Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie

<#idiota>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ffxi
El sem hiszem. Átvettük a vezetést. Vajon meddig? :S

Fákjúal!

csak a õs MC drukkerek járnak be

Tyler1
😄DDD

jó sokan vannak az üzletben 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

😄DDD

Rash87

<#zavart1>

Glory, Glory Man. United!

Cabell
na csak elsõk vagyunk végre, most nem kéne elkúrni, én a kezdetektõl biztos voltam benne, hogy a city nem bírja ezt végig, de jó sokáig voltak szinte hibátlanok

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
innentõl már leszarom, ha a szezon végig alibizzük, csak maradjunk a helyünkön 😄

Rash87
rooney8
ne legyél telhetetlen, legalább ma már volt vmi játék is, nem csak alibizés 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
Manchester United 2-0 West Bromwich
Swansea 1-0 Manchester City

na akkor végre helyreállt a rend a tabellán 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Meccsrõl meg annyit, hogy 4-5 góllal biztos vertük volna a WBA-t, ha nem alibizik el a 2. félidõt, pl. Carrick mikor megvárta 11 méteren, hogy visszaérjen a védelem, majd belerúgta az emberbe...

Na végre a méltó helyünkön vagyunk! Szép volt srácok!

Tyler1
Végre elsõk, ezt már tartsuk meg, papíron nekünk könnyebb a hajrá 😊

Nem, vezetünk 1 ponttal!!!!!

Rash87
Vagy is,átvesszük a tabellát 😛
Bár szerintem bemákolnak majd 1-et a végén,h X-re szépítsenek.

Rash87
Azt hiszem,felzárkózunk a City-hez,hisz kikapásra állnak.

Gera sérült vagy mi van vele? Amúgy a gól óta egész jól játszanak.

rooney8
van benne valami
de hát úgy is SAF dönt, nem pedig mi 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
én nem tartom jobb játékosnak Naninál, csak õ a francia ligában jobban kitûnik 😊 amit Hazard tud, azt tudja Nani is, csak õ a PL-ben, elõbbi meg a gyenge francia légióban, nem mind1.

banok
15.00 Manchester United-West Bromwich Albion
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ezzel azt akarja mondani, hogy direkt kiesünk majd miközben azt hangoztatta, hogy megnyerjük az EL-t, meg az a fõ cél ...

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere úgy véli, csapatának árt az Európa-liga-szereplés a Premier League hajrájában, de a skót szerint ezzel a City is így lehet.

„El tudom képzelni, hogy a City és a United Európa-liga-szereplése dönt majd a bajnoki elsõségrõl – mondta Ferguson. – Mostantól minden vesztett pont számít, és nem mindegy, milyen állapotban lép pályára a csapat. A csütörtöki mérkõzések nehezebbek számunkra, mint elõször gondoltuk, a Bilbao elleni vereség is ezt bizonyította. Nem tudom, miért van ez így, de úgy érzem, minél tovább jutunk az Európa-ligában, annál kevesebb esélyünk lesz a bajnoki cím elnyerésére.”

Nem biztos hogy Hazard miatt nézte a meccset lehet hogy egy másik játékos érdekli õt. Amúgy én örülnék neki ha jönne. Nanitól és Parktól biztosan jobb.

rooney8
"olyan" mint c. roni, õ is befért a keretbe 😊
nani meg egy... inkább nem mondom micsoda 😄

Tyler1
Szerintem kizárt. Én sehol nem tudnám elképzelni Hazardot, nekünk nincs támadó középpályánk, szélen meg Nani2 lenne, csinálná a magánprodukcióit hasztalanul.

Magic Boy
A Lyon megnyerte a Lille elleni rangadót - Sir Alex is jelen volt!

Reméljük tényleg Eden Hazard miatt volt ott és sikerül ios leigazolnunk!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
tegnap SAF élõben tekintette meg a Lyon-Lille meccset, talán játékost figyelt?

Smithie
Lehet nem új,de én mai napig szakadok ezen a videón!😄

A mai West Brom elleni meccsel kapcsolatban,infók,vélemények,spekulációk?😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

rooney8
neeeeeee :ASD:_SAD:SAD

MR ME
😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87

<#idiota><#idiota>

Pacal17
én úgy tudom már egy jó ideje az akadémián van..

rooney8
már van egy cselgépünk (nani), legalábbis próbálkozik, de csak néha jönnek be a dolgai
remélem õ nem lesz olyan mint nani, vagy legalább akkor jobban tudjon cselezni 😄

Zenszkij
engem nem akarnak leigazolni?..röhej

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
Leigazoltuk a 17 éves MATS MØLLER DÆHLI-t:

Remélem õt nem kótyavetyéljük majd el, mint Morrisont és Pogbát!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
elsõ gólt 2 védõ közül fejelték be, egyik sem Evans volt...
2. gól eleve les, de Evra embere rúgta a gólt...
3. gól meg tényleg az õ hibája, nem is Rafaelé, vagy Andersoné, akiknek eszükbe nem jutott volna a labdára futni-.-

ja, és egyszer 1v1-be lefutották, õ az egyetlen a világtörténelemben, akinél vannak gyorsabb támadók...

sztem az elsõ gólnál jones nem ment llorentével. a 16osnál még egymás mellett voltak, aztán...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87

Rash87
Amennyit láttam,az elég volt belõle. Nem tudom,h Te mit nézhettél :\

Volt egy olyan szitu,hogy egy az egyben elaludt,s indításnál a csatár el ment mellette,annyi mákja volt,hogy megpróbálkozott egy emeléssel,ami kapu mellé ment.
Elsõ gólnál szaladgált össze vissza, ha fogja az emberét,simán elfejeli,s nem kapunk gólt.
Második gólnál se volt képbe,hogy milyen rendezvényen van.
3. gólnál meg odafejeli a csatárhoz...

Ettõl függetlenül,tényleg kurva jól játszott. Az ÉV CSAPATÁBA vele! Most rögtön.

Tyler1
micsoda? Evans a csapat egyik legjobbja volt, kurva sokat harcolt a védelemben, az összes többi védõrõl ezt nem lehet elmondani. Nem hogy lyuk, hanem az egyetlen fal Õ VOLT! Persze 8 felé õ sem tud futni, mikor az összes többi védõ más merre kolbászol...

Rash87
Még jó,h 30. percben elkezdtem egy filmet nézni,mert láttam, hogy megint fel fog baszni,ha tovább nézem ezt a szerencsétlenkedést,amit ismét a MU csinál.
Azért 80. perc környékén bekapcsolódtam,s nem lepett meg az eredmény.

Még jó, hogy kibaszott komolyan veszik a meccset... Hernandez csak magyarázni tud,Rooney kalap szart nem ér meccsek óta,normális passzt nem tud adni.
Elsõ 30 perc alatt meg amit Evans csinált,vicc,olyan lyuk volt a védelemben miatta, hogy nem csoda, hogy miatta kaptuk a gólokat.
De ezt SAF nem veszi észre,vagyis észrevette,Ferdinand el is ment melegíteni,de miért nem állt be? Rejtély.

Szánalmas amit mûvelnek.

katasztrófális játék, simán jobb volt a bilbao. de gea a meccs embere
de...
ami 2 gólt kaptunk az mégiscsak igen bosszantó. volt ugyebár egy lesgól... igazából nem is értem, h hogy nem látta az asszisztens, hiszen végig lesen volt az ember. na mind1 már úgyis érett a gól
a 3. meg: a fair play megcsúfolása. leesik evra cipõje, ezért megszkítja a spori a játékot. én is azt gondoltam - mivel nálunk volt a labda és mi támadtunk -, hogy a bilbao kegyesen visszaadja. hát point nem így gondolták. szép volt!!! az meg, h rafael a sült galambot várta-e, vagy mit csinált, nem is értem

http://www.powerplaymanager.com/r57633

smith09
Ha jól emlékszem a MU 1996 õszén kapott ki történetében elõször hazai pályán a nemzetközi meccsek tekintetében. Azóta ez hányszor megfordult velünk ? Erre tessék 2 hét alatt 2 x . Mikor a meccs végén arra gondoltam h a visszavágón vajon nekik megy e a csapat vagy játsszák a foci és inkább a II. félidõtõl nyomják meg.
A kapusunk nagyon jól védett, de hátul nagyon gyengék vagyunk. Ezeket a Raffaelket én nem játszatnám, Vidic hiányzik, rió is csak pados gondolom nem ok nélkül.
Visszavágón nyerni kell!!
Cabell
fú néha nagyon tudom utálni a csapatot...😄

komolyan a nagyok minden évben bebizonyítják az EL/Uefa kupában hogy itt nem megy, de hogy miért...tök sem érti

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Golyo69
Jobb volt a bilbao..nincs mit szépíteni.....itthon nyerni kellet volna!!

Én sem értem ezt a kezdõt..Park és Chicha nem is tudom mióta nem játszik és õket kezdeti SAF?? hát nemtom....ennyire vesszük komolyan??

Nagyon nehéz lesz bilbaóban kiharcolni a továbbjutást..már ha egyáltalán akarják.......

GLORY MU!!!

GGMU

Tyler1
Hernández is egy külön kategória. 5 méterre a gól vonaltól aszondja "hát itt most akkor fedezem egyet a labdát, mert elrúgni túl egyszerû". Ez nem a mexikói csivászregál fc bazzmeg-.-

Tyler1
Ha én lennék David De Gea, akkor most irgalmatlanul beletalpalnék minden egyes redvás játékos kibaszott fejébe az öltözõben!!! Ferguson is elmehet a picsába a nárciszos kabátjával együtt, mikor ilyen kezdõket kiállít, mert azt hiszi itt nem kell focizni...

Darthmushroom
tudom, ezt nem is vitatom h szarul játszottunk, de két ilyen vitatható gólt kapni.am de gea nagyon nagyokat védet.sajnos én éreztem délután mondtam is csoport társaimnak h kikapunk vagy X lesz. hétvégén sajnos megint rossz elõérzetem van a jó formába lévõ WBA ellen

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

rooney8
vicc az egész
amit a játékosok is mûveltek futball címszó alatt...

Darthmushroom
de mit fújt le a spori? azt h leesett a cipõ Evra lábáról?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC