35611
-
#29638 Ronaldinhonak bejött Párizs!
Ez se marad ott sokáig az fix!Föleg mint a brazilok többsége,megszereti a Párizsi éjszakát és már el is felejti mi az a labda:DDD -
#29637 steamet légyszíves -
pilboy #29636 rooney kihagyott egy tizit a félidő utolsó percében -
#29635 Közben megérkezett a hivatalos megerősítés Párizsból: Lucas Moura januárban csatlakozik a Paris Saint-Germainhez! -
zsotesz #29634 közben találtam -
zsotesz #29633 stream-et dobna valaki a meccsről? -
#29632 nagyon kikapunk :D -
#29631 állítólag RvP ma aláír hozzánk. -
#29630 "I talked to Thiago Silva and Leonardo, they said many good things about the club, the project they are implementing there."
:DDDDDDD
Thiago Silva mennyi fasza dolgot sorolhatott fel? Lesz pénz, meg...pénz, meg...egy rahedli pénz.
19 évesen ez ám a döntő tényező, igazoljunk fos ligába, fos csapathoz, hogy kanyi legyen dögivel.
Lehet SAF inkább feleslegesnek tartotta versenyezni az arabokkal, annyit nem ért volna már egy zsákbamacska kisgyerek. -
#29629 kicsit sokat képzel magáról:D -
#29628 Lucas Moura set for PSG
SAF már nem a régi, erőll lecsúszott.. bár sztem nem is akkor császár a gyerek. -
Zenszkij #29627 A világcsúcstartó sprinter a Manchester Unitedben folytatná karrierjét :D. -
Egyként a Juvéban sokkal inkább elnézném, új bajnokság, új kihívás, és a szurkolók szemében is "elfogadhatóbb" lépést tenne. -
#29625 értelek én,dehogynem. valakiben azonban nem bízik úgy SAF,mint pl. Te magad. szerintem ezért szerződtetné.a dolog a fiatalokkal rendben van,érthető is. -
#29624 Nem érted. Tök mind1, hogy aranycipős, gólkirály, csodacsatár, stb., nekem semmi bajom RvP-vel, de (jelenleg!) 5 csatár van a csapatban, nem hiányposzt. Én, ismétlem ÉN feleslegesnek tartom ide Persie-t. Tavaly 3 csatárral toltuk végig a szezont, úgy, hogy az akkori gólkirály Berbatov még padra is alig fért fel. És természetesen annak sem örülnék, ha a mostani fiatalok szorulnának ki a csapatból egy 29 éves játékos miatt, mikor a fiatalításon és az új generáció építésén fáradoznak.
De majd kiderül a vezetőség hogy látja.
Én azt tanácsolom innen SAFnak(hátha olvassa a topikot néha), hogy azon töprengjen hogy szeptember végére ne a Valencia-Carrick-Vidic-Brady tengellyel álljunk fel, mert a hátvédsor még mindig nagyobb rizikó, mint a támadók. -
#29623 örülök,hogy felesleges a tavalyi angol aranycipős,de SAF szerintem máshogy gondolkodik erről.meglátjuk,Én sem örülnék,ha Angliában maradna... -
Zenszkij #29622 az öreg is érzi itt az ideje a vérfrissítésnek, meglátjuk mit hoz ki belőle -
#29621 coutinho is nyilatkozta meg juan is h jó lenne ha az interbe jönne, tehát ott is létrejött már :D -
#29620 tehát van egy felkapott téma az átigazolási világban, és Saha erre kiírta, hogy tök jó lenne ha sikerülne
logikus, tök alap hogy ebből az következik hogy létrejött az üzlet. -
#29619 az ügynöke pedig elég szépen tagadja h egyáltalán tárgyalnának az mu-val
link -
#29618 Jones igazolását anno így köpte el Rooney a twitteren, pedig ő is feltételes módban dicsérte meg :) -
#29617 Én sem abban, hogy egy tök fals pletykával vesztegetné az idejét twitteren egy "bennfentes".
A sajtó meg megcáfolta, hogy nincs orvosin. És? Lehet ott még nem tart a dolog. Kagawa is később volt orvosin, minthogy bejelentették az igazolást. -
#29616 Agent: “Medical Exam With United? All Lies”
Brazilian Football Federation: No Medical With United For Lucas
Sky: “Medical With United? No Confirmation” -
#29615 Mai meccsen azért sem volt jelen Fergusson,mert az átigazolását intézte. -
#29614 ebben nem értem a logikát -
#29613 Saha a twitterén: Would be a great signing for Man United. #LucasMoura. Great talent and a magnific entertainer.
Akkor ez már biztosra vehető, kacsa hírről nem mondana ilyet. -
#29612 Miattam egész Britannia összeteheti a mancsát, ha ide felesleges. Jelen állás szerint 1 csatáros felállásra állunk vissza, de ha maradna kettő, akkor sem hiszem, hogy az angol válogatott Welbeck lenne mellőzve. :) -
#29611 (jelen állás szerint egyébként kész újratárgyalni a szerződését az Arsenal-al) -
#29610 "Persziváld" miatt ha Te nem is, a Főnököd összetenné a 2kezét.
megkezdte a felkészülést,a hivatalos fotók tanulsága szerint. -
#29609 DHL TOUR 2012
16.00 Valerenga-Manchester United Oslo
Digisport hu
(aki nem tud regisztrálni annak a http://viptv.ucoz.hu -> online tv kérésre ikon útvonal ajánlatos)
Digisport 1 ro (p2p: Sopcast)
MUTV
Sport TV 1 pt
Slovak Sport.tv
Sportklub sr
Canal+ Sport pl
-
#29608 Mai pletykusz: Moura elvileg orvosin, Persziváldot is nagyon akarják(csak tudnám mi a picsának?), SAF ki is hagyja a mai meccset ügyintézés miatt.
Persziváldról olyan hírek is keringenek, hogy megkezdi a felkészülést az Arsenallal. Az még szép, ha ekkora bohócot csinált magából a nyáron. -
#29607 hát úgy is kell, h a liverpool-t gyűlölje elsőnek :D és utána nyugodt szível jöhet a MU-ba focizni :D mint az apja -
#29606 Nem vennék rá mérget, a United játékos apja erősen Everton szimpatizánsnak neveli :) Everton meze is előbb volt, mint Unitedes. -
#29605 lehet nem is lesz focista :) -
Zenszkij #29604 Kiköpött apja! Nagyon helyesek! Lehet a kis kölök is nálunk lesz nagy focista :). -
#29603 a Rooney család :D
-
#29602 Élőben már egész szerethető, de mikor először megláttam... :D
-
#29601 Annyira azért nem borzasztó... dizájnos :D
Nem muszáj követnünk a semmitmondó mez stílusokat. -
#29600 nyaa kép lemaradt -
#29599 Eleinte a kockás remekmű is fura volt(de leginkább elrettentő) :)