35611
-
#29798 Remélem a vezetőség komolyan elgondolkozik a következő 1 hétben, hogy mit akarnak idén a csapattal, mert ilyen védelemmel nagyon nehéz lesz elérni akármit is.
Eleve sérülékeny mindenki abban a szekcióban, hát még ha ilyen napokat fognak is ki, mint Vidic, akkor rúghatunk 5 gólt is, mert 6 visszakapunk.
Jó meccsnek indult, de megint csak az agyamat baszta fel. -
#29797 Azt elfejtettem leírni,h a bannert Japep-nak ismét köszönjük!
Ám az az egész rész változott volna,mert ugye úgy csináltam,hogy többi slidernél(tabella,mérkőzések) is megjelenjen, úgy hogy többet nem tudtam belőle kihozni :) Max. annak a hátterét le tudom venni. Csak így jobban kiemeli. -
#29796 nani megkéselte vagy mi volt? -
#29795 Hát azért volt ott a combján vagy egy 15cm-es nyílt seb :o -
#29794 set-top boxxal vettem fel! -
#29793 ................................................................................................................................................................................................ -
#29792 uhh mit kapott Rooney :S
remélem ne súlyos -
#29791 honnan vetted fel ilyen jó minőségben? :)
amúgy mi szégyen gólt "kaptunk" -.- :D -
#29790 jaja, tudom :)majd törlöm! -
#29789 PL videókat ne töltsd fel youtube-ra mert törölni fogják. -
#29788 -
Egyébként jól néz ki így a bannerrel együtt a topik. :)
Nekem talán az fura, hogy a MAN UTD FANATICS linkje mögött túl nagy az a sötétítés - ha szóltál volna előre, megpróbáltam volna beépíteni valahogy a bannerbe. -
#29786 Kicsit pontatlan a csapat, sok passz megy potyába, de a végére már ráéreztek a srácok. Persie szépet varrt, párat meg pörkölhetne ilyenből :) Többi gólok is szépek, Rafael hátvéd létére komolyabb veszélyt jelent, mint Valencia.
2-őt még minimum a második félidőben, csak hogy megnyugtassuk a kételkedő népet. -
Köszi. :) -
#29784 kagawa es rafael 3-1 -
Ferrari23 #29783 Na végre játszanak a srácok. :D -
Ferrari23 #29782 Na ez az Persie :D -
#29781 nem kicsi goooooooooooool van pélisz -
Ferrari23 #29780 Bekezdtek a srácok úgy látom..... :( -
#29779 Kösz mindenkinek :) -
#29778 De Gea; Rafael, Carrick, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Anderson, Kagawa, Young; van Persie.
Na most Persziváld herceg bizonyíthat :) -
#29777 Grat Rash, tényleg üt a téma, remélem mi is harapni fogunk a Fulham ellen és botlik a chelsea, meg a $hitty :) -
#29776 teljes mértékben egyetértek, nagyon jó lett :) -
#29775 Komoly lett topikdizájn
Gratula a készítőknek -
#29774 Andersonnal nem igazán volt nekem se bajom,max. annyi, hogy ha nincs kedve,az látszik is a teljesítményén.
Nani már más eset,volt úgy,hogy lehetett észre venni pozitív változásokat,de aztán lesüllyedt teljesen a teljesítménye,s ott is maradt,én nem bánnám,ha elpasszolnánk. Akár jöhetne egy air Sanyi is helyette
De az,hogy a támadások 90%-a rajta bukik el,az szánalmas. 20 szögletből 1-et ad be normálisan,de a 21.-et is ő lövi... -
#29773 Andersonnal most nem volt bajom, vitt valamennyi lendületet a játékba, de nem sokat. Ő többnyire vagy szürke, vagy jól játszik, legalábbis mostanában nem volt borzalmas meccse. Tavaly a felkészülés alatt kurva jó volt, idény elején is, aztán megsérült... -
#29772 Nani amúgy ilyen időszakos focista. Mikor kihagy jó pár hetet/hónapot, akkor úgy jön vissza, mintha kicserélték volna, játszik pár hónapot jól, és visszaesik.
Vitte már a csapatot a hátán, de húzta is azt a földön(mint legutóbb). Nincs konstans teljesítménye, vagy nagyon szar, vagy elkapja a fonalat, és minden húzása bejön. Persze, ha minden csel bejön, meg gólt lő, meg kiszolgálja a társait, szépen játszik, akkor muszáj szeretni, de szétrobbanok, mikor csak rajta(hangsúlyozom CSAK RAJTA) szarjuk el a támadások jelentős részét. És ez az az éretlenség, amit úgy látszik nem fog kinőni, mert mikor azt hiszem, hogy végre belátja a hibáit és változtat, akkor legtöbbször visszaesik a korábbi szintjére.
Nincs még egy ilyen hullámzó teljesítményű játékos, és erre nem lehet alapozni. Nem küldheted ki, úgy hogy ott derül ki milyen napja van. -
#29771 NEM KELL FANYALOGNI FIÚK, EZ VAN, EZT KELL SZERETNI! HOL A MU SZÍV? Egy éve védtetek mindenkit, most meg már az Öreget is kirúgnátok, meg senki sem jó? Hirtelen Nani is elfelejtett focizni? Fergie meg elfelejtette a szakmáját? Hogy is van akkor ez? Még csak egy meccs ment le, ti meg már palotaforradalmat akartok...ejnye-bejnye. Ebből még akár PL és BL győzelem is lehet! Sőt Liga- és FA Kupa is! Ti meg máris temetitek a szeretett csapatot? 1 FORDULÓ UTÁN????????????? -
#29770 "Hanyagolj már minket a gecibe. Tököm tele van a negatív commentekkel. Fosom le mi a véleményed mr. huszodrangú én megmondom menedzser. GLORY MU! Sok sikert a fiúknak, szép volt a győzelem. Én szeretem Nanit mert felhúzza a vörös mezt te meg menj ki a vasas kispest meccsre és ott drukkolj az való neked." by Zenszkij 2011. aug. 8. -
#29769 "Anderson rohadt jól focizott most is, és az egész felkészülés során is. Nani pedig többet fejlődött agyban 1 hónap alatt, mint az összes eddig itt töltött évei során." by Tyler1 2011. aug. 8. -
#29768 "Szezon eleji hülyeségek...
Már le van írva jó pár játékos a csapatból,s még el se kezdődött semmi.
Tavaly is ez volt, csak akk Gio kezdte temetni a csapatot, 2 vereség után... :) Szal kb. ezt a szintet remélem hozzátok ismét.
Egyébként ha elég mérkőzést néztél volna utóbbi időben, akkor észrevehetted volna hogy Anderson kibaszott sokat fejlődött,s Nani is rengeteg változott."
by Rash87 2011. aug. 8. -
IXEMGabeo #29767 klassz ez az új meze a Unitednek. Talán a legjobb mez, ami valaha készült a klub történetében tényleg jó viszont azért remélem bajnoki cím nem lesz vele;) -
#29766 ez ezen a szinten....vicc. -
#29765 kösz:D
tényleg:D:Ddurva -
#29764 a mezre nem helyesen van felírva a játékos neve -
#29763 itt mit kell látni? -
#29762 Totál igazad van, ezt nem értettem sose.... :) És azt se, hogy pl miért Carrick fogja azt a mikrofon fejűt, miközben Vidic-nek kellene, sőt, hogy középpályán nem támadunk le, max csak hátul és nyugodtan passzolgathatnak. Ha azt a "tinilányok" álmát kivettük volna a játékból, szart se ért volna az Everton, de így mivel ment a szekér, nőtt az adrenalin is bennük. Sőőt, magát a felállást se értettem igazán.... :) -
#29761 baszki ez azért durva ilyen szinten -
-
#29759 Már első félidőben látni lehetett, hogy Fellaini akármikor labdát kap,szépen átveszi,rajta indult minden támadás...
De ha ennyire idióták ott a kispad mellett,meg a nagy szakmai stáb is,hogy Ha egy full amatörök észre veszik,ott meg nem,szánalmas. Meg is érdemlik.