35611
-
#29838 Csak nem :D
Mondjuk én tavaly sem izgultam egy percet sem a BL meccseken, vagy unalmas döntetleneket játszott a csapat, vagy szánalmas vereségeket kaptak a leggyengébb brigádoktól. Akkor inkább halálcsoport, aztán menjen vérre, életre, halálra, és essünk ki becsülettel
Most is reménykedtem legalább egy Juvéban, erre kaptunk megint 2 hikomat csapatot, meg a janicsárokat, akik Törökben szétszabdalják a United drukkereket, Angliában meg szétbasszák a 3/4 várost. És streamelhetünk ismét, mert egyik csatorna sem fogja vállalni egyik találkozót sem. -
#29837 Kolozsvár tőlünk 230km-re van..mennyi lehet egy jegy kb ? kolozsvár honlapján még nem találtam semmit erről! -
#29836 és megint kiesünk belőle? :D -
#29835 Jó szar. Megint unalmas meccseket kell nézni... -
#29834 jó a csoportunk -
#29833 mekkora kibaszott szánalom hogy egyes NULLA SEMMI sport hír oldalak ezzel próbálnak nézettséget teremteni hogy Rooney eladó! stb.... szánalmas -
#29832 pont most akartam linkelni :D -
#29831 Gutted to be out for a while but my leg will be ok which is the main thing. - Rooney fb-n.
-
#29830 Sajnos nem volt szerencséje, de itt lesz az alkalom Van Persie-nek a bizonyításra, habár már szerzett egy gólt. -
Paranoia #29829 Igényes szép munka a banner! -
#29828 nem hiszem el, hogy nincs egy olyan szezonja, mikor ne sérülne le
ráadásul egy ilyen sérülés... -
#29827 Ez nagyon peches sérülés,
Épüljön fel minél hamarabb. -
#29826 Rooney padlón: a vártnál a nagyobb a baj
Mondtam,hogy ez hosszabb kihagyás lesz :\ -
#29825 Pool-City-t érdemes nézni, jó meccs eddig. -
#29824 Nem fogják egyiket sem eladni. Andersont nem lenne okuk, Nanit meg csak abban az esetben lenne érdemes elengedni, ha nagyon gyorsan jönne a helyére valaki. -
#29823 "A Dailymail szerint, a Manchester United kész fontolóra venni a Spurs 15 millió fontos ajánlatát a brazil középpályás Andersonért, és talán Nanit is hajlandóak lennének megfelelő összeg ellenében átengedni a Premier League rivális csapatnak. Nani nem vett rész a tegnapi találkozón és egyelőre nem sikerült megállapodnia klubjával, új szerződésével kapcsolatban. Andre Villas-Boas elmondta, jelenleg mindenképpen egy minőségi középpályás élvez prioritást a Spurs transzfer céljaiban.
" -
#29822 Nem láttam, de akkor ezért emlegeti mindenki őt :D -
#29821 Jaja eleg meleg volt :D -
#29820 Megmutatta Valdez-nek,hogyan is kell...
(már ha látta vki a nagy El Classico-t csütörtökön,tudja miről beszélek :D ) -
#29819 De Gea se volt egyszerű, nem tudom melyik felmenője volt hüllő, de meredek húzás volt pont tőle.
-
#29818 S:S:S:durva
valencia? combizma is kemény azért:D -
#29817 Egy gyengébb horrorfilmben is megállná a helyét. Mondjuk nagyon nem szart be Rooney, hogy nincs meg a félcombja, kellemetlen érzés lehetett, de kétlem, hogy súlyos lenne. Ha szakad a szalag, akkor nem ilyen laza grimasszal várta volna az orvosi stábot (gondolom én) :) -
#29816 Angol tudasom mogott elbujhatsz kisbaratom eleg rendesen:) -
#29815 MU: Rooney négy hétig biztosan nem játszhat - fotó
durva az a kép :S -
#29814 http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-felszakadt-wayne-rooney-combja-a-fulham-ellen-2167701
felszakadt de majd szét inyekciózzák :D:D:D -
#29813 a tiedbe biztos:D:Dfőleg, hogy nem tudsz lejjebb görgetni ahol ott a kép de azért beleszólsz mint mindig:D:D
inkább tanulgasd az angolt mert az sem az erősséged ahogy hallottam te bohóc:DD:
"Ha csak felszakadt es zuzodott akkor az orvosi stab siman szetinyekciozza helyi erzestelenitovel es mar jovoheten jatszik, ha muszaj" D::DD: -
#29812 Sötétség uralkodik látom rendesen:D olvass, értelmezz. -
#29811 akkor minek szólsz bele te szerencsétlen ah nem láttad:D:D:D
kurva hülye vagy:D
-
#29810 Egyes előzetes hírek szerint Rooneyra négy hetes kihagyás vár! Jelenleg kórházban vizsgálják az állapotát. - SAF a meccs után. -
#29809 Azt mondtam h ha te ostoba mivel nem lattam, HA! -
#29808 de buta vagy:)
ezt össze kell varni, a varrat míg be van meg nem játszhat
minimum 2 hét de lesz az 3 is -
#29807 Ha csak felszakadt es zuzodott akkor az orvosi stab siman szetinyekciozza helyi erzestelenitovel es mar jovoheten jatszik, ha muszaj -
#29806 Engem nem aggaszt, szerencsére van kiből válogatni, amíg távol lesz :D -
#29805 ugyan nem vagyok orvos, de ha nem darált szét semmi fontos dolgot, akkor 2 hét sztem bőven elég
ha behegesedik, akkor már lehet játszani -
#29804 sztem több, legalább egy hónap, mire be fog gyúgyulni a seb :c -
#29803 ííííííí
ez csúnya
ez kb. 2 hét tuti
jobbulást neki -
#29802 Rálépett az ellenfél a combjára, és durván felszakadt a bőre. -
#29801 jobban megnézve, ez nagyon durva.
Nem hinném,,hogy közeljövőben játszani fog. :\\
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#29800 ledarálták stoplival
de elég csúnyán felszakadt neki -
#29799 A mérkőzést nem teljesen láttam,de ettől a Fullhamtől ilyen gólokat kapni.. hát
Rooney-nak meg remélem nem lesz komolyabb baja,bár elég durva volt,amit mutatták belőle.