páros mire lesz képes. am én büszke vagyok az Angolokra is. veretlenül estek ki, úgy h csoport elsők voltak, pedig ism. közül mind azt mondta h kikapnak a francia-svéd meccsen is. ennyi hiányzóval túl szárnyalták magukat (akár h játszottak, engem az nem érdekelt, ugyanúgy ahogy a Munál se érdekkel h nyernek) -
#29494 Baines fasza lenne, JM meg 40-et nem ér meg, 30-at sem. -
#29493 Leighton Baines közel a Manchester Unitedhez
A hírek szerint 12 millió fontba „fájna” a Manchester Unitednek Leighton Baines szerződtetése.
Az Everton angol válogatott balhátvédjéért az eredetileg megjelölt – húszmilliós – ár helyett azért fizethetnek kevesebbet a Vörös Ördögök, mert a liverpooli klub anyagi helyzete nem éppen rózsás mostanság.
A 28. életévét december 11-én betöltő Baines-t Patrice Evra helyettesének – riválisának – szerződtetné Sir Alex Ferguson, aki a hírek szerint a Luka Modricért folytatott licitálásból kiszállva a portugálokkal az Eb-elődöntőig jutó középpályással, Joao Moutinhóval erősítene a középpályán.
kontinenstornán kitűnően teljesítő Porto-sztár kivásárlási ára 40 millió font, de a skót menedzser bízik benne, hogy a Sárkányok vezetősége a „harmincas” ajánlatra is rábólint majd.
Az biztos, hogy Moutinho megszerzése nem lesz könnyű menet, hiszen a Tottenham Hotspur – és a londoni klub leendő menedzsere, André Villas-Boas – tárt karokkal várja a technikás futballistát, akit az elvágyódó Luka Modric helyére szemeltek ki a White Hart Lane-en.
nb1.hu -
#29492 Like :D -
#29491 Sosem lehet elég korán kezdeni, nagyon ari :)
ÉS jól áll neki a 2013/14-ös mezünk -
#29490 Like! :) Aranyos egyébként ;) -
pilboy #29489 már most igazi vörös ördög, 6 hónapos is elmúlt kislányom :) -
#29488 Hat nem az eszeert szereti senki:D de megnevettet es mindig birtam az ilyen ibra fele vadallatokat:) -
#29487 Egyéniség, de túl megalomán, túl egocentrikus, és túl flegma. Jó játékos is, de sem fegyelme, sem alázata nincs ahhoz, hogy valódi klasszis legyen. -
Zenszkij #29486 én komolyan mondom megkedveltem ezt az embert, rengeteget röhögök rajta, óriási figura és tud is focizni -
#29485 Miért baj, h kicsit érdekesebb személyiség? mindenki arra vágyik, h legyen miről beszéélni a foci körül. sztem nincs vele baj ;) -
#29484 Amennyi utálat van/volt bennem Balotelli iránt. Most minden tiszteletem. Klub szinten és válogatott szinten is megállja heylét. Viszont személyisége, egoizmusa visszataszító. -
#29483 Owen megy dubajozni :D -
#29482 :DDDD
-
#29481 -
#29480 Tök mind1, mert ez nem tudás alapján dönti el a továbbjutást. Ha egy vatikáni papválogatott állna ki büntetőpárbajban az angolok ellen, nekik is annyi esélyük volna, mint az olaszoknak vagy akárki másnak. -
#29479 Ennyi kihagyott helyzet után csak magukat okolhatják... :( kva olaszok...