35611
-
#29960 Ma adja vmi a mi mérkőzésünket,vagy mást? Vagy maradt a jó esetben heti 1 BL mérkőzés,s annyi? -
#29959 Banner nem fog frissülni? -
#29958 "A Manchester United csatára, Wayne Rooney nagy valószínűséggel ott lesz a Bajnokok Ligája nyitómérkőzésén, a Galatasaray elleni összecsapáson."
manutdfanatics -
#29957 Tegnap komoly volt a Real-$hitty meccs, Ronaldo nem csak azért örült nagyon a góljának és mutogatott, mert győztes volt.... gondolom én.
Manchester United-Gala Beharangozó -
#29956 Sérült, állítólag nem komoly, azért is ült a padon hétvégén, de holnap sztem már játszik. -
Zenszkij #29955 nagy francok a románok, 3-as csomagban árulják, vegyél jegyet mindhárom hazai meccsre -
#29954 Kagawa sérült vagy csak pihent a Wigan elleni meccsen?Szerintetek kezdő lesz a BL-ben? -
#29953 Sima 3:0 vagy magasabb arányú győzelem, nem fordulhat elő megint ugyanaz a szégyenteljes esemény mint tavaly... Ha mégis, akkor valami nincs rendben! GGMU! -
#29952 valaki vett már jegyet a cluj elleni meccsre? -
#29951 Legnagyobb csoportrivális ellen minimum a legerősebb keret, pláne a tavalyi szezon után. Eredményre meg tippelni sem merek, inkább csak reménykedem.
Mindenesetre ebben a csoportban (is) szégyen lenne a vereség. -
#29950 Mi a tipp a BL kezdőnkre és eredményre? -
#29949 -
#29948 DigiSport összefoglaló kommentár nélkül, jó minőségben....
Sajna nem láttam a meccset, focin voltam, de haza-haza telefonáltam, mi az eredmény, amikor mondták, kik lőtték, kettőn behasaltam magam is! A tabella korrekt mondhatjuk úgy is.... Lám-lám, mennyiért is vettük Powellt és Büttnert BL-ben is jó nyitány kellene. -
#29947 -
#29946 És tényleg, Magra felrakják, azt hittem torrenteken nem foglalkoznak ilyenekkel. Köszi! -
#29945 sport-video.hu-n szoktak lenni meg állítólag magyar torrent oldalakon is. -
#29944 Azt nem tudod, hogy a Digi közvetítéseit felrakják-e vhova? -
#29943 köszi -
#29942 Manchester United-Wigan 4-0 ::: összefoglaló -
#29941 Meccs embere is Büttner lett természetesen :) -
#29940 Pazar 2. félidő volt, tényleg minden úgy sikerült, ahogy a nagykönyvben meg lett írva. Büttner parádés bemutatkozása, Powell bemutatkozása, Scholes gólja a 700. tétmeccsén, SAF 500. bajnoki győzelme az OT-n, Giggs győztes meccsen döntött rekordja.
Jó lenne innentől hasonló minőségben folytatni. Grat a csapatnak! -
#29939 Nálatok mindig minden újonc góllal debütál;D -
pilboy #29938 máris csak a chelsea van előttünk 1 ponttal
botlottak ők is, meg city is -
#29937 Büttner tényleg ász, Powell meg Scholes utód -
pilboy #29936 büttner hatalmas szóló!!!!!!!!!
3-0
az ágyúsok az 1. félidőben, mi a 2.-ban gálázunk -
#29935 Szép gólt lőtt! -
pilboy #29934 1-0, scholes
carrick micsoda testcselt csinált, az volt a kulcs -
#29933 Büttner hatalmas pléja lesz azt megmondom. Játszik olyat, mintha legalább 2 éve nálunk lenne. Agilis, gyors, jól bánik a labdával, kicsit sem fosik oda tenni magát, pedig első meccse a PL-ben. -
#29932 duplázott is egy félidő alatt, itt meg egy másfél éve szarul játszó borsócska tizit kihagy... -
pilboy #29931 berba betalált a fulhamben -
#29930 fos a minőség, de legalább magyar és megy is :D -
#29929 nah köszi!! ez végre betöltött :)
City kikapásra áll! -
#29928 nézzed -
#29927 25 perc alatt 1 stream se töltött be a közel 20 közül.. az nem semmi. Ma sem nézem :D -
#29926 Na végre Büttner. -
#29925 A Wigan elleni kezdő: Lindegaard; Rafael, Ferdinand, Vidic, Büttner; Nani, Carrick, Scholes, Giggs; Welbeck, Hernandez
Cserék: De Gea, Evans, Powell, Cleverley, Kagava, Valencia, van Persie -
#29924 Persie esetében ezzel számolni kell, porcelánjátékos. Kagawa meg azt nyilatkozta, semmi komoly baja nincs, fájt a háta ezért nem játszott, de a Wigan ellen reményei szerint ott lesz. -
#29923 apa kezdődik..-.- -
#29922 Hát ez gyönyörű... -
#29921 "Robin van Persie, a Manchester United csatára kedd este kisebb sérülést szenvedett a Magyarország - Hollandia világbajnoki selejtezőn, ezért Louis van Gaal a szünetben le is cserélte."
"Louis van Gaal, a hollandok szövetségi kapitánya a szünetben cserélte le Robin van Persie-t, és a helyére Klaas-Jan Huntelaart küldte be.
A Manchester United 29 éves csatára kisebb sérülést szedett össze, a combja húzódott meg. "Nem tűnik annyira komolynak a dolog, de nem akartunk semmilyen kockázatot vállalni" - mondta van Gaal a holland SBS6-nak.
Akármilyen kicsi is a sérülés, Sir Alex Ferguson, a United menedzsere aggódhat, ugyanis bizonytalanná vált, az újonnan igazolt, és egyből nagyszerű formába lendült Van Persie játszhat-e a Wigan Athletic elleni bajnokin.
Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a skót mester nem számíthat Wayne Rooney-ra és nagy valószínűséggel Sindzsi Kagavára sem."