35611
-
Zenszkij #29558 akkor ellenük ne játsszon :D -
pilboy #29557 egyébként néhány hete rvp is nyilatkozott vmi olyasmit, h nem szeretne az arsenal kapujára rohamozni, mert az furcsa érzés lenne -
#29556 hát igen, ők az öreg rókák, de manapság... na de mindegy is, ne menjen el senki a csapattól és kész (kivéve nani) -
#29555 Jó Nani csak egy példa volt, mert nála merült fel legutóbb, hogy a City kinézte őt :) De Scholesnak, Giggsnek, Nevillenek nem volt az a pénz, nem tudom manapság ki lenne ennyire hűséges, de aki egy adott csapatban "nő fel", az szerintem megtanulja tisztelni a csapata értékeit :) -
#29554 az egy dolog, hogy mit nyilatkozik, csak azt mondja amit hallani akar a publikum, de hidd el naninak is van az a pénz... :D már hányszor volt olyan, hogy valaki nyilatkozta, hogy soha semmi pénzért nem menne el x csapatba, aztán 2 évvel később háromszor annyi pénzért már mégiscsak elment...
nagyon kevés az olyan játékos, aki ezt komolyan is gondolja (és nani biztos hogy nincs köztük :D) -
#29553 Van, de az értelmesebbje nem teszi meg :) Nani is azt nyilatkozta legutóbb, hogy inkább itt hagyná Angliát, de riválishoz nem igazolna(bár nála nem lehet tudni, hogy komolyan beszélt-e). -
#29552 van az a pénz, amiért "szemközt szarja" a csapatát a játékos :) -
#29551 Ja, SAF megerősítette, hogy igazak a pletykák.
Én amúgy bánnám, egyrészt tele vagyunk csatárral(úgy néz ki Berba is marad), másrészt én sem örülnék, ha Rooney átmenne a Chelseabe, annyi lojalitás legyen egy játékosban, hogy nem szarja szemközt a csapatát, bár ott ez mostanában nagy divat :)
A Welbeck-Rooney jó páros, ne basszák már szét. -
#29550 Én nem bánnám,ha ide kerülne. -
pilboy #29549 állítólag bombázza saf az arsenalt rvp-ért ajánlatokkal -
#29548 Mármint Kagawa -
#29547 Remélem a szombati meccsen játszik legalább egy félidőt. -
#29546 Brady jó, de tegnap nagyon őt játszatták, így annyira nem mutatott valós képet a teljesítménye. Szinte csak a bal oldalt használták, legtöbbször Brady-t játékba hozva könnyen lett elfogult vele mindenki(még a kamera is szándékosan őt mutatta mindig), a védekezésben viszont annyira nem tesztelték le, de szép jövője lehet, ha okos marad és nem száll el, mint egyes társai.
(Fryers is inkább elmegy a Spursbe, mikor sansza lett volna Evrát váltani.)
Tunnicliffe is nagy tehetség, de ha még egy kp érkezik, akkor neki is elszálltak az esélyei.
Bevallom 20 percet úgy átaludtam a 2. félidőből mint a picsa, anélkül, hogy fontosabb eseményről lemaradtam volna. A végét Kagawa miatt vártam meg, de csak azért hogy lássam milyen rendszerbe állítják be, de abból a 3 percből ezt nem sikerült leszűrnöm. -
#29545 Nekem is amúgy!! :D Valahogy így meccs közbe nem tűnök olyannak -
pilboy #29544 hát csak azért szenvedtem végig a meccset, h láthassam kagawat, erre az utolsó 2 percre sikerült beállítani...
braddy játéka nekem is tetszett, blackettet láttam nagyon bizonytalannak, de ha jól tudom ő még csak 18
lingard, petrucci jók lesznek
tunnicliffe tiszta roy keane
védőink jók voltak, főleg wotton tetszett -
#29543 Braddy: Ha így folytatja megragadhat a nagy csapat keretében. Pedig nem is a saját posztján játszik, ő ugyanis szélső.
Macheda: Eddig egész biztatóan játszik.
Reméljük a második félidőre jön Kagawa és Powell. -
#29542 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megtetszett a mezünk de nem árulom el senkinek! -
#29541 ez mind szép és jó...
...de én egy szóval sem mondtam, hogy ezzel akármilyen problémám is lenne :) -
#29540 Amúgy is ezek a túrák a reklámról szólnak, a szponzori és a klub marketing feladatait biztosítottak teljesíteni, aminek egyik eszköze, hogy el kell focizgatni ilyen csapatokkal. A valódi felkészülés Angliában zajlik. -
#29539 És az miért baj, ha a B, a C, vagy az ifi játszik?
Ezek a túrák arra jók, hogy bizonyítsák a fiatalok és az újak, hogy a nagy csapatban, ne adj isten a kezdőben a helyük.
Én kíváncsian várom a mai meccset, hogy mit tudnak a fiatalok.
Én így állnék ki:
Johnstone - Vermilj, Veseli, Wotton, Blackett/Braddy - Bebe, Powell, Tunnicliffe/Petrucci, Kagawa, Lingard - Macheda
A túra a fiatalokról szól és az ő nagy esélyükről és a két atrikai csapat ellen nyugodtan kiállhatunk az ifivel. Majd utána már játszhatnak az idősebbek is, na meg azok a fiatalok, akik mutattak valamit az első két meccsen.
Na, de sajnos ilyen kezdőre semmi esély. -
#29538 hát ja, ez igazából:
AMAZULU - MANCHESTER UNITED B
-
#29537 Felkészülési meccs, nem kell BL döntőt várni. Ez az utánpótlásnak, meg az újoncoknak lehetőség,egy jó szerepléssel felkerülhetnek a nagy csapatba, lásd Clev és Welbz tavaly.
Én amúgy sok fiatalra kíváncsi vagyok, leginkább erre a Powell srácra. -
#29536 biztos nagy meccs lesz... -
#29535 AMAZULU - MANCHESTER UNITED
2012. július 18. 20:00 Mabhiba Stadium, Durban
Tv: 19:55 DigiSport ÉLŐ -
#29534 azok a gyerekkori képek :DDDDDDD -
#29533 Ki tudja? Jó géneket örökölt a mamitól :)
CR se nézett ki egy Don Juannak gyerekkorában, manapság meg már a g-pont szinonimája is Ronaldo :D
-
#29532 belőle se lesz egy sármőr,de ha feleannyira tud majd focizni mint a faterja,akkor semmi problémája nem lesz :D -
#29531 hát ilyen fejjel..:D -
#29530 Le se tagadhatná a fatert :) -
#29529 kis Rooney :))
-
Zenszkij #29528 Kagawa klasszis lesz, időt kell neki adni. -
#29527 Csak azt felejted el, hogy a Német bajnokság közel olyan erős, mint az Angol és Kagawa a kétszeres Német bajnok kulcsjátékosa volt és azt is mondhatjuk, hogy a második bajnoki cím nagyban köszönhető neki. -
#29526 Félelemkeltő videóval üzent a ManUnited a ManCitynek -
#29525 Kis Holland bajnokságban "talán" kicsit kiemelkedett, de sztem csak próbálják befuttatni és jópénzért eladni, láthattuk az EB-n szart se ért a játéka. -
#29524 Állítólag Eriksen már tárgyal a csapattal, 22m €-ért engedné az Ajax. -
#29523 így van de igazán top 10es csapatba nem kellett ő
pl,Arsenalba se tudta magát beverekedni mert nem volt elég jó ahhoz lehet kagawa ugyan ez lesz...aztán tényleg marad neki a bvb vagy a qpr
majd meglátjuk -
IXEMGabeo #29522 Inamoto legalább a Fiorentínában sőt még a West Bromban is volt Gera csapattársa, szép éveket töltött el ezekben a klubokban. Egykoron ő volt a legjobb japó játékos. -
#29521 Digi írta nemrég fb-on!
DigiSport
Többen kérdeztétek, hogy az idén is közvetítünk-e felkészülési mérkőzéseket. Nos, a válasz: igen. Jelen állás szerint így néz ki például a jövő hét:
Manchester United-AmaZulu - szerda, DIGI Sport, 19:55
Manchester United-Ajax Cape Town - szombat, DIGI Sport Plus, 14:55
nah legalább láthatjuk a csapatot a felkészülés alatt is :D -
#29520 Meg Park Chu Young is :D -
#29519 :D:D
amúgy inamoto is hogy befutott az arsenalbaD:D:Dmég anno:D:D: