Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
jó sokan vannak az üzletben 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Glory, Glory Man. United!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Swansea 1-0 Manchester City
na akkor végre helyreállt a rend a tabellán 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bár szerintem bemákolnak majd 1-et a végén,h X-re szépítsenek.
de hát úgy is SAF dönt, nem pedig mi 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
„El tudom képzelni, hogy a City és a United Európa-liga-szereplése dönt majd a bajnoki elsõségrõl – mondta Ferguson. – Mostantól minden vesztett pont számít, és nem mindegy, milyen állapotban lép pályára a csapat. A csütörtöki mérkõzések nehezebbek számunkra, mint elõször gondoltuk, a Bilbao elleni vereség is ezt bizonyította. Nem tudom, miért van ez így, de úgy érzem, minél tovább jutunk az Európa-ligában, annál kevesebb esélyünk lesz a bajnoki cím elnyerésére.”
Nem biztos hogy Hazard miatt nézte a meccset lehet hogy egy másik játékos érdekli õt. Amúgy én örülnék neki ha jönne. Nanitól és Parktól biztosan jobb.
nani meg egy... inkább nem mondom micsoda 😄
Reméljük tényleg Eden Hazard miatt volt ott és sikerül ios leigazolnunk!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A mai West Brom elleni meccsel kapcsolatban,infók,vélemények,spekulációk?😊
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
remélem õ nem lesz olyan mint nani, vagy legalább akkor jobban tudjon cselezni 😄
Remélem õt nem kótyavetyéljük majd el, mint Morrisont és Pogbát!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
2. gól eleve les, de Evra embere rúgta a gólt...
3. gól meg tényleg az õ hibája, nem is Rafaelé, vagy Andersoné, akiknek eszükbe nem jutott volna a labdára futni-.-
ja, és egyszer 1v1-be lefutották, õ az egyetlen a világtörténelemben, akinél vannak gyorsabb támadók...
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Volt egy olyan szitu,hogy egy az egyben elaludt,s indításnál a csatár el ment mellette,annyi mákja volt,hogy megpróbálkozott egy emeléssel,ami kapu mellé ment.
Elsõ gólnál szaladgált össze vissza, ha fogja az emberét,simán elfejeli,s nem kapunk gólt.
Második gólnál se volt képbe,hogy milyen rendezvényen van.
3. gólnál meg odafejeli a csatárhoz...
Ettõl függetlenül,tényleg kurva jól játszott. Az ÉV CSAPATÁBA vele! Most rögtön.
Azért 80. perc környékén bekapcsolódtam,s nem lepett meg az eredmény.
Még jó, hogy kibaszott komolyan veszik a meccset... Hernandez csak magyarázni tud,Rooney kalap szart nem ér meccsek óta,normális passzt nem tud adni.
Elsõ 30 perc alatt meg amit Evans csinált,vicc,olyan lyuk volt a védelemben miatta, hogy nem csoda, hogy miatta kaptuk a gólokat.
De ezt SAF nem veszi észre,vagyis észrevette,Ferdinand el is ment melegíteni,de miért nem állt be? Rejtély.
Szánalmas amit mûvelnek.
de...
ami 2 gólt kaptunk az mégiscsak igen bosszantó. volt ugyebár egy lesgól... igazából nem is értem, h hogy nem látta az asszisztens, hiszen végig lesen volt az ember. na mind1 már úgyis érett a gól
a 3. meg: a fair play megcsúfolása. leesik evra cipõje, ezért megszkítja a spori a játékot. én is azt gondoltam - mivel nálunk volt a labda és mi támadtunk -, hogy a bilbao kegyesen visszaadja. hát point nem így gondolták. szép volt!!! az meg, h rafael a sült galambot várta-e, vagy mit csinált, nem is értem
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A kapusunk nagyon jól védett, de hátul nagyon gyengék vagyunk. Ezeket a Raffaelket én nem játszatnám, Vidic hiányzik, rió is csak pados gondolom nem ok nélkül.
Visszavágón nyerni kell!!
komolyan a nagyok minden évben bebizonyítják az EL/Uefa kupában hogy itt nem megy, de hogy miért...tök sem érti
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Én sem értem ezt a kezdõt..Park és Chicha nem is tudom mióta nem játszik és õket kezdeti SAF?? hát nemtom....ennyire vesszük komolyan??
Nagyon nehéz lesz bilbaóban kiharcolni a továbbjutást..már ha egyáltalán akarják.......
GLORY MU!!!
GGMU
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
amit a játékosok is mûveltek futball címszó alatt...