Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hiszem h ezt a meccset nézted ;D

rooney8
azért azt be lehetett volna fújni tizinek... szerencsénk volt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
mindjárt eladjuk a meccset...-.-

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
hát ez már vicc h még mindig csak 1:0

amúgy milyen márkájút rág? tényleg érdekel😄

rooney8
SAF épp csomagolja ki a rágót :ASD:ADS_DAS:

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
Rooney 1:0 végre vezetünk a helyzetek után. szerencsés gól volt, de legalább innen nyugodtabbak leszünk.

Darthmushroom
eddig tetszik a játékunk, örülök h nem a 3csatárral játszunk és játszik alibi szélsõ Welbeck. a letámadás eddig nagyon bejön sok labdát szerzünk a térfelükön

Darthmushroom
kezdõ:
De Gea, Evra, Ferdinand, Evans, Rafael, Carrick, Giggs, Valencia, Rooney, Young, Welbeck.
cserék:
Amos, Jones, Berbatov, Smalling, Hernandez, Scholes, Cleverley

😄

banok
‎21.00 Manchester United-Fulham
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/​viewtopic.php?t=77&mforum=strea​m

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
nekem mind1 mennyivel, és hogyan, csak legyen gyõzelem, amíg elsõ helyen állunk. ha a 93.-ban pattan be öngóllal, 4es emberelõnynél, lufin megpattanva, az sem érdekel 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
szerintem sima 3-4gólos gyõzelem lesz. fulham nincs formába mi meg tudjuk h shity megint pontokat dobott el hétvégén

nyögvenyelõs 2-1
csak azért, mert úgy néz ki, h látom a meccset 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Smithie
Akkor reméljük beválik!😉

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Rash87
én is bázz 😄DD

Glory, Glory Man. United!

Smithie
Ma esti tippek?Én egy 3:0-át álmodtam meg az éjjel. 😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

DONGUBA
shitty remelem beult a szopogepautomataba es benne is marad

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

JSbyMSI8800
Meg lesz szerintem. Mostmár nekünk a PL maradt csak és ezt õk is nagyon jól tudják, hogy vinni kell.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Remélem most nem. Legalább a bajnokság legyen már meg ha minden másból kiestünk. Mindig azt nyilatkozták hogy a PL a legfontosabb akkor most meg lehet mutatni mennyire veszik komolyan ezt is.

Tyler1
majd a City ver el bennünket, hogy izgalmas legyen a vége.

Rash87
Innen már csak mi ronthatjuk el 😊

Ilyenkor szokott az lenni,h v. Xelünk mi is v. kikapunk.

Stoke 1 - 1 Manchester City

ffxi
Még sosem szurkoltam ennyire Chelsea-nek mint tegnap. De hiába 😞

Fákjúal!

ffxi
köszi! <#wave>

Fákjúal!

rooney8
<#eljen>
pont nekem is akkor volt meccsem

JSbyMSI8800
Ez így jó is lenne, de ehhez feltétlenül kellene az, hogy mindenki jó formába legyen, mint pl Valencia. Nagyot játszott a Wolves ellen.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Magic Boy
Most lazább meccseink jönnek.
Az egyiken én kipróbálnék egy ilyen csapatot:

De Gea - Rafael, Smalling, Evans, Fábio/Fyres - Valencia, Pogba/jones, Cleverley, Young - Wellbeck, Rooney

Hernandezzel, Carrickal kiegészülve ez lehetne a jövõ csapatának az alapja, amit 2, 3 igazolással világverõvé lehetne formálni.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87

Rash87
Várható volt,nincs ebbe semmi meglepõ 😊

Berbatov nyáron távozik 😞

ez baromi jó 😄DD

The Matrix has you...

Tyler1
geccc, a videó 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ffxi
Tök jó, hogy vezetunk a tabellán.

Fákjúal!

rooney8
sima V 😊

hát igen, õ a kedvencem jó ideje, Rooneynak ez a pontatlansága passzok tekintetében meg aggaszt nagyon :S

Tyler1
Valencia visszajött úgy látom 😄 0-3 az elsõ félidõben

Hatalmas ember!!!!!!

ffxi
LOL!

Fákjúal!

Rash87

<#idiota><#idiota>

Buddy
Internek egyébként 18 koeff pontja lett erre az évre, ebbõl 9 bónusz
Hannovernek 17,5 ebbõl 1 bónusz

Tehát Hannover önerõbõl gyûjtötte majd az egészet...úgy néz ki ott a csoport továbbjutásért nem adnak bónuszt, BL-nél úgy tûnik igen...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
A továbbjutási bónusz pontokat én sem tudom 100%, lehet azért is jár, ha valaki továbbjut a csoportból BL-ben, de a lényege ez volt.
(Gondolom EL-re is vannak hasonló bónuszok, de azokat még annyira se tudom 😊 )

Lényeg: minden meccset meg kell nyerni mindenhol 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Ez jó rendszer, nincs ezzel baj, a lényege, hogy ne lazsáld el egyik sorozatot se plusz ha biztos továbbjutó is vagy, ne szórakozd el a visszavágót...jó, nyilván az adott csapatnak jobb, ha másra tud koncentrálni, pihen, de összességében hátrány az országra nézve.
Külön-külön nem érdekesek a koeff. pontok, tehát az Interé sem, adott országra bontódik (összegzõdik).
Tehát hiába viszi egy csapat az egész bizniszt, ha a másik 6 becsuklik, az összességében bukó az országra nézve...és ez látszódik meg a köv. év indulási jogain.

bakkerman
jónagy baromság így ez a rendszer,akkor idén a BL-bõl a top16-nál kiesett Internek kisebb koefficiense lesz,mint az EL-ben a legjobb 8 közé jutott Hannovernek?? <#rolleyes>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Buddy
Ugyanannyi jár értük:
- Gyõzelem 2, Döntetlen 1 pontot ér
- Elõselejtezõ (selejtezõ) mindig 0,5-ös szorzóval áll
- BL táblára jutás +4 pont bónusz
- Negyeddöntõbe jutások +1 pont bónusz
- Döntõbe +2 pont bónusz
- Döntõ megnyerése asszem +4 pont bónusz
- Minden szerzett pont le lesz osztva az induló csapatok számával és ez adja a koeff. pontot. Aztán ezeket összeadogatod.

szucsy89
Most egyébként az EL és BL koefficiensek még mindig megegyeznek? Egyik haverom esküdözött rá, hogy az EL-ért már kevesebb koff.-ot lehet kapni, de én nem olvastam még ezt sehol sem.
Rockynhooo
Szerintem is. Spurs kiküldte kb az ifit el-ben. Ha annyira leszarták volna nem hiszem hogy Rooney meg Evra rohangáltak volna a pályán.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oziris666
Ez belemagyarázás!Ferguson bebiztosítás képpen nyilatkozgatott max!Ha leszarja egy csapat akkor az kb. tartalékokkal áll ki nem sztárokkal!Mint pl. a Spurs sokszor az EL-ben!

City is ha leszarja akkor nem rúg 0:2 után még 3gólt ,mert mi értelme van!

Tyler1
nem erre fogjuk, elszarta a csapat az egész idei szezont, kivéve a bajnokságot, mindenhonnan nevetséges módon estünk ki. én pl. csak azt magyaráztam, hogy szvsz a kieséssel jobban járt a csapat, mert ami még menthetõ idén az a bajnokság, nem egy felesleges EL kupa 😊