35611

• Tyler1
    Remélem a vezetőség komolyan elgondolkozik a következő 1 hétben, hogy mit akarnak idén a csapattal, mert ilyen védelemmel nagyon nehéz lesz elérni akármit is.
    Eleve sérülékeny mindenki abban a szekcióban, hát még ha ilyen napokat fognak is ki, mint Vidic, akkor rúghatunk 5 gólt is, mert 6 visszakapunk.

Jó meccsnek indult, de megint csak az agyamat baszta fel.
  • Rash87
    Azt elfejtettem leírni,h a bannert Japep-nak ismét köszönjük!

Ám az az egész rész változott volna,mert ugye úgy csináltam,hogy többi slidernél(tabella,mérkőzések) is megjelenjen, úgy hogy többet nem tudtam belőle kihozni :) Max. annak a hátterét le tudom venni. Csak így jobban kiemeli.
  • Effe88
    nani megkéselte vagy mi volt?
  • zaki
    Hát azért volt ott a combján vagy egy 15cm-es nyílt seb :o
  • Golyo69
    set-top boxxal vettem fel!
  • attiGT
    ................................................................................................................................................................................................
  • rooney8
    uhh mit kapott Rooney :S
    remélem ne súlyos
  • rooney8
    honnan vetted fel ilyen jó minőségben? :)

amúgy mi szégyen gólt "kaptunk" -.- :D
  • Golyo69
    jaja, tudom :)majd törlöm!
  • banok
    PL videókat ne töltsd fel youtube-ra mert törölni fogják.
  • Golyo69
  • Japep

Egyébként jól néz ki így a bannerrel együtt a topik. :)
    Nekem talán az fura, hogy a MAN UTD FANATICS linkje mögött túl nagy az a sötétítés - ha szóltál volna előre, megpróbáltam volna beépíteni valahogy a bannerbe.
  • Tyler1
    Kicsit pontatlan a csapat, sok passz megy potyába, de a végére már ráéreztek a srácok. Persie szépet varrt, párat meg pörkölhetne ilyenből :) Többi gólok is szépek, Rafael hátvéd létére komolyabb veszélyt jelent, mint Valencia.

2-őt még minimum a második félidőben, csak hogy megnyugtassuk a kételkedő népet.
  • Japep

Köszi. :)
  • DONGUBA
    kagawa es rafael 3-1
  • Ferrari23
    Na végre játszanak a srácok. :D
  • Ferrari23
    Na ez az Persie :D
  • DONGUBA
    nem kicsi goooooooooooool van pélisz
  • Ferrari23
    Bekezdtek a srácok úgy látom..... :(
  • Rash87
    Kösz mindenkinek :)
  • Tyler1
    De Gea; Rafael, Carrick, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Anderson, Kagawa, Young; van Persie.

Na most Persziváld herceg bizonyíthat :)
  • HRC Dodi
    Grat Rash, tényleg üt a téma, remélem mi is harapni fogunk a Fulham ellen és botlik a chelsea, meg a $hitty :)
  • rooney8
    teljes mértékben egyetértek, nagyon jó lett :)
  • Tyler1
    Komoly lett topikdizájn
    Gratula a készítőknek
  • Rash87
    Andersonnal nem igazán volt nekem se bajom,max. annyi, hogy ha nincs kedve,az látszik is a teljesítményén.
    Nani már más eset,volt úgy,hogy lehetett észre venni pozitív változásokat,de aztán lesüllyedt teljesen a teljesítménye,s ott is maradt,én nem bánnám,ha elpasszolnánk. Akár jöhetne egy air Sanyi is helyette
    De az,hogy a támadások 90%-a rajta bukik el,az szánalmas. 20 szögletből 1-et ad be normálisan,de a 21.-et is ő lövi...
  • Tyler1
    Andersonnal most nem volt bajom, vitt valamennyi lendületet a játékba, de nem sokat. Ő többnyire vagy szürke, vagy jól játszik, legalábbis mostanában nem volt borzalmas meccse. Tavaly a felkészülés alatt kurva jó volt, idény elején is, aztán megsérült...
  • Tyler1
    Nani amúgy ilyen időszakos focista. Mikor kihagy jó pár hetet/hónapot, akkor úgy jön vissza, mintha kicserélték volna, játszik pár hónapot jól, és visszaesik.
    Vitte már a csapatot a hátán, de húzta is azt a földön(mint legutóbb). Nincs konstans teljesítménye, vagy nagyon szar, vagy elkapja a fonalat, és minden húzása bejön. Persze, ha minden csel bejön, meg gólt lő, meg kiszolgálja a társait, szépen játszik, akkor muszáj szeretni, de szétrobbanok, mikor csak rajta(hangsúlyozom CSAK RAJTA) szarjuk el a támadások jelentős részét. És ez az az éretlenség, amit úgy látszik nem fog kinőni, mert mikor azt hiszem, hogy végre belátja a hibáit és változtat, akkor legtöbbször visszaesik a korábbi szintjére.

Nincs még egy ilyen hullámzó teljesítményű játékos, és erre nem lehet alapozni. Nem küldheted ki, úgy hogy ott derül ki milyen napja van.
  • Mayorpapa
    NEM KELL FANYALOGNI FIÚK, EZ VAN, EZT KELL SZERETNI! HOL A MU SZÍV? Egy éve védtetek mindenkit, most meg már az Öreget is kirúgnátok, meg senki sem jó? Hirtelen Nani is elfelejtett focizni? Fergie meg elfelejtette a szakmáját? Hogy is van akkor ez? Még csak egy meccs ment le, ti meg már palotaforradalmat akartok...ejnye-bejnye. Ebből még akár PL és BL győzelem is lehet! Sőt Liga- és FA Kupa is! Ti meg máris temetitek a szeretett csapatot? 1 FORDULÓ UTÁN?????????????
  • Mayorpapa
    "Hanyagolj már minket a gecibe. Tököm tele van a negatív commentekkel. Fosom le mi a véleményed mr. huszodrangú én megmondom menedzser. GLORY MU! Sok sikert a fiúknak, szép volt a győzelem. Én szeretem Nanit mert felhúzza a vörös mezt te meg menj ki a vasas kispest meccsre és ott drukkolj az való neked." by Zenszkij 2011. aug. 8.
  • Mayorpapa
    "Anderson rohadt jól focizott most is, és az egész felkészülés során is. Nani pedig többet fejlődött agyban 1 hónap alatt, mint az összes eddig itt töltött évei során." by Tyler1 2011. aug. 8.
  • Mayorpapa
    "Szezon eleji hülyeségek...
    Már le van írva jó pár játékos a csapatból,s még el se kezdődött semmi.
    Tavaly is ez volt, csak akk Gio kezdte temetni a csapatot, 2 vereség után... :) Szal kb. ezt a szintet remélem hozzátok ismét.

Egyébként ha elég mérkőzést néztél volna utóbbi időben, akkor észrevehetted volna hogy Anderson kibaszott sokat fejlődött,s Nani is rengeteg változott."
    by Rash87 2011. aug. 8.
  • IXEMGabeo
    klassz ez az új meze a Unitednek. Talán a legjobb mez, ami valaha készült a klub történetében tényleg jó viszont azért remélem bajnoki cím nem lesz vele;)
  • minimize
    ez ezen a szinten....vicc.
  • Effe88
    kösz:D
    tényleg:D:Ddurva
  • DeerHunter01
    a mezre nem helyesen van felírva a játékos neve
  • Effe88
    itt mit kell látni?
  • HRC Dodi
    Totál igazad van, ezt nem értettem sose.... :) És azt se, hogy pl miért Carrick fogja azt a mikrofon fejűt, miközben Vidic-nek kellene, sőt, hogy középpályán nem támadunk le, max csak hátul és nyugodtan passzolgathatnak. Ha azt a "tinilányok" álmát kivettük volna a játékból, szart se ért volna az Everton, de így mivel ment a szekér, nőtt az adrenalin is bennük. Sőőt, magát a felállást se értettem igazán.... :)
  • bakkerman
    baszki ez azért durva ilyen szinten
  • Rash87

• Rash87
    Már első félidőben látni lehetett, hogy Fellaini akármikor labdát kap,szépen átveszi,rajta indult minden támadás...
    De ha ennyire idióták ott a kispad mellett,meg a nagy szakmai stáb is,hogy Ha egy full amatörök észre veszik,ott meg nem,szánalmas. Meg is érdemlik.