35611

• Darthmushroom
    szerintem jó omen h elrontjuk a nyitányt. akkor mindig bajnokok voltunk :D
  • lippet
  • Tyler1
    Persze, hát egyértelmű, hogy a Fulham nyeri a bajnokságot Swansea-val a háta mögött :)
    Akárki, aki ért a focihoz ezt megmondja az 1. forduló után. Na nem baj, majd jövőre...

• attiGT
    bírom az ilyen csicska utolsó lúzereket másik topicokban megmondják hogy máris elbuktuk a bajnokságot.
  • Ferrari23
    Nani már 1-2 éve egy nagy 0!
  • Tyler1
    Hereford ellen esetleg kilehet állni ilyen kezdővel, nem az egyik legjobb középcsapat ellen, aki ráadásul rendszeresen megszopat minket. Védő meg nem kell, most is csak 4 van lesérül a szezonkezdésre, csatárból bezzeg 600-at vegyünk még az igazolási szezon végéig.
    Fellaini egyedül tönkre verte a hiperszuper támadó csapatot. Carrick meg Nani, ha nincsenek a pályán, akkor is több esélyünk lett volna.

Gratulálok...
  • Ferrari23
    Kibaszott 0 volt, amit ma mutattak a srácok. Egy nagy büdös NULLA!
  • pilboy
    úgyis mindig akkor nyerünk bajnokságot, ha szarul kezdjük a szezont
    tavaly marha jól kezdtük az idényt... 2. hely lett a vége
  • Ferrari23
    Hát ez ennyi volt....
  • Rockynhooo
    De Gea hatalmasakat véd.
  • Rash87
    Jó szarok vagyunk (ismét)
    Nem hinném,h ilyen játékkal nyerjük,örülhetnek egy X-nek.
  • Rash87
    Scholes még nem ment nyugdíjba? ...
  • Tyler1
    Ööö...lesz egy felállásunk ma is.

DG
    AV-Vidic-Carr-Evra
    Scholes-Clev
    Kagawa
    Nani-Welbz-Rooney
  • Tyler1
    23 éves holland balbekk a Vitesse-ből, ára a hírek szerint 3,9m font volt.
  • DONGUBA
    ezkiez honnan mennyi?
  • Tyler1
    Büttner(kicsit Dzsudzsákos)

• WuFraZselic
    ez igaz, de legalább láttam a meccseket! sajnos nekem is ez a problémám van, egy csomagban van a TV/Internet/Telefon tökömtudjami itthon, így nem olyan egyszerű a váltás

off: kint usában 19.99et fizetek tv+netre, és minden sportadó benne van a csomagban, de amíg nem ebben a csomagban voltam, addig is 0.99-1.99 dollárért "vettem" meccseket a tv-ben, egy ilyen dolognak kurvára örülnék itthon is
  • Tyler1
    Digi, meg a Sport tv azért mélyebben belemerül a fociba, külön magazin műsorok, meccs előtti stúdióbeszélgetés, stb. Eurosport meg leadta a meccset 0-90 percig aztán már jött is a következő műsor. Meg a szar reklámjaik jó párszor belelógtak a félidő elejébe.

Büttnernek meg örülök, legyen ő bárki is, mert eddig még nem is hallottam róla, de végre védőőőő! :)
  • WuFraZselic
    esetleg a Eurosportra visszamehetne, azt még bírtam
  • attiGT
    Alexander Büttner jön, hivatalos.
  • Tyler1
    Biztos, hogy marad a Digin, mivel a Serie A már nincs náluk, nem fogják ezt is lepasszolni, főleg, hogy leginkább a foci jelenti nekik a legfőbb nézettséget.
    Ha mégsem ott lesz, akkor meg csak a Sport Tv-re mehet vissza, a többi sportadó nem nagyon van versenyben a jogokért.
  • Zenszkij
    Van aki köt 2 éves hűségszerződést, nettel, mindennel, ezt felmondani nem egyszerű, osztom rash véleményét. Most átmennék digire, jövőre a Skycsoda 4 adná a meccseket. Hagyjuk már.
  • Fyrex
    tehát te a T-Homenál vagy és szidod a Digit a felvásárlásról? ilyenkor nagyon fogom ám a fejem.
  • Rash87
    Ez nem a magyar mentalitásról szól... Csak utálom,hogy egy román cég bepofátlankodik,s felvásárol minden szirszart,mert ő megteheti...

S ország nagy részén nincs,ez meg a másik dolog.
    Előző szolgáltatónál sem volt,mostaninál (T-Home) sincs,pedig van vagy 60 csatorna,de még a plussz kínálatok között sincs,erről meg ennyit.
  • Tyler1
    Az ország nagy részén már van. Szinte minden kábel és műholdas csomag tartalmazza legalább az egyiket.
  • Magic Boy
    Ha akarná bárkinek lehetne, mert a Digi műholdas.

Ha valakinek nincs akkor saját magát szidja, hiszen minőségben a Digi is van az UPC és a T szintjén csak csatornakiosztásban és árban jobb.
  • MR ME
    nem csak neki nincs, hanem az ország elég nagy részén nincs....
    tipikus magyar mentalitás, h dögöljön meg akinek nincs olyan ami neked van
    te mit szólnál ha nem éppen olyan helyen laknál ahol van digi?
  • Magic Boy
    Igen ők és remélhetőleg még jó darabig náluk marad a jog, mert nagyon jól közvetítik.

Tipikus Magyar mentalitás, hogy valami csak azért szar, mert neked nincs és olyat tud, ami neked is kéne!
  • Tyler1
    Swansea, Fulham bekezdett :) Brendan Rodgers meg bánhatja, hogy otthagyta a walesieket a Poolért, ahogy nézem nélküle is köszönik megvannak.
  • HRC Dodi
    Nagyon ég a pool, a QPR meg....
  • HRC Dodi
    Ha kell segítség, írj nyugodtan pü-t ;) Amúgy ha arra gondolsz, hogy a szokásos, akkor igen, 15:40-től WBA-Looserpool az 1-es csatornán.
  • Rash87
    Most is majd az a szar román Digi fogja adni a PL mérkőzéseket?
  • Tyler1
    Azért választotta a 20-as számot Persie, hogy abban nyerje meg velünk a bajnokságot, ami szám szerint a 20. lenne a Unitednek.

Látom a 235 ezer mellé kapott bőrt is arcra rendesen :D Najóóvan mosmáá nem szekálom. manutd.com-on is részt vettem egy dedikált Persie-mez játékban(de csak mert anélkül nem engedték megnézni az edzés képeket)
  • Rash87
    De-de,folyamatban van :)
    Remélem össze is jön,amit szeretnék.
  • Tyler1
    Bírom az optimizmusát :D Tavaly még akkor is minket tartott esélyesebbnek, mikor a serleget vették át :D

"A Manchester City menedzsere Roberto Mancini biztos abban, hogy Robin van Persie érkezésével a Manchester United megnyeri a Premier Leaguet."
  • HRC Dodi

Tényleg 20.... Most már át is lett írva
  • HRC Dodi
    Transfermarkton 31 van írva, de volt róla szó, hogy valamikor most hirdetik ki a szezonra lévő mezszámokat. Amúgy tényleg nagyon furcsa volt nézni a képet, de hamar össze "haverkodott" mindenkivel. Fletcher is velük edzett, jó volt látni.
  • HRC Dodi
    Rash, nem lesz egy kis design frissítés? Ha már új szezon....
  • Voyager5
    20-as lesz.
  • Tyler1
    Kicsit szokatlan...