35611
-
#30000 :D:DD: -
#29999 Te jó ég.... -
pilboy #29998 lol :D -
#29997 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#29996 Többet vártam a csapattól,helyzet kihasználás ismét nem volt a legjobb,de legalább küzdöttek,s nem akartak leállni 1-nél. -
pilboy #29995 érdekes, h móta nem nagyon megy a szekér (vagyis inkább a játék), azóta van ez sztem -
#29994 fertelmes így olvasni :DDDD -
#29993 ilyen faszságot, nem is tudtam erről -
#29992 oké megvan, többféleképpen is lehet írni, attól függ milyen átírással tesszük azt :D -
#29991 Pak Csiszong -
#29990 Japánoknál ugye a vezetéknév van elöl, mint nálunk. És azért fonetikus, mert minden nem latin írásmódú nevet fonetikusan kezel a magyar helyesírás pl. Vidics, Dzsi Szung Pak. Az angolok meg angol átírást használnak, ezért Shinji Kagawa. -
#29989 mert hivatalosan magyarul így kell írni
Kagava Sindzsi -
#29988 "A házigazda gyorsan, már a 7. percben vezetéshez jutott a találkozón. Michael Carrick a vendégtérfél közepéről megindult, Robin van Persie-vel, majd Kagava Sindzsivel játszott össze, az utóbbitól visszakapott labdával már ziccerben lehetett."
NSOról másolom. Miért írja így Kagawa nevét az író? -
#29987 Én azt vártam mikor rúgnak a 90. perc körül egy egyenlítőt. Az hagyján, hogy mennyi tizit hagyunk ki, de hogy mennyire borzalmas a helyzetkihasználása a csapatnak már évek óta az fenomenális.
Az meg, hogy pont Nani lövi a büntetőt... Ma is elemében volt, kár, hogy Bébé nem lett nevezve, mert sztem annyit még ő is csinált volna, mint a portugál. -
#29986 Ha kikaptunk volna, úgy vágom földhöz a lapost, hogy össze is rakja magát utána.... 4-5 tizit nem kaptunk meg, ki is hagytunk egyet, jó mondjuk a Gala is kaphatott volna, emellett számtalan ziccer maradt ki.... 3 pont megvan, ez a lényeg, de Törökországban ezeket nem szabad megengedni majd, ha csak a közeljövőt nézzük a BL-ben.... sőt, ezt sehol sem szabad! -
#29985 de tavaly mennyit be is lőttünk
rooney vagy 10 gólt tiziből rúgott :D -
#29984 érdekes, hogy az utóbbi évben rengeteget kihagyunk, tavalyi évben is legalább 2-3 kimaradt, idén már 3-nál vagyunk. -
pilboy #29983 1,5 hét alatt 3 tizit hagytunk ki, most nani -
#29982 Nem műxik :S -
#29981 #29971 -
#29980 45 percből láttam 15-öt arabul, éljen a streamelés!!! :) -
#29979 Jaaa, hogy az E az egészséges, én eltiltotta gondoltam a címből kiindulva :D
Na de most hajrá 5:1 :P -
#29978 A MUTV jobban bejön, sokkal részletesebb egyértelmű miért is.. :D Amúgy a vendég szektort elnézve néha sajnálom, hogy "színház" a stadionunk :) -
#29977 ott van a sky-os sopcast link, én mindig azt nézem :) -
#29976 Jaja, bár most úgy látom Sky-os link lesz, mégse MUTV. -
#29975 ilyen adblockert kéne használjak hogy a sok szar ne blockoljon? -
#29974 Illene behúzni ilyen kezdővel :) 3-0 -
#29973 Kezdő: De Gea, Rafael, Evans, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Kagawa, Nani, Van Persie
Cserék: Lindegaard, Ferdinand, Anderson, Cleverley, Fletcher, Hernandez, Welbeck
Nem sokat tévedtem.... :) -
#29972 20.45 Manchester United-Galatasaray
Sky Sports 4 uk
SNWL
Digisport 2 ro
-
#29971 Manchester United-Galatasaray MUTV Link -
#29970 mit nem értesz? :D -
#29969 Neem! :D Ez egy lista, ami jelzi a játékosok neveit, posztját, valamint hogy sérült vagy eltiltott, vagy semmi. Ott a dátum ha sérült, hogy kb mikor tér vissza, vagy ha eltiltott, mikor játszhat újra.
(A sérülés típusát kihagytam, ja és az E=Egészséges, S=Sérült, azt meg ne kérdezd, mi lesz ha eltiltott valaki.... ) -
#29968 barca meccs után digi 2 adja a mu meccset felvételről -
#29967 Digi tudtommal ma is add 2meccset. de Mu meccset bl-be csak akkor adnak ha nagyon muszáj és kiesés ellen megy. sport tv meg alap h csak spanyolt nyom egész nap mikor csak az maradt már nekik -
#29966 Ezt a táblázatot nem értem, mindenki el van tiltva vagy sérült? Ki fog játszani, Ferguson meg Gill? :D -
#29965 Előre is kössz -
#29964 Linkelek ide majd Streamet, szerencsére mindig találok jót -
#29963 Sérültek, eltiltottak! Egyébként itt se írják már oda, szerencsére pedig a többiek is hamarosan visszatérhetnek, jó lenne ha így is maradna!
A mai kezdő szerintem: De Gea, Rafael, Vidic, Rio, Büttner, Vale, Carrick, Scholes, Nani, Kagawa, RvP -
#29962 Kösz :\ Akkor megint megy majd a szerencsétlenkedés,mire lesz 1 működő.
Egyébként arra meg van igény, hogy nonstop a spanyol bajnokikat ismételik orrba szájba,érdekes... -
#29961 Nem adja TV, stream biztos lesz Vipboxon, stb.... Sajnos "nincs" igény a BL-re itthon mindkét nap....