35611

• bakkerman
    no offense,csak megjegyeztem,hogy az én szememnek elsőre olyan bántó volt az a felirat,olyan gagyi "felragasztott" hatása van :D de azért nem semmi,hogy ezért fizetnek 10 misit!
  • Tyler1
    Szerencsére nem Berba 9-esét kapta.
  • Magic Boy
    Lehet, de nekünk van edzőmez szponzorunk (kb. 10 millió fontot fizet a DHL, hogy az edzőmezünkön lehessen a neve és még egy túrát is szervezett nekünk), amit nem hiszem, hogy olyan sok csapat elmondhat magáról bármilyen sportágban.
  • bakkerman
    ritka ocsmány ez a DHL felirat
  • Atti12
    Bolt!! :D
  • Magic Boy
    Hazardírozó Chelsea és barcelonás Tottenham üldözheti a manchesterieket!
  • Tyler1
    Facebookról van az infó, nem tudom hol nyilatkozta :)

Persziváld 235 ezres heti fizuja meg ugye valami vicc? :O
  • Magic Boy
    Óriási csatárt igazoltunk ez tény.
    Csak remélni lehet, hogy nem lesz sokat sérült és akkor mindent nyerhetünk az idén.

• Magic Boy
    Ezzel az a baj, hogy Kagawa még véletlenül se csatár és hiba lenne csatárt játszatni vele.
  • sanyiute
    Szerintem
    --------------De Gea -----------
    Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra
    -------------Carrick-------------
    Valencia------------------Young
    --------------Rooney-------------
    --------Van Pesie--Kagawa---------
  • Magic Boy
    Szerintem meg:
    Szerintem 4-4-1-1 és gyémánt középpálya.

Valahogy így:
    ---------------De Gea -----------
    Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra
    ------------ - Carrick-------------
    Valencia------------------Young
    --------------Kagawa------------
    --------------Rooney-------------
    -------------Van Pesie-----------
  • HRC Dodi
    Ezt a sajtótájékoztatón mondták? Mert akkor ha már nincs money Bainesre, tuti, hogy Taylor, aminek úgy szint örülnék.... ;)
  • HRC Dodi
    Egyedül ja, de ez azért is jó, mert ha azt nézzük, ha kell szélen visszatud zárni Vale (feltéve ha Rafael felzárkózik a támadással ahogy szokta), aztán Carrick mellé Kagawa, az ő helyét pedig Rooney veszi át, ebből aztán újra könnyedén támadó felállás tud alakulni :)
  • Rash87
    Hát neked már semmi se jó :D
  • Tyler1
    Gill szerint még lesz 1 igazolás.

Remélem csatár v kapus
  • Tyler1
    Carrick egyedül szűrő? Az se valami előnyös. Így is a középpályán szoktak megverni általában.
    Majd hétfőn kiderül mi lesz a stratégia.
  • Rash87
    +1
    szerintem is egy ilyen felállás lenne nyerő
  • HRC Dodi
    Na végig olvasva a cikket tartom, hogy csodás, és korrekt, kevés ilyen ember van, ettől függetlenül nem értem a mondatát, de az már az én hibám.
  • HRC Dodi
    A legjobb szerintem pedig ez lenne, amit már fel is tüntettek pár helyen.

_____________De Gea______________
    ______Rafael-Rio-Vidic-Evra___
    _____________Carrick__________
    _________AV-Kagawa-Nani_________
    _________v.Persie-Rooney_____________

Mindeközben olvastam a Népsporton egy csodás cikket, ami addig tetszik, ahol járok, de egy mondat rohadtul szúrja a szemem. Most ezt mind azért lett leírva, mert a szerző kínjában úgy gondolja, valahogy vissza kell vágnia a MU-nak, vagy spontán, az utóbbi év, mind őt, és rengeteg mást annyira meglepett, hogy időzavarba került. (Ezek szerint ezzel is beismerik, hogy jobban vagyunk náluk sokkal és a minimum elvárható az, hogy bajnokságot és további kupákat nyerünk, + BL döntők?!)

"Bár a United továbbra is az egyik legfőbb bajnokesélyes a City mellett, az utóbbi pár évben már messze nem képviselik azt a játékerőt, amit az előző évtized végén."

Nem tudom mire írta, kommentálni se tudom....

Forrás: Majdnem hős
  • Tyler1
    Nem védekező lenne, box to box. Scholes posztján játszana, így támadna is, de mivel ő csatárként is rendre visszafut labdát szerezni, vagy védekezni, nem áll távol tőle a szűrés sem. Emellett tökéletesen irányíthatna, mivel a keresztlabdái vannak olyan mértanian pontosak, mint Scholesnak.
    Tulajdonképpen ők ketten a tökéletes box to box játékosok jelenleg a csapatban.
  • rooney8
    Rooney védekezőközép?
  • Cabell
    na gyerekek ne fifázzatok itt nekem :D

• attiGT
    sztem

___Jones-----Vidic------Evra_____
    _________Carrick-Fletcher________
    ___________Rooney-Kagawa_________
    ___Hernandez-v.Persie-Welbeck____
    ____________Berbatov_____________
    ______________Bebe_______________
    ____________W. Keane_____________
  • Tyler1
    Rooney visszamegy Kagawa mögé Carrickel, és Persie lesz az egyetlen csatár. Így látom értelmét a jelenlegi keretnek. Valencia pedig maradjon szélen, amíg nincs ok rá, hogy védő legyen.

___Rafael-Jones/Rio-Vidic-Evra___
    _________Carrick-Rooney__________
    _________AV-Kagawa-Young_________
    ____________v.Persie_____________
  • HRC Dodi
    Védő Evra posztra biztos fog érkezni szerintem, és az Taylor lesz. Rafael helyén meg Jones játszhat, sőt a 7-es!!!! Valenciánk is simán, mert mérget vennék rá, hiába a mezszám, ő akkor is ott fog lenni, ha úgy kell, mint már korábban. Nem értem mi a baj Jones, Smalling játékával. Nagyon fiatalok, de ez idővel kamatozni fog, csak bírjuk kivárni. Smalling remekül játszott ha ott volt, jó persze voltak hibái, de azt mindenkinek lehet. Korához mérten egy jó védő, és ő lehet az angoloknál Rio utódja, nem véletlenül lett egy "senkiből" MU, majd angol válogatott védő, ilyen fiatalon, amit ennyi idő alatt kevesen mondhatnak el magukról, vagy talán senki.... Azt meg ne felejtsük, év elején Jones remekül játszott, mindenki oda volt érte, ki lett kiálltva anglia új "nagy" csapatkapitány ikonjának, csak aztán jöttek a sérülések. De hisz alig 20 éves....
  • sanyiute
    Gól érzékeny csatár így is van :D
  • Rash87
    Úgy csináltok, mint ha egy Torgelle Sanyit vettünk volna...
  • attiGT
    nagyon jót nevettem, nagyon jó a humor érzéked tesa!!!
  • Fyrex
    Én nagyjából úgy képzeltem, hogy SAF ül egy hatalmas bükkfa asztalnál bal kezében szivar, jobb kezében egy nála is öregebb whiskey. Orcája a naplemente színében pompázik, miközben az asztalon Balotelli, Tevez, Dzeko, Silva, Agüero, Adebayor és Santa Cruz képei néznek vissza rá. Ezalatt belép a klub általános igazgatója, és így szól: "Sir Alex, itt az ideje elgondolkodni az erősítéseken, a középpályánk harmatgyenge, és a védelem enyhén szólva sérülékeny. Mit tegyünk?" Az öreg fátyolos tekintetét az asztalról az égre emeli és rekedtes skót felföldi hangján így felel: "SSSSHAAATÁÁÁÁR KELL BAZZZKIII!!!!!!!!!"
  • Tyler1
    Hát ja, Rafaelben nincs még rutin. Egymaga sikeresen eldöntötte a bajnokságot tavaly. Smalling meg nem egy fénykorában élő Rio, de a mostaninál kicsit sem rosszabb, kár, hogy ő is sérült! Ferdinandot én már nem tartom megbízhatónak, lassú, öreg, rengeteg helyzetben körülményes döntéseket hoz.
    Jones = Mr. Benny Hill.
    De legalább Vidic visszatért, kérdés h meddig?

2 éve mikor Persie-féle emberekért kiáltott a keret, vettünk 2 zsákbacicát, most hogy épkézláb védőért kiáltana, veszünk 2 csatárt a másik 4 mellé. Logikus döntés. Kb. mintha még Buffont idehoznánk(és lassan ez nem irónia lesz, hanem vérkomoly valóság).
  • Cabell
    "Ha már ennyit költekezünk, kicsit megerősíthetnénk a hátsó alakzatot is."

hát igen. Az a helyzet, hogy egy klasszis csapatnak alapfeltételnek kellene lennie, hogy nem ad el kétgólos előnyöket, ez pedig ebben a védelmi vonalban bármikor benne van.

2006-2009-ig ilyesmi elképzelhetetlen lett volna. mostmár sajnos nagyon is, és a bajnoki cím tavaly ezért nem lett meg.
  • Tyler1
    Henriquez is hivatalos lett.
  • HRC Dodi
    Most abban a szituációban vagyunk, hogy eddig aki ellenünk játszott és a mi orrunk alá törte a borsot, utáltuk, most meg ő a megváltó, hogy hozzánk jött. Én is így voltam, vele, örülök neki, mert hiába rivális klubnál játszott, szeretem a játékát és még pár játékossal jelenleg is ez a helyzet, bár lehet halálra átkoztam, hogy anno nem jött hozzánk, mint pl. Sneijder kolléga. Viszont, ha számoltok, rengeteg variációs lehetőség nyílt, nem véletlenül volt több ember több poszton is kipróbálva, mert ők a "könnyed" meccseken is megállhatják a helyüket idegen poszton, a nagy meccsekre meg lehet tartalékolni az oda első számban illőekkel. Nem vagyok benne biztos de szerintem lehetséges, hogy ha nem is Baines, de a Neil Taylor gyerek érkezni fog, mert elvileg 40 millánk volt igazolni még, nos RvP 24+Henríquez 3-4. Marad kb 12-13 és Taylort 3-nak írják a transfermarkton. Kp tuti nem fog jönni, főleg ha Flec visszatér. És az se kizárt, hogy Roo kp-ra lesz visszavonva néha-néha és ő lesz az, aki a Moutinho/Modric/Moura és a többi, házon belüli megoldása lehet.

Addig is, ollé-ollé

• Zenszkij
    Elképzelhetőnek tartom, hogy szép emlékek maradtak meg az öregben Ruud Van Nistelrooyról, ezért ismét idehoz egy holland gólvágót. Valljuk be őszintén hosszú ideje nem igazolt ilyen nagy nevet a klub. A baj csak az, hogy így olyan játékosok, mint Welbeck és Chicharito még kevesebb lehetőséget fognak kapni. Én személy szerint Welbeckben nagy potenciált látok. Rooneyval karöltve jól kiegészítik egymást, és nem mellesleg angolok egy angol csapatban.

A támadósorunk RvP, Rooney, Welbeck, Chicharito, Valencia, Kagawa, Nani valóban rettenetesen ütősnek tűnik. A védelmünk viszont már nem a régi. Smalling nem egy Ferdinand, és ha beüt egy sérüléshullám hátul, akkor bizony komoly gondokkal fogunk küzdeni. Rafael is túl fiatal még, nincs benne akkora rutin, ami ahhoz kell, hogy egy PL-t végig ugyanazon a színvonalon hozzon egy éven keresztül. Sajnos Evrának sincs minőségi cseréje. Ha már ennyit költekezünk, kicsit megerősíthetnénk a hátsó alakzatot is.
  • DONGUBA
    ez mekkora?:D:D:D

HIVATALOS!!! Robin van Persie mg bukott az orvosi vizsgálaton mivel nem találták meg a gerincét.
  • Cabell
    talán kicsit feketén látod a dolgokat, ennél én azért bizakodóbb vagyok, de tény, hogy a fifás nagy névnek örülős énem mellett azért bennem is vegyes érzések kavarognak.
    igazoltunk egy kétségtelenül fantasztikus képességű támadót, de szerintem nem egy ilyen játékos "hiányával" magyarázható, hogy kétgólos előnyöket adtunk el, vagy 8 pontos előnyöket éppen, a bajnokság vége előtt 3-4 fordulóval..
  • Tyler1
    Azért a vezetőségetek is mélyen benne van ebben. Anno mikor Rooney akart a szomszédba menni, hasonló indokokkal, h szar a keret, bajnokesélytelen, stb., akkor ott Förgiék léptek a maradása érdekében, igazolásokkal, lóvéval, kitudja még mivel. Most, hogy nálatok is érdemi igazolások kezdődtek, érthetetlen hogy nem tudták rávenni Persie-t a maradásra.
    Persie szemszögéből meg nem értem miért állt be a Köln elleni meccsre, egyáltalán miért nevezték, ha semmi célja nem volt már az Arsenallal.
  • attiGT
    nyilván örül az ember mert vele még is csak több esélyünk lesz bajnokságot nyerni, viszont legbelül teljes mértékben 100%ig osztom a véleményed ezzel kapcsolatban.
  • minimize
    emiatt becsülöm Buffont,Del Pierot,Tottit,Rossit.
    lojalítás&klubhűség.
    a legjobbakat Robinnak nálatok,de gusztustalan ember lett belőle-Arsenal-os szemmel nézve.ő nem lesz legenda...
  • Zenszkij
    Sajnos maximálisan egyetértek. Ideje lenne az öreget elküldeni valami otthonba. Védőnk nincs, de csatárból kell még több. Látszik vissza akar vonulni, és mindegy neki mennyibe kerül, bajnok akar lenni. Nincs ideje a fiatalokra. Remélem év végén repül, mert túl hosszú ideje van már itt. Kicsit "guru"-nak érzi magát, azt hiszi ő a bölcs, de közben elszállt felette az idő. Max respect Neki (imádom), nevezzük el róla a stadiont, de végre visszavonulhatna. Erre bezzeg van pénz! Szét vet az ideg. Jöjjön Pep Guardiola, meg Usain Bolt.