35611

• Cabell
    amúgy RVP-vel igen elégedett vagyok eddig, eddig zseniális amikor kell, és kellően szerencsés amikor kell. mint egy jó csatár
  • IXEMGabeo
    csak szólok mielőtt ajnározni kezditek RVP-t ő szószerint odaszart az Arsenal elé...

Fabregas sokkal korrektebb volt távozáskor...

Útwengeresekkel beszéltem erről
  • attiGT
    írd le melyik kommentben írják a bajnoki címet FASSZOPÓ GYÖKÉR KÖCSÖG SZEMÉTGECILÁDA

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ FERGIE TIME FUCKYEAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • rooney8
    úgy a 86. percig lókukit nem csináltak, aztán talán egy nagyon picit rákapcsoltak, de így is bemákoltunk 2 gólt
  • Cabell
    szerintem párszor már bizonyította a csapat, hogy sosem szabad leírni, és, hogy bitang erős gárda, akkor is, ha impotensnek néz ki. tavaly is annak nézett ki, talán az is volt, azt mégis majdnem bajnok lett.
    amúgy meg: hahaha, nekem volt igazam.
  • Tyler1
    Ez vicc vót. Miért 10 perccel a vége előtt kell elkezdeni focizni egy Soton ellen?

RVP mesterhármasa azért szép.
  • Rash87
    Jókor kezdtem el nézni :D
  • ReszegKoldus
    Mondtam én.
  • szucsy89
    vicc ez a topik komolyan... olvassátok már vissza miket írtatok 2-1nél, 2-2nél :D most meg már bajnoki cím? :DDD
  • IXEMGabeo
    rárúgja a védőre és kimegy szögletre a semmiből...és erre befejeli az hagyján, de kapufáról elé pattan és még az 1. gólnál a védő elcsúszik...azért mondom, hogy megszületnie volt csak nehéz ennek a gyökérnek
  • rooney8
    haha :DD
    ha valaki a 75. percben ezt mondta volna nem hiszek neki
  • IXEMGabeo
    Van Persienek megszületnie volt nehéz...utálom az ilyen bemákolt győzelmeket
  • Darthmushroom
    na csak megvan az a hülye győzelem.
  • Rash87
    Ott is az X-em :D Nah jó,akk most nyerjük meg :D
  • Rash87
    Én nézem 5 percet a mérkőzést,de ismételten úgy passzolgatnak,mintha vezetnének. Én ezt nem értem.
    Bár egy X-et kinézek a mérkőzésből,véletlen egy öngól v. vmi.
  • rooney8
    nézed te a meccset? impotens focit játszik megint a csapat
    egyedül valencián látom, hogy akar valamit
  • Tyler1
    1000. bajnoki nesze. Vicc az egész csapat az egész eddigi teljesítményével 3 meccs után...

Szép játék meg gól zápor aha
  • Cabell
    jesszusom ennyire borulátó topikot, igazi magyar topik
  • rooney8
    kihagyott tizi
    ez már marad így
  • Darthmushroom
    jobb is mert megint vezetnek a szentek.
  • Rash87
    Most se bánom meg... hogy nem nézem a mérkőzést... :)
  • Tyler1
    Januárban remélem leigazoljuk Kásás Tomit, hogy legalább ő tudjon kezdeni valamit ilyen úszómedencében-.-
  • ReszegKoldus
    RvP legalább teszi a dolgát eddig.
  • Rash87
    Jól kezdünk,ahogy nézem...
  • Tyler1
    A mai kezdőnk:

Lindegaard - Rafael, Vidics, Ferdinand, Evra - Cleverley, Carrick - Valencia, Kagava, Welbeck - Van Persie

Csere:De Gea Giggs, Powell, Scholes, Evans, Nani, Chicharito
  • Tyler1
    Azért a City se valami simán nyert ellenük, Everton után én meg nagy illúziókat nem is akarok táplálni :D
  • attiGT
    én még egy ilyen meccs előtt is tudok izgulni.
  • JSbyMSI8800
    szép játék és gólzápor azt hiszem egy Southampton ellen elvárható alapból :D
  • Tyler1
    City verte a Chelsea-t, Pool ikszelt a Cityvel(kis mákkal a City részéről), Arsenal veri a Poolt :D Kiváncsi leszek mi kitől szopunk majd ki?:D

Na de ma SAF 1000. bajnokija következik, illő lenne szép játékkal, gólzáporral jutalmazni
  • banok
    Ő akart menni, így már értem.
  • Tyler1
    Lehetőséget akart, de a teljesítménye már nem tette lehetővé a folyamatos játszatását. Ennek ellenére lett volna helye a csapatban, ő döntött úgy, hogy a fiatalok érkezésével nem veszi fel a bakancsot.
    Sajnálom és tisztelem is ezért, és szerintem ezzel minden United drukker így van.
  • MR ME
    nem mondom h kreténség, de énis bírtam a srácot, amennyit küzdött/futott...sajnálom h eladtuk
  • pilboy
    sztem meg esélytelen lett volna a csapatba kerüléshez
    kp: carrick, cleverley, kagawa, scholes, young, nani, giggs, valencia, fletcher, powell
    ez 10 kp. ebből max 5 fog játszani kezdőként 1 meccsen + 1 v. 2 csereként...
  • banok
    Park elengedése nagy kreténség szerintem a MU részéről.
  • Tyler1
    Érkezők:
    Robin van Persie <- Arsenal
    Shinji Kagawa <- B.Dortmund
    Alexander Büttner <- A.Vitesse
    Nick Powell <- Crewe

Távozók:
    Dimitar Berbatov -> Fulham
    Fabio Da Silva -> QPR(kölcsön)
    Park Ji Sung -> QPR
    Paul Pogba -> Juventus
    Ben Amos -> Hull City(kölcsön)
    Michael Owen -> free agent
  • HRC Dodi
    Érdekes kép :)

• pilboy
    hát ettől a chelsea-től sem kéne hasra esni senkinek.
    cs-t bukták simán a city ellen. eu szuperkupát bukták simán at. madrid ellen.
    megverték a wigan idegenben. otthon éppenhogy ahazai pályán az újonc readinget és egy fáradt newcastlet (akik kb. 48 órával előtte játszottak)
  • Darthmushroom
    én örülök a Galatának 3. kedvencem a MU meg a Celtic után. am meg legalább hangulatos meccs lesz ellenük a törökök ahhoz nagyon értenek.
  • Tyler1
    Tavaly a Galati ellen 4 ezer volt a legolcsóbb, 25 ezer a legdrágább, szerintem ott is hasonló kategóriában lesznek.
  • attiGT
    ú ez de jó ötlet