Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel Rooneyval szemben elfogult vagyok ezért mindenképpen neki adtam volna. Szép és egy elég fontos gól is volt egyben és kicsit csalódott is vagyok ez miatt de Neymar gólja szerintem is szebb volt. De mindenképpen örülök hogy nem Messi kapta.

Rash87
Legalább nem Messi 😊

Glory, Glory Man. United!

rooney8
nem Rooney kapta a Puskás-díjat :SS
Neymar
jó oké, az se volt csúnya, de ezt Rooney-nak kellett volna kapnia :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

azóta már többször is összeültek a "játékvezetõk" 😄

egyébként ezt a fajta becsúszást elõször az afrikaiaktól láttam még a '90-es évek végefelé (fõleg az afrikai nemzetek kupáján (volt?) jellemzõ)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Zenszkij
ez kiállítás?, na hagyjuk már, nevetséges, 10 éve ilyet a PL-ben simán elengedtek, mondom ezt MU drukkerként

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

rooney8
jó az megint egy másik téma
az is túlzás volt, de sztem ez is

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Rooney a semmire kapott 3mat. de az nem úgy semmi, mint Kompanyéra mondják sokan, hanem konkrétan a SEMMMMMIRE. ilyen az FA, persze a Citynek még szokni kell...

de leviszik az övét is 2re.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
hát én akárhogy nézem, szerintem sok az a 4 meccs
2-re kellett volna és akkor senkinek nincs egy szava se

Rash87
A Liverpool csapatát kaptuk az FA-kupa következõ fordulójában!

ezen amilyen vicces olyan igaz...<#eljen>

The Matrix has you...

Tyler1
hát kíváncsi leszek mi lesz belõle, mert ilyen nincs, "hogy labda volt". páros lábbal odacsúszik, persze hogy labda lesz, mert nincs az a hülye, aki ott hagyja a lábát keresztbe törni. ennyi erõvel bemegyek fejszével játszani, aztán labda lesz, nem?

visszább kell venni az "erõszakból" különben hol van a lejtõ vége?

abban is igaza volt a szakértõ bácsinak, hgoy viszont akkor minden esetben legyen ilyen, azaz következetesen legyen minden hasonló cselekedet piros lap. elõbb-utóbb megtanulják baba nélkül szerelni a játékosokat és kevesebb lesz az akár pályafutást kettétörõ "játéknak".

pénz van mindenben, tudjuk nagyon jól, de álljt kell valahol mondani és kész, nincs apelláta.

The Matrix has you...

Darthmushroom
szerintem nincs, igaza volt a "szakértõnek" ha ott Nani nem ugrik fel lábtörés van.szóval szerintem mindenképp jogos.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
El van ez túlozva...

Tyler1
Kompany 4 meccses eltiltást kapott, a City fellebbez.

Teljesen egyetértek veled.

Cabell
A gyõzelemnek természetesen örülni kell, de az picit szomorú, hogy ahelyett, hogy beléjük vertünk volna egy nagyot, csak egy ilyen drámai végjátékra futotta, ami még nekik fog lökést adni.

Még mindig nem dõlök be annyira ennek a Citynek, mint láthatóan szinte mindenki, nem tartom õket olyan hihetetlenül erõsnek, de az a gond, hogy nagyon sok olyan dolgot produkálunk, ami miatt lassan ott fogunk tartani, hogy ha erõs a city ha nem, mi még gyengébbek leszünk..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Jogos, tényleg megérdemelte.Ugye?

Rash87
szeretném megkérdezni, hogy ki ez a Jones gyerek? United-os vagy City-s, mert néha nem tudtam eldönteni melyik csapatnak okoz több örömet...

The Matrix has you...

Tyler1
túlzás, hogy nem érdemelte meg.

Rash87
Ismét egy olyan gyõzelem,amit nem érdemelt meg a csapat.
Így játszani a 2. félidõben,10 ember ellen kritikán aluli.
Persze szép volt meg minden,de ez nem az a hú de szép gyõzelem volt.
Látszik hogy nincs rendbe sehogy sem a csapat. Ferdinand-ot meg mérkõzések elõtt,be lehetne nyugtatózni,mert õ csinálja a hibákat,aztán mást ordibál le...rontva ezzel a morált.

Darthmushroom
nyertünk, de nekem csalódás a meccs,elsõ félidõ jó volt azt játszottunk ami várható volt h kontrázunk, de h a 2félidõ semmit nem csináltunk, ha kicsit akarunk 1-2gólt biztos szerezhetünk volna

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Scholes-Nani csere a világ vicce volt, jó hogy nem Lindegaardot hozta le az öreg. azért nehezen de meg van, FA-t be kell húzni, a gyõzelem meg remélem lökést ad a csapatnak a bajnokságra.

rooney8
hát
oké hogy nyertünk, de morálisan sztem nem nagyon küldtük padlóra õket
a gyõzelemért grat, de kicsit hiányérzetem van
emberelõnyben voltunk, de mégis megszorongattak minket és a 3 gólt is majdnem leadtuk

Hát ebben a 2. félidõben elég fosul játszottunk. Megint ráültek az eredményre és hagyták õket feljönni de szerencsére nyertünk.

JSbyMSI8800
ez nem barcaszar

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Hugy megáll bennem...

A lábáról pattant a kezére tehát nem ért 11-est.

kéz volt, 11-esnek kellett volna lennie!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Fergie szándékosan cserél ilyen szarul?-.-

banok
... vagy mégse?!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

smith09
Végiggondolva Scholes beszállása annyira nem meglepõ.
Kb. 20 évet játszott nálunk tudomásom szerint, és ez idõ alatt sok mindent megtanult. Újdonságot nem lehet nagyon mutatni neki.
Na tessék állítólag most passzolta el a Paul.
No mindegy, szerintem lõni ugyanúgy tud, állóképessége sem lehet rossz. Szóval nem lesz itt gond. Ja és szerintem saf-nak jó oka van h õt tette be elsõ csereként.
Csak ezt a meccset húzzuk ki. :-)
rooney8
hát... Scholes...

Nem hiszem el.....

És jön Scholes! 😉

smith09
Mi ez a sz*r ?
Ez azért szép volt te köcsög.

rooney8
ez hol volt szabadrúgás? sehol baszki -.-

Tyler1
Ennyi, stúdióban a lényeg, ha Kompany lábat tör, akk már jogos a piros?

banok
Ez eldõlt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
vagy csak pofátlanul keveset ajánlott fel neki Mansz Úr 😊

Rooney bemutatott a shitty drukkereknek 😄😄
A füle vakarásával álcázta az egészet 😄 Hatalmas megoldás 😄😄

rooney8
ez meleg volt, de csak bement 😄

smith09
3as kolbász.......
ez a góóóól 😊
zalrobto
0.3<#nevetes1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

11es!!!!!!!!!!!

smith09
11-es😊
zalrobto
remélem kiütjük õket😊<#ravasz1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

smith09
hoppá !
2-0

kellett nekem lehúznom ! :-)