35611

• rooney8
    skins után érdekes cook-ot (jack o'connel) ilyen szerepben látni :))
  • Pacal17
    Nagyon jó film :)
  • HRC Dodi

Gondolom láttátok, lehet nem, kitudja....
  • bakkerman
    elvileg Nanit eltiltották mindenféle sajtónyilatkozattól,az indok az,hogy ne tudjon beszélni a jövőjéről.
  • szabii98
    az manszúr sejknek is sok pénz
  • Tyler1
    Igen, Amerika lehet egy levezető állomás, de ahogy mondod, ő még 30 fölött bőven fog olyan szinten focizni, hogy beleférjen egy "hazalátogatás" :)

Becks is simán bírná még a tempót, és ha nem lenne egy papucs, sztem már visszajött volna Angliába.
  • hedonist
    Ezzel csak annyiban vitatkoznék, pontosabban csak említem, hogy pont idén nyilatkozta, hogy szívesen menne majd Amerikába, mint Beckham. Lássuk be, annak nagyobb esélye van, azért ő is pikpakk 30 lesz, bár tény, valszeg ő még 30-35 évesen is kurvagyors és jó lesz..

Amúgy adnám, ha visszatérne a PL-be:) de persze csak hozzátok
  • bakkerman
    én úgy tudom 1 milliárd euró a kivásárlási áron,vagyis szerződésében ennyi áll
  • Tyler1
    A nyilatkozatai alapján én abszolút eltudom képzelni. Biztos nem most, de egyszer ha eljönne Madridból csak egyetlen alternatívát látnék számára, minket. Nem tudom elképzelni sem francia, sem orosz csapatban lóvéért gurigázni, de főleg nem a Cityben. Itt még mindig 300 millió rajongó várná tárt karokkal vissza, és amíg SAF ül a padon, addig helye mindig lenne a csapatban.
  • rooney8
    hát nem lenne olcsó, az tény :D
    de hát lássuk be, vajmi kevés az esélye, hogy újra nálunk játsszon
  • Tyler1
    Nani+Bébé+némi apró :DD
    Igazából jöhetne, de lehet, hogy 2 Old Traffordot lehetne építeni a kivásárlási árából :)
  • rooney8
    lehet kacsa, de én nagyon örülnék neki
    krisznek a united-ben a helye :D
  • Tyler1
    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson a hírek szerint fel akarja kérni a klub tulajdonosait, adjanak meg neki mindent annak érdekében, hogy visszacsábíthassa az Old Traffordra Cristiano Ronaldot.

• Tyler1
    Ha lenne más, akkor én is, de nincs. Főleg, ha Valenciának kell még néha jobb bekket is játszania.
  • Rash87
    Én meg inkább nézném más játékát,mint Nani szerencsétlenségét... csak felidegesít mostanság,h finoman fogalmazzak.
  • Tyler1
    Így, hogy Young sérült, semmiképp.
  • contraste
    "Zenit St Petersburg are hoping to complete the £25m signing of Manchester United winger Nani, 25, before the Russian transfer window closes on Thursday."

Alap esetben gondolom örülnétek, hogy elkel, főleg ennyiért, de elég karcsú a keret, nem biztos, hogy most el kéne engedni:S
  • rooney8
    Ja ertem, akkor a hivatalios fb oldalon mar a javitottat lattam :)
  • Rash87
    Nem az,rá pár órája javították is :)))
  • rooney8
    fake
  • Oziris666
    :DDDDDDD
    Biztos kedveskedés a lengyel szurkolótábornak,magánhangzók nélkül...
  • Grove4
    Manchster United! :DDDDDDDDDDDDD
  • bakkerman
    ANDESRON is ott van,megnyugodtam ASD?SASDG
  • Rash87
    A Manchester United hivatalos csapatképe a 2012/13-as szezonra

Ez már elég ciki... komolyan mondom :)
    Ott nem tudnak írni v. micsoda?
  • Magic Boy
    Hivatalos a United idei BL-kerete
  • Magic Boy
    Van Persie, a birodalmi ügynök
  • IXEMGabeo
    ráéreztem amúgy, hogy hasonlít Van Nistelrooy bemutatkozásához, de ennyire. Nem emlékszem már a 2001-es szezonra mikor a holland kb bemutatkozott...Akkor nem néztem focit, de rémlett, hogy gólokkal kezdett a holland lófej:)
  • Magic Boy
    Reméljük hasonlóan gólérzékenyek lesznek!
  • Tyler1
    Az büszke

• Tyler1
    Egyszerű, nem vonul vissza még vagy 5 évig :D
    Csak ne úgy szerezne néha labdát a 16os előtt, mint Liu Kang, és akkor teljesen jó lenne! Mer akinek a Pali becsúszik, annak be van csúszva, bíró meg néha nem is tudja hirtelen hány sárgát adjon 2őt vagy hármat :DD
  • szucsy89
    Azért ez durva. És mi lesz, ha visszavonul? :D Örökre nem lehet mindig visszahívni majd :DDDDDD
  • rooney8
    91 óta mindig az első 3-ban végeztünk
  • szabii98
    respect SAFnak!

azért nem rossz mutatót csinált, a kezdeti problémák után simán tartotta a top 3at, '91 óta, az nem rossz!
  • Tyler1
    SAF: "Ez már az 1000. meccsem, de még mindig nem indul meg a játék Scholesy nélkül."

Mennyire igaz. Pedig elvileg Kagawa azért lett idehozva, hogy kreativitást építsen a játékunkba, ehhez képest sem ma, sem eddig nem történt ilyesfajta változás. Középpálya ma nulla volt 2 kreatív emberrel, bejött a "vénember", és feltámadt a csapat.
  • attiGT
    "Az MU legutóbb 1993-ban nyert bajnokit úgy, hogy a 85. perc után fordított, akkor a Sheffield Wednesday volt az „áldozat”."
  • Cabell
    a világ túllép ezeken, láttunk már Figo-t a Realba igazolni, mellesleg az arsenalba is ment már játékos riválistól lásd campbell, gallas. szóval nem kell itt leragadni túl sokáig
  • IXEMGabeo
    Te meg ne irogass nekem primitív jellegű PM-eket, mert megjárod, ha velem szívózol...

Tudom, hogy te Elixir vagy, annyira nyomoronc vagy, hogy a saját vulgáris viselkedéseddel képes vagy lebukni. Elnézést az OFF-ért
  • Tyler1
    Nem lehet nem ajnározni, mert ezt egyik csatár sem csinálta volna meg a másik kettő közül. Kellett egy ilyen kvalitású ember Rooney mellé/és most helyette.
  • Rash87
    S most mindenkinek meg kell felelni? Mikor távozik 1-1 játékos v. micsoda?
    Ki így,ki úgy igazol el,ez már sztem a maga baja,s nem a csapaté,ahova megy.
    S hasonlíthatni is felesleges, hogy távozáskor jól benyal mindenkinek vki,mert úgy "szép" v. sem.
  • ReszegKoldus
    Részemről a fejük tetejére is sz*rhat, amíg itt rúgja a gólokat.