35611
-
#29758 szerintem jó omen h elrontjuk a nyitányt. akkor mindig bajnokok voltunk :D -
#29757 -
#29756 Persze, hát egyértelmű, hogy a Fulham nyeri a bajnokságot Swansea-val a háta mögött :)
Akárki, aki ért a focihoz ezt megmondja az 1. forduló után. Na nem baj, majd jövőre...
-
#29755 bírom az ilyen csicska utolsó lúzereket másik topicokban megmondják hogy máris elbuktuk a bajnokságot. -
Ferrari23 #29754 Nani már 1-2 éve egy nagy 0! -
#29753 Hereford ellen esetleg kilehet állni ilyen kezdővel, nem az egyik legjobb középcsapat ellen, aki ráadásul rendszeresen megszopat minket. Védő meg nem kell, most is csak 4 van lesérül a szezonkezdésre, csatárból bezzeg 600-at vegyünk még az igazolási szezon végéig.
Fellaini egyedül tönkre verte a hiperszuper támadó csapatot. Carrick meg Nani, ha nincsenek a pályán, akkor is több esélyünk lett volna.
Gratulálok... -
Ferrari23 #29752 Kibaszott 0 volt, amit ma mutattak a srácok. Egy nagy büdös NULLA! -
pilboy #29751 úgyis mindig akkor nyerünk bajnokságot, ha szarul kezdjük a szezont
tavaly marha jól kezdtük az idényt... 2. hely lett a vége -
Ferrari23 #29750 Hát ez ennyi volt.... -
#29749 De Gea hatalmasakat véd. -
#29748 Jó szarok vagyunk (ismét)
Nem hinném,h ilyen játékkal nyerjük,örülhetnek egy X-nek. -
#29747 Scholes még nem ment nyugdíjba? ... -
#29746 Ööö...lesz egy felállásunk ma is.
DG
AV-Vidic-Carr-Evra
Scholes-Clev
Kagawa
Nani-Welbz-Rooney -
#29745 23 éves holland balbekk a Vitesse-ből, ára a hírek szerint 3,9m font volt. -
#29744 ezkiez honnan mennyi? -
#29743 Büttner(kicsit Dzsudzsákos)
-
#29742 ez igaz, de legalább láttam a meccseket! sajnos nekem is ez a problémám van, egy csomagban van a TV/Internet/Telefon tökömtudjami itthon, így nem olyan egyszerű a váltás
off: kint usában 19.99et fizetek tv+netre, és minden sportadó benne van a csomagban, de amíg nem ebben a csomagban voltam, addig is 0.99-1.99 dollárért "vettem" meccseket a tv-ben, egy ilyen dolognak kurvára örülnék itthon is -
#29741 Digi, meg a Sport tv azért mélyebben belemerül a fociba, külön magazin műsorok, meccs előtti stúdióbeszélgetés, stb. Eurosport meg leadta a meccset 0-90 percig aztán már jött is a következő műsor. Meg a szar reklámjaik jó párszor belelógtak a félidő elejébe.
Büttnernek meg örülök, legyen ő bárki is, mert eddig még nem is hallottam róla, de végre védőőőő! :) -
#29740 esetleg a Eurosportra visszamehetne, azt még bírtam -
#29739 Alexander Büttner jön, hivatalos. -
#29738 Biztos, hogy marad a Digin, mivel a Serie A már nincs náluk, nem fogják ezt is lepasszolni, főleg, hogy leginkább a foci jelenti nekik a legfőbb nézettséget.
Ha mégsem ott lesz, akkor meg csak a Sport Tv-re mehet vissza, a többi sportadó nem nagyon van versenyben a jogokért. -
Zenszkij #29737 Van aki köt 2 éves hűségszerződést, nettel, mindennel, ezt felmondani nem egyszerű, osztom rash véleményét. Most átmennék digire, jövőre a Skycsoda 4 adná a meccseket. Hagyjuk már. -
#29736 tehát te a T-Homenál vagy és szidod a Digit a felvásárlásról? ilyenkor nagyon fogom ám a fejem. -
#29735 Ez nem a magyar mentalitásról szól... Csak utálom,hogy egy román cég bepofátlankodik,s felvásárol minden szirszart,mert ő megteheti...
S ország nagy részén nincs,ez meg a másik dolog.
Előző szolgáltatónál sem volt,mostaninál (T-Home) sincs,pedig van vagy 60 csatorna,de még a plussz kínálatok között sincs,erről meg ennyit. -
#29734 Az ország nagy részén már van. Szinte minden kábel és műholdas csomag tartalmazza legalább az egyiket. -
#29733 Ha akarná bárkinek lehetne, mert a Digi műholdas.
Ha valakinek nincs akkor saját magát szidja, hiszen minőségben a Digi is van az UPC és a T szintjén csak csatornakiosztásban és árban jobb. -
#29732 nem csak neki nincs, hanem az ország elég nagy részén nincs....
tipikus magyar mentalitás, h dögöljön meg akinek nincs olyan ami neked van
te mit szólnál ha nem éppen olyan helyen laknál ahol van digi? -
#29731 Igen ők és remélhetőleg még jó darabig náluk marad a jog, mert nagyon jól közvetítik.
Tipikus Magyar mentalitás, hogy valami csak azért szar, mert neked nincs és olyat tud, ami neked is kéne! -
#29730 Swansea, Fulham bekezdett :) Brendan Rodgers meg bánhatja, hogy otthagyta a walesieket a Poolért, ahogy nézem nélküle is köszönik megvannak. -
#29729 Nagyon ég a pool, a QPR meg.... -
#29728 Ha kell segítség, írj nyugodtan pü-t ;) Amúgy ha arra gondolsz, hogy a szokásos, akkor igen, 15:40-től WBA-Looserpool az 1-es csatornán. -
#29727 Most is majd az a szar román Digi fogja adni a PL mérkőzéseket? -
#29726 Azért választotta a 20-as számot Persie, hogy abban nyerje meg velünk a bajnokságot, ami szám szerint a 20. lenne a Unitednek.
Látom a 235 ezer mellé kapott bőrt is arcra rendesen :D Najóóvan mosmáá nem szekálom. manutd.com-on is részt vettem egy dedikált Persie-mez játékban(de csak mert anélkül nem engedték megnézni az edzés képeket) -
#29725 De-de,folyamatban van :)
Remélem össze is jön,amit szeretnék. -
#29724 Bírom az optimizmusát :D Tavaly még akkor is minket tartott esélyesebbnek, mikor a serleget vették át :D
"A Manchester City menedzsere Roberto Mancini biztos abban, hogy Robin van Persie érkezésével a Manchester United megnyeri a Premier Leaguet." -
Tényleg 20.... Most már át is lett írva -
#29722 Transfermarkton 31 van írva, de volt róla szó, hogy valamikor most hirdetik ki a szezonra lévő mezszámokat. Amúgy tényleg nagyon furcsa volt nézni a képet, de hamar össze "haverkodott" mindenkivel. Fletcher is velük edzett, jó volt látni. -
#29721 Rash, nem lesz egy kis design frissítés? Ha már új szezon.... -
#29720 20-as lesz. -
#29719 Kicsit szokatlan...