35611

• Oziris666
    Ronaldinhonak bejött Párizs!
    Ez se marad ott sokáig az fix!Föleg mint a brazilok többsége,megszereti a Párizsi éjszakát és már el is felejti mi az a labda:DDD
  • Magic Boy
    steamet légyszíves
  • pilboy
    rooney kihagyott egy tizit a félidő utolsó percében
  • Rash87
    Közben megérkezett a hivatalos megerősítés Párizsból: Lucas Moura januárban csatlakozik a Paris Saint-Germainhez!
  • zsotesz
    közben találtam
  • zsotesz
    stream-et dobna valaki a meccsről?
  • attiGT
    nagyon kikapunk :D
  • Rash87
    állítólag RvP ma aláír hozzánk.
  • Tyler1
    "I talked to Thiago Silva and Leonardo, they said many good things about the club, the project they are implementing there."

:DDDDDDD
    Thiago Silva mennyi fasza dolgot sorolhatott fel? Lesz pénz, meg...pénz, meg...egy rahedli pénz.
    19 évesen ez ám a döntő tényező, igazoljunk fos ligába, fos csapathoz, hogy kanyi legyen dögivel.
    Lehet SAF inkább feleslegesnek tartotta versenyezni az arabokkal, annyit nem ért volna már egy zsákbamacska kisgyerek.
  • Effe88
    kicsit sokat képzel magáról:D
  • hedonist
    Lucas Moura set for PSG

SAF már nem a régi, erőll lecsúszott.. bár sztem nem is akkor császár a gyerek.
  • Zenszkij
    A világcsúcstartó sprinter a Manchester Unitedben folytatná karrierjét :D.
  • Tyler1

Egyként a Juvéban sokkal inkább elnézném, új bajnokság, új kihívás, és a szurkolók szemében is "elfogadhatóbb" lépést tenne.
  • minimize
    értelek én,dehogynem. valakiben azonban nem bízik úgy SAF,mint pl. Te magad. szerintem ezért szerződtetné.a dolog a fiatalokkal rendben van,érthető is.
  • Tyler1
    Nem érted. Tök mind1, hogy aranycipős, gólkirály, csodacsatár, stb., nekem semmi bajom RvP-vel, de (jelenleg!) 5 csatár van a csapatban, nem hiányposzt. Én, ismétlem ÉN feleslegesnek tartom ide Persie-t. Tavaly 3 csatárral toltuk végig a szezont, úgy, hogy az akkori gólkirály Berbatov még padra is alig fért fel. És természetesen annak sem örülnék, ha a mostani fiatalok szorulnának ki a csapatból egy 29 éves játékos miatt, mikor a fiatalításon és az új generáció építésén fáradoznak.
    De majd kiderül a vezetőség hogy látja.

Én azt tanácsolom innen SAFnak(hátha olvassa a topikot néha), hogy azon töprengjen hogy szeptember végére ne a Valencia-Carrick-Vidic-Brady tengellyel álljunk fel, mert a hátvédsor még mindig nagyobb rizikó, mint a támadók.
  • minimize
    örülök,hogy felesleges a tavalyi angol aranycipős,de SAF szerintem máshogy gondolkodik erről.meglátjuk,Én sem örülnék,ha Angliában maradna...
  • Zenszkij
    az öreg is érzi itt az ideje a vérfrissítésnek, meglátjuk mit hoz ki belőle
  • limperatore
    coutinho is nyilatkozta meg juan is h jó lenne ha az interbe jönne, tehát ott is létrejött már :D
  • Fyrex
    tehát van egy felkapott téma az átigazolási világban, és Saha erre kiírta, hogy tök jó lenne ha sikerülne

logikus, tök alap hogy ebből az következik hogy létrejött az üzlet.
  • limperatore
    az ügynöke pedig elég szépen tagadja h egyáltalán tárgyalnának az mu-val
    link
  • Tyler1
    Jones igazolását anno így köpte el Rooney a twitteren, pedig ő is feltételes módban dicsérte meg :)
  • Tyler1
    Én sem abban, hogy egy tök fals pletykával vesztegetné az idejét twitteren egy "bennfentes".

A sajtó meg megcáfolta, hogy nincs orvosin. És? Lehet ott még nem tart a dolog. Kagawa is később volt orvosin, minthogy bejelentették az igazolást.
  • limperatore
    Agent: “Medical Exam With United? All Lies”

Brazilian Football Federation: No Medical With United For Lucas

Sky: “Medical With United? No Confirmation”
  • Rash87
    Mai meccsen azért sem volt jelen Fergusson,mert az átigazolását intézte.
  • Fyrex
    ebben nem értem a logikát
  • Tyler1
    Saha a twitterén: Would be a great signing for Man United. #LucasMoura. Great talent and a magnific entertainer.

Akkor ez már biztosra vehető, kacsa hírről nem mondana ilyet.
  • Tyler1
    Miattam egész Britannia összeteheti a mancsát, ha ide felesleges. Jelen állás szerint 1 csatáros felállásra állunk vissza, de ha maradna kettő, akkor sem hiszem, hogy az angol válogatott Welbeck lenne mellőzve. :)
  • minimize
    (jelen állás szerint egyébként kész újratárgyalni a szerződését az Arsenal-al)
  • minimize
    "Persziváld" miatt ha Te nem is, a Főnököd összetenné a 2kezét.
    megkezdte a felkészülést,a hivatalos fotók tanulsága szerint.
  • banok
    DHL TOUR 2012
    16.00 Valerenga-Manchester United Oslo
    Digisport hu
    (aki nem tud regisztrálni annak a http://viptv.ucoz.hu -> online tv kérésre ikon útvonal ajánlatos)
    Digisport 1 ro (p2p: Sopcast)

MUTV

Sport TV 1 pt

Slovak Sport.tv

Sportklub sr

Canal+ Sport pl

• Tyler1
    Mai pletykusz: Moura elvileg orvosin, Persziváldot is nagyon akarják(csak tudnám mi a picsának?), SAF ki is hagyja a mai meccset ügyintézés miatt.

Persziváldról olyan hírek is keringenek, hogy megkezdi a felkészülést az Arsenallal. Az még szép, ha ekkora bohócot csinált magából a nyáron.
  • Darthmushroom
    hát úgy is kell, h a liverpool-t gyűlölje elsőnek :D és utána nyugodt szível jöhet a MU-ba focizni :D mint az apja
  • Tyler1
    Nem vennék rá mérget, a United játékos apja erősen Everton szimpatizánsnak neveli :) Everton meze is előbb volt, mint Unitedes.
  • rooney8
    lehet nem is lesz focista :)
  • Zenszkij
    Kiköpött apja! Nagyon helyesek! Lehet a kis kölök is nálunk lesz nagy focista :).
  • rooney8
    a Rooney család :D

• Tyler1
    Élőben már egész szerethető, de mikor először megláttam... :D

• Rash87
    Annyira azért nem borzasztó... dizájnos :D
    Nem muszáj követnünk a semmitmondó mez stílusokat.
  • Tyler1
    nyaa kép lemaradt
  • Tyler1
    Eleinte a kockás remekmű is fura volt(de leginkább elrettentő) :)