35611

• Rash87
    Ma adja vmi a mi mérkőzésünket,vagy mást? Vagy maradt a jó esetben heti 1 BL mérkőzés,s annyi?
  • Atti12
    Banner nem fog frissülni?
  • Tyler1
    "A Manchester United csatára, Wayne Rooney nagy valószínűséggel ott lesz a Bajnokok Ligája nyitómérkőzésén, a Galatasaray elleni összecsapáson."

manutdfanatics
  • HRC Dodi
    Tegnap komoly volt a Real-$hitty meccs, Ronaldo nem csak azért örült nagyon a góljának és mutogatott, mert győztes volt.... gondolom én.

Manchester United-Gala Beharangozó
  • Tyler1
    Sérült, állítólag nem komoly, azért is ült a padon hétvégén, de holnap sztem már játszik.
  • Zenszkij
    nagy francok a románok, 3-as csomagban árulják, vegyél jegyet mindhárom hazai meccsre
  • REALista
    Kagawa sérült vagy csak pihent a Wigan elleni meccsen?Szerintetek kezdő lesz a BL-ben?
  • Smithie
    Sima 3:0 vagy magasabb arányú győzelem, nem fordulhat elő megint ugyanaz a szégyenteljes esemény mint tavaly... Ha mégis, akkor valami nincs rendben! GGMU!
  • attiGT
    valaki vett már jegyet a cluj elleni meccsre?
  • Tyler1
    Legnagyobb csoportrivális ellen minimum a legerősebb keret, pláne a tavalyi szezon után. Eredményre meg tippelni sem merek, inkább csak reménykedem.

Mindenesetre ebben a csoportban (is) szégyen lenne a vereség.
  • HRC Dodi
    Mi a tipp a BL kezdőnkre és eredményre?
  • Rash87
  • HRC Dodi
    DigiSport összefoglaló kommentár nélkül, jó minőségben....

Sajna nem láttam a meccset, focin voltam, de haza-haza telefonáltam, mi az eredmény, amikor mondták, kik lőtték, kettőn behasaltam magam is! A tabella korrekt mondhatjuk úgy is.... Lám-lám, mennyiért is vettük Powellt és Büttnert BL-ben is jó nyitány kellene.
  • Tyler1
  • Tyler1
    És tényleg, Magra felrakják, azt hittem torrenteken nem foglalkoznak ilyenekkel. Köszi!
  • banok
    sport-video.hu-n szoktak lenni meg állítólag magyar torrent oldalakon is.
  • Tyler1
    Azt nem tudod, hogy a Digi közvetítéseit felrakják-e vhova?
  • rooney8
    köszi
  • banok
    Manchester United-Wigan 4-0 ::: összefoglaló
  • Tyler1
    Meccs embere is Büttner lett természetesen :)
  • Tyler1
    Pazar 2. félidő volt, tényleg minden úgy sikerült, ahogy a nagykönyvben meg lett írva. Büttner parádés bemutatkozása, Powell bemutatkozása, Scholes gólja a 700. tétmeccsén, SAF 500. bajnoki győzelme az OT-n, Giggs győztes meccsen döntött rekordja.

Jó lenne innentől hasonló minőségben folytatni. Grat a csapatnak!
  • Oziris666
    Nálatok mindig minden újonc góllal debütál;D
  • pilboy
    máris csak a chelsea van előttünk 1 ponttal
    botlottak ők is, meg city is
  • attiGT
    Büttner tényleg ász, Powell meg Scholes utód
  • pilboy
    büttner hatalmas szóló!!!!!!!!!
    3-0

az ágyúsok az 1. félidőben, mi a 2.-ban gálázunk
  • ReszegKoldus
    Szép gólt lőtt!
  • pilboy
    1-0, scholes
    carrick micsoda testcselt csinált, az volt a kulcs
  • Tyler1
    Büttner hatalmas pléja lesz azt megmondom. Játszik olyat, mintha legalább 2 éve nálunk lenne. Agilis, gyors, jól bánik a labdával, kicsit sem fosik oda tenni magát, pedig első meccse a PL-ben.
  • attiGT
    duplázott is egy félidő alatt, itt meg egy másfél éve szarul játszó borsócska tizit kihagy...
  • pilboy
    berba betalált a fulhamben
  • rooney8
    fos a minőség, de legalább magyar és megy is :D
  • Rash87
    nah köszi!! ez végre betöltött :)
    City kikapásra áll!
  • MR ME
    nézzed
  • Rash87
    25 perc alatt 1 stream se töltött be a közel 20 közül.. az nem semmi. Ma sem nézem :D
  • Tyler1
    Na végre Büttner.
  • MR ME
    A Wigan elleni kezdő: Lindegaard; Rafael, Ferdinand, Vidic, Büttner; Nani, Carrick, Scholes, Giggs; Welbeck, Hernandez

Cserék: De Gea, Evans, Powell, Cleverley, Kagava, Valencia, van Persie
  • Tyler1
    Persie esetében ezzel számolni kell, porcelánjátékos. Kagawa meg azt nyilatkozta, semmi komoly baja nincs, fájt a háta ezért nem játszott, de a Wigan ellen reményei szerint ott lesz.
  • Darthmushroom
    apa kezdődik..-.-
  • Rash87
    Hát ez gyönyörű...
  • Rash87
    "Robin van Persie, a Manchester United csatára kedd este kisebb sérülést szenvedett a Magyarország - Hollandia világbajnoki selejtezőn, ezért Louis van Gaal a szünetben le is cserélte."

"Louis van Gaal, a hollandok szövetségi kapitánya a szünetben cserélte le Robin van Persie-t, és a helyére Klaas-Jan Huntelaart küldte be.

A Manchester United 29 éves csatára kisebb sérülést szedett össze, a combja húzódott meg. "Nem tűnik annyira komolynak a dolog, de nem akartunk semmilyen kockázatot vállalni" - mondta van Gaal a holland SBS6-nak.

Akármilyen kicsi is a sérülés, Sir Alex Ferguson, a United menedzsere aggódhat, ugyanis bizonytalanná vált, az újonnan igazolt, és egyből nagyszerű formába lendült Van Persie játszhat-e a Wigan Athletic elleni bajnokin.

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a skót mester nem számíthat Wayne Rooney-ra és nagy valószínűséggel Sindzsi Kagavára sem."