35611
-
#29718 no offense,csak megjegyeztem,hogy az én szememnek elsőre olyan bántó volt az a felirat,olyan gagyi "felragasztott" hatása van :D de azért nem semmi,hogy ezért fizetnek 10 misit! -
#29717 Szerencsére nem Berba 9-esét kapta. -
#29716 Lehet, de nekünk van edzőmez szponzorunk (kb. 10 millió fontot fizet a DHL, hogy az edzőmezünkön lehessen a neve és még egy túrát is szervezett nekünk), amit nem hiszem, hogy olyan sok csapat elmondhat magáról bármilyen sportágban. -
#29715 ritka ocsmány ez a DHL felirat
-
#29714 Bolt!! :D -
#29713 Hazardírozó Chelsea és barcelonás Tottenham üldözheti a manchesterieket! -
#29712 Facebookról van az infó, nem tudom hol nyilatkozta :)
Persziváld 235 ezres heti fizuja meg ugye valami vicc? :O -
#29711 Óriási csatárt igazoltunk ez tény.
Csak remélni lehet, hogy nem lesz sokat sérült és akkor mindent nyerhetünk az idén.
-
#29710 Ezzel az a baj, hogy Kagawa még véletlenül se csatár és hiba lenne csatárt játszatni vele. -
sanyiute #29709 Szerintem
--------------De Gea -----------
Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra
-------------Carrick-------------
Valencia------------------Young
--------------Rooney-------------
--------Van Pesie--Kagawa--------- -
#29708 Szerintem meg:
Szerintem 4-4-1-1 és gyémánt középpálya.
Valahogy így:
---------------De Gea -----------
Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra
------------ - Carrick-------------
Valencia------------------Young
--------------Kagawa------------
--------------Rooney-------------
-------------Van Pesie----------- -
#29707 Ezt a sajtótájékoztatón mondták? Mert akkor ha már nincs money Bainesre, tuti, hogy Taylor, aminek úgy szint örülnék.... ;) -
#29706 Egyedül ja, de ez azért is jó, mert ha azt nézzük, ha kell szélen visszatud zárni Vale (feltéve ha Rafael felzárkózik a támadással ahogy szokta), aztán Carrick mellé Kagawa, az ő helyét pedig Rooney veszi át, ebből aztán újra könnyedén támadó felállás tud alakulni :) -
#29705 Hát neked már semmi se jó :D -
#29704 Gill szerint még lesz 1 igazolás.
Remélem csatár v kapus -
#29703 Carrick egyedül szűrő? Az se valami előnyös. Így is a középpályán szoktak megverni általában.
Majd hétfőn kiderül mi lesz a stratégia. -
#29702 +1
szerintem is egy ilyen felállás lenne nyerő -
#29701 Na végig olvasva a cikket tartom, hogy csodás, és korrekt, kevés ilyen ember van, ettől függetlenül nem értem a mondatát, de az már az én hibám. -
#29700 A legjobb szerintem pedig ez lenne, amit már fel is tüntettek pár helyen.
_____________De Gea______________
______Rafael-Rio-Vidic-Evra___
_____________Carrick__________
_________AV-Kagawa-Nani_________
_________v.Persie-Rooney_____________
Mindeközben olvastam a Népsporton egy csodás cikket, ami addig tetszik, ahol járok, de egy mondat rohadtul szúrja a szemem. Most ezt mind azért lett leírva, mert a szerző kínjában úgy gondolja, valahogy vissza kell vágnia a MU-nak, vagy spontán, az utóbbi év, mind őt, és rengeteg mást annyira meglepett, hogy időzavarba került. (Ezek szerint ezzel is beismerik, hogy jobban vagyunk náluk sokkal és a minimum elvárható az, hogy bajnokságot és további kupákat nyerünk, + BL döntők?!)
"Bár a United továbbra is az egyik legfőbb bajnokesélyes a City mellett, az utóbbi pár évben már messze nem képviselik azt a játékerőt, amit az előző évtized végén."
Nem tudom mire írta, kommentálni se tudom....
Forrás: Majdnem hős -
#29699 Nem védekező lenne, box to box. Scholes posztján játszana, így támadna is, de mivel ő csatárként is rendre visszafut labdát szerezni, vagy védekezni, nem áll távol tőle a szűrés sem. Emellett tökéletesen irányíthatna, mivel a keresztlabdái vannak olyan mértanian pontosak, mint Scholesnak.
Tulajdonképpen ők ketten a tökéletes box to box játékosok jelenleg a csapatban. -
#29698 Rooney védekezőközép? -
#29697 na gyerekek ne fifázzatok itt nekem :D
-
#29696 sztem
___Jones-----Vidic------Evra_____
_________Carrick-Fletcher________
___________Rooney-Kagawa_________
___Hernandez-v.Persie-Welbeck____
____________Berbatov_____________
______________Bebe_______________
____________W. Keane_____________ -
#29695 Rooney visszamegy Kagawa mögé Carrickel, és Persie lesz az egyetlen csatár. Így látom értelmét a jelenlegi keretnek. Valencia pedig maradjon szélen, amíg nincs ok rá, hogy védő legyen.
___Rafael-Jones/Rio-Vidic-Evra___
_________Carrick-Rooney__________
_________AV-Kagawa-Young_________
____________v.Persie_____________ -
#29694 Védő Evra posztra biztos fog érkezni szerintem, és az Taylor lesz. Rafael helyén meg Jones játszhat, sőt a 7-es!!!! Valenciánk is simán, mert mérget vennék rá, hiába a mezszám, ő akkor is ott fog lenni, ha úgy kell, mint már korábban. Nem értem mi a baj Jones, Smalling játékával. Nagyon fiatalok, de ez idővel kamatozni fog, csak bírjuk kivárni. Smalling remekül játszott ha ott volt, jó persze voltak hibái, de azt mindenkinek lehet. Korához mérten egy jó védő, és ő lehet az angoloknál Rio utódja, nem véletlenül lett egy "senkiből" MU, majd angol válogatott védő, ilyen fiatalon, amit ennyi idő alatt kevesen mondhatnak el magukról, vagy talán senki.... Azt meg ne felejtsük, év elején Jones remekül játszott, mindenki oda volt érte, ki lett kiálltva anglia új "nagy" csapatkapitány ikonjának, csak aztán jöttek a sérülések. De hisz alig 20 éves.... -
sanyiute #29693 Gól érzékeny csatár így is van :D -
#29692 Úgy csináltok, mint ha egy Torgelle Sanyit vettünk volna... -
#29691 nagyon jót nevettem, nagyon jó a humor érzéked tesa!!! -
#29690 Én nagyjából úgy képzeltem, hogy SAF ül egy hatalmas bükkfa asztalnál bal kezében szivar, jobb kezében egy nála is öregebb whiskey. Orcája a naplemente színében pompázik, miközben az asztalon Balotelli, Tevez, Dzeko, Silva, Agüero, Adebayor és Santa Cruz képei néznek vissza rá. Ezalatt belép a klub általános igazgatója, és így szól: "Sir Alex, itt az ideje elgondolkodni az erősítéseken, a középpályánk harmatgyenge, és a védelem enyhén szólva sérülékeny. Mit tegyünk?" Az öreg fátyolos tekintetét az asztalról az égre emeli és rekedtes skót felföldi hangján így felel: "SSSSHAAATÁÁÁÁR KELL BAZZZKIII!!!!!!!!!" -
#29689 Hát ja, Rafaelben nincs még rutin. Egymaga sikeresen eldöntötte a bajnokságot tavaly. Smalling meg nem egy fénykorában élő Rio, de a mostaninál kicsit sem rosszabb, kár, hogy ő is sérült! Ferdinandot én már nem tartom megbízhatónak, lassú, öreg, rengeteg helyzetben körülményes döntéseket hoz.
Jones = Mr. Benny Hill.
De legalább Vidic visszatért, kérdés h meddig?
2 éve mikor Persie-féle emberekért kiáltott a keret, vettünk 2 zsákbacicát, most hogy épkézláb védőért kiáltana, veszünk 2 csatárt a másik 4 mellé. Logikus döntés. Kb. mintha még Buffont idehoznánk(és lassan ez nem irónia lesz, hanem vérkomoly valóság). -
#29688 "Ha már ennyit költekezünk, kicsit megerősíthetnénk a hátsó alakzatot is."
hát igen. Az a helyzet, hogy egy klasszis csapatnak alapfeltételnek kellene lennie, hogy nem ad el kétgólos előnyöket, ez pedig ebben a védelmi vonalban bármikor benne van.
2006-2009-ig ilyesmi elképzelhetetlen lett volna. mostmár sajnos nagyon is, és a bajnoki cím tavaly ezért nem lett meg. -
#29687 Henriquez is hivatalos lett. -
#29686 Most abban a szituációban vagyunk, hogy eddig aki ellenünk játszott és a mi orrunk alá törte a borsot, utáltuk, most meg ő a megváltó, hogy hozzánk jött. Én is így voltam, vele, örülök neki, mert hiába rivális klubnál játszott, szeretem a játékát és még pár játékossal jelenleg is ez a helyzet, bár lehet halálra átkoztam, hogy anno nem jött hozzánk, mint pl. Sneijder kolléga. Viszont, ha számoltok, rengeteg variációs lehetőség nyílt, nem véletlenül volt több ember több poszton is kipróbálva, mert ők a "könnyed" meccseken is megállhatják a helyüket idegen poszton, a nagy meccsekre meg lehet tartalékolni az oda első számban illőekkel. Nem vagyok benne biztos de szerintem lehetséges, hogy ha nem is Baines, de a Neil Taylor gyerek érkezni fog, mert elvileg 40 millánk volt igazolni még, nos RvP 24+Henríquez 3-4. Marad kb 12-13 és Taylort 3-nak írják a transfermarkton. Kp tuti nem fog jönni, főleg ha Flec visszatér. És az se kizárt, hogy Roo kp-ra lesz visszavonva néha-néha és ő lesz az, aki a Moutinho/Modric/Moura és a többi, házon belüli megoldása lehet.
Addig is, ollé-ollé
-
Zenszkij #29685 Elképzelhetőnek tartom, hogy szép emlékek maradtak meg az öregben Ruud Van Nistelrooyról, ezért ismét idehoz egy holland gólvágót. Valljuk be őszintén hosszú ideje nem igazolt ilyen nagy nevet a klub. A baj csak az, hogy így olyan játékosok, mint Welbeck és Chicharito még kevesebb lehetőséget fognak kapni. Én személy szerint Welbeckben nagy potenciált látok. Rooneyval karöltve jól kiegészítik egymást, és nem mellesleg angolok egy angol csapatban.
A támadósorunk RvP, Rooney, Welbeck, Chicharito, Valencia, Kagawa, Nani valóban rettenetesen ütősnek tűnik. A védelmünk viszont már nem a régi. Smalling nem egy Ferdinand, és ha beüt egy sérüléshullám hátul, akkor bizony komoly gondokkal fogunk küzdeni. Rafael is túl fiatal még, nincs benne akkora rutin, ami ahhoz kell, hogy egy PL-t végig ugyanazon a színvonalon hozzon egy éven keresztül. Sajnos Evrának sincs minőségi cseréje. Ha már ennyit költekezünk, kicsit megerősíthetnénk a hátsó alakzatot is. -
#29684 ez mekkora?:D:D:D
HIVATALOS!!! Robin van Persie mg bukott az orvosi vizsgálaton mivel nem találták meg a gerincét.
-
#29683 talán kicsit feketén látod a dolgokat, ennél én azért bizakodóbb vagyok, de tény, hogy a fifás nagy névnek örülős énem mellett azért bennem is vegyes érzések kavarognak.
igazoltunk egy kétségtelenül fantasztikus képességű támadót, de szerintem nem egy ilyen játékos "hiányával" magyarázható, hogy kétgólos előnyöket adtunk el, vagy 8 pontos előnyöket éppen, a bajnokság vége előtt 3-4 fordulóval.. -
#29682 Azért a vezetőségetek is mélyen benne van ebben. Anno mikor Rooney akart a szomszédba menni, hasonló indokokkal, h szar a keret, bajnokesélytelen, stb., akkor ott Förgiék léptek a maradása érdekében, igazolásokkal, lóvéval, kitudja még mivel. Most, hogy nálatok is érdemi igazolások kezdődtek, érthetetlen hogy nem tudták rávenni Persie-t a maradásra.
Persie szemszögéből meg nem értem miért állt be a Köln elleni meccsre, egyáltalán miért nevezték, ha semmi célja nem volt már az Arsenallal. -
#29681 nyilván örül az ember mert vele még is csak több esélyünk lesz bajnokságot nyerni, viszont legbelül teljes mértékben 100%ig osztom a véleményed ezzel kapcsolatban. -
#29680 emiatt becsülöm Buffont,Del Pierot,Tottit,Rossit.
lojalítás&klubhűség.
a legjobbakat Robinnak nálatok,de gusztustalan ember lett belőle-Arsenal-os szemmel nézve.ő nem lesz legenda... -
Zenszkij #29679 Sajnos maximálisan egyetértek. Ideje lenne az öreget elküldeni valami otthonba. Védőnk nincs, de csatárból kell még több. Látszik vissza akar vonulni, és mindegy neki mennyibe kerül, bajnok akar lenni. Nincs ideje a fiatalokra. Remélem év végén repül, mert túl hosszú ideje van már itt. Kicsit "guru"-nak érzi magát, azt hiszi ő a bölcs, de közben elszállt felette az idő. Max respect Neki (imádom), nevezzük el róla a stadiont, de végre visszavonulhatna. Erre bezzeg van pénz! Szét vet az ideg. Jöjjön Pep Guardiola, meg Usain Bolt.