Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neymar
jó oké, az se volt csúnya, de ezt Rooney-nak kellett volna kapnia :/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
egyébként ezt a fajta becsúszást elõször az afrikaiaktól láttam még a '90-es évek végefelé (fõleg az afrikai nemzetek kupáján (volt?) jellemzõ)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
az is túlzás volt, de sztem ez is
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de leviszik az övét is 2re.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
2-re kellett volna és akkor senkinek nincs egy szava se
The Matrix has you...
abban is igaza volt a szakértõ bácsinak, hgoy viszont akkor minden esetben legyen ilyen, azaz következetesen legyen minden hasonló cselekedet piros lap. elõbb-utóbb megtanulják baba nélkül szerelni a játékosokat és kevesebb lesz az akár pályafutást kettétörõ "játéknak".
pénz van mindenben, tudjuk nagyon jól, de álljt kell valahol mondani és kész, nincs apelláta.
The Matrix has you...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Még mindig nem dõlök be annyira ennek a Citynek, mint láthatóan szinte mindenki, nem tartom õket olyan hihetetlenül erõsnek, de az a gond, hogy nagyon sok olyan dolgot produkálunk, ami miatt lassan ott fogunk tartani, hogy ha erõs a city ha nem, mi még gyengébbek leszünk..
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Glory, Glory Man. United!
The Matrix has you...
Így játszani a 2. félidõben,10 ember ellen kritikán aluli.
Persze szép volt meg minden,de ez nem az a hú de szép gyõzelem volt.
Látszik hogy nincs rendbe sehogy sem a csapat. Ferdinand-ot meg mérkõzések elõtt,be lehetne nyugtatózni,mert õ csinálja a hibákat,aztán mást ordibál le...rontva ezzel a morált.
Glory, Glory Man. United!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
oké hogy nyertünk, de morálisan sztem nem nagyon küldtük padlóra õket
a gyõzelemért grat, de kicsit hiányérzetem van
emberelõnyben voltunk, de mégis megszorongattak minket és a 3 gólt is majdnem leadtuk
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kb. 20 évet játszott nálunk tudomásom szerint, és ez idõ alatt sok mindent megtanult. Újdonságot nem lehet nagyon mutatni neki.
Na tessék állítólag most passzolta el a Paul.
No mindegy, szerintem lõni ugyanúgy tud, állóképessége sem lehet rossz. Szóval nem lesz itt gond. Ja és szerintem saf-nak jó oka van h õt tette be elsõ csereként.
Csak ezt a meccset húzzuk ki. :-)
A füle vakarásával álcázta az egészet 😄 Hatalmas megoldás 😄😄
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban