Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Hargreaves szerepét tölti be lassan. Rá jött,hogyan lehet kevés "munkával" pénzt szerezni 😊

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
remélem a formájának is annyi a 4 hetes pihenõvel. nevetséges komolyan mondom, 10-15 percet volt a pályán?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

valencia kidõlt egy hónapra... :/
de "jó", h õ volt a csapat legjobb formában lévõ játékosa...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

60 percig néztem azt a city meccset. ezeknek tanítja mancsíni, h talppal, durván próbáljanak szerelni vagy mi a fene? kompanytól láthattunk egy hasonlót, mint amit nani ellen mûvelt, de jong csak a szokásos. nasri is tapossa az ellenfelet (õ kapott szabadrúgást), barry is bemutatkozik elég sûrûn. nem lehet azt mondani, h ezek kis szabálytalanságok, vagy taktikai faultok stb. nagyon nem tisztán játszanak. miért mondják rájuk, h szép focit játszanak, amikor ez is hozzátartozik a játékukhoz???

Magic Boy
Gondold végig, ha a City-t kiveri a Porto, akkor nekik csak a bajnokság marad, ami nekünk nagyon nem lenne jó.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87

na most hajrá Porto! 😄

Magic Boy
A félidõ 0-0
De Gea-nak volt egy hatalmas bravúrja.

ritka fos meccs

Cabell
a játékkal meg a meccsel nem vagyok elégedett, azzal, hogy tudom nézni tv-n már sokkal inkább

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Láttam már unalmas meccset,de ez a top5-be benne lenne...
MU ilyen alibi focit nem tudom mikor csinált utoljára.

Magic Boy
Cserék: Ben Amos, Chris Smalling, Antonio Valencia, Pak Dzsi Szung, Paul Pogba, Paul Scholes, Danny Welbeck.

Magic Boy
A kezdõ csapatunk: De Gea – P. Jones, R. Ferdinand, Evans, Fábio – Nani, Carrick, Cleverley, A. Young – Rooney, J. Hernández.

Remélem akkor látunk ma egy szép meccset.

Tyler1
SAF azt mondta a legerõsebb kezdõvel fog kiállni, ami jelenleg rendelkezésére áll.

MR ME
muszáj lenne nekik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Téényleg,már annyi csatorna van, hogy nem bírom követni, melyiket mi adja 😊
Kösz.

Egyébként nagyon kíváncsi leszek, mennyire fogja a csapat komolyan venni az EL-t.

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
Banner-ba nem jó a PRO4 mert a STORY 4 adja a meccset!
A PRO4 cask a BL-t adja !!

GGMU

Rash87
Javítva.

MR ME
alternative text :/

JSbyMSI8800
és még mindig mikre képes...

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Tyler1
durva 😊 és még hosszabbított 1 évvel!

giggsynek az ajax ellen lehet meg a 900. (!!!) tétmeccse a unitedben<#merges2>
<#worship><#worship><#worship>

az utolsó mondat ellenére a klub (MU) elfogadta a bocsánatkérést

Tyler1
Az a baj, hogy Suarez az ominózus esettel elismerte, hogy valóban egy rasszista patkány. Nem barátságból kellett volna kezet fogni, hanem a kamerák, és 75 ezer ember elõtt, a "Say No to Racism" jegyében, amit egyrészt kurva komolyan vesz az FA, másrészt ez lett volna az etikus. Emellett mind Ferguson, mind Dalglish is kijelentette, lesz kézfogás a két játékos között, na már most Evra részérõl meg is történt a kezdeményezés, pedig megtehette volna, hogy semmibe veszi ezt a majmot.
De az uruguay-i többször bizonyította már, hogy erkölcsi nulla, nem csak az Evra elleni dologgal, hanem már az Ajaxban megvoltak a mocskos húzásai.

Mellesleg nem csak a mi oldalunkról váltott ez ki óriási felháborodást, mert több rivális csapat játékosa is undorítónak találta az esetet. Lehet, hogy a francia kicsit túlzásba vitte az ünneplést, de miután több millió ember elõtt "megalázták", ez betudható az érzelmi állapotának.
Suarez meg a közleményével ki is törölheti, mert emberségbõl ISMÉT levizsgázott.

Cabell
hmm, hát igen, lehetett várni, hogy sokan nem fognak egyetérteni az ügy megítléésével, ami nem meglepõ, tekintve, hogy a focikedvelõk nagy része maga is rasszista/antiszemita.

ezek alapján nem meglepõ, hogy maguk a MU szurkolók is sokan túlzásnak vélik a büntetést, meg a miegyebeket.

nem off, a tegnapi meccshez kapcsolódik 😊
részemrõl is zárva azzal, h suarez közleményben bocsánatot kért (de inkább a klubjától, h ilyen szar helyzetbe hozta õket)

ressy14
Azért nem hinném, hogy ha egymás anyját lehet szidni, akkor a származásra tett megjegyzés bûn lenne. Pl. engem nem érdekel, hogyha valaki lefehérez engem, vagy azt mondja, hogy mocskos magyar. De ha azt mondom, hogy zsidó vagy néger, az már elítélendõ dolog.

Suarezt 8 meccsre tiltották el egyetlen szó miatt, holott akik lábakat törnek szándékosan, azok 1-2 meccsel megússzák. Az FA keresett egy ismertebb játékost, akin jól belehet bizonyítani, hogy mekkora antirasszista szövetség is valójában. Õ ezt a szívére vette (a dél-amerikaiak amúgy is vehemensek) és nem akart az eltiltásának kiharcolójával kezet fogni. Aztán a meccsen egész végig idegesen focizott. SAF meg olyan ügyekbe is beleszólt, amibe nem illene. De a Liverpool kommunikációja is megbukott azzal, hogy Kenny kijelentette, õ nem látta az esetet. Hiába a saját játékosunk, szankcionálni kellene a viselkedését az uruguayinak, mert olyan lesz, mint Ballotelli.

Na de szerintem zárjuk le ezt a témát, mert tele offoljuk a topikot.
A jobbik csapat nyert, mi meg elgondolkodhatunk, hogy ez a kiábrándító helyzetre mi a megoldás.

Dum spiro, spero.

rosszul kezdted az egészet, mert itt csak ellenfelek vannak és nem ellenségek. óriási különbség!
nem hinném, h ovis dolog, ha vki ellen rasszizmus vetõdik fel, szarul esik neki és mindent megtesz, h ezért büntetés járjon
ha csak belegondolunk a hétköznapokba, h az utcán vki leniggerezi a színes bõrût, ott is vannak, lesznek szankciók, ha kiderül
ez az eset pedig azért súlyozottabb, mert egy olyan eseményen történt, amit több 10-100 milliók néznek. nem véletlen van a rasszizmus elleni harc a focin keresztül hirdetve

ressy14
Nem védeni akarom Suarezt, de ha az én ellenségem lett volna ott, én sem fogtam volna vele kezet. Ennyi erõvel meg Ferdinand is bunkó, mert õ sem fogott kezet az uruguayival.

A lényeg szerintem az, hogy mindketten parasztok. Evra az ovis viselkedése miatt, amikor beköpte Suarezt és a meccs végi ünneplése miatt, Luis meg eleve olyan dolgokat tesz, ami neveletlenségre utalnak. Nem csak a kézfogás miatt. (hasbarúgósdi, hisztizós kölyök, aki utálja, ha nem neki van igaza)

Õ olyan, mintha a Real és a Barca gyökereit olvasztották volna össze 😄

Dum spiro, spero.

sztem azzal, h evra kezet nyújtott, õ újra akarta kezdeni ezt az egészet. de így, h ez a nagyképû kis p*cs, nem fogott vele kezet - ami elég szerencsétlen, rossz reakció tõle - megérdemelte azt, amit a végén kapott. ott "ütött" evra, ahol a legjobban fáj neki. nevezhetjük bosszúállásnak, elégtételnek, megérdemelte szúárez
meggyõzõdésem, ha kezet fognak, nem kapja ezt a végén
písz

ressy14
Bosszúállás? Szerintem azt a 8 meccses eltiltásnál már megkapta Suarez. A szarkeverõvel utána meg haverkodjon össze? azért nem akkora k***a...

Dum spiro, spero.

k.csög suarez!
pont az elsõ percekrõl maradtam le, meg a 2. félidõrõl, tehát a lényegekrõl 😄
evrának így kellett bosszút állnia. ez szép volt!!! hatalmas respect pat-nek!<#worship><#worship><#worship>

Cabell
Evra fasza volt a végén, így kell ezt, ha valaki paraszt akkor azért vissza kell vágni, nem itt kell intellektuáliskodni, meg korrektkedni, ez háború

rooney8
pff csicska

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
baszott kezet fogni a rasszista bunkója Evrával a meccs elején.

rooney8
de mi volt ez a suarezes eset? elsõ félidõt nem láttam

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Evra mekkora volt a végén, csak Suarez elõtt ünnepelteti a gyõzelmet 😄D

ok puhl sanyi.

Evra <3 😄

tobias88
"ne nyissunk vitát errõl, labda volt"
-
Nem szurkolok egyik csapatnak sem, de labda volt elõször. Viszont attól függetlenül, hogy labda, nem rúgta el annyira, hogy Suarez ne érte volna el, onnan pedig már szabálytalan és piros
ne nyissunk vitát errõl, labda volt

Oziris666
Az tény,de Ferdinand tényleg buktatta...
Ugyis nyáron lelép a PL-böl itt már igy nagy karriert nem fog befutni az uruguay-i az tuti...

Forza Italia
hát kb. ilyen játékos soha sem kellene

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

lesülne a pofámról a bõr ha egy olyan csapatot kéne irányítsak amibe suarez játszik...

Tyler1
még mindig CleverlEy 😊

Atti12
Cleverly visszatér a pool ellen 😊

Golyo69
jaja mostmár látom 😄 csak reggel még nem volt ki írva a port.hu-n 😄

GGMU

Tyler1
story 4 közvetíti.

Golyo69
Az Ajax-Manchester United meccset nem akarja egyik tv se közvetíteni?
Digi nem adja...story4 -en nem láttam....ilyen van?? tud errõl vki vmit?

GGMU