35611
-
#29678 Én meg igen. Sőt ugyanazt az utat jósolom neki, ismerve a sérülésfaktorát. -
#29677 Azért Owen-hez kicsit sem hasonlítanám... -
#29676 :DDDDD Vicc! Szinte biztos vagyok benne, hogy ez is olyan agymenés az Öregtől, mint anno Owen esetében, szükségtelen, de igazoljuk le, mert SAF a csodálója. Vettünk 2 csatárt, mert abból van ám a hiány, védekezni meg Carrick fog Valenciával. Csókolom...
Az Arsenalnál meg valami nagyon nem stimmel, hogy sorra eresztik el a játékosaikat a rivális csapatokhoz. RvP-ről sem merészeltem ilyet gondolni, hogy meglép egy ilyet, Fabregas dobbantásánál még a klubhűséget és a lojalitást hangoztatta. -
#29675 Zsíír :) Hatalmas erősítés lesz! Most már van kiből válogatni elől,sőt át lehetne állni 3-as csatárra :D
Reméljük a védelem nem fog lesérülni a végére,s szerintem sima lesz :) -
#29674 mindkét csapat megerősítette, holnap érkezik orvosira -
#29673 Ha igaz,én örülök neki :) Akárki akármit mondd... -
#29672 RVP 24m fontért érkezik. Arsenal hivatalos oldalán van fent -
#29671 hát ez elég gáz, jól jellemzi, hogy milyen erkölcsi szintre jut a foci, és, hogy mennyire azonosulhatók ezek a mi hőseink, ezek a nagy-nagy játékosok.
Egyébként őszintén sajnálom az Arsenal szurkolóit, lehetetlen igazán kötődni a játékosokhoz érzelmileg, mert úgyis elmennek.
persze a Real Madrid játékosokhoz sem lehet sokkal jobban kötődni valószínűleg, de ott legalább jönnek is a nagy nevek, nem csak mennek -
#29670 Wenger said: “There’s no news on Van Persie. Our fans want him to stay so you can understand they are excited.
“Anything I could say about Van Persie would be a lie because he’s our player and that’s it.
“He was player of the year in England. We want to keep him. I cannot tell you more at the moment because I don’t know more.”
Ez a legfrissebb. -
#29669 22millió font az utolsó ajánlat,és hétfőig adott határidőt SAF a Főnöknek.
a hummogás itt is szólna fordított helyzetben-ami persze sohasem jön el...
-
#29668 Reméljük igaz a hír és ezzel véget ér az RVP saga.
-
#29667 Henriquez orvosin. Jó időben, még júniusban spanolt SAF-al, akkor leigazoltként járatta a sajtó. 2 hónap azért kellett, hogy megtalálja Angliát.
És remélem ezzel véget ér a RVP saga a részünkről, lesz fiatal csatárunk rekordlóvé, rekordfizetés nélkül, és nem kell a hummogást hallgatni a riválisoktól. -
#29666 uhúúúú :D
amúgy is nagyon bírom a csávót, dehát ez, teljesen el vagyok hülve :D -
pilboy #29665 -
#29664 Bolt nyilatkozata :D
"Nem tudom, Ferguson elhív-e próbájátékra, azt viszont igen: így is, úgy is kész vagyok segíteni a támadók felkészítésében – ahogy azt korábban Cristoano Ronaldóval is tettem – szögezte le a sprinter. – Bármit megteszek azért, hogy ne a City legyen a bajnok..."
"Amióta 2009-ben edzettem Ronaldót, 40 gólokat szerez egy szezonban, amit az én segítségem nélkül nem ért volna el. A Unitednek sok nagyszerű támadója van, ha tökéletesítik a futótechnikájukat, verhetetlen lesz a Manchester. Amennyiben Sir Alex Ferguson felkér, azonnal rohanok és ugyanazt mecsinálom a mostani játékosokkal, mint amit korábban Ronaldóval tettem. Ez az én csapatom!" -
#29663 ú láttam a gólokat, nem szokott vhol fent lenni a teljes meccs? -
#29662 basszus elfelejtettem hogy most van, nem szar picit ez a 3-4? -
#29661 Mekkora meccset játszottak ma!!! :)
HSV Hannover (Ger) 3 - 4 Manchester United (Eng)
Látszik Rooney+Kagawa jó páros lesz!! -
#29660 :DD -
#29659 Igen, már jó :)
Ez meg hétvégére eldőlhet.
(ha nem jön be, akkor link ) -
#29658 most úgy néz ki jót lett :) -
#29657 Azt hiszem,meg van a hiba.
Bár nekem se itthon,se bent nem jelezte, szóval ha valami lenne,akkor szóljatok. -
#29656 akkor tisztelt házigazda úr!
kéretik megnézni a forráskódot, mert valami hibádzik :) -
#29655 Nekem is :S -
#29654 csak nekem írja ki ezt mindig?
-
#29653 Nem haragszom, de félre értettél, mert az idézet nem tőlem van, hanem másoltam és azt ki is hagytam volna belőle, csak későn vettem észre, azért is írtam, hogy a düh és kapkodás okán rosszul fogalmaztam össze. A hangsúly a Leonardo-s részen van, ami minden hasonló "korábban kis csapatra" igaz. Hedonist-nak igaza is van meg nem is, márpedig azért mondom ezt, mert ha megfigyeljük, mindegyik játékos, most kapásból Drogba és Carvalho is olyan volt akkor anno, aki hirtelen sokat ért, mert Marseille UEFA kupát nyert asszem, míg a Porto BL-t, és ezt a két csapatot eléggé a hátán vitte mindkét játékos teljesítménye. De ezen lényegtelen vitázni, amit a PSG művel egyszerű, ahogy le is írták, vegyünk meg mindenkit, akár kell akár nem, csak hogy másoknak megmutassuk ki a Jani.... -
#29652 Miért is? Drogba itt lett sztár, Essien itt lett sztár, Carvalho itt lett sztár, sorolhatnám, lényeg, h Sheva volt az egyetlen ilyen... úgyh kikérjük magunknak. Különbséget kell tenni ésszerű és ésszerűtlen költekezés közt. Tegyük hozzá, h itt Mourinho döntött a játékosokról ott meg 2 dilettáns. -
#29651 Állítólag nyilatkozott egy ilyet, hogy Ő IDE AKART JÖNNI, csak nem voltunk hajlandóak még kifizetni az ügynökének valami 8m eurot, amit a PSG kifizetett, és ezért ne őt hibáztassuk.
Nem tudom, hogy kacsa-e vagy sem, de ennél nagyobb baromságot kitalálni sem lehet :DDD -
pilboy #29650 ne haragudj, de nem értek egyet...
ha megnézed a cheslea és a city igazolásait az első 2 (!!!) évben, miután miliárdos kézbe került, rájössz, h tévedsz, mert ugyanúgy megvett mindkét csapat mindenkit, akinek éppen jó szezonja volt és vmelyik nagyobb csapatba akart igazolni
vsz emlékezetből, utánanézés nélkül -
#29649 Na ezt egy kicsit értelmetlenül foglaltam össze, de a lényeg érthető.... :D Csak már a düh, hogy mindig jön valami pöcshuszár.... Aztán meg nagy a pofa ha nyernek valami kupácskát, ha meg nincs semmi, akkor hibás mindenki, meg ezt meg azt kell kirúgni.... -
#29648 Volt egy remek gondolat sor a PSG-ről, ami szerintem még néhány csapatra rá illene. Persze, jöttek a reakciók, főleg a FourFourTwo oldalán lévő SAF-cikkhez, hogy mi is ajánlottunk érte 38-at és azt meg nem említi. Csak könyörgöm, mikor volt az, amikor meg akartunk volna váltani egy világot azonnal a semmiből.... Igen, volt olyan, hogy sehol nem voltunk, de nem pénzel jutottunk el ide, hanem a hosszú évek kitartása alatt.... Ha nem nyertünk valamit, nem akartunk szarrakásnyi pénzel lesöpörni minket, mert húha, de ügyesek vagyunk.
És a gondolatsor, amiről beszéltem korábban:
"Jó játékos Lucas, de nem ér 45 milliót - még nem. Neymar akkor mennyiért fog eligazolni, 70-ért? Ma mennyit érne Van Basten? 150-et? Maradona? 300-at?
Amit pedig a PSG csinál, az a legprimitívebb dolog, amit valaha láttam. Még a Chelsea vagy a City is viszonylag normálisan próbált csapatot építeni. Ez a francia a banda meg mindenkit leigazol, aki él és mozog, méghozzá egy-két év alatt. Leonardo egy kisebbrendűségi komplexussal küzdő és bizonyítási kényszerben szenvedő valaki, aki játssza a janit, hogy most azt vesz meg, akit akar. Ancelotti meg lejáratja magát, mert asszisztál ehhez a szarhoz."
-
#29647 -
#29646 takarodjál a ****-be te *****
csak így személyeskedés nélkül:) -
#29645 szerintem meg neked egy szemüveg a pöttyös halásznadrágod és a gépészbajszod mellé -
#29644 Szerintem meg a Torgelle Sanyi. -
#29643 amúgy meg ide Usain Bolt kell, nincs kérdés -
#29642 Komolyan, megnéztem az összefoglalót, és ismét ezt kell mondanom: annyira komolytalan, hogy az egész világ barcázik, hogy csalnak, szinészkednek, dobálják magukat, etc...Nani hogy dobta föl magát teljesen nevetséges módon, és harcolt ki büntetőt?
Ha ezt a túloldalon csinálta volna valamelyik katalán, már a sajtó lenne tele vele...
Ráadásul már csak azt sem mondhatjuk, hogy csak a latin focistákra jellemző ez, bármelyik angol is megcsinálja ugyanezt a műsort.
amúgy örülök, hogy jó volt a csapat, csak úgy a rend kedvéért, ezt le kellett írnom.. -
#29641 -
#29640 Már vége a meccsnek, de azért kösz!
11-esekkel 2-0-ra nyert a Barcelona 0-0ás mérkőzés után. -
#29639 Steam