35611

• Darthmushroom
    gólöröme is tetszett, egyből a címer látszik h hol nevelkedett, meg mi a kedvenc klubja :D
  • Tyler1
    Ja, már nagyon a lábában volt egy, de meg is érdemelte, mert most is nagyon jól játszott :) Lőhetett volna kettőt is, ha ajtó-ablakban nem rúgja mellé.
  • Darthmushroom
    Clev góljának nagyon örülök, ideje volt már h megszerezze első gólját tétmeccsen. remélhetőleg jót tesz majd az önbizalmának.
  • HRC Dodi
    Ja, tudjátok a bírok az FA mind nekünk kedvez, elég ha csak a sorsolásokat nézzük.... Tegnapi meccshez meg annyit, hogy nagyon tetszett a csapat játéka. Jók voltak a fiatalok, addig ameddig picit bele nem aludtak a meccsbe. Van itt bőven tartalék lehetőség kis meccsekre, nagy meccsekre meg lehet megoldást találni.
  • Rash87
    véletlen :)
  • Tyler1
    Így lenne 5ösöm a lottón(ha játszanék), nyakamat tettem volna rá, hogy Chelsea, vagy Liverpool :)
  • attiGT
    kövi forduló chelsea ellen idegenben :D
  • Tyler1
    2:1 a vége - Anderson, Cleverley, Cissé
  • Tyler1
    City jó gyorsan búcsút vett a Ligakupától. Ma játszunk mi is, utánpótlást ki a pályára, aztán nézzük ki alkalmas foltozásra. NU ellen merész a továbbjutás gondolatával játszadozni, főleg ebben a sorozatban, bár jobb előbb kiesni, mint a vége előtt 2 lépéssel.
  • Zenszkij
    Ez a Vidic egy nagy lógós lett. Ideje lenne túladni rajta.
  • Tyler1
    Állítólag Valencia is mankóval hagyta el a kórházat.

Jóóvanjóóvan
    Várom RVP, Cleverley, Rafael, Ferdinand nevét is hamarosan a listára.
  • HRC Dodi
    Ideje lenne a klubbot a szurkolóknak valahogy hivatalosan is kérdőre vonni, hogy ugyan legalább próbálják már meg elmagyarázni miért történnek ezek? Vannak tippjeim, de egy "ofisőől" jobban hangzana.... Tudom nekünk teljesen másról szól, de ennyi jogunk csak lehet nem? Mert nem kell itt semmire fogni, kész tény, hogy ezek miatt megy el egy-egy szezon. Vagy igazolunk télen a hiány posztokra, és tűrnek egyesek a padon, amíg eljön az idejük, vagy ott vannak a fiatalok, aztán bennük kell bízni, később pedig nem szidni őket, mert amelyik nagypofájú megteszi, mehet a hájas kocka seggével a helyére, aztán meglátjuk, mire képes!
  • Rash87
    Sokat volt bevethető ő is...komolyan ezek erre játszanak :)
  • Atti12
    és kezdődik.. :)
  • pilboy
    megvolt, van róla vid az alábbi linkben is
  • Tyler1
    Elejét nem láttam, de kíváncsi vagyok, a nagy kézfogás megvolt vagy...

?
  • Rash87
    Liverpool 1-2 Manchester United
  • Rash87
    Kellett a bíró is hozzá,de lényeg a 3 pont.
  • Tyler1
    Nem megérdemelt a győzelem, de fogjuk rá, hogy Rafael gólja kettőt ért :)
  • banok
    1-2
  • Darthmushroom
    Rafael de szép volt
  • banok
    1-1
  • ReszegKoldus
    Hát nem
  • Golyo69
    én is ezt mondom...most se csinált semmit...jó más se sok mindent..de Nani már irritál hogy nem tud beadni és passzolni sem....
  • Tyler1
    Elmúlt 5 évben 4 pont az Anfielden, a 0:0 már bőven jó lenne. De úgysem ez marad.
  • ReszegKoldus
    Akkor ki kell harcolni még egy kiállítást és reménykedni a döntetlenben
  • Rash87
    Hja,s NANI takarodj végre....
  • Rash87
    Ciki ,de még 10 emberrel is jobbak....
  • ReszegKoldus
    Innen meg kell nyerni.
  • ffxi
  • banok
    Most csak ilyen low quality módon csinálom az új oldalt.

on: Elképesztő hangulatot csináltak a megemlékezésen a liverpooli szurkolók.
  • szucsy89
    ja, azt hittem már újraindult de látom ez csak ez a 2 meccs, se olasz se a többi liga, na nem offolok itt tovább :D
  • szucsy89
    Ez mi? :D
  • szucsy89
    Igen, de kár hogy megszűnt az oldala, mindig bent volt könyvjelzőkben, ott mindenki meg tudta nézni az aktuális meccseket, és nem kellett ide-oda linkelgetnie.

Nem tervezed hogy újra elindítod?
  • Darthmushroom
    remélem nem a szokásos rangadó féle szenvedős meccs lesz
  • HunnernesKonge
    Banok hála és köszönet, ha meccset akarok nézni csak ide kell jönnöm a kezdés előtt pár perccel és 100% hogy itt lesz a linked. Szerintem sokunk nevében mondhatom hogy köszönjük a munkád
  • banok
    14.30 Liverpool - Manchester United
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • Tyler1

De mi az, hogy bekap- csolja? :D
  • Rash87
    A Ligakpua is azon a mocskos román Digi-n lesz ezentúl elérhető... szánalmas banda.
  • Effe88
    A NAP MONDÁSA
    „Mintha közvetlen közelről az arcomba tolnak egy BaByliss Turbo Power 2200-ast. (Wayne Rooney)”

Végre kiderül, milyen, amikor Sir Alex „bekap- csolja a hajszárítót”

???nso-n volt:D:D