35611

• Tyler1
    Csak nem :D

Mondjuk én tavaly sem izgultam egy percet sem a BL meccseken, vagy unalmas döntetleneket játszott a csapat, vagy szánalmas vereségeket kaptak a leggyengébb brigádoktól. Akkor inkább halálcsoport, aztán menjen vérre, életre, halálra, és essünk ki becsülettel
    Most is reménykedtem legalább egy Juvéban, erre kaptunk megint 2 hikomat csapatot, meg a janicsárokat, akik Törökben szétszabdalják a United drukkereket, Angliában meg szétbasszák a 3/4 várost. És streamelhetünk ismét, mert egyik csatorna sem fogja vállalni egyik találkozót sem.
  • Golyo69
    Kolozsvár tőlünk 230km-re van..mennyi lehet egy jegy kb ? kolozsvár honlapján még nem találtam semmit erről!
  • rooney8
    és megint kiesünk belőle? :D
  • Tyler1
    Jó szar. Megint unalmas meccseket kell nézni...
  • attiGT
    jó a csoportunk
  • attiGT
    mekkora kibaszott szánalom hogy egyes NULLA SEMMI sport hír oldalak ezzel próbálnak nézettséget teremteni hogy Rooney eladó! stb.... szánalmas
  • rooney8
    pont most akartam linkelni :D
  • Tyler1
    Gutted to be out for a while but my leg will be ok which is the main thing. - Rooney fb-n.

• JSbyMSI8800
    Sajnos nem volt szerencséje, de itt lesz az alkalom Van Persie-nek a bizonyításra, habár már szerzett egy gólt.
  • Paranoia
    Igényes szép munka a banner!
  • rooney8
    nem hiszem el, hogy nincs egy olyan szezonja, mikor ne sérülne le
    ráadásul egy ilyen sérülés...
  • miezviz
    Ez nagyon peches sérülés,
    Épüljön fel minél hamarabb.
  • Rash87
    Rooney padlón: a vártnál a nagyobb a baj

Mondtam,hogy ez hosszabb kihagyás lesz :\
  • Tyler1
    Pool-City-t érdemes nézni, jó meccs eddig.
  • Tyler1
    Nem fogják egyiket sem eladni. Andersont nem lenne okuk, Nanit meg csak abban az esetben lenne érdemes elengedni, ha nagyon gyorsan jönne a helyére valaki.
  • Rash87
    "A Dailymail szerint, a Manchester United kész fontolóra venni a Spurs 15 millió fontos ajánlatát a brazil középpályás Andersonért, és talán Nanit is hajlandóak lennének megfelelő összeg ellenében átengedni a Premier League rivális csapatnak. Nani nem vett rész a tegnapi találkozón és egyelőre nem sikerült megállapodnia klubjával, új szerződésével kapcsolatban. Andre Villas-Boas elmondta, jelenleg mindenképpen egy minőségi középpályás élvez prioritást a Spurs transzfer céljaiban.
    "
  • Tyler1
    Nem láttam, de akkor ezért emlegeti mindenki őt :D
  • rooney8
    Jaja eleg meleg volt :D
  • Rash87
    Megmutatta Valdez-nek,hogyan is kell...
    (már ha látta vki a nagy El Classico-t csütörtökön,tudja miről beszélek :D )
  • Tyler1
    De Gea se volt egyszerű, nem tudom melyik felmenője volt hüllő, de meredek húzás volt pont tőle.

• Effe88
    S:S:S:durva

valencia? combizma is kemény azért:D
  • Tyler1
    Egy gyengébb horrorfilmben is megállná a helyét. Mondjuk nagyon nem szart be Rooney, hogy nincs meg a félcombja, kellemetlen érzés lehetett, de kétlem, hogy súlyos lenne. Ha szakad a szalag, akkor nem ilyen laza grimasszal várta volna az orvosi stábot (gondolom én) :)
  • hedonist
    Angol tudasom mogott elbujhatsz kisbaratom eleg rendesen:)
  • rooney8
    MU: Rooney négy hétig biztosan nem játszhat - fotó

durva az a kép :S
  • Effe88
    http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-felszakadt-wayne-rooney-combja-a-fulham-ellen-2167701

felszakadt de majd szét inyekciózzák :D:D:D
  • Effe88
    a tiedbe biztos:D:Dfőleg, hogy nem tudsz lejjebb görgetni ahol ott a kép de azért beleszólsz mint mindig:D:D
    inkább tanulgasd az angolt mert az sem az erősséged ahogy hallottam te bohóc:DD:

"Ha csak felszakadt es zuzodott akkor az orvosi stab siman szetinyekciozza helyi erzestelenitovel es mar jovoheten jatszik, ha muszaj" D::DD:
  • hedonist
    Sötétség uralkodik látom rendesen:D olvass, értelmezz.
  • Effe88
    akkor minek szólsz bele te szerencsétlen ah nem láttad:D:D:D
    kurva hülye vagy:D
  • Tyler1
    Egyes előzetes hírek szerint Rooneyra négy hetes kihagyás vár! Jelenleg kórházban vizsgálják az állapotát. - SAF a meccs után.
  • hedonist
    Azt mondtam h ha te ostoba mivel nem lattam, HA!
  • Effe88
    de buta vagy:)
    ezt össze kell varni, a varrat míg be van meg nem játszhat
    minimum 2 hét de lesz az 3 is
  • hedonist
    Ha csak felszakadt es zuzodott akkor az orvosi stab siman szetinyekciozza helyi erzestelenitovel es mar jovoheten jatszik, ha muszaj
  • Tyler1
    Engem nem aggaszt, szerencsére van kiből válogatni, amíg távol lesz :D
  • rooney8
    ugyan nem vagyok orvos, de ha nem darált szét semmi fontos dolgot, akkor 2 hét sztem bőven elég
    ha behegesedik, akkor már lehet játszani
  • zaki
    sztem több, legalább egy hónap, mire be fog gyúgyulni a seb :c
  • Effe88
    ííííííí
    ez csúnya
    ez kb. 2 hét tuti
    jobbulást neki
  • zaki
    Rálépett az ellenfél a combjára, és durván felszakadt a bőre.
  • Rash87
    jobban megnézve, ez nagyon durva.
    Nem hinném,,hogy közeljövőben játszani fog. :\\

• rooney8
    ledarálták stoplival
    de elég csúnyán felszakadt neki
  • Rash87
    A mérkőzést nem teljesen láttam,de ettől a Fullhamtől ilyen gólokat kapni.. hát
    Rooney-nak meg remélem nem lesz komolyabb baja,bár elég durva volt,amit mutatták belőle.