35611

• Tyler1
    Nem, akkor már a QPR-hoz menne, úgy is ott van a fél United :D Parkkal szót értenének.
  • rooney8
    ejnye

én bízok a kis vágottszeműbe :D
  • Effe88
    gyimrót helyett a sunderlandnak vagy majd vissza menekül a bvb-be:D:D:D
  • Tyler1
    Szerintem Bebe szinten van a srác, januárban már kölcsönadjuk a Gyirmótnak.

Mondjuk miattam lehet pohárszedő is a lelátón, mert a Japánok 3 hónap alatt vissza is fizetik az árát a mezvételekkel. Tartani kell a távol-keleti piacot, abban van a legtöbb pénz.
  • Effe88
    hát egy park szintre fog sülyedni
    el lesz néha csereként
  • IXEMGabeo
    kíváncsi leszek az a Japó játékos Kagawa mennyire fog lebőgni az angol bajnokságban
  • bakkerman
    azért megnéznék abban a kapusmezben egy színesbőrű kapust,például Mandandát...:DDDD
  • Tyler1
    Miénket nem übereli.
  • rooney8
    kapusmez mi gizda :D
  • DONGUBA
    okádék
  • Rash87
    Arsenal idegbeli mez
    Nem semmi

• Rash87
  • ldobosi
    Egyetértek! Remélem még a nyáron sor kerül rá.
  • Pacal17
    A lehető legjobb helyre került a hetes :)
  • Magic Boy
    Kagawa már csak azért se kaphatta, mert azt mondta, hogy ő ki szeretné érdemelni és nem csak megkapni a 7-es mezt.

Valencia meg mindenképpen jobban megérdemli, mint Nani.
  • rooney8
    "miért nem Nani"

én egy repjegyet adnék neki egyesen vissza portugáliába, nem a 7-es mezt
  • pilboy
    nem tök mind1, h kié a 7es mez?
  • Tyler1
    Nevetséges 1-2 ember reakciója, hogy miért "egy Valencia" kapta, miért nem Nani, vagy Kagawa...
    Az a Nani, aki semmit nem csinált tavaly, meg az a Kagawa, akiből láttak egy 5 perces videót a neten.

Az nem számít, hogy tavaly is Vale vitte a csapatot, ő lett az év játékosa, annak ellenére, hogy ismét csak jókora sérüléssel kezdte a szezont. De ez senkit nem érdekel, csak hogy Nani meg Kagawa milyen faszán cselez.
  • ldobosi
    Én örülök neki, hogy ő lett az új 7-es! Ha a volt Liverpool játékos Owen is megkapta, akkor ő miért ne kapná meg? Igaz, hogy Valencia személyesen kérte magának ezt a számot, de szerintem rászolgált.
  • Tyler1
    Valencia lett a 7-es
    Powell 25, Kagawa 26.
  • Tyler1
    Megint?

• Scholes1974
    United drukker társaim légyszi segítsetek szavazni először az oldalt aztán a képet!: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=390979777628386&set=a.390979614295069.86073.127956880597345&type=1
  • Rash87
    Ritka rossz meccs volt,nem tudom,de nem döntőhöz méltó volt. Ez a csiki-csuki foci,nemtudom,remélem nem ez lesz a menő...
  • Darthmushroom
    na ennek az EB-nek is vége, nem meglepő spanyol győzelemmel, bár kíváncsi vagyok h 14s vbn a kiöregedő xavi-iniesta páros mire lesz képes. am én büszke vagyok az Angolokra is. veretlenül estek ki, úgy h csoport elsők voltak, pedig ism. közül mind azt mondta h kikapnak a francia-svéd meccsen is. ennyi hiányzóval túl szárnyalták magukat (akár h játszottak, engem az nem érdekelt, ugyanúgy ahogy a Munál se érdekkel h nyernek)
  • Tyler1
    Baines fasza lenne, JM meg 40-et nem ér meg, 30-at sem.
  • Golyo69
    Leighton Baines közel a Manchester Unitedhez

A hírek szerint 12 millió fontba „fájna” a Manchester Unitednek Leighton Baines szerződtetése.

Az Everton angol válogatott balhátvédjéért az eredetileg megjelölt – húszmilliós – ár helyett azért fizethetnek kevesebbet a Vörös Ördögök, mert a liverpooli klub anyagi helyzete nem éppen rózsás mostanság.

A 28. életévét december 11-én betöltő Baines-t Patrice Evra helyettesének – riválisának – szerződtetné Sir Alex Ferguson, aki a hírek szerint a Luka Modricért folytatott licitálásból kiszállva a portugálokkal az Eb-elődöntőig jutó középpályással, Joao Moutinhóval erősítene a középpályán.

kontinenstornán kitűnően teljesítő Porto-sztár kivásárlási ára 40 millió font, de a skót menedzser bízik benne, hogy a Sárkányok vezetősége a „harmincas” ajánlatra is rábólint majd.

Az biztos, hogy Moutinho megszerzése nem lesz könnyű menet, hiszen a Tottenham Hotspur – és a londoni klub leendő menedzsere, André Villas-Boas – tárt karokkal várja a technikás futballistát, akit az elvágyódó Luka Modric helyére szemeltek ki a White Hart Lane-en.

nb1.hu
  • Golyo69
    Like :D
  • Tyler1
    Sosem lehet elég korán kezdeni, nagyon ari :)

ÉS jól áll neki a 2013/14-ös mezünk
  • HRC Dodi
    Like! :) Aranyos egyébként ;)
  • pilboy
    már most igazi vörös ördög, 6 hónapos is elmúlt kislányom :)
  • hedonist
    Hat nem az eszeert szereti senki:D de megnevettet es mindig birtam az ilyen ibra fele vadallatokat:)
  • Tyler1
    Egyéniség, de túl megalomán, túl egocentrikus, és túl flegma. Jó játékos is, de sem fegyelme, sem alázata nincs ahhoz, hogy valódi klasszis legyen.
  • Zenszkij
    én komolyan mondom megkedveltem ezt az embert, rengeteget röhögök rajta, óriási figura és tud is focizni
  • hedonist
    Miért baj, h kicsit érdekesebb személyiség? mindenki arra vágyik, h legyen miről beszéélni a foci körül. sztem nincs vele baj ;)
  • ffxi
    Amennyi utálat van/volt bennem Balotelli iránt. Most minden tiszteletem. Klub szinten és válogatott szinten is megállja heylét. Viszont személyisége, egoizmusa visszataszító.
  • Tyler1
    Owen megy dubajozni :D
  • rooney8
    :DDDD

• Rockynhooo
  • Tyler1
    Tök mind1, mert ez nem tudás alapján dönti el a továbbjutást. Ha egy vatikáni papválogatott állna ki büntetőpárbajban az angolok ellen, nekik is annyi esélyük volna, mint az olaszoknak vagy akárki másnak.
  • hedonist
    Ennyi kihagyott helyzet után csak magukat okolhatják... :( kva olaszok...