35611

• Darthmushroom
    kezdő elméletileg:
    MUFC XI: De Gea, Rafael, Rio, Evans, Evra, Welbeck, Cleverley, Carrick, Kagawa, Rooney, RvP.
  • Darthmushroom
    ma elég fontos lenne nyerni, mivel riválisok is mind behúzták a meccseiket
  • Rash87
    hahaha :DDDDD
  • MR ME
    :DDD
  • Tyler1
    ...becsöngettek
  • Rash87
    Barca elején jól elhúzott,de aztán... :D
  • Tyler1
    SportTV fb-n szavaztatott, h melyik meccset adják a 3. fordulóból, legtöbb szavazat Man Utd - Braga. Legalább ezt is tv-ben nézhetjük :)
  • Tyler1
    Ferdinand üzent a magyar szurkolóknak

:DD
  • HRC Dodi
    Ha Rash gondolja, én vállalom!
  • attiGT
    A bannerban lévő táblázatokat, eredményeket miért nem frissíti az aki ezt tudja? Vállalja már el valaki, aki minden meccs/forduló után meg tudja ezt csinálni mert így nincs értelme. Nem mintha itt nézném az eredményeket/táblázatot, de így ez gáz.
  • Tyler1
    Kíváncsi vagyok ilyen focival meddig lehet eltotyogni bármelyik sorozatban. Egy Kolozsvár ellen is rágni kell a körmöt a végéig, közben fél órát konkrétan elpasszolgatnak a 2. félidőben.
  • pilboy
    tetszik a kezdőnk, bár hernandez helyett welbecket favorizálom :)
  • Darthmushroom
    állítólag h Fergi nyilatkozta h nem tér vissza.
  • attiGT
    facebookon van kép is róla
  • DONGUBA
    Mikael?
  • HRC Dodi
    Csak megengedték neki, hogy erőnléti edzést végezzen, mert nincs klubja, és formában akar maradni, na de ezt ki hiszi el.... :) Figyeld meg, visszajön majd. :) De ilyenkor verem a falba, hogy milyen jó lenne egy O'Shea, Brown most....
  • Atti12
    kolozsváron a csapattal edz Silvestre.. kiégnék ha őt is felélesztenénk :D
  • HRC Dodi
    Biztos féltek Gotham sötét lovagjától
  • Tyler1
    Csak a meccs felét láttam, de ő is játszott ellenünk? Batmantől nem szégyen kikapni :DDDDDDDDDDD

• pilboy
    még mindig csak 4 pontra vunk a nem túl erős chelsea-től. egyszerűen nekik kijön a lépés most
  • HRC Dodi
    Pár éve sok itt a kérdés már, idővel csak választ kapunk! :) Fel a fejjel, bár mondom én, aki jót dühöngött.... Még semminek nincs vége, bár pont az ilyeneket kellene hozni. :)
  • hedonist
    Lehet, h alapbol 4 csatarral kell kezdeni:D
  • Darthmushroom
    hát 89 után ismét kikaptunk tőlük otthon. kaptunk 3buta elkerülhető gólt, utána futottunk az eredmény után. 2kapufa,2 talán büntető. és szép játék a 2.félidőbe, csak nem értem miért nem az elejétől játszottunk így..-.-
  • hedonist
    Nagy meccs!
  • Darthmushroom
    MI VAN ITT KAGAWA 2:3
    ennyi gól pár perc alatt
  • Darthmushroom
    asdasdasdadasd egyből jön rá a válasz 1:3
  • Darthmushroom
    52perc Nani 1:2, Roo gp
  • hedonist
    Eddig Nani a legjobb a gyenge MUban.. érdekes:)
  • Rash87
    de jó,h nem nézem
  • Darthmushroom
    félóra után 0:2..-.-
    am se értem a kezdőt, Nani-Giggs mikor idén egyik se volt még formába. Ando-Clev-Roo nagyon jó volt hétköznap és most csak cserék.
  • hedonist
    éérdekes, h ennek ellenére Nani kezdőben. Lehet, h tényleg csak hergelés a sajtó részéről.
  • banok
    18.30 Manchester United-Tottenham
    tv: Digisport 2 hu
    streamek itt:
  • Tyler1
    Én is, de nem azért mert valami majom a Daily Mailnél azt találta ki, hogy Nani veri a fiatalokat. De ha még így is lett volna, egyrészt semmi nem ismert a történetből, másrészt rossz periódusa mindenkinek van, gondolom Rooneyt senki nem küldte ilyen serényen, mikor hónapokon keresztül lófaszt sem ért a pályán, és azon kívül is csak a balhéi voltak...

Nani 5 év alatt sem érett meg fejben, hullámzó a teljesítménye és erre itt nem lehet alapozni. Mérges vagyok rá(néha rettenetesen), de nem utálom, sőt akárhova megy figyelemmel fogom követni, hogy ott mit produkál.
  • rooney8
    akár emiatt, akár nem emiatt, de én örülnék neki, ha elmenne (és sztem még jó páran rajtam kívül)
  • Tyler1
    Kétlem, hogy ennek bármiféle hatása is lenne Nani jövőjére. Ha elmegy akkor a teljesítménye miatt megy, vagy az anyagiak miatt. És nem vagyok benne biztos, hogy ez a hír nincs erősen felszínezve, könnyebb így eladni egy hírt, ha túl van dramatizálva.
  • bakkerman
    fejben nagyon nagy gondok vannak vele,a tehetsége megvan ahhoz,hogy CR útját járja be a MU-nál,de mentálisan gyenge a srác. Én SAF helyében télen eladnám,15-20 misit biztos kapna érte
  • Rash87
    Naninak befellegzett az MU-nál

• girimó
    köszi
  • HRC Dodi
    Szombat, hazai, Tottenham ellen, 18:30->DigiSport 2
  • girimó
    mikor játszunk?és mi adja?írjátok meg ,köszi