35611

• JSbyMSI8800
    Jogos, de eleinte biztos fura lesz.
  • Tyler1
    Az mind1, hogy az embléma szép vagy nem, a lényeg, hogy világrekordnak számító 200m fontos szerződést kötöttek, ami mindenképpen előnyös a klubnak.

Engem mondjuk nem különösebben érdekel mi virít a mezen, a "szépség" úgyis a Nike kezében van :)
  • JSbyMSI8800
    Nekem nem tetszik :)
  • Tyler1
    2014-től 7 éven át ez a logo díszíti majd a mezünket.

• HRC Dodi
    Teljesen igazad van, de én is szívesen látnám, persze sajnálnám Berbát, de valahogy már nincs összhang vele.... Ettől függetlenül még kellene egy kp és egy hátvéd, mert Bradyre alapozni nem lehet + ami furcsa nekem, hogy kettő kapus lett meghirdetve a keretbe, most akkor ki lesz a 3., Johnstone?
  • JSbyMSI8800
    Szerintem pont ez lesz az oka, hogy nem fog jönni. SAF egyből Roo fizetését nem fogja szerintem megadni, de az is igaz hogy gólt rúgni tud :) és emiatt is meggondolják hogy tényleg megadják-e neki.
    Én szívesen látnám a csapatba :D
  • HRC Dodi
    Ha azt nézzük az, de végül is van mire kérnie, csak rugdossa a gólokat és például tavalyi gólkirály.
  • sanyiute
    az a lényeg hogy nem pénzéhes :D
  • HRC Dodi
    Egyes hírek szerint RVP azt a fizetést kéri amit Roo, és ha ez megvan, nem áll semmi az átigazolás útjában.... (20m €)
  • Tyler1
    Jót tett neki a sérülés, vagy nem tudom :D
  • Oziris666
    Még a végén lesz belöle vmi:D
  • Tyler1
    Az hagyján, hogy a japán gólt rúgott, de Bébé mit játszott
  • rooney8
    elég szarul vette át
  • Rash87
  • Rash87
    Kagawa gólt lőtt :))
  • hedonist
    No Lucas deal

Kamu volt ezek szerint, mert nem ajánlott Fergie 30-at, mert, ha ajánlott volna elfogadjak elvileg.
  • pilboy
    pletyka
  • Tyler1
    "A Sunday Times úgy tudja, Robin van Persie legszívesebben a Manchester Unitedben folytatná karrierjét."

nanebasszameg...
  • rooney8
    nani se :d
  • Tyler1
    Jones-al is az a baj, hogy tavaly ha csúnyán nézett rá egy játékos már lesérült.
  • JSbyMSI8800
    szerintem meg carrick posztjára is kellene valakit keresni biztosítéknak ha carrick esetleg lesérül.
  • pilboy
    park nem véletlen dobbantott
    de egyébként hol van sok szélsőnk?
    vale, nani, young, aki használható hosszú távon komolyabb meccseken. giggs már nem bírja szélen, a fiatalok még nem érettek
  • Oziris666
    Majd odarakja Jonest vagy átnevel vkit ahogy Andersont!
    De az igaz h ennyi szélső fölösleges...
  • Voyager5
    Jelenlegi PL győztes nem elég ütőképes?
  • Tyler1
    De őt megint hova? Középre már vettünk 2 támadójátékost, miközben 1 darab Carrickünk van védekezni, szélre meg felesleges ennyit kiszórni, hogy padozzon.

Halkan jegyzem meg, hogy ha Carrick lesérül, akkor b*szhatja az egész brigád a támadó fociját. Fergie is a napokban nyilatkozta, hogy Carrick lehet a kulcsember a jó BL szerepléshez. Közben meg nincsen cseréje...
    Cleverley még kevés, Anderson hangulatfocista és azt se biztos, hogy marad, Fletcher meg szerintem már vissza sem jön.
  • Zenszkij
    A Manchester City RVP-t akarja. Könyörgöm minek? Építsenek egy ütőképes csapatot a jelenlegi katyvaszból, minek ide még egy csatár?
  • hedonist
    bizony nem

Sao Paulo snub fresh £30m bid
  • pilboy
    nem mind1, h euro, vagy font ;)
  • hedonist
    Nekem csak az a fura, h kb 1 hete azt írták, h visszautasítottak tőletek egy 30 millios ajánlatot, most meg olcsóbban odaadják?:)

Örülök, ha jön hozzátok, tovább erősödik a PL, mi is és ti is nagyon jókat igazoltatok, el kell kapni a Citiyt.
  • Darthmushroom
    hát Fergi nagyon beleszeretett a játékába ha ennyit kiad érte(ha igaz). volt már rá példa h sokat költött egy játékosra ha szerette a játékát. de hatalmas lutri h angliába mire vinné a gyerek. lehet h ő lenne az új dinho de az is lehet h kléberson karrier lenne belőle.de ha idejön rajta múlna h mire viszi és h mennyire hallgatna Fergi-re mert a tehetség látszik benne.
  • ldobosi
    2012. július 23.

A Mirror beszámolója szerint a Sao Paulo és a Manchester United megállapodott Lucas Moura 26 millió fontos átigazolási összegében. A Vörös Ördögöknek már csak a játékos ügynökeivel kell megállapodni a személyes feltételeken.

Ti mit gondoltok róla?
  • Rash87
    Chris Smallingot meg kell operálni, emiatt várhatóan 10 hétig harcképtelen lesz!

kezdődik...
  • Tyler1
    Volt 1-2 szép mozzanata, jól befutotta a pályát, fejelt 1 kapufát, de igazából a valódi tudása még rejtve maradt.
  • hedonist
    Kagawa, hogy tetszett? Sztem ő Rooneyval lesz nagyonj jó.
  • pilboy
    nem hiszem, h sokan vannak, akik ezt mondanák
    bőven megéri a 20 misit

a meccs marha gyenge volt, kagawa tetszett
  • Tyler1
    Gyér volt, de kb. annyira is vették komolyan. Mindenki lézengett, az Ajax sokkal jobban játszott, több helyzetet dolgoztak ki, de azért ez nem a nagy csapat teljesítményét tükrözi.

Barca ellen talán lesz valami erőpróba, bár valószínű ott is marad a tartalékos felállás.
  • hedonist
    Sztem nem mondja senki, h nem ér többet, mindenki tudja, h értékes, hiszen ő volt a legjobb csatár tavaly a PL ben ráadásul nem az egyik legjobb csapatban.

Nézitek a meccset? Elég gyér a játék egyelőre, remélem azért mi vagy ti elkapjátok a cityt idén!
  • minimize
    valóban. volt is egy kőkemény 10millió fontos ajánlat érte.lehet jönni a "nem is ér többet"-szöveggel, de úgy értesültem, nemsokára überelhetik az anno Berbatovra kiadott összeget,hogy manchesterbe kerüljön.
  • banok
    Digisport hu

MUTV

Digisport 2 ro (p2p: Sopcast)

• DONGUBA
    Hali valaki streamet a mai meccshez tud?Koszi